2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok allaha şükür kakası normal bugün yıkıcaz bizde doğsl zeytinyağ var deniyim
Canım her bez değişiminde mutlaka kullan bazı bezler yapıyor maalesef eğer geçmezse bez değiştirmeyi dene inşallah en kısa zamanda geçer gider
İnşallah sabah baktım baya geçmiş gibi
Dün olduğunu görünce ıslak mendil kullanmadım pamukla sildim bide alt tarafını yıkayıp mustela vardı ondan sürdük sabah baya azalmıştı

Benimki 2 aylık oldu ya tam olrak şu aylık olunca başla demedi ,sadece günde 1 çay kaşığı ver dedi

Bende altını değiştirmek için tasa ılık su yapıyorum,dikdörtgen makyaj pamuklarını ıslatıp siliyorum,asla ıslak mendil kullanmıyorum yapış yapış yapıyor sevmiyorum,kuruladıktan sonra pişik kremi sürüp bezini bağlıyorum

Merhaba, benim bir arkdşımın bebeğinde olmuştu bu durum.. Doktor kesinlikle sıkmayın kendiliğinden geçecektir demişti.. Doktora danısmadan herhangi bir işlem uygulatmayın

canim ben zaten gece uykusundsn once emzirip mama veriyorum 3 saat uyuyor. o zaman bir sagiyorum.

sonra uyandiginda sadece meme verip yatiriyorum , 1,5-2 saat sonra uyaniyor . yatirdiktan sonra sagmiyorum ki uyandiginda sut olsun diye.

sabah anneme devrediyorum kizi o zaman mama veriyoruz. bende kendim uyumadan once sagiyorum. 3-4 saat yatiyorum.

bazen 20 bazen 50 cc cikiyor. buzdolabinda sakliyorum. ben yatarken annem mama dan once veriyor onlari.

ben uyandiktan sonra da hep emziriyorum ama bazen cok yoruluyor artik ememiyor. ozaman da mama ile destekliyoruz. ben gene sagim yapiyorum.

3 bilemedin 4 kere sagiyorum gunde suanlik iste uzun uyuyacagi zmaanlarda. mama yediginde zaten 2-3 saat uyudugu iicn sorun olmuyor. uyandiginda sutum oluyor.

bide sabahlari 1/2 cup yulaf yemeye basladim. sutu arttiriyor diyorlar. insallah etkisi olur.
ben de medela siparişi verdim elektikli çift meme olanından
benim kiraladigim da cift memeli. baya guzel

Yoğun bakımda yatarken hametan sürüyordular ve Bayağı işe yarıyor
Hametanda kullaniyorum cnm mavi olanini ama daha cildi emmeden bizim oglan tekrar cirt cirt altini tekrar silerken gidiyo krem. Sonra vazelini surmeye basladim dun cok kizarikti her alt degismemde surdum . Sukur sabah baktimki sönmüş kizarikliklar.

Canim bizde iki gece yattik sariliktan. Once degerimiz dustu taburcu olduk eve geldik iki gun sonra tekrar cocuk sapsari oldu degerleri tavan yapmis 16 degerle geri yatirdilar bizi sonra baktim olmayacak boyle dogrulugu nedir bilmiyorum cocugun agzina bi cay kasigi sekerli su akittim hemsirelerden gizli gorseler bi kiyamet kopardi belki. Napayim ki caresiz kalmistim dusmuyodu degeri neyse gene aldik biz isik ikinci sefer sonra kan aldilar ben sekerli suyu vermistim tabi. Sonra doktor geldi gozunuz aydin dusmus degeri taburcu ediyoruz sizi dedi dunyalar benim oldu oturdum agladim cunku evde beni bekleyen cocugun esim vardi. Allah kimseyi zor durumda birakmasin

Hanımlar merhabaaa.. Tabi ki bende doğumunu gerçekleştirdim minnak tatlış bir oğlum oldu çok şükür.. Şu an uykularımız sabah 5 e kadar düzenli 5ten sonra ise malesef uyumamak adına direniyoruz. Oğlum genel anlamda anne sütü alıyor günde bir defa bazen mama veriyorum.. Yenidoğan kontrolünde kilo kaybı olmamıs çok şükür haftaya yine tartı günümüz umarım kilomuz biraz artmıstır Evde kalma durumu bnm adıma çok sıkıcı.. Ama geçtiğimiz hafta fırsat buldukça, iyi hissettikçe dışarıya attım kendimi.. Bu şekilde psikolojim daha da iyi hale geliyor.. Evde bir çocugum daha var zamanı dengelemeye çalışmak bni herşeyden çok yoruyor.. Zaman biraz daha ilerlendiğinde her şey biraz daha iyileşecektır diye düşünüyorum

MaşAllah kuzuma
Bizimkinin gazından anlamıyorum bile açmı gazı gitsinmi diye yapışıyor su gaz olayını hafifletsem mükemmel olacak
Onu bende anlamıyorum annem anlıyor Meme ye gelince sakinleşiyor. Sürekli de gazını alıyorum ama bazen gazı var mı yok mu anlamıyorum.

Benim bebeğim de sarılık olmadı yani hafif atlattı ama annem sürekli şekerli su verdi. Görünce vermesine engel olmaya çalıştım ama göremez yanıma vermiştir. Bize önceden ebeler şekerli su verin idrarıyla atar derdi diyor. Siz nasıl büyüdünüz diyor. Şimdi diyorum etkisi olmuş mudur

Her şey geçecek aslında bebeklerimizin bu zamanınızda tadını çıkartmamız lazım. Bi daha bu yaşta olmayacaklar. Ama bende senin gibiyim her akşam yürüyüşe çıkıyorum. Çok iyi geliyor. Dışarda yemek planı da yaptık bakalım umarım uyabilirz

Kesinlikle dene bir kaç gün alt temizliğinden sonra şifa olur inşallah Evet doğal zeytin yağı

Reactions: 11K
Merhaba, benim bir arkdşımın bebeğinde olmuştu bu durum.. Doktor kesinlikle sıkmayın kendiliğinden geçecektir demişti.. Doktora danısmadan herhangi bir işlem uygulatmayın
Uygulatmadım annem çok tez canlı artık yalan söyledim napim dedim ki anne doktoruna mesaj attım. Sakın sıkmayın diyor dedim. Canı yanmazmış bir kaç güne geçer diyor dedim. Bişey olursa senden bilirim dedim tamam doktoru öyle diyorsa ellemem dedi

Hadi şükürler olsun canım. Çok çok geçmiş olsun. Artık olmaz korkma. O güçlenmiştir. Bol bol emer atar inşallah

Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın

Slm anneler ben gumus kapak ve lansinoh kullanmama ragmen halA cok aciyor.napmali buna baska care??

Eğer bebiş sadece ucunu kavrıyorsa iyileşmez canım. O kahverengi alanı kavraması lazım. Ağzını açtığı anda memeyi tıkamak lazım ağzına.

Hastanedeki hemşireler anlatmıştı ama çok etkili olmadı tabi, o kafayla çok da anlamıyorsun tabi. Sonra sağlık ocağındaki ebe gösterdi nasıl yapacağımı, aynı gün toparlandı benim meme uçları. Hep kan oturmuştu

Bu süreçte garmastan da sürebilirsin, daha etkili bir krem, sadece bilgin olsun emzirmeden önce sil hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…