Canım her bez değişiminde mutlaka kullan bazı bezler yapıyor maalesef eğer geçmezse bez değiştirmeyi dene inşallah en kısa zamanda geçer giderİnşallah baya yaraya dönüştü canı acımıyor sürerken tepkisiz ama illaki altına yaptığında acıyordue ,bezden mi oldu neyden oldu anlamadım
Teşekkür ederim canım öyle izliyorum o kadar güzel ki
Duşa gir canım ilk doğumunsa,açılman kolay olsun. Ben sancılarım 3 dk ya düşünce gitmiştim hastaneye 5 cm açılmam vardıSabahtan sümüksü hafif kahve bi sıvı geldi ama doktorum 1 gün öncesinde kontrol edip uyarmıştı 2 cm açıklık var birazda masaj yaptım lekelenme olabilir demişti. Acaba nişan mıydı.Sancı takip ediyorum şuan
Ben hametan kremi duymuştum canım, eğer pişik olursa onu almayı düşünüyordum.Kızlar benimki aşırı kötü bir şekilde pişik oldu ama yara gibi baya kötü mustela işe yaramadı sudocremde işe yaramadı
Teşekkür ederim canım öyle izliyorum o kadar güzel ki
Kolik değil bildiğimiz kadarıyla ama yine de zorluyor ya her kakada ıkınıyorKolikse 3 ay sürüyor canim
Yoğun bakımda yatarken hametan sürüyordular ve Bayağı işe yarıyorCanim bizimkide ayni durumda cis yaptikca agliyor. Vazelin surmeni tavsiye ederim. Kivamj cok koyu ve yagli bi yapisi var en azindan cisi az degdiriyor yarali yerlere
Yaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demedenmaşallah. Çok sevileceği bir ailesi oldu ne kadar şanslı
Anladim canim, işe yarar umarimSindirimi kolaylaştırıyormuş canım. Biri acil, ikisi kontrol amaçlı 3 doktora gittik, hepsi de yazdı buku.
Uykusu ağır, uyanıyor tabi yardımcı oluyor da, benim demek istediğim bebeğin ağlama krizlerinde alıp sakinleştirebilmesi. Sanırım o iş bi süre daha biz annelerde.
Aynısı benim eşimYaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demeden
Yaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demeden
Kız babaları hep aynı galiba eşim de önceleri alt değiştirmeyi anne yapar diyordu. Bir kaç gün önce geldi bana da öğretir misin alt değiştirmeyi diyorAynısı benim eşimen baştan diyordu ben alt değiştirmem sadece şunu yaparım bunu yaparım diye bunu diyen adam kızını ilk gördüğü an ağlamış şimdi de bırak ben altını değiştircem, ben gazını çıkarayım diyor hatta ben ücretsiz izin mi istesem bile dedi arada keşke benim memem olsaydı diye hayıflanıyor
Kız babaları hep aynı galiba eşim de önceleri alt değiştirmeyi anne yapar diyordu. Bir kaç gün önce geldi bana da öğretir misin alt değiştirmeyi diyorgaz çıkarmayı göstermiştim zaten genleşe eşim çıkarıyor.
İşten gelirken koşa koşa geldim diyoryarın gece nöbetçi 2 gündür yalvarıyor gece nolur yanıma gelin diye bakalım belki babaya sürpriz yaparız
Mecbur olduğu için gitti canım daha kalmak istiyordu, erken doğum riskim olduğu için 2 aydır yanimdaydi. Gerçekten iyi ki varlarAnnen ne icin gitti canim, durma imkani yok muydu biraz daha? Yine de ilk ay kalmalari gercekten buyuk destek, iyi ki varlar. Benim annem de uzak sehirde . Simdi benimle ama ben istersem gidecek veya kalacak
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsünKızlar selam 17sinde sezaryan ile kavustum evladıma, çok güzel bir süreçti şükür bu gecede toparlamıs hissediyorum. Bebeğim memesini de alıyor güzelce şimdiden gögüs çatlak sorunu başladı ama ya sabır selametle devam ediyoruzdarısı tüm bekleyenlerin basına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?