Ben de iki çocuk olduğu için emin olamıyorum tek çocuk olsa neyse de ikisi de aynı anda bir şeyler istiyorlar. Uyku zaten problem biri gece uyumaz öbürü gündüz. Burada yemek, temizlik derdim yok evde o da eklenecek, lavaboya hep kızımı birinin yanına koyup gidiyorum ya da onlar uyurken koştur koştur evde nasıl olacak bilmiyorum ama bir yandan evimi de eşimi de özledim ve kendi düzenimi kurmak istiyorum bir an önce. Bir kısım evine git bir kısım kal diyor valla ne yapacağım ben de bilmiyorumŞu an annem olmasa ben bebekle kesinlikle yalnız kalamam çünkü inanılmaz kitliyor gün içinde. Bırak yemek temizliği tuvalete gidemiyorum ağlıyor
Kokunu özlüyor annesi napsınKızlar 11 günlük bebeme güncelleme geldi ya da nazar değdirdimgündüz emme ve mamadan sonra çok güzel 3 saat uyurdu bugün kesinlikle memeden ayrılmak istemiyor. Derin uykudayken yatağına koyuyorum basıyor çığlığı kucakta memede uyumak istiyor. Napsam emzik mi versem? Emziği de ilk 1 ay vermek istemiyorum
Ah şu lohusa babalarEş konusunda sizlere danışayım kızlar. Bu süreçte annem olmayınca eşim yardım etmese yapamazdım. Öncelikle hakkını yemeyeyim çok iyi çok yardımcı oluyor ama iki haftadır salonda yatıyorum. Beni iki saat uyutmak için yatak odasına yolluyor.
Kendime yeni geliyorum yeni farkettim neden salondayız yatak odasına geçeyim dedim. Suratı değişti şok oldu artık hep salonda kalacağımı mı düşünüyor anlamıyorum. O zaman ikimiz uykusuz kalırız diyorSalonda daha rahat bakarmışım. Ben mi abartıyorum beşiği yatak odasına götürdük bir gece kaldık ama istenmediğimizi hissettim salonda yatıyorum hala kızımla. Gece tek başıma bakıyorum sabah 8 de anlayışlı kocam gelip hadi sen git yat ben bakayım dedi. Ama kahvaltı hazırlıyor falan sabah görseniz çok iyi ilgili bir eş. Bebek konusunda da sizlerin anlattığınız gibi benimki de lohusaydı. Ben ilk hafta acılar içindeyim annemin kolu kırılmış ağlıyorum memelerim yara. Salona bi geliyorum eşim ten tene temas derdinde bebekle arasındaki bağ güçlenecekmiş ki normalde 6 aydan önce bebek tutamam derdi. Erkekler de lohusa oluyormuş cidden.
Yok okyanus ince de yok kalın daCok zor valla gece bitap sabaha karşı kafam düşüyo asıl eşim işe baslayacak pazartesi günü o zaman ayvayı yedim
Adet sancısı gibi ince ince olur önce oyle kıvrandırıcı olmaz bi an da oyle bekliyosan bekleme
Gidiyorum yoldayım canımKanliysa direkt git canım
Kız ben doğurdumKuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyütün inş
Gözün aydın ezgicim, bir neferimizi daha kaybettik
B benimadimumut senle başbaşa kalıcaz herhalde biz
@virginiastat sen doğurmuş muydun sanki kafam karıştı
canım doktor ne dedi? Açılman olmuş mu? O akıntın da neyin nesiymişGidiyorum yoldayım canım
Tebrik ederim öncelikle , ilk adet tarihinizden 8 hafta sonra görürsünüz geç döllenme muhtemelen, betayı takip edin 5000 i geçince genelde görülüyor benim de geç döllenme idiMerhaba hanımlar. Yurtdışında yaşıyorum dil problemi yaşıyorum doktora anlatıyorum ama kendisi de pek dinlemedi. Son adet tarihim 3 ekim. Ovulasyon testi ile 27 ekim- 30 ekim yumurtlama gördüm yani ne zaman hamile kaldığımdan eminim. Öncesinde ilişki olmadı. Regl gecikti test yaptım 8 kasımda çift çizgi. 9 kasımda kan verdim bhcg 43. Doktora gittim 17 kasımda kese yok 6 hafta geçmiş 3 ekimden bu yana dedi kan aldı tekrar betahcg 1500. Geç yumurtladım diyorum anlamıyo biraz moto mod. Son adet tarihi baz alınıyo gebelik haftasında biliyorum ama ben çok geç yumurtladım. Sizce kaç hafta sonra ultrasonda görülebilir. Ya da sizce problem mi var ?
Ben de başta sizin gibi düşünüyordum rahata alışmasınlar aile olmak bu demek ama benim uykusuzluğum yorgunluğumdan yararlandı iki hafta farkedemedim neden salonda olduğumuAh şu lohusa babalarben yatak odasını ayırmak istemezdim nasıl alışırsak öyle gider gibi geliyor. Ayrıca geçen eşim grip olcak gibiydi ayrı yattı ben uyuyamadım. Gece aslında ben bakıyorum ama uyanamazsam eşim uyandırır gibi kafama şartlamışım herhalde rahat edemedim yani.
Teşekkür ederim önemseyip cevapladığınız içinTebrik ederim öncelikle , ilk adet tarihinizden 8 hafta sonra görürsünüz geç döllenme muhtemelen, betayı takip edin 5000 i geçince genelde görülüyor benim de geç döllenme idi
Kesinlikle izin verme canim eşinin yanında yat benim taburcu olduğumda eşim çok grip olmuştu annemle yattım 1 hafta annem gün içinde çok yorulduğu için ev işi yemek vs ay kalkmadı duymadı ben kalktım çocuğu aldım ettim halbuki eşimle anlasmistik anne yanının yanında eşim yatacakti o verecekti bebeği bana ama olmadı düzelince geldi bez falan istediğimde uyanıp veriyor mama yediriyor ben mama yapacağım zaman kalkıp bebeğe bakıyor yardımcı oluyor sabahta ise gidiyor böyle olmak zorunda ikimizin bebeği sonuçta yani sende yatağında yat canim yalnız kalma içerdeYani ayrı odada kalmak bana da çok saçma geliyor ama iki hafta beni manipüle etti daha yeni farkındayım ve sorguluyorum. Ayrı odada uyuyan yoktur benden başkaBen napıcam sen emziriyorsun boşuna ikimiz de uykusuz kalmayalım kafasında. Ben de terkedilmiş hissediyorum zaten
Açılmam var 3 cm eve git sancılarını bekle burda çekme dedi.canım doktor ne dedi? Açılman olmuş mu? O akıntın da neyin nesiymiş
hemen squat yap, çömel ördek yürüyüşü yapAçılmam var 3 cm eve git sancılarını bekle burda çekme dedi.
Ayy çok iyi maşallahAçılmam var 3 cm eve git sancılarını bekle burda çekme dedi.
3 cm açılmış azcık bile mi bi sancın yokAçılmam var 3 cm eve git sancılarını bekle burda çekme dedi.
Ahahah evet sayıca o kadar azaldık ki karıştırdım artıkKız ben doğurdum8. Günümüz bugün. Bir an önce sağlıkla kavuşun inşallah canım
Son olucama artık çok eminim yaaa. Grubun son doğuranı olarak hatırlanmak varmış kaderimdeNe güzel işte assolistler en son çıkar diyip havanı da atarsın. Şimdi önden gidenlerin deneyimlerini de gördün. Her türlü kârdasın dert etme
Sen de mi brütüscanım ben de haftaya kadar beklemedeyim, sonra gemiyi terk ediyorum
Kuzum bence sancın var o bahsettiğim arkadaş gibi bir sebeple hissetmiyorsun. Acı eşiğin falan yüksek muhtemelen. Ayy ne güzel inş artar açılman kolayca. Darısı benim başıma böyle farketmeden açılsam keşkeAçılmam var 3 cm eve git sancılarını bekle burda çekme dedi.
Oncelikle korkularinizi anliyorum cunku bende yasadim hic gecmeyecek gibi hissediyo insan ama sabretmek lazim biz 10 la taburcu olduk eve geldik ama cocugumda hala vardi sarilik. Ben acikcasi goturmedim doktora tekrardan cocuktan devamli kan almalari eziyet resmen. Sabirla gececegi gunu bekledim devamli emzirdim mama takviyeside yapiyordum bir iki sefer cok degil cay kasigiyla sekerli su verdim 15-20 gunluk arasi tamamen gecti. Ama tabi kan uyusmazligi vs baska etkenler yoksa. Bizde yoktu sukur.ha bide dus aldirmakta guzel geliyoYa yazdığınızı okuyunca cok umut ettim. Bizde 14 değerle Işık aldık 10 a dustu değer 3 gün sonra tekrar 23 le fırladı tekrar 3 gün yattık 10 a dustu ertesi gün kontrole gittik 12 olmus pazartesi tekrar kontrol napacaz bilmiyorum cok korkuyorum bi kendi kendine düşüremedik 2 saatte bi emziriyorum mutlaka emiyo ardına şırıngayla süt veriyorum. Şeker cihazı aldık ölçelim şeker dusukligunden mi uyuyo yoksa gerçek uyku mu diye hep 100 lerin üzerinde çünkü hastanede olctujklerinde 24 e kadar düşmüş bebe uykudan gözünü açamıyordu şimdi 2 saatte bi kendi uyanıyor ama gene de düşmedi değeri. Sizden ricam bu şekerli suyu kaç gün verdiniz nasıl verdiniz günde kaç kere verdiniz verdikten ne kadar sonra dustu değeriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?