Yok allaha şükür kakası normal bugün yıkıcaz bizde doğsl zeytinyağ var deniyimMukuslu yeşile dönük ve içinde beyaz beyaz tanecikler yoksa. Zeytin yağı kullan. Teyzemin bebeğinde çok işe yaramıştı. Altını ıslak pamukla temizledikten sonra sadece zeytin yağı dök. Şifa olur inşallah. Ben gün aşırı öyle yapıyorum. Sürekli popolarını yıkayamıyoruz ve ıslak mendiller ne kadar da olsa kimyasal pamukla da yeterli görmüyorum işin açığı. Ben şimdi her gün banyo yaptırmaya çalışıyorum
İnşallah sabah baktım baya geçmiş gibiCanım her bez değişiminde mutlaka kullan bazı bezler yapıyor maalesef eğer geçmezse bez değiştirmeyi dene inşallah en kısa zamanda geçer gider
Dün olduğunu görünce ıslak mendil kullanmadım pamukla sildim bide alt tarafını yıkayıp mustela vardı ondan sürdük sabah baya azalmıştıOlabilir .bide bebeğinin altını hazır pamuklar satılıyor onlardan alıp ıslatıp ben bide bebe yağışa koyuyoorum suya öyle islatiyorum onunla sil
ıslak mendiller de pişik yapar.yada kaka yaptığında lavobanin altında yıka poposunu öylede olur.benim deneyimlerinden pişik onleyicelerim bu yöntemler.
ben de medela siparişi verdim elektikli çift meme olanındancanim bende medela hastane tipi kiraladim. baya guclu . buralarda bir numara medela markasi
Benimki 2 aylık oldu ya tam olrak şu aylık olunca başla demedi ,sadece günde 1 çay kaşığı ver dediKuzum benim bugün bebiş 26.gun oldu kaçıncı günde başla dedi .
Bende gününü bekliyorum benimki henüz birsey demedi maflor verdi 30.gun kontrolunde başka bir alternatif sunarmi bilmiyorum 40ni cikmasini kendim bekliyorum vermek için
Bende altını değiştirmek için tasa ılık su yapıyorum,dikdörtgen makyaj pamuklarını ıslatıp siliyorum,asla ıslak mendil kullanmıyorum yapış yapış yapıyor sevmiyorum,kuruladıktan sonra pişik kremi sürüp bezini bağlıyorumOlabilir .bide bebeğinin altını hazır pamuklar satılıyor onlardan alıp ıslatıp ben bide bebe yağışa koyuyoorum suya öyle islatiyorum onunla sil
ıslak mendiller de pişik yapar.yada kaka yaptığında lavobanin altında yıka poposunu öylede olur.benim deneyimlerinden pişik onleyicelerim bu yöntemler.
Guzum sen doğum yapmadın mı hala ?Kızlar artık akıntımın içinde pembe ve kahve lekeler var. Ama sancı yok. Doktor yürü deyip duruyor olmuyor arkadaş gelmiyor sancı
Merhaba, benim bir arkdşımın bebeğinde olmuştu bu durum.. Doktor kesinlikle sıkmayın kendiliğinden geçecektir demişti.. Doktora danısmadan herhangi bir işlem uygulatmayınKızlar bebeğimin memesin de ödem oluşmuş kıpkırmızı ve şiş annem ısrarla bunu sıkmamız lazım diyor. Şu an bebeğim huzursuz biraz diyor ki çocuğun huzursuzluğu bundan bunu sıkmazsak daha çok huzursuzlanacak. Sizlerde böyle bi şey oldu mu olduysa nasıl bir yol izlediniz
canim ben zaten gece uykusundsn once emzirip mama veriyorum 3 saat uyuyor. o zaman bir sagiyorum.Sagma ben yapmiyordum bende yapim kuzum
Sonra sağlığını biberonlami veriyorsun donduruyormusun
Bir meme tam olarak 2-3 saat içinde dolarmis onlarında dinlenmeye hakkı vargece o yüzden çok acikiyorlar benimki çıldırıyor süt gelmeyince meme ucunu çekiştirip duruyor şapırdatıyor
Geceler benim için kabus olumlama felanda yapamıyorum gece lohusaligi yaşıyorumzombirella gibiyim
benim kiraladigim da cift memeli. baya guzelben de medela siparişi verdim elektikli çift meme olanından
Hametanda kullaniyorum cnm mavi olanini ama daha cildi emmeden bizim oglan tekrar cirt cirtYoğun bakımda yatarken hametan sürüyordular ve Bayağı işe yarıyor
Canim bizde iki gece yattik sariliktan. Once degerimiz dustu taburcu olduk eve geldik iki gun sonra tekrar cocuk sapsari oldu degerleri tavan yapmis 16 degerle geri yatirdilar bizi sonra baktim olmayacak boyle dogrulugu nedir bilmiyorum cocugun agzina bi cay kasigi sekerli su akittim hemsirelerden gizliOf bir ay mi sürdü
Ne kadar da uzun
Cok ilginç dun hemşire kendi bebegi için sarilik gelmeyince sekerli su verdi doktorlar duysa delirir ama tüm batıl inançları yaptım oyle gecti dedi
Sari tulbent sekerli su sarımsak asma falan
Sekerli suyu yapmam da bende florasan isik soyledim sari tulbent ve sarımsak taktim beslenmesine de xok dikkat edeceğim bakalim elimden geldiğince insallah ise yarar
Bir daha dönmek istemiyorum hastaneye
Onu bende anlamıyorum annem anlıyorMaşAllah kuzuma
Bizimkinin gazından anlamıyorum bile açmı gazı gitsinmi diye yapışıyor su gaz olayını hafifletsem mükemmel olacak
Benim bebeğim de sarılık olmadı yani hafif atlattı ama annem sürekli şekerli su verdi. Görünce vermesine engel olmaya çalıştım ama göremez yanıma vermiştir. Bize önceden ebeler şekerli su verin idrarıyla atar derdi diyor. Siz nasıl büyüdünüz diyor. Şimdi diyorum etkisi olmuş mudurCanim bizde iki gece yattik sariliktan. Once degerimiz dustu taburcu olduk eve geldik iki gun sonra tekrar cocuk sapsari oldu degerleri tavan yapmis 16 degerle geri yatirdilar bizi sonra baktim olmayacak boyle dogrulugu nedir bilmiyorum cocugun agzina bi cay kasigi sekerli su akittim hemsirelerden gizligorseler bi kiyamet kopardi belki. Napayim ki caresiz kalmistim dusmuyodu degeri neyse gene aldik biz isik ikinci sefer sonra kan aldilar ben sekerli suyu vermistim tabi. Sonra doktor geldi gozunuz aydin dusmus degeri taburcu ediyoruz sizi dedi dunyalar benim oldu oturdum agladim cunku evde beni bekleyen cocugun esim vardi. Allah kimseyi zor durumda birakmasin
Her şey geçecek aslında bebeklerimizin bu zamanınızda tadını çıkartmamız lazım. Bi daha bu yaşta olmayacaklar. Ama bende senin gibiyim her akşam yürüyüşe çıkıyorum. Çok iyi geliyor. Dışarda yemek planı da yaptık bakalım umarım uyabilirzHanımlar merhabaaa.. Tabi ki bende doğumunu gerçekleştirdim minnak tatlış bir oğlum oldu çok şükür..Şu an uykularımız sabah 5 e kadar düzenli 5ten sonra ise malesef uyumamak adına direniyoruz. Oğlum genel anlamda anne sütü alıyor günde bir defa bazen mama veriyorum.. Yenidoğan kontrolünde kilo kaybı olmamıs çok şükür haftaya yine tartı günümüz umarım kilomuz biraz artmıstır Evde kalma durumu bnm adıma çok sıkıcı.. Ama geçtiğimiz hafta fırsat buldukça, iyi hissettikçe dışarıya attım kendimi.. Bu şekilde psikolojim daha da iyi hale geliyor.. Evde bir çocugum daha var zamanı dengelemeye çalışmak bni herşeyden çok yoruyor.. Zaman biraz daha ilerlendiğinde her şey biraz daha iyileşecektır diye düşünüyorum
Kesinlikle dene bir kaç gün alt temizliğinden sonra şifa olur inşallahYok allaha şükür kakası normal bugün yıkıcaz bizde doğsl zeytinyağ var deniyim
İnşallah sabah baktım baya geçmiş gibi
Dün olduğunu görünce ıslak mendil kullanmadım pamukla sildim bide alt tarafını yıkayıp mustela vardı ondan sürdük sabah baya azalmıştı
Uygulatmadım annem çok tez canlı artık yalan söyledim napim dedim ki anne doktoruna mesaj attım. Sakın sıkmayın diyor dedim. Canı yanmazmış bir kaç güne geçer diyor dedim. Bişey olursa senden bilirim dedimMerhaba, benim bir arkdşımın bebeğinde olmuştu bu durum.. Doktor kesinlikle sıkmayın kendiliğinden geçecektir demişti.. Doktora danısmadan herhangi bir işlem uygulatmayın
Hadi şükürler olsun canım. Çok çok geçmiş olsun. Artık olmaz korkma. O güçlenmiştir. Bol bol emer atar inşallahKizlar biz evimize geldik bin şükür
9 a kadar düştü sarilik
Simdi mesele çıkmaması
Salonun tüm ışıklarını yaktım oyle yatacagiz bu gece
Insanin yuvasında olmasi çocuklarıyla eşiyle ne buyuk nimet
Yok yaGuzum sen doğum yapmadın mı hala ?
Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydınHanımlar merhabaaa.. Tabi ki bende doğumunu gerçekleştirdim minnak tatlış bir oğlum oldu çok şükür..Şu an uykularımız sabah 5 e kadar düzenli 5ten sonra ise malesef uyumamak adına direniyoruz. Oğlum genel anlamda anne sütü alıyor günde bir defa bazen mama veriyorum.. Yenidoğan kontrolünde kilo kaybı olmamıs çok şükür haftaya yine tartı günümüz umarım kilomuz biraz artmıstır Evde kalma durumu bnm adıma çok sıkıcı.. Ama geçtiğimiz hafta fırsat buldukça, iyi hissettikçe dışarıya attım kendimi.. Bu şekilde psikolojim daha da iyi hale geliyor.. Evde bir çocugum daha var zamanı dengelemeye çalışmak bni herşeyden çok yoruyor.. Zaman biraz daha ilerlendiğinde her şey biraz daha iyileşecektır diye düşünüyorum
Slm anneler ben gumus kapak ve lansinoh kullanmama ragmen halA cok aciyor.napmali buna baska care??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?