2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kac mil yiyor peki biberonla verince
Yediği kadar saniyordum da ben
Demin bir anda cok yiyince panikledim
Fazlasını kusar mi onu ogurtur rahassiz mi eder diye
Doktoruna da sormayı unuttum
Sütüm az şu an 20 ml civarı çıkıyor üzerine emziiryorum sonra bir de 50 ml mama veriyorum yaklaşık bir beslenmede 70 80 ml alıyor anne sütü ve mama olarak

Kızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Bübchen nin pişik kremini kullanıyorum daha hiç kizarmadi poposu bebeğimin.fikir olur sanada.bide kakasi çok beklerse kızarır. Benimki günde bikere yada 2 günde bir yapıyor belkide ondan.ben yaptırıyorum bazen karnına masaj yapıp ayaklarını karnına itiyorum.kaka ile hiç durmuyor alti.benim 2 numarada yapmazdı kakasını ben yaptırirdım 2 ay kadar ordan tecrübeliyim.

Başka krem dene istersen canım ,bepantol nasıl acaba çok ünlü ama
Yarın aliyim eczaneden inşallah işe yarar
11K pudra denedin mi?
Cok iyi gelir
Yok denemedim işe yarıyorsa aliyim
Canım çok geçmiş olsun kakası nasıl. Rengi yoğunluğu falan
Günde 6-7 kere kaka yapıyor kakası jöle gibi katı aslında ishalde değil bir günde nasıl oldu anlamadım
Benımki cok kaka yapıyor ondan mı oldu acabs

Kızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Canım hametan mavi kutu tavsiye edebilirim iki çocuğuma kullandım Asya kuşuma da onu kullanıyorum. Neredeyse hiç pişik olmadılar tabi bebekten bebeğe değişiyor inşallah sende de işe yarar geçmiş olsun

Canım hametan mavi kutu tavsiye edebilirim iki çocuğuma kullandım Asya kuşuma da onu kullanıyorum. Neredeyse hiç pişik olmadılar tabi bebekten bebeğe değişiyor inşallah sende de işe yarar geçmiş olsun
İnşallah baya yaraya dönüştü canı acımıyor sürerken tepkisiz ama illaki altına yaptığında acıyordue , bezden mi oldu neyden oldu anlamadım

İnan bende senin gibiydim.Cayin kopegiym ama bitki çayı benlik değil ama sezeryanin handikapi mıdır nedir esen yelden gaz kapıyorum.

Mukuslu yeşile dönük ve içinde beyaz beyaz tanecikler yoksa. Zeytin yağı kullan. Teyzemin bebeğinde çok işe yaramıştı. Altını ıslak pamukla temizledikten sonra sadece zeytin yağı dök. Şifa olur inşallah. Ben gün aşırı öyle yapıyorum. Sürekli popolarını yıkayamıyoruz ve ıslak mendiller ne kadar da olsa kimyasal pamukla da yeterli görmüyorum işin açığı. Ben şimdi her gün banyo yaptırmaya çalışıyorum

Kızlar benim bebe gündüz reflü yatağında yatıyor 2 3 saat uyuyor ama geceleri hep kucağımda yatmak istiyor sebebi ne olabilir acaba?

Sütüm az şu an 20 ml civarı çıkıyor üzerine emziiryorum sonra bir de 50 ml mama veriyorum yaklaşık bir beslenmede 70 80 ml alıyor anne sütü ve mama olarak
Bu mamalar kilo ya göre mi farklılık gösteriyor. Benim bebeğim 30 cc (yani ml olarak neye denk geliyor bilmiyorum) den fazla içmiyor.

Maşallah canım benimki bayağı düşük kilolu dogdudu için mama verin dedi doktor hem emiyor hem mama veriyorum toparlandı şükür

Gözün aydın sağlıcakla büyüsün Aylis kuş

Merhaba kızlar,doğumunu yapanlar nasıl gidiyor gaz savaşları 40 çıktıkça düzelir diyenler neredeler bizim kırkımız çıktı ama gaz sancıları arttı haliyle uykular azaldı, d vitamini dokunan var mı aranızda bu bizim 3.vitamin değişimimiz

Canim bizimkide ayni durumda cis yaptikca agliyor. Vazelin surmeni tavsiye ederim. Kivamj cok koyu ve yagli bi yapisi var en azindan cisi az degdiriyor yarali yerlere

Reactions: 11K
Kolikse 3 ay sürüyor canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…