2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aslında yatış önerdi ebe sabaha olur dedi ama doktorum eve gitsin hastanede stres olmasın demiş

Aslında tam tersi süt emerken daha kolay yapar canimm..

Belimde ağrı var ama kasıklarımda yok. Nst de güzel çıktı. Sürekli hareket halindeydim. Demek ki hissetmiyorum
Beldeki ağrı kalçaya vuruyosa o sancidir canım..benimde doğum olduğu gün öyleydi. Nstde yüksek sancı cikiyodu hemen sezetan yatişı yapıldı zaten

Canim hangi mamayi kullaniyorsunuz?

Kızlar bebislerin başında sabaha kadar uyanık biri oluyor mu sizde bu durum bizi yormaya başladı da annemler sabahlara kadar uyanık ben iki saatte bir kalkıyorum zaten onlara da eziyet daha küçük bebek beklenecek başında diyorlar yatağımda yatamıyorum doğumdan beri

Emzik kullanan anneler, bebeğiniz hangi emziği sevdi, benim kızı henüz alıştıramadım biraz emiyor sonra düşürüyor tam alıştıramadım, memesizde uykuya dalamıyor.

Canım hiç uyumadan birinin beklemesi gerektiğini ilk defa duyuyorum. Bence böyle bir gereklilik yok, sık sık uyanıp zaten besliyorsun. Başında uyanık beklemenin amacı yok bence. Eğer öyle olsaydı ailesi yanında olmayan insanlar nasıl büyütecekti bebeklerini. Bence kendilerini biraz fazla yormuşlar.

Gozunaydin saglikla büyüsün

Emzik kullanan anneler, bebeğiniz hangi emziği sevdi, benim kızı henüz alıştıramadım biraz emiyor sonra düşürüyor tam alıştıramadım, memesizde uykuya dalamıyor.
Aventin kullaniyorum ben gece parlayani
Iyi ki alistirdim kuvezde kaldığında cok rahat ettim yoksa susmayabilirdi

Kizlar ben basur oldum galiba , makat yaninda minicik birsey var aciyor. Sali doktor randevumuz var , soylicem ozaman birsey verir heralde.

Baska bu durumu yasayan var mi ?
Hamileligin son günlerinde açığa iyice cikti benimki dogum olunca da rahatladim agrisi sızısı kalmadi cok şükür
Ilaci var cok canin yanıyorsa doktorun verir canim gecmis olsun

Komik bir anı olacak size ilerde 2 hafta fark edememek

Yeme düzeni oluştu mu 2 ayda
Bir de gogusler sisip sertlesiyomu Halen
2 aydan bildir hersey yoluna girdi mi
Artık saat kurmuyorum canım kendi acıkınca ağlayarak yalanarak uyanıyo meme emiyo ama aç kaldığı için uyumak bilmiyo bende mama veriyorum takviye.Gaz olayı başımızın belası

Kendinizi fazla yoruyorsunuz gibi geldi bana. Ben tek bakıyorum anne yanında yatıyor gece. 3 saatte bir emziriyorum ancak erken acıkırsa zaten mıyk mıyk yapıyor. Tilki uykusunda oluyorsun zaten nefesi değişse gözün açılıyor illaki. İlk bir hafta loş ışık kullanıyordum şimdi ışığı da kapalı tutuyorum.

Yok canim yanımızda anne yaninda yatıyor ama eşimle ben uyuyoruz alarm kuruyoruz alarma kalkiyoruz

Bibsi katiyen kabul etmedi midesi bulandı öğurdu oğluşum neden anlamadım kauçuk olduğundan olabilir belkide çok beğenerek almıştım halbuki mamajoo vardi onu kullanıyor çok severek emiyor hemde

Benimki de öyle bence merak etme mama emerken gözümün içine baka baka sesli amcalar gibi kaka yapıyor valla diyorum bu kadar insan nasıl çocuk yapıyor bakıyor akıl alır gibi değil. İlk çocuğum ama daha tövbe ettim ikinci istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…