2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Şu an annem olmasa ben bebekle kesinlikle yalnız kalamam çünkü inanılmaz kitliyor gün içinde. Bırak yemek temizliği tuvalete gidemiyorum ağlıyor
Ben de iki çocuk olduğu için emin olamıyorum tek çocuk olsa neyse de ikisi de aynı anda bir şeyler istiyorlar. Uyku zaten problem biri gece uyumaz öbürü gündüz. Burada yemek, temizlik derdim yok evde o da eklenecek, lavaboya hep kızımı birinin yanına koyup gidiyorum ya da onlar uyurken koştur koştur evde nasıl olacak bilmiyorum ama bir yandan evimi de eşimi de özledim ve kendi düzenimi kurmak istiyorum bir an önce. Bir kısım evine git bir kısım kal diyor valla ne yapacağım ben de bilmiyorum

Kokunu özlüyor annesi napsın benim koalamda aynı şekilde tshirtünü yatağa koyunca falan kandırabiliyorsun bazen. Emme kuvvetini de arttırıyo bu arada emzik ben kullanıyorum şahsen.

Ah şu lohusa babalar ben yatak odasını ayırmak istemezdim nasıl alışırsak öyle gider gibi geliyor. Ayrıca geçen eşim grip olcak gibiydi ayrı yattı ben uyuyamadım. Gece aslında ben bakıyorum ama uyanamazsam eşim uyandırır gibi kafama şartlamışım herhalde rahat edemedim yani.

Kız ben doğurdum 8. Günümüz bugün. Bir an önce sağlıkla kavuşun inşallah canım

@CnnTncrr Pasha22 siz naptınız kızlar son durumunuz ne?

Ayyy kızlarr yaaaa resmen tek başıma kalıyorum M Mekap sen zaten bugün yarına gidicisin belli ki
Ne güzel işte assolistler en son çıkar diyip havanı da atarsın. Şimdi önden gidenlerin deneyimlerini de gördün. Her türlü kârdasın dert etme

Tebrik ederim öncelikle , ilk adet tarihinizden 8 hafta sonra görürsünüz geç döllenme muhtemelen, betayı takip edin 5000 i geçince genelde görülüyor benim de geç döllenme idi

Ben de başta sizin gibi düşünüyordum rahata alışmasınlar aile olmak bu demek ama benim uykusuzluğum yorgunluğumdan yararlandı iki hafta farkedemedim neden salonda olduğumu Hatta karabasan bastı yalnız uyumak istemiyorum diye de ağladım kaç kere benimki anlamadı. Bu gece geçicem inşallah yatak odasına

Kesinlikle izin verme canim eşinin yanında yat benim taburcu olduğumda eşim çok grip olmuştu annemle yattım 1 hafta annem gün içinde çok yorulduğu için ev işi yemek vs ay kalkmadı duymadı ben kalktım çocuğu aldım ettim halbuki eşimle anlasmistik anne yanının yanında eşim yatacakti o verecekti bebeği bana ama olmadı düzelince geldi bez falan istediğimde uyanıp veriyor mama yediriyor ben mama yapacağım zaman kalkıp bebeğe bakıyor yardımcı oluyor sabahta ise gidiyor böyle olmak zorunda ikimizin bebeği sonuçta yani sende yatağında yat canim yalnız kalma içerde

Kız ben doğurdum 8. Günümüz bugün. Bir an önce sağlıkla kavuşun inşallah canım
Ahahah evet sayıca o kadar azaldık ki karıştırdım artık
Ne güzel işte assolistler en son çıkar diyip havanı da atarsın. Şimdi önden gidenlerin deneyimlerini de gördün. Her türlü kârdasın dert etme
Son olucama artık çok eminim yaaa. Grubun son doğuranı olarak hatırlanmak varmış kaderimde
canım ben de haftaya kadar beklemedeyim, sonra gemiyi terk ediyorum
Sen de mi brütüs
Açılmam var 3 cm eve git sancılarını bekle burda çekme dedi.
Kuzum bence sancın var o bahsettiğim arkadaş gibi bir sebeple hissetmiyorsun. Acı eşiğin falan yüksek muhtemelen. Ayy ne güzel inş artar açılman kolayca. Darısı benim başıma böyle farketmeden açılsam keşke ee peki doktorun ne kadar daha sancı gelmezse haberleşelim dedi?

Bebeğim meme emerken çişini yapmıyor ama mama verince cozur cozur, gürül gürül, patır patır, çişini yapıyor normal mi bilmiyorum çocuğun bağırsaklarını mı bozdum acaba. Meme emdikten sonra sadece küçük çişini yapıyor analık zor zanatmış hocam bilemedik. Şimdi annemin ayağının altına paspas olasım geliyor

Oncelikle korkularinizi anliyorum cunku bende yasadim hic gecmeyecek gibi hissediyo insan ama sabretmek lazim biz 10 la taburcu olduk eve geldik ama cocugumda hala vardi sarilik. Ben acikcasi goturmedim doktora tekrardan cocuktan devamli kan almalari eziyet resmen. Sabirla gececegi gunu bekledim devamli emzirdim mama takviyeside yapiyordum bir iki sefer cok degil cay kasigiyla sekerli su verdim 15-20 gunluk arasi tamamen gecti. Ama tabi kan uyusmazligi vs baska etkenler yoksa. Bizde yoktu sukur.ha bide dus aldirmakta guzel geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…