2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah baya yaraya dönüştü canı acımıyor sürerken tepkisiz ama illaki altına yaptığında acıyordue , bezden mi oldu neyden oldu anlamadım
Canım her bez değişiminde mutlaka kullan bazı bezler yapıyor maalesef eğer geçmezse bez değiştirmeyi dene inşallah en kısa zamanda geçer gider

Kızlar selam suyum geldi benim galiba yatak 1 çay bardağı su kadar ıslandı ve 3.cü iç çamaşırını değiştirdim sancılarda 10-12 dk da bir 3 kere geliyor ve 1 dk sürüp geçiyor. Doktoru aradım su gelişi çok problem değil sancılar daha sıklaşırsa gel dedi. Sancı 1 dk sürüyor ama belki daha az

Sabahtan sümüksü hafif kahve bi sıvı geldi ama doktorum 1 gün öncesinde kontrol edip uyarmıştı 2 cm açıklık var birazda masaj yaptım lekelenme olabilir demişti. Acaba nişan mıydı.Sancı takip ediyorum şuan

Duşa gir canım ilk doğumunsa,açılman kolay olsun. Ben sancılarım 3 dk ya düşünce gitmiştim hastaneye 5 cm açılmam vardı

Kızlar selam 17sinde sezaryan ile kavustum evladıma, çok güzel bir süreçti şükür bu gecede toparlamıs hissediyorum. Bebeğim memesini de alıyor güzelce şimdiden gögüs çatlak sorunu başladı ama ya sabır selametle devam ediyoruz darısı tüm bekleyenlerin basına

Anladim canim, işe yarar umarim

Yaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demeden
Aynısı benim eşim en baştan diyordu ben alt değiştirmem sadece şunu yaparım bunu yaparım diye bunu diyen adam kızını ilk gördüğü an ağlamış şimdi de bırak ben altını değiştircem, ben gazını çıkarayım diyor hatta ben ücretsiz izin mi istesem bile dedi arada keşke benim memem olsaydı diye hayıflanıyor

Yaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demeden
Kız babaları hep aynı galiba eşim de önceleri alt değiştirmeyi anne yapar diyordu. Bir kaç gün önce geldi bana da öğretir misin alt değiştirmeyi diyor gaz çıkarmayı göstermiştim zaten genleşe eşim çıkarıyor.
İşten gelirken koşa koşa geldim diyor yarın gece nöbetçi 2 gündür yalvarıyor gece nolur yanıma gelin diye bakalım belki babaya sürpriz yaparız

Evaante navicula
benim esimde bakicak annem birakirsa diyorum altini degistir askim , tamm diyor daha esim elini beze uzatamadan annem elinde bezle geliyor

diyorum birak azcik adam bag kursun cocukla, kursun ama calisiyor yoruluyor adam sevsin sadece diyor
gecen tam opecekmis kizini yanagindan , annem hemen dur dur sakallarin tahris eder demis

Dun de dedim al kucagina uyusun biraz seninle temas olsun , “ annen kizmaz mi , yasak yok dimi “ diyo

Kizlar ben basur oldum galiba , makat yaninda minicik birsey var aciyor. Sali doktor randevumuz var , soylicem ozaman birsey verir heralde.

Baska bu durumu yasayan var mi ?

Annen ne icin gitti canim, durma imkani yok muydu biraz daha? Yine de ilk ay kalmalari gercekten buyuk destek, iyi ki varlar. Benim annem de uzak sehirde . Simdi benimle ama ben istersem gidecek veya kalacak
Mecbur olduğu için gitti canım daha kalmak istiyordu, erken doğum riskim olduğu için 2 aydır yanimdaydi. Gerçekten iyi ki varlar

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…