- 25 Kasım 2020
- 3.123
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.460
- 83
Rabbim sağlık sıhhat versin versin hayrlı olsun gözün aydın canım güzelliklerle büyüt yavrunuKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Tohumunu alıp demlemem daha iyi bende sürekli içiyorum. Sabah akşam çok iyi geliyorKimyon tohumunu mu alıp demliyoruz yoksa hazır çayı mı var. Bir de nereden alabilirim aktarlardan mı?
Sevindim canim masallah sana da bebege de :) Bende de 3400 civari dendi 3345 dogdu :)Teşekkür ederim canım
Söyle canım bir kaç kriter var sütün yetmemesi AbO kan grubu uyuşmazlığı Rh uyuşmazlığı gibi ben b negatifim bebişim 0 pozitif oldu yarın iğne olacağım. Sarılık olma ihtimali olabilir dediler bol bol emziriyorum o yüzden
İyiyim canım çok şükür ilk biraz ağrım oldu ağrı kesici yaptılar sonra yürüdüm yürümek çok iyi geldi toparladım kısa sürede
Kesinlikle öyle Allah korudu bebeğimi
Teşekkür ederim canım
Teşekkür ederim canım
Çok teşekkürler
En son ultrasonda 3600 çıkmıştı Çarşamba günü bugün 3670 doğdu
Çok sağol canım
Aah ahh hosgeldi ömrüme
Çok teşekkürler teyzesi
Evet çok şükür canım
Neden oyle bisey olmus? Eskiden bebegin gogsune masaj yapilmali falan denirdi meme kismina. Yapan var mi aramizda?Kızlar bebeğimin memesin de ödem oluşmuş kıpkırmızı ve şiş annem ısrarla bunu sıkmamız lazım diyor. Şu an bebeğim huzursuz biraz diyor ki çocuğun huzursuzluğu bundan bunu sıkmazsak daha çok huzursuzlanacak. Sizlerde böyle bi şey oldu mu olduysa nasıl bir yol izlediniz
Memedeki ödem değil de süt birikiyor.Sizin hormonlarınız bebeğe geçiyor doktorlar kesinlikle ovalama vs yapilmamasi konusunda uyarıyor.Kızlar bebeğimin memesin de ödem oluşmuş kıpkırmızı ve şiş annem ısrarla bunu sıkmamız lazım diyor. Şu an bebeğim huzursuz biraz diyor ki çocuğun huzursuzluğu bundan bunu sıkmazsak daha çok huzursuzlanacak. Sizlerde böyle bi şey oldu mu olduysa nasıl bir yol izlediniz
Buyuklerimiz yapardi ama doktorlar ne diyor benim bilgim yok sahsen.Memedeki ödem değil de süt birikiyor.Sizin hormonlarınız bebeğe geçiyor doktorlar kesinlikle ovalama vs yapilmamasi konusunda uyarıyor.
Ama her seferinde geliyor anlamadım benAhh canım gözün aydıngerçekten bir hayır varmış sağ salim kucağına almana çok sevindim darısı biz sona kalanların başına
Kuzum son dönemde bende de çok oluyor. Normal sanırım doktorum da biliyor hatta.
Bilmiyorum anlamadık internetten baktığı. Kadarıyla anneden geçen hormonlarda ki dalgalanmalar falan diyor. İnşallah canı yanmıyordurNeden oyle bisey olmus? Eskiden bebegin gogsune masaj yapilmali falan denirdi meme kismina. Yapan var mi aramizda?
Bende elletmedim zaten internette aynısı yazıyor bir kaç gün bekleyeceğim olmazsa sağlık ocağına götüreceğimMemedeki ödem değil de süt birikiyor.Sizin hormonlarınız bebeğe geçiyor doktorlar kesinlikle ovalama vs yapilmamasi konusunda uyarıyor.
Aynen oyle ihtiyac duymayiz insallah bir dahaSeni o kadar iyi anlıyorum ki hemşire bebeği yatıralım sarılık cok yüksek çıktı dediğinde dünyam başıma yıkıldı hem bebeğimi nasıl aç bıraktım diye ağladım hemde benden ayıracaklar sandım o mavi ışığın altında görmek bile insanı etkiliyor insanların ne hissettiğini bilmeden yorum yapması sinirimi tepeye çıkarıyor derdime çaren yoksa sus kardeşim sen geçecek deyince geçiyor mu sanki
Of bir ay mi sürdüCanım
Canım, seni en iyi anlayacaklardan biri benim sanırım. Bebeğim premature doğdu 35+5 haftalık, sarılık değeri 18,5a kadar çıktı toplamda 8 kez foto aldı, şu an 28 günlük olduk 1 haftadır foto almıyor ve 15-16 seviyelerinde halen
Uzamis sarılık diyorlar artık, yıpratıcı bir süreç gerçekten ama yeter ki kötü bir hastalık olmasın diye sukrediyorum. Ilk foto için yattigimizda 4 günlüktu bi yandan sezeryan ağrılarım bi yandan bebek emmiyor, unutamam o günleri ama geçecek inan bana.
Kesinlikle katılıyorumEmzirme ile sorun yaşayan arkadaşlar unutmayın bu süreç geçici. Hepimiz bazı sorunlar yaşıyoruz zamanla çözülüyor bebek de biz de öğreniyoruz. Bir saat güzel memeyi tutan bebek sonrakinde memeyle savaş verebiliyor ama geçecek
emzirme + sağdığım sütü veriyorum biberon kullanma diyor doktorum ama şırıngayla, kaşık biberonla harcayacak zamanım yok. Bugün daha yeni uzanabildim o kadar hareketli geçiyor günler. Biberona çok da alışacağını düşünmüyorum arada memeyle kavga ediyor biberon bekliyor gibi ama zorlayınca başlıyor emmeye. Şuan önemli olan sarılıklarını atıp doymaları. Bugün mochi pompa aldım müthiş bir şey sütünüz gelmeye başladıysa çok güzel doluyor. Bir mememi emerken diğer memeden süt doluyor elektrikli sağma makinesinin aldığı zamandan kurtuldum. İyi ki almışım çok işe yaradı önermek istedim.
Gozunaydin olsun canimKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Ay hayırlı, uğurlu olsun topiğimizin nazlı bebeğiKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Ben anne sütünü sağıp kaşık biberonla vereyim dedim ziyan oldu, içemedi. Sonra normal biberonla verdim mecburenKesinlikle katılıyorum
Boşa harcayacak zaman yok
Meme vererek biberonla vererek bir şekilde duyuracağız
Gececek Allahin izniyle
Ayy yok sakın sıkmayın canım, bebeklerde olurmuş o annedeki hormonların bir kısmı bebeğe de geçermiş o yüzden öyle memeler şişermiş. Doktorlar kesinlikle ellemeyin diyor öyle bir durumda.Kızlar bebeğimin memesin de ödem oluşmuş kıpkırmızı ve şiş annem ısrarla bunu sıkmamız lazım diyor. Şu an bebeğim huzursuz biraz diyor ki çocuğun huzursuzluğu bundan bunu sıkmazsak daha çok huzursuzlanacak. Sizlerde böyle bi şey oldu mu olduysa nasıl bir yol izlediniz
canim bende medela hastane tipi kiraladim. baya guclu . buralarda bir numara medela markasimedelayı söyleyen ikinci kişisin şuan onu inceliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?