2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Rabbim sağlık sıhhat versin versin hayrlı olsun gözün aydın canım güzelliklerle büyüt yavrunu

Kızlar bebeğimin memesin de ödem oluşmuş kıpkırmızı ve şiş annem ısrarla bunu sıkmamız lazım diyor. Şu an bebeğim huzursuz biraz diyor ki çocuğun huzursuzluğu bundan bunu sıkmazsak daha çok huzursuzlanacak. Sizlerde böyle bi şey oldu mu olduysa nasıl bir yol izlediniz

Sevindim canim masallah sana da bebege de :) Bende de 3400 civari dendi 3345 dogdu :)

Neden oyle bisey olmus? Eskiden bebegin gogsune masaj yapilmali falan denirdi meme kismina. Yapan var mi aramizda?

Memedeki ödem değil de süt birikiyor.Sizin hormonlarınız bebeğe geçiyor doktorlar kesinlikle ovalama vs yapilmamasi konusunda uyarıyor.

Memedeki ödem değil de süt birikiyor.Sizin hormonlarınız bebeğe geçiyor doktorlar kesinlikle ovalama vs yapilmamasi konusunda uyarıyor.
Buyuklerimiz yapardi ama doktorlar ne diyor benim bilgim yok sahsen.
Ama banyodan sonra vucuda masaj guzel olur bebek icin sanirim :)onu yapicam muhakkak.

Ama her seferinde geliyor anlamadım ben

Kızlar nişanı gelenler benim her tuvalette nişana benzer akıntım var ama sancı filan yok bel ağrım var sadece bu ne demek her tuvalette de nişan gelmez dimi 2 gündür

Bende elletmedim zaten internette aynısı yazıyor bir kaç gün bekleyeceğim olmazsa sağlık ocağına götüreceğim

Aynen oyle ihtiyac duymayiz insallah bir daha

Of bir ay mi sürdü
Ne kadar da uzun
Cok ilginç dun hemşire kendi bebegi için sarilik gelmeyince sekerli su verdi doktorlar duysa delirir ama tüm batıl inançları yaptım oyle gecti dedi
Sari tulbent sekerli su sarımsak asma falan
Sekerli suyu yapmam da bende florasan isik soyledim sari tulbent ve sarımsak taktim beslenmesine de xok dikkat edeceğim bakalim elimden geldiğince insallah ise yarar
Bir daha dönmek istemiyorum hastaneye

Kesinlikle katılıyorum
Boşa harcayacak zaman yok
Meme vererek biberonla vererek bir şekilde duyuracağız
Gececek Allahin izniyle

Gozunaydin olsun canim
Saglikla büyüt insallah

Ay hayırlı, uğurlu olsun topiğimizin nazlı bebeği

Ayy yok sakın sıkmayın canım, bebeklerde olurmuş o annedeki hormonların bir kısmı bebeğe de geçermiş o yüzden öyle memeler şişermiş. Doktorlar kesinlikle ellemeyin diyor öyle bir durumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…