2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah canım inşallah bütün evlatlarimiza Allah şifalar versin

Bu eşler hep böyle demek Altını değiştirirken falan öpüyor şarkı söylüyor ne ara bu kadar bağ kurdun be adam mızırdandığında acıktı saati geldi diyorum yok bence gaz diyo önce bi kucağına alıyo bakıyo suscak gibi değil mecbur bana veriyo

Güzel haberlerini bekliyorum canım tam haftan günün neydi?
Gözün aydın, sağlıkla büyütmek nasip olsun

Günaydın kızlar, biz doğuramayanlar artık kaç kişi kaldık ya herkeşler doğurdu valla o kadar çok anne oldu ki bizim yazdıklarımız falan arada kaynıyor ahahahah

Doğum yapanlara kolaylıklar diliyorum doğum bekleyenlere de sabır ve güç

ay evet az kisi kaldiniz valla

Yaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demeden
Brnin6ko de oyle ay bin şükür
Gece boyu ben emziriyorum uyurken kendi kendine kalkıp gazini alayim diyor kalkıyor gezdiriyor altını degistiriyor okadar ilgileniyor ki sut çekmiştim uyanmış yedirmis uyutmus tekrar doğduğu günden beri böyle okadar iyi hissettiriyor ki bu bana ben söylemeden yapması

Guzum bebişe kimyon çayından veriyo musun? Doktor bana 1 çay kaşığı verebilirsin dedi.2 gündür veriyorum
Kuzum benim bugün bebiş 26.gun oldu kaçıncı günde başla dedi .
Bende gününü bekliyorum benimki henüz birsey demedi maflor verdi 30.gun kontrolunde başka bir alternatif sunarmi bilmiyorum 40ni cikmasini kendim bekliyorum vermek için

Hayırlısıyla düşecek kuzum
Hem mama hem meme veriyorsun dimi
Biz hastaneden çıkmadan 7.5 ti
Haftalik kontrolünde 10 çıkınca doktor suphelendi 3 gün üst üste deri testine götürdük 11 12 13 yükseldi sonra 15.gunu geleceksiniz dedi olcume gerek yok dedi pik yapmadığı için sonra biz yinede 10.gunu gittik kendimiz olcturduk düşmüştü. 9.4 çıkmıştı Kendi kontrolunde biz tekrar olcturduk 10 çıktı yorum yapmadı ben aradan 1 hafta geçti tekrar olcturdum 9.7 çıktı kendisine WhatsApptan yazdım hocam normalmi diye 30 kontrolünde görüşürüz dedi anormal birsey olsa derdi sanırım

Yinede tatmin edici cevaplar alamadım

Bende bu gece 2 verdim
Gündüz vermemeye çalışıyorum
Emciklesin iyice diye
Valla bende mamayi azaltmaya calisiyorum ama meme de uyudugu icin randimanli ememiyor.

Aksam 6 dan 8.30 a kadar emdi , uyudu. uyandi, bir daha emdi, tekrar uyudu . boyle 2.5 saat surdu ama genede sonun da mama verdik biraz.

simdi her emme sonrasi 15-30 dk arasi sagmaya basladim. iyice sut artsin diye. bakalim insallah bir haftaya sonuc alirim

Olabilir .bide bebeğinin altını hazır pamuklar satılıyor onlardan alıp ıslatıp ben bide bebe yağışa koyuyoorum suya öyle islatiyorum onunla sil
ıslak mendiller de pişik yapar.yada kaka yaptığında lavobanin altında yıka poposunu öylede olur.benim deneyimlerinden pişik onleyicelerim bu yöntemler.

Kızlar artık akıntımın içinde pembe ve kahve lekeler var. Ama sancı yok. Doktor yürü deyip duruyor olmuyor arkadaş gelmiyor sancı

Sagma ben yapmiyordum bende yapim kuzum
Sonra sağlığını biberonlami veriyorsun donduruyormusun
Bir meme tam olarak 2-3 saat içinde dolarmis onlarında dinlenmeye hakkı var gece o yüzden çok acikiyorlar benimki çıldırıyor süt gelmeyince meme ucunu çekiştirip duruyor şapırdatıyor
Geceler benim için kabus olumlama felanda yapamıyorum gece lohusaligi yaşıyorum zombirella gibiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…