- 25 Kasım 2020
- 3.123
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.460
- 83
Ben sabah akşam içiyorumBir soru da bendengünde ne kadar içebiliriz? Hemen aldım, demledim, şu an içiyorum.
Canım çok geçmiş olsun kakası nasıl. Rengi yoğunluğu falanKızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Sütüm az şu an 20 ml civarı çıkıyor üzerine emziiryorum sonra bir de 50 ml mama veriyorum yaklaşık bir beslenmede 70 80 ml alıyor anne sütü ve mama olarakKac mil yiyor peki biberonla verince
Yediği kadar saniyordum da ben
Demin bir anda cok yiyince panikledim
Fazlasını kusar mi onu ogurtur rahassiz mi eder diye
Doktoruna da sormayı unuttum
Bübchen nin pişik kremini kullanıyorum daha hiç kizarmadi poposu bebeğimin.fikir olur sanada.bide kakasi çok beklerse kızarır. Benimki günde bikere yada 2 günde bir yapıyor belkide ondan.ben yaptırıyorum bazen karnına masaj yapıp ayaklarını karnına itiyorum.kaka ile hiç durmuyor alti.benim 2 numarada yapmazdı kakasını ben yaptırirdım 2 ay kadar ordan tecrübeliyim.Kızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Yarın aliyim eczaneden inşallah işe yararBaşka krem dene istersen canım ,bepantol nasıl acaba çok ünlü ama
Yok denemedim işe yarıyorsa aliyim
Günde 6-7 kere kaka yapıyor kakası jöle gibi katı aslında ishalde değil bir günde nasıl oldu anlamadımCanım çok geçmiş olsun kakası nasıl. Rengi yoğunluğu falan
Benımki cok kaka yapıyor ondan mı oldu acabsBübchen nin pişik kremini kullanıyorum daha hiç kizarmadi poposu bebeğimin.fikir olur sanada.bide kakasi çok beklerse kızarır. Benimki günde bikere yada 2 günde bir yapıyor belkide ondan.ben yaptırıyorum bazen karnına masaj yapıp ayaklarını karnına itiyorum.kaka ile hiç durmuyor alti.benim 2 numarada yapmazdı kakasını ben yaptırirdım 2 ay kadar ordan tecrübeliyim.
Canım hametan mavi kutu tavsiye edebilirim iki çocuğuma kullandım Asya kuşuma da onu kullanıyorum. Neredeyse hiç pişik olmadılar tabi bebekten bebeğe değişiyor inşallah sende de işe yarar geçmiş olsunKızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
İnşallah baya yaraya dönüştü canı acımıyor sürerken tepkisiz ama illaki altına yaptığında acıyordue ,Canım hametan mavi kutu tavsiye edebilirim iki çocuğuma kullandım Asya kuşuma da onu kullanıyorum. Neredeyse hiç pişik olmadılar tabi bebekten bebeğe değişiyor inşallah sende de işe yarar geçmiş olsun
Afiyet şifa olsun ben günde bir kez içiyorum ama gaz sancısı çok diye düşünüyorsan günde iki kez içebilirsin.Bebek rahatlar inşallahBir soru da bendengünde ne kadar içebiliriz? Hemen aldım, demledim, şu an içiyorum.
İnan bende senin gibiydim.Cayin kopegiym ama bitki çayı benlik değil ama sezeryanin handikapi mıdır nedir esen yelden gaz kapıyorum.Aldım demledim içiyorum kimyon çayınırezene içiyordum kaç gündür, şimdi de kimyonu deneyeyim.
Nefret ederdim bitki çaylarından. Normal çay en sevdiğim içecekti, filtre kahvesiz yapamazdımşimdi çay kahve haram, ağzıma bile sürmüyorum, her gün rezene, bundan sonra da kimyon çayı. Kimyonun kendisini de hiç sevmezdim yemeklerde.
Mukuslu yeşile dönük ve içinde beyaz beyaz tanecikler yoksa. Zeytin yağı kullan. Teyzemin bebeğinde çok işe yaramıştı. Altını ıslak pamukla temizledikten sonra sadece zeytin yağı dök. Şifa olur inşallah. Ben gün aşırı öyle yapıyorum. Sürekli popolarını yıkayamıyoruz ve ıslak mendiller ne kadar da olsa kimyasal pamukla da yeterli görmüyorum işin açığı. Ben şimdi her gün banyo yaptırmaya çalışıyorumYarın aliyim eczaneden inşallah işe yarar
Yok denemedim işe yarıyorsa aliyim
Günde 6-7 kere kaka yapıyor kakası jöle gibi katı aslında ishalde değil bir günde nasıl oldu anlamadım
Benımki cok kaka yapıyor ondan mı oldu acabs
Bu mamalar kilo ya göre mi farklılık gösteriyor. Benim bebeğim 30 cc (yani ml olarak neye denk geliyor bilmiyorum) den fazla içmiyor.Sütüm az şu an 20 ml civarı çıkıyor üzerine emziiryorum sonra bir de 50 ml mama veriyorum yaklaşık bir beslenmede 70 80 ml alıyor anne sütü ve mama olarak
Maşallah canım benimki bayağı düşük kilolu dogdudu için mama verin dedi doktor hem emiyor hem mama veriyorum toparlandı şükürYok mama vermiyorum .4 gece hastanede kalmıştım doğum sonrası emzirme için savaş verdik.dedim işimiz zor mama başlayalım ama çocuk doktoru hayır dedi ugrasacaksin dedi emecek dedi.her sabah emzirme eğitimi için geliyorlardı.mama baslatmiyorlardi ugrasacaksin diyorlardı .taburcu olduk birkaç gün daha uğraştık artık emiyor düzenli 2 saatte bir bazen 2 buçuk saatte bir alıştı artık
Benim de öyleKızlar benim bebe gündüz reflü yatağında yatıyor 2 3 saat uyuyor ama geceleri hep kucağımda yatmak istiyor sebebi ne olabilir acaba?
Valla emmek çok istiyor hep memede kalmak istiyor almayınca basıyor yaygarayi memeye gelince ondan iyisi yokYok kuzum baya iyi maşAllah dilini issir totosunu kaşı bebişin
Nasıl besliyorsan öyle devam et
Yok canım mama gece 1 yada 2 kez gündüz de 2 kez 1 yada 2 saat oluyor aradaMamayi nasıl veriyorsun kuzum yani memeden hemen sonrami
Gözün aydın sağlıcakla büyüsün Aylis kuşKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Canim bizimkide ayni durumda cis yaptikca agliyor. Vazelin surmeni tavsiye ederim. Kivamj cok koyu ve yagli bi yapisi var en azindan cisi az degdiriyor yarali yerlereKızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Kolikse 3 ay sürüyor canimMerhaba kızlar,doğumunu yapanlar nasıl gidiyor gaz savaşları40 çıktıkça düzelir diyenler neredeler bizim kırkımız çıktı ama gaz sancıları arttı haliyle uykular azaldı, d vitamini dokunan var mı aranızda bu bizim 3.vitamin değişimimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?