benim ki takildi canim , acil sezeryana donduk o yuzdenMerhabalar bugün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum kemik yapımın uygun olmadığını normal doğumda bebeğin kemiğe takılabileceğini ve çok fazla alttan dikişim olacağını söyledi bu sebeple sezaryende karar kıldık yarın bebeğimize kavuşacağız inşallah
Aklıma sen geldin zaten canım önceden farketti hoca Allahtan yoksa çok zor olacaktı sen iyi dayanmışsınbenim ki takildi canim , acil sezeryana donduk o yuzden
Kuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?Kızlar artık akıntımın içinde pembe ve kahve lekeler var. Ama sancı yok. Doktor yürü deyip duruyor olmuyor arkadaş gelmiyor sancı
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyütün inşKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Gözün aydın ezgicim, bir neferimizi daha kaybettikMerhabalar bugün kontrolüm vardı çatı muayenesi yapıldı ve doktorum kemik yapımın uygun olmadığını normal doğumda bebeğin kemiğe takılabileceğini ve çok fazla alttan dikişim olacağını söyledi bu sebeple sezaryende karar kıldık yarın bebeğimize kavuşacağız inşallah
B benimadimumut pardonKuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyütün inş
Gözün aydın ezgicim, bir neferimizi daha kaybettik
B benimadimumut senle başbaşa kalıcaz herhalde biz
virginiastat sen doğurmuş muydun sanki kafam karıştı
Merhaba bende su verdimİnan canim bende sirf pisman olmamak icin keske versemiydim acaba dememek icin. o kadar cevremdeki herkes ver dedi ki ben vermemistim ilk isik aldigimizda ama ikincisinde baktim gecmiyo verdim caresizlik cok zorgerci sonra dustu degeri belki de dedigin gibi etkisi oldu bilmiyoruz
Bilmiyorum ki. Akıntım kanlı olmaya başladıKuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?
Bence baksın ya kesinlikleDoktora yazıyorum ama sancı bekliyor. Korkuyorsan bi ebe baksın dedi. Ama nişan gibi akıntım var ve kanlı
Gidicem zaten gram sancım yok bu nasıl iştir anlamıyorum ya nişan da geldi kanlıBence baksın ya kesinlikle
Cok zor valla gece bitap sabaha karşı kafam düşüyo asıl eşim işe baslayacak pazartesi günü o zaman ayvayı yedimDaha iyi olmana sevindim
Kolik bebek zordur bilirim, kizim kolikti ve boğazına hersey takılan bir bebekte ömrümden ömür gitti büyütene kadar
Esim eve ne zaman gelecek inanamazdim duşa giremedim lavaboya giremezdim
Zor Allah yardımcın olsun ama gececek hepsi bir şekilde
Saglikla büyütelim insallah
Adet sancısı gibi ince ince olur önce oyle kıvrandırıcı olmaz bi an da oyle bekliyosan beklemeGidicem zaten gram sancım yok bu nasıl iştir anlamıyorum ya nişan da geldi kanlı
Ben buna bakmadım ilk kez görüyorum ama evet ağlamasından anlıyor insan. Hele benimki gece 11 ile 2 arası bir kolik krizine giriyor. Art arda gaz çıkarıp kakasını yapıyor ve o sıra ehh diye onu uyutmam için kıyameti koparıyor, altını değiştirene kadar ter döküyorum ağlamasın da abisini uyandırmasın diye. Sonra memede saniyede uyuyor hanımefendi o kadar süre çektirmemiş gibiKızlar bazen işe yarıyoraçım ağlaması genelde annehh der gibi cıkıyor
Senin nasıl gidiyor iki çocukla? Eşim artık dönün diyor ki ben de kendi evime dönmek istiyorum ama annen 1-2 hafta seninle kalacak birini bulsun dedi ama bulamıyor. Ben de düzen kurmak açısından anneme hak veriyorum çünkü eşim yoğun çalışıyor ama yok kimse dönsem mi kalsam mı muallakta hâlâCok zor valla gece bitap sabaha karşı kafam düşüyo asıl eşim işe baslayacak pazartesi günü o zaman ayvayı yedim
Adet sancısı gibi ince ince olur önce oyle kıvrandırıcı olmaz bi an da oyle bekliyosan bekleme
Kanliysa direkt git canımBilmiyorum ki. Akıntım kanlı olmaya başladı
Ya yazdığınızı okuyunca cok umut ettim. Bizde 14 değerle Işık aldık 10 a dustu değer 3 gün sonra tekrar 23 le fırladı tekrar 3 gün yattık 10 a dustu ertesi gün kontrole gittik 12 olmus pazartesi tekrar kontrol napacaz bilmiyorum cok korkuyorum bi kendi kendine düşüremedik 2 saatte bi emziriyorum mutlaka emiyo ardına şırıngayla süt veriyorum. Şeker cihazı aldık ölçelim şeker dusukligunden mi uyuyo yoksa gerçek uyku mu diye hep 100 lerin üzerinde çünkü hastanede olctujklerinde 24 e kadar düşmüş bebe uykudan gözünü açamıyordu şimdi 2 saatte bi kendi uyanıyor ama gene de düşmedi değeri. Sizden ricam bu şekerli suyu kaç gün verdiniz nasıl verdiniz günde kaç kere verdiniz verdikten ne kadar sonra dustu değeriniz ?Canim bizde iki gece yattik sariliktan. Once degerimiz dustu taburcu olduk eve geldik iki gun sonra tekrar cocuk sapsari oldu degerleri tavan yapmis 16 degerle geri yatirdilar bizi sonra baktim olmayacak boyle dogrulugu nedir bilmiyorum cocugun agzina bi cay kasigi sekerli su akittim hemsirelerden gizligorseler bi kiyamet kopardi belki. Napayim ki caresiz kalmistim dusmuyodu degeri neyse gene aldik biz isik ikinci sefer sonra kan aldilar ben sekerli suyu vermistim tabi. Sonra doktor geldi gozunuz aydin dusmus degeri taburcu ediyoruz sizi dedi dunyalar benim oldu oturdum agladim cunku evde beni bekleyen cocugun esim vardi. Allah kimseyi zor durumda birakmasin
Şu an annem olmasa ben bebekle kesinlikle yalnız kalamam çünkü inanılmaz kitliyor gün içinde. Bırak yemek temizliği tuvalete gidemiyorum ağlıyorSenin nasıl gidiyor iki çocukla? Eşim artık dönün diyor ki ben de kendi evime dönmek istiyorum ama annen 1-2 hafta seninle kalacak birini bulsun dedi ama bulamıyor. Ben de düzen kurmak açısından anneme hak veriyorum çünkü eşim yoğun çalışıyor ama yok kimse dönsem mi kalsam mı muallakta hâlâ
Sağ ol canım darısı başına inşallah sağlıklaKuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?
Deneyince yazar mısınBen henüz başlamadım, çok ediyorum ben ee nasıl olacağını.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?