2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim daha dün kontrole gittim. Ben sormadım bile doktor sakin memesini sıkmayın dedi. Aklında olsun senin de. Kendi kendine normale dönermiş.

Gözün aydın canım, sağlıkla huzurla büyüt hanımefendiyi

Çok geçmiş olsun, atlatır umarım, atlatacaktır da ben biraz kontrolcüyüm sanırım, eşimde dururken de gelip gelip bakıyorum. Annemle aynı şehirdeyim, ama rahatsızlığı var, gündüz elinden geldiğince babamla birlikte gelip kalıyorlar, ama gece eşimle yalnızız. O da her seslenişimde kalkıp bakıyor ama işin büyük kısmı bizde evet.

Ben de yarın başlayayım o zaman probiyotiğe, biraz endişeliydim ileride zararı olur mu diye.

Ya ben kendim bile bu yaşta kolik olarak tanımlayabilirim kendimi, süt ürünleri dokunur, lahana türevleri midemi kıvrandırır, ayak bileğimden bile üşütürüm, ev dışında tuvalet açısından rahat değilimdir. Haliyle çocuğun da şansı kalmamış bence

Ya ilk günler bizimki de her şeye kalkardı, benden çok bakardı, sanırım alıştılar

Sindirimi kolaylaştırıyormuş canım. Biri acil, ikisi kontrol amaçlı 3 doktora gittik, hepsi de yazdı buku.

Uykusu ağır, uyanıyor tabi yardımcı oluyor da, benim demek istediğim bebeğin ağlama krizlerinde alıp sakinleştirebilmesi. Sanırım o iş bi süre daha biz annelerde.

Son düzenleme:
Hayırlı olsun canım Güle güle büyüt

Şükür canım Hoşgeldiniz Yuvanıza

Kimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisine

Bir soru da benden günde ne kadar içebiliriz? Hemen aldım, demledim, şu an içiyorum.

Aldım demledim içiyorum kimyon çayını rezene içiyordum kaç gündür, şimdi de kimyonu deneyeyim.

Nefret ederdim bitki çaylarından. Normal çay en sevdiğim içecekti, filtre kahvesiz yapamazdım şimdi çay kahve haram, ağzıma bile sürmüyorum, her gün rezene, bundan sonra da kimyon çayı. Kimyonun kendisini de hiç sevmezdim yemeklerde.

Kızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı

Ben anne sütünü sağıp kaşık biberonla vereyim dedim ziyan oldu, içemedi. Sonra normal biberonla verdim mecburen
Kac mil yiyor peki biberonla verince
Yediği kadar saniyordum da ben
Demin bir anda cok yiyince panikledim
Fazlasını kusar mi onu ogurtur rahassiz mi eder diye
Doktoruna da sormayı unuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…