2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bizde aksine 25 gündür yatak odasındayiz.hatta kardeşim falanda geldi eve lohusa gibi odadan çıkmıyorlar diye şikayet etmiş gibisi fazla değilmi zaten lohusayim.ne yapım içeri geçeyim onu ve oglunumu eglendireyim.bebegim içerde sürekli emmmek isterken.esimse 15 gün yıllık izin+5gunluk de babalik izin aldı.evdeydi geceleri emzirmede uyandirmada yardım etti hep annemde bizde kaldı ama o yemek ve temizlik işlerine baktı bebegime ben ve eşim baktık hep.halada öyle ise basladi 1 haftadır geceleri hala kalkar uyandırır ve mama lazımsa hazırlar istediğimde geceleri ikisinide uyandırması okadar zorki yarım saat uyandırmak için uğraşıyorum.gwce böyle derin uyurken gündüzde hırsızlık uykusu uyuyor sadece kedi gibi heran her sesde kalkıyor

benim esim cok gurultulu horluyor yorgun oldumu. hamilelikte aylarca salon da koltukta yatti. Simdi de artik uyuyamayacagim kadar horluyorsa onu salona yolluyorum.

Yani 24 saat boyunca , emzir , uyut , degistir, belimiz kopuyor. 15-20 dk bile yatakta kestirsen sana kàrdir bence. Ben olsam esimle konusup ya oda da beraber uyuyalim ucumuz ya da kendisini salona yollar , odada bebegimle kalirdim.

Canim bizimkide ayni durumda cis yaptikca agliyor. Vazelin surmeni tavsiye ederim. Kivamj cok koyu ve yagli bi yapisi var en azindan cisi az degdiriyor yarali yerlere
Canım vazelini yetişkinlere bile pek onermiyorlar. Çocuk için sanki çok uygun olmaz. Ama sormak lazım doktora.

Benimki de iki haftadır evde bana yardımcı olmak için. Allah var oluyor ama 3 sezonluk dizi bitirdi bu arada bir elinde bebek dizi izeyerek bakıyor senin eşinin gece yaptığı asıl doğru olan ki annen de diğer işleri yapıyor. Bizde tüm işler eşimde ve bende işte bu çok zorlayıcıydı. Benimkinin mantığı ikimizin aynı anda ayakta olması saçma diyor git sen uyu ben bakayım ya da sen bak kafasında.

Evet krem sürerken uyarılıyor ya hemen pırtlıyorlar

Kendisi bu dediğini istiyor zaten ayrı odalarda uyumak. Dediğini yapıp salona yollasam ben yatak odasına geçsem ona da sevinir Amacı ayrı odalarda olmak.

Bazen gece olmadan beni uyutuyor ya da sabaha karşı alıyor bebeği bir kaç saat. Asıl gece ben yalnızım. Ya da sen git yat ben sabaha kadar bakarım diyor. Ama aynı anda odada olmaz gibi geliyor ona

Amin canım icim gitti okurken cok zor gerçekten

dogumdan sonra kacinci gun oldu bunlar
İlk bir hafta icinde oldu cnm. İki gun sezeryandan yattim tam taburcu olmaya kendimi hazirlamistim ki refakatsiz bi sekilde bizi mavi isik alacagimiz yere goturduler. Dikislerim agriyo bi yandan agliyorum o gece kaldik 3.gundu iste sonra taburcu olduk 5. Gun kontrole gelin dediler gittik sabah deger 16.79 cikti ben basladim gene aglamaya 5gunluktu gene yatis verdiler o gece gene isik aldik ertesi gun taburcu olduk ama bi 15-20 gun olana kadar yuzunde felan sarilik vardi simdi elhdulillah gecti en son gozlerinde kalmisti oda gecti emin ol seninkide gececek

Kızlar bazen işe yarıyor açım ağlaması genelde annehh der gibi cıkıyor

Eklentiler

• IMG_20221118_133124.webp
    91,1 KB · Görüntüleme: 59
hee okay, ben sandim ki yatakta kendi yatmak istiyor

Canım vazelini yetişkinlere bile pek onermiyorlar. Çocuk için sanki çok uygun olmaz. Ama sormak lazım doktora.
Ozellikle netten de bakmistim canim pisik icin iyi oldugu yaziyordu vazelin baby almistim ben ve gercekten de bir gece de sondurdu kizarikligini poposundaki. Caresiz ve zor durumda kalinca inan o an herseyi deniyosun tabiki cok abarti olmamak kaydiyla

İnan canim bende sirf pisman olmamak icin keske versemiydim acaba dememek icin. o kadar cevremdeki herkes ver dedi ki ben vermemistim ilk isik aldigimizda ama ikincisinde baktim gecmiyo verdim caresizlik cok zor gerci sonra dustu degeri belki de dedigin gibi etkisi oldu bilmiyoruz

Merhabalar bugün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum kemik yapımın uygun olmadığını normal doğumda bebeğin kemiğe takılabileceğini ve çok fazla alttan dikişim olacağını söyledi bu sebeple sezaryende karar kıldık yarın bebeğimize kavuşacağız inşallah

Evet canım krizi çözmek için arada tabi ki mecbur kalınca kullanılabilir. Çocuğun acı çekerken dayanamıyor insan

Bizde dün büyük bebişi alıp çıktık yemeğe..İyi geliyor Kızım 3.5 yasında

1 aydan sonra emzik almama ihtimali yüksek ama.. Şimdiden vermelisin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…