2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Slingi çok büyük umutlarla almıştım fakat içim rahat etmiyor hep tutasım geliyor düşcekmiş gibi. Aktif kullanan var mı bende mi sıkıntı var ki?

Agzini doldurmaya calissamda o bisekilde kavradigi kadarini yakaliyor.sasirdim napiyum.oglumds hic sorun yasamamistim.simdi sanki ilk cocuk gibi zorlaniyorum

Kızlar 11 günlük bebeme güncelleme geldi ya da nazar değdirdim gündüz emme ve mamadan sonra çok güzel 3 saat uyurdu bugün kesinlikle memeden ayrılmak istemiyor. Derin uykudayken yatağına koyuyorum basıyor çığlığı kucakta memede uyumak istiyor. Napsam emzik mi versem? Emziği de ilk 1 ay vermek istemiyorum

Eş konusunda sizlere danışayım kızlar. Bu süreçte annem olmayınca eşim yardım etmese yapamazdım. Öncelikle hakkını yemeyeyim çok iyi çok yardımcı oluyor ama iki haftadır salonda yatıyorum. Beni iki saat uyutmak için yatak odasına yolluyor.

Kendime yeni geliyorum yeni farkettim neden salondayız yatak odasına geçeyim dedim. Suratı değişti şok oldu artık hep salonda kalacağımı mı düşünüyor anlamıyorum. O zaman ikimiz uykusuz kalırız diyor Salonda daha rahat bakarmışım. Ben mi abartıyorum beşiği yatak odasına götürdük bir gece kaldık ama istenmediğimizi hissettim salonda yatıyorum hala kızımla. Gece tek başıma bakıyorum sabah 8 de anlayışlı kocam gelip hadi sen git yat ben bakayım dedi. Ama kahvaltı hazırlıyor falan sabah görseniz çok iyi ilgili bir eş. Bebek konusunda da sizlerin anlattığınız gibi benimki de lohusaydı. Ben ilk hafta acılar içindeyim annemin kolu kırılmış ağlıyorum memelerim yara. Salona bi geliyorum eşim ten tene temas derdinde bebekle arasındaki bağ güçlenecekmiş ki normalde 6 aydan önce bebek tutamam derdi. Erkekler de lohusa oluyormuş cidden.

Canim benimkide öyle şuan memede emerek uyumak istiyor koyduğum zaman yaygarayi basıyor emzik hastanede verdim ben ama sürekli ağzında değil bazen hiç vermedigim oluyor günlerce ama verdiğimde aktif cok cok emiyor.

Canim benimkide öyle şuan memede emerek uyumak istiyor koyduğum zaman yaygarayi basıyor emzik hastanede verdim ben ama sürekli ağzında değil bazen hiç vermedigim oluyor günlerce ama verdiğimde aktif cok cok emiyor.
Ay sanırım bi süre böyle olacak gece de kucakta uyuyor gündüz de kucakta uyuyor hatta kucak bile değil direkt meme ile temas istiyor duş almaya vaktim olmuyor diyenleri anlıyorum şu an. Babasında bile durmuyor zilli

Herşeyim hayırlısı tesekkur ederim bu arada hemetom küçülmüş dağılmış eskşye nazaran daha iyiyim 3 gündür parol almadan durabılıyorum bebek zorluyo kolik cıktı basımıza geceleri uyku yok aynı saatlerde sürekli bağırıyo rabbim hepimize kolaydan düzelmeyi cocuklarımıza yetmeyi nasip etsin iyi bir piskolojiyle

Ay ben kabul etmezdim onu ayrı yerlerde yatmamak lazım. Bende gece çok zorlanmadığım zaman kaldıramıyorum ama diğer türlü kendimi terkedilmiş gibi hissederdim. Yani azcık uykusuz kalabilirler

Amin canım icim gitti okurken cok zor gerçekten

dogumdan sonra kacinci gun oldu bunlar

Ay ben kabul etmezdim onu ayrı yerlerde yatmamak lazım. Bende gece çok zorlanmadığım zaman kaldıramıyorum ama diğer türlü kendimi terkedilmiş gibi hissederdim. Yani azcık uykusuz kalabilirler
Yani ayrı odada kalmak bana da çok saçma geliyor ama iki hafta beni manipüle etti daha yeni farkındayım ve sorguluyorum. Ayrı odada uyuyan yoktur benden başka Ben napıcam sen emziriyorsun boşuna ikimiz de uykusuz kalmayalım kafasında. Ben de terkedilmiş hissediyorum zaten

Daha iyi olmana sevindim
Kolik bebek zordur bilirim, kizim kolikti ve boğazına hersey takılan bir bebekte ömrümden ömür gitti büyütene kadar
Esim eve ne zaman gelecek inanamazdim duşa giremedim lavaboya giremezdim
Zor Allah yardımcın olsun ama gececek hepsi bir şekilde
Saglikla büyütelim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…