2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim ki takildi canim , acil sezeryana donduk o yuzden

Kızlar artık akıntımın içinde pembe ve kahve lekeler var. Ama sancı yok. Doktor yürü deyip duruyor olmuyor arkadaş gelmiyor sancı
Kuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?
Kızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyütün inş
Gözün aydın ezgicim, bir neferimizi daha kaybettik

B benimadimumut senle başbaşa kalıcaz herhalde biz

virginiastat sen doğurmuş muydun sanki kafam karıştı

Kızlar bu bebe kucaktan inmiyor imdat diye bağırıcam az kaldı. Mama verdim azcık mayıştı babada 10 dakka durdu duşa girdim çıktım mızırdanmaya başladı şimdi gene yaka iğnesi gibi omzumda uyuyor. Slinge bağlayayım dedim onu da tam beceremedim.

Merhaba bende su verdim
İstemeye istemem degerlerkmiz düşmüyor Işık tedavisi olduk hala yine azıcık yukselmis. Şekerliyi suyu nasıl verdiniz kaç gün verdiniz ?

Bilmiyorum ki. Akıntım kanlı olmaya başladı

Cok zor valla gece bitap sabaha karşı kafam düşüyo asıl eşim işe baslayacak pazartesi günü o zaman ayvayı yedim
Gidicem zaten gram sancım yok bu nasıl iştir anlamıyorum ya nişan da geldi kanlı
Adet sancısı gibi ince ince olur önce oyle kıvrandırıcı olmaz bi an da oyle bekliyosan bekleme

Kızlar bazen işe yarıyor açım ağlaması genelde annehh der gibi cıkıyor
Ben buna bakmadım ilk kez görüyorum ama evet ağlamasından anlıyor insan. Hele benimki gece 11 ile 2 arası bir kolik krizine giriyor. Art arda gaz çıkarıp kakasını yapıyor ve o sıra ehh diye onu uyutmam için kıyameti koparıyor, altını değiştirene kadar ter döküyorum ağlamasın da abisini uyandırmasın diye. Sonra memede saniyede uyuyor hanımefendi o kadar süre çektirmemiş gibi

Reactions: 11K
Senin nasıl gidiyor iki çocukla? Eşim artık dönün diyor ki ben de kendi evime dönmek istiyorum ama annen 1-2 hafta seninle kalacak birini bulsun dedi ama bulamıyor. Ben de düzen kurmak açısından anneme hak veriyorum çünkü eşim yoğun çalışıyor ama yok kimse dönsem mi kalsam mı muallakta hâlâ

Merhaba hanımlar. Yurtdışında yaşıyorum dil problemi yaşıyorum doktora anlatıyorum ama kendisi de pek dinlemedi. Son adet tarihim 3 ekim. Ovulasyon testi ile 27 ekim- 30 ekim yumurtlama gördüm yani ne zaman hamile kaldığımdan eminim. Öncesinde ilişki olmadı. Regl gecikti test yaptım 8 kasımda çift çizgi. 9 kasımda kan verdim bhcg 43. Doktora gittim 17 kasımda kese yok 6 hafta geçmiş 3 ekimden bu yana dedi kan aldı tekrar betahcg 1500. Geç yumurtladım diyorum anlamıyo biraz moto mod. Son adet tarihi baz alınıyo gebelik haftasında biliyorum ama ben çok geç yumurtladım. Sizce kaç hafta sonra ultrasonda görülebilir. Ya da sizce problem mi var ?

Ya yazdığınızı okuyunca cok umut ettim. Bizde 14 değerle Işık aldık 10 a dustu değer 3 gün sonra tekrar 23 le fırladı tekrar 3 gün yattık 10 a dustu ertesi gün kontrole gittik 12 olmus pazartesi tekrar kontrol napacaz bilmiyorum cok korkuyorum bi kendi kendine düşüremedik 2 saatte bi emziriyorum mutlaka emiyo ardına şırıngayla süt veriyorum. Şeker cihazı aldık ölçelim şeker dusukligunden mi uyuyo yoksa gerçek uyku mu diye hep 100 lerin üzerinde çünkü hastanede olctujklerinde 24 e kadar düşmüş bebe uykudan gözünü açamıyordu şimdi 2 saatte bi kendi uyanıyor ama gene de düşmedi değeri. Sizden ricam bu şekerli suyu kaç gün verdiniz nasıl verdiniz günde kaç kere verdiniz verdikten ne kadar sonra dustu değeriniz ?

Şu an annem olmasa ben bebekle kesinlikle yalnız kalamam çünkü inanılmaz kitliyor gün içinde. Bırak yemek temizliği tuvalete gidemiyorum ağlıyor

Sağ ol canım darısı başına inşallah sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…