Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Agzini doldurmaya calissamda o bisekilde kavradigi kadarini yakaliyor.sasirdim napiyum.oglumds hic sorun yasamamistim.simdi sanki ilk cocuk gibi zorlaniyorumEğer bebiş sadece ucunu kavrıyorsa iyileşmez canım. O kahverengi alanı kavraması lazım. Ağzını açtığı anda memeyi tıkamak lazım ağzına.
Hastanedeki hemşireler anlatmıştı ama çok etkili olmadı tabi, o kafayla çok da anlamıyorsun tabi. Sonra sağlık ocağındaki ebe gösterdi nasıl yapacağımı, aynı gün toparlandı benim meme uçları. Hep kan oturmuştu
Bu süreçte garmastan da sürebilirsin, daha etkili bir krem, sadece bilgin olsun emzirmeden önce sil hemen.
Gözün aydın canım, sağlıkla huzurla büyüt evladınıKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Hiç aklıma gelmedi valla bunun için doktoruma yazmakdoktorunla goruseydin kuzum
Slingi çok büyük umutlarla almıştım fakat içim rahat etmiyor hep tutasım geliyor düşcekmiş gibi. Aktif kullanan var mı bende mi sıkıntı var ki?
Insallah canimHadi şükürler olsun canım. Çok çok geçmiş olsun. Artık olmaz korkma. O güçlenmiştir. Bol bol emer atar inşallah
ben ilk 3 gun tahin yagi kullanmistim , o iyi geldiSlm anneler ben gumus kapak ve lansinoh kullanmama ragmen halA cok aciyor.napmali buna baska care??
Onu bende anlamıyorum annem anlıyorMeme ye gelince sakinleşiyor. Sürekli de gazını alıyorum ama bazen gazı var mı yok mu anlamıyorum.
Gözün aydın tatlım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Canim benimkide öyle şuan memede emerek uyumak istiyor koyduğum zaman yaygarayi basıyor emzik hastanede verdim ben ama sürekli ağzında değil bazen hiç vermedigim oluyor günlerce ama verdiğimde aktif cok cok emiyor.Kızlar 11 günlük bebeme güncelleme geldi ya da nazar değdirdimgündüz emme ve mamadan sonra çok güzel 3 saat uyurdu bugün kesinlikle memeden ayrılmak istemiyor. Derin uykudayken yatağına koyuyorum basıyor çığlığı kucakta memede uyumak istiyor. Napsam emzik mi versem? Emziği de ilk 1 ay vermek istemiyorum
Ay sanırım bi süre böyle olacak gece de kucakta uyuyor gündüz de kucakta uyuyor hatta kucak bile değil direkt meme ile temas istiyorCanim benimkide öyle şuan memede emerek uyumak istiyor koyduğum zaman yaygarayi basıyor emzik hastanede verdim ben ama sürekli ağzında değil bazen hiç vermedigim oluyor günlerce ama verdiğimde aktif cok cok emiyor.
Herşeyim hayırlısıOkyanus ben senin cesaretini çok takdir ediyorum. Senin kadar cesur olamadım açılma yok bebek kanala inmedi diye direkt sezaryeni kabul ettim suni sancı bile almadan. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşursun
Ay ben kabul etmezdim onu ayrı yerlerde yatmamak lazım. Bende gece çok zorlanmadığım zaman kaldıramıyorum ama diğer türlü kendimi terkedilmiş gibi hissederdim. Yani azcık uykusuz kalabilirlerEş konusunda sizlere danışayım kızlar. Bu süreçte annem olmayınca eşim yardım etmese yapamazdım. Öncelikle hakkını yemeyeyim çok iyi çok yardımcı oluyor ama iki haftadır salonda yatıyorum. Beni iki saat uyutmak için yatak odasına yolluyor.
Kendime yeni geliyorum yeni farkettim neden salondayız yatak odasına geçeyim dedim. Suratı değişti şok oldu artık hep salonda kalacağımı mı düşünüyor anlamıyorum. O zaman ikimiz uykusuz kalırız diyorSalonda daha rahat bakarmışım. Ben mi abartıyorum beşiği yatak odasına götürdük bir gece kaldık ama istenmediğimizi hissettim salonda yatıyorum hala kızımla. Gece tek başıma bakıyorum sabah 8 de anlayışlı kocam gelip hadi sen git yat ben bakayım dedi. Ama kahvaltı hazırlıyor falan sabah görseniz çok iyi ilgili bir eş. Bebek konusunda da sizlerin anlattığınız gibi benimki de lohusaydı. Ben ilk hafta acılar içindeyim annemin kolu kırılmış ağlıyorum memelerim yara. Salona bi geliyorum eşim ten tene temas derdinde bebekle arasındaki bağ güçlenecekmiş ki normalde 6 aydan önce bebek tutamam derdi. Erkekler de lohusa oluyormuş cidden.
Amin canım icim gitti okurken cok zor gerçektenCanim bizde iki gece yattik sariliktan. Once degerimiz dustu taburcu olduk eve geldik iki gun sonra tekrar cocuk sapsari oldu degerleri tavan yapmis 16 degerle geri yatirdilar bizi sonra baktim olmayacak boyle dogrulugu nedir bilmiyorum cocugun agzina bi cay kasigi sekerli su akittim hemsirelerden gizligorseler bi kiyamet kopardi belki. Napayim ki caresiz kalmistim dusmuyodu degeri neyse gene aldik biz isik ikinci sefer sonra kan aldilar ben sekerli suyu vermistim tabi. Sonra doktor geldi gozunuz aydin dusmus degeri taburcu ediyoruz sizi dedi dunyalar benim oldu oturdum agladim cunku evde beni bekleyen cocugun esim vardi. Allah kimseyi zor durumda birakmasin
Yani ayrı odada kalmak bana da çok saçma geliyor ama iki hafta beni manipüle etti daha yeni farkındayım ve sorguluyorum. Ayrı odada uyuyan yoktur benden başkaAy ben kabul etmezdim onu ayrı yerlerde yatmamak lazım. Bende gece çok zorlanmadığım zaman kaldıramıyorum ama diğer türlü kendimi terkedilmiş gibi hissederdim. Yani azcık uykusuz kalabilirler
Daha iyi olmana sevindimHerşeyim hayırlısıtesekkur ederim bu arada hemetom küçülmüş dağılmış eskşye nazaran daha iyiyim 3 gündür parol almadan durabılıyorum bebek zorluyo kolik cıktı basımıza geceleri uyku yok aynı saatlerde sürekli bağırıyo rabbim hepimize kolaydan düzelmeyi cocuklarımıza yetmeyi nasip etsin iyi bir piskolojiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?