Hâlâ 16Sarılık kaç çıkıyor
İnşallah canım inşallah bütün evlatlarimiza Allah şifalar versinOf bir ay mi sürdü
Ne kadar da uzun
Cok ilginç dun hemşire kendi bebegi için sarilik gelmeyince sekerli su verdi doktorlar duysa delirir ama tüm batıl inançları yaptım oyle gecti dedi
Sari tulbent sekerli su sarımsak asma falan
Sekerli suyu yapmam da bende florasan isik soyledim sari tulbent ve sarımsak taktim beslenmesine de xok dikkat edeceğim bakalim elimden geldiğince insallah ise yarar
Bir daha dönmek istemiyorum hastaneye
Olmaz inşallah ya sonrasında neden oluşsun kşSürekli takipteyim şimdilik bi sıkıntı gözlemlemedim ama sonrasında olur mu onu bilmem
Bende de yırtılma oldu galiba kan geliyorKizlar ben basur oldum galiba , makat yaninda minicik birsey var aciyor. Sali doktor randevumuz var , soylicem ozaman birsey verir heralde.
Baska bu durumu yasayan var mi ?
Sarılık mı canımIyi geceler arkadaşlar
2 saatte bir uyandiriyorum masali alarm kurdum
Beslenmesi bu iki gun ozellikle cok onemli uyuyakalmamasi lazim
doktorunla goruseydin kuzumBende de yırtılma oldu galiba kan geliyor
Güzel haberlerini bekliyorum canımKızlar selam suyum geldi benim galiba yatak 1 çay bardağı su kadar ıslandı ve 3.cü iç çamaşırını değiştirdim sancılarda 10-12 dk da bir 3 kere geliyor ve 1 dk sürüp geçiyor. Doktoru aradım su gelişi çok problem değil sancılar daha sıklaşırsa gel dedi. Sancı 1 dk sürüyor ama belki daha az
Gözün aydın, sağlıkla büyütmek nasip olsunKızlar selam 17sinde sezaryan ile kavustum evladıma, çok güzel bir süreçti şükür bu gecede toparlamıs hissediyorum. Bebeğim memesini de alıyor güzelce şimdiden gögüs çatlak sorunu başladı ama ya sabır selametle devam ediyoruzdarısı tüm bekleyenlerin basına
ay evet az kisi kaldiniz vallaGüzel haberlerini bekliyorum canımtam haftan günün neydi?
Gözün aydın, sağlıkla büyütmek nasip olsun
Günaydın kızlar, biz doğuramayanlar artık kaç kişi kaldık yaherkeşler doğurdu valla o kadar çok anne oldu ki bizim yazdıklarımız falan arada kaynıyor ahahahah
Doğum yapanlara kolaylıklar diliyorumdoğuk bekleyenlere de sabır ve güç
Brnin6ko de oyle ay bin şükürYaa özellikle eşim beni çok şaşırttı. Ben bebek tutamam altına bakamam diyordu. Altını değiştirdi şimdi kıyafetlerini değiştiriyor gezdiriyor gazını çıkarıyor ben demeden
Kuzum benim bugün bebiş 26.gun oldu kaçıncı günde başla dedi .Guzum bebişe kimyon çayından veriyo musun? Doktor bana 1 çay kaşığı verebilirsin dedi.2 gündür veriyorum
MaşAllah kuzumaValla emmek çok istiyor hep memede kalmak istiyor almayınca basıyor yaygarayi memeye gelince ondan iyisi yok
Bende bu gece 2 verdimYok canım mama gece 1 yada 2 kez gündüz de 2 kez 1 yada 2 saat oluyor arada
Hayırlısıyla düşecek kuzumHâlâ 16
Valla bende mamayi azaltmaya calisiyorum ama meme de uyudugu icin randimanli ememiyor.Bende bu gece 2 verdim
Gündüz vermemeye çalışıyorum
Emciklesin iyice diye
Yarın aliyim eczaneden inşallah işe yarar
Yok denemedim işe yarıyorsa aliyim
Günde 6-7 kere kaka yapıyor kakası jöle gibi katı aslında ishalde değil bir günde nasıl oldu anlamadım
Benımki cok kaka yapıyor ondan mı oldu ac
bol bol yürü canım inşallah kendi sancın tutar haftasonu geliverirAynı durumdayız yumuşama var ve açılma YOK .Pazartesi yatış verdi doktorum
suni sancı deneyimini anlatır mısınDoktorum kanalların açık yumuşama var kesinlikle normal doğuma uygunsun dedi .Sezaryen istediğimi kabul etmedi .Benim ilk doğum da suni sancıyla olmustu
Sagma ben yapmiyordum bende yapim kuzumValla bende mamayi azaltmaya calisiyorum ama meme de uyudugu icin randimanli ememiyor.
Aksam 6 dan 8.30 a kadar emdi , uyudu. uyandi, bir daha emdi, tekrar uyudu . boyle 2.5 saat surdu ama genede sonun da mama verdik biraz.
simdi her emme sonrasi 15-30 dk arasi sagmaya basladim. iyice sut artsin diye. bakalim insallah bir haftaya sonuc alirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?