- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Amin canım. Allah hepimize güç sabır sağlık versin.Evet gerçekten yorucu günlerden geçiyoruz
Allahik yavrularımıza da bize de guc versin
Canim daha dün kontrole gittim. Ben sormadım bile doktor sakin memesini sıkmayın dedi. Aklında olsun senin de. Kendi kendine normale dönermiş.Kızlar bebeğimin memesin de ödem oluşmuş kıpkırmızı ve şiş annem ısrarla bunu sıkmamız lazım diyor. Şu an bebeğim huzursuz biraz diyor ki çocuğun huzursuzluğu bundan bunu sıkmazsak daha çok huzursuzlanacak. Sizlerde böyle bi şey oldu mu olduysa nasıl bir yol izlediniz
Kızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Öncelikle hayırlı olsun bebeğiniz, güle güle büyütün :)
Benim bebeğim de 28 günlük oldu, 35+5 hafta doğmuştu hâlâ sarılık problemiyle uğraşıyoruz uzamis sarılık oldu. Eşim ise gitmek için erken kalktığı ve nöbetleri de olduğu için ben gece pek kaldırmıyorum ama işten geldiğinde biraz ilgileniyor bi nefes almış oluyorum en azindan. Annem yanimdaydi ama 5 gün önce gitti
Annesiyle aynı yerde yaşayanlar kıymetini bilsin valla'(
İçinde probiyotik olan D vitamini başladı bana aynı markanın.Hatta sağlık ocağından devletin verdiğini de teklif etti ebe bu markayı gösterince gayet iyi bununla devam et dedi bende sonra vermeye başladım zaten.
Valla annem bende kalıyordu ama ilk gunden beri sezeryanli olmama rağmen gece bakımına kimseyi karistirtmadim.Esim benle birlikte ilk günler kalkıyordu yardım ister misin diye şimdi pireler uçuşuyor adamın umrunda değil.
Probiyotikle ilgili bisey denmedi bana ? Ne icin lazimmis canim?
Eşimi eve gonderdim hastanedeyken, yanimda annem durdu. Ama evdeyken gece eşime ihtyacim olunca yardim istiyorum yapiyo sagolsun. Ama zaten komple bebegi ona birakwyim ben uyuyayim gibi bi sansim olmaz emzirme sebebiyle. Nasil olsa hep evdeyim uykusuz.kalsam gunduz de uyuyabilirim bebegim dalinca uykuya( annem yapiyo her işimi) o yuzden sorun yok. Bence çok agir bir işte calisip uyumasi gerekmedigi surece, bebegin aglayip uyandirmasina baba da maruz kalmali.Verilen emegi ve biseylerin kolay olmadigini gormeli ne olursa olsun.
Kizlar biz evimize geldik bin şükür
9 a kadar düştü sarilik
Simdi mesele çıkmaması
Salonun tüm ışıklarını yaktım oyle yatacagiz bu gece
Insanin yuvasında olmasi çocuklarıyla eşiyle ne buyuk nimet
Hayırlı olsun canımKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Şükür canımKizlar biz evimize geldik bin şükür
9 a kadar düştü sarilik
Simdi mesele çıkmaması
Salonun tüm ışıklarını yaktım oyle yatacagiz bu gece
Insanin yuvasında olmasi çocuklarıyla eşiyle ne buyuk nimet
Kimyon tohumu çayını hergun mutlaka iç gaz sancısıni önce sende sonra çocukta sıfıra çekiyor.hic değilse bir kaç gün dene birisi önermişti bana yaptıkça dua ederim kendisine
Medelayı yaklaşık 2 aydır kullanıyorum çok memnunum kesinlikle almasınızcanim bende medela hastane tipi kiraladim. baya guclu . buralarda bir numara medela markasi
Tane kimyon olarak aktardan iste canım demle gün boyu iç,ben bugün 4 kupa içtimKimyon tohumunu mu alıp demliyoruz yoksa hazır çayı mı var. Bir de nereden alabilirim aktarlardan mı?
Estağfurullah yeni hayata alisirken birbirimize en büyük destegi yine biz verecegiz.Yakinlarimizdan asla hayır yok
Sanırım gaz sancısı var seninkinin.Gazi olunca memeyi bırakmak istemiyorlar çok çabuk uyuya kaldıkları için yine gaz ile doluyorlar. Kimyon tohumu çayı icmeyi dene eğer gaz ise bu bebikoyu aşırı rahatlatacaktır.
Yola tek çıkmak kalabalık çıkmaktan kat kat iyi bence.Herkesin bir fikri oluyor bebek bakımı ile ilgili.Cocugu kendimiz için doğurduk ama bizden başka herkes çocuğun sahibi gibi davranıyor nedense Allah yardımcimiz olsun
Guzum bebişe kimyon çayından veriyo musun? Doktor bana 1 çay kaşığı verebilirsin dedi.2 gündür veriyorumSabah aç karnına içiyorum 1 çay kaşığıda yemeğe atıyorum 2mizde gaz bombasiyiz
Başka krem dene istersen canım ,bepantol nasıl acaba çok ünlü amaKızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Kac mil yiyor peki biberonla verinceBen anne sütünü sağıp kaşık biberonla vereyim dedim ziyan oldu, içemedi. Sonra normal biberonla verdim mecburen
Doktorum bana 3 kupa içebilirsin dedi canımBir soru da bendengünde ne kadar içebiliriz? Hemen aldım, demledim, şu an içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?