Bende de mamajoo var onu biraz tutabiliyor, ama wee'nin bibs gibi olanını hiç tutamadı. Bir avent kaldı kullanmadığım bilsem tutacak hemen alırım.Bibsi katiyen kabul etmedi midesi bulandı öğurdu oğluşum neden anlamadım kauçuk olduğundan olabilir belkide çok beğenerek almıştım halbuki mamajoo vardi onu kullanıyor çok severek emiyor hemde
Doğurdum canim ben pazartesi günüKuzum acaba sancın olup farketmiyor olabilir misin, bir arkadaşın öyle olmuştu da daha önce. Nst ye ne zaman girdin en son?
Tebrik ederim canım, sağlıkla büyütün inş
Gözün aydın ezgicim, bir neferimizi daha kaybettik
@benimadimumut senle başbaşa kalıcaz herhalde biz
virginiastat sen doğurmuş muydun sanki kafam karıştı
Aile büyükleri mi hiç uyunmamasını söylüyor? Böyle bişeyi ilk defa duydum. 3 saatte bir alarm kurup beslemek için kalkıyoruz. Onun dışında da hık deseler kalkıp bakıyoruz. Diğeri çok yorucu ve insanı psikolojik olarak da yıpratırKızlar bebislerin başında sabaha kadar uyanık biri oluyor mu sizde bu durum bizi yormaya başladı da annemler sabahlara kadar uyanık ben iki saatte bir kalkıyorum zaten onlara da eziyet daha küçük bebek beklenecek başında diyorlar yatağımda yatamıyorum doğumdan beri
Avent ultra air gece olanı kullanıyorum. Gece parlaması iyi oluyor karanlıkta yatağın içinde aramaya gerek kalmıyor parladığı içinEmzik kullanan anneler, bebeğiniz hangi emziği sevdi, benim kızı henüz alıştıramadım biraz emiyor sonra düşürüyor tam alıştıramadım, memesizde uykuya dalamıyor.
Canim ya benim de memeler şişti emdiginde bile tam rahatlayamiyorum. Rahatlasam bile hemen geri doluyor. Ne zaman dengeye oturuyordu hiç hatırlamıyorum. Gece bebek uyuyor ben dolgunluktan uyanıyorum.Yeme düzeni oluştu mu 2 ayda
Bir de gogusler sisip sertlesiyomu Halen
2 aydan bildir hersey yoluna girdi mi
ya en basta hersey normaldi de , sancilarda kendiliginden pozisyonunu ve yerini degistirdi. Yoksa en basta oyle birsey olsaydi hic ugrasmazdik bile.Aklıma sen geldin zaten canım önceden farketti hoca Allahtan yoksa çok zor olacaktı sen iyi dayanmışsın
Uzun sure emzirince oturunca fln batma yasiyorum. Sali gunu randevum var . Soylicem bakalim bisi verir heraldeHamileligin son günlerinde açığa iyice cikti benimki dogum olunca da rahatladim agrisi sızısı kalmadi cok şükür
Ilaci var cok canin yanıyorsa doktorun verir canim gecmis olsun
Canım böyle hayat geçmez çok çok yorulursunuz beklemeye gerek yok bence. Çok huzursuz oluyorsan reflü yatağı alın yanlarında korumaları da oluyor düşme kayma vs olmuyor hiçKızlar bebislerin başında sabaha kadar uyanık biri oluyor mu sizde bu durum bizi yormaya başladı da annemler sabahlara kadar uyanık ben iki saatte bir kalkıyorum zaten onlara da eziyet daha küçük bebek beklenecek başında diyorlar yatağımda yatamıyorum doğumdan beri
Daha dur canım ne çabuk tövbe ettinBenimki de öyle bence merak etme mama emerken gözümün içine baka baka sesli amcalar gibi kaka yapıyorvalla diyorum bu kadar insan nasıl çocuk yapıyor bakıyor akıl alır gibi değil. İlk çocuğum ama daha tövbe ettim ikinci istemiyorum
Biz de kimse başında beklemiyor. Benim yanımda kendi yatağında yatıyor. Sadece ilk bir hafta ışık açık uyuyordum sonra onu da kapattım zaten sesine hemen uyanıyorsun.Kızlar bebislerin başında sabaha kadar uyanık biri oluyor mu sizde bu durum bizi yormaya başladı da annemler sabahlara kadar uyanık ben iki saatte bir kalkıyorum zaten onlara da eziyet daha küçük bebek beklenecek başında diyorlar yatağımda yatamıyorum doğumdan beri
Çok güzel ama daha şimdiden çok yorucuDaha dur canım ne çabuk tövbe ettinZamanla her şey daha güzel olacak birbirinize alışacaksınız. Evet çocuk büyütmek gerçekten çok zor ama bi gülüşlerine dünya feda ediliyor. İki bebekle çok zorlanıyoruz bazen sonra eşimle bakıyoruz ama çok güzeller diyoruz Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Zor ama çok keyifli bir dönem
Canim denemissindir de derin dalmasını bekledikten sonra koymayı denedin mi?Kızlar bana bi akıl verin bugün sabahtan beri yatağına yatıramadım hep kucakta ya da memede uyumak istiyor yatağına koyunca 1 dakka sonra başlıyor ağlamaya. Nasıl yapsam da yatağında uyusa? Böyle omurgası da bükülüyor sürekli kucakta memede durmaktan üzülüyorum. Kıyafetimi falan koydum yanına ama yok sıfır etki etti
Çok iyi bence ben de 11 günde 9 kilo verdim ama iştahım hiç yoktu zorla yiyordum. Şu an 5 6 kilo fazlam var onları versem iyi olacakKızlar toplamda 15 kilo almıştım. Pazartesiden beri 7 kilo verdim. Nasıl sizce daha da ödem gider mi? Cunku hala bagirsaklar tam calismiyor gaz sancısı oluyor akşamları afedersiniz. Belliki vücut hala kendine gelemedi. Ufak yürüyüşlere de baslarsam iyi gelecektir. Bir de çok şükür canım hic tatli şeyler çekmiyor ki çok severim tatliyi
DenedimCanim denemissindir de derin dalmasını bekledikten sonra koymayı denedin mi?
Vay çok iyiymiş. Evet bende de pek iştah yok hayret ettim. Aman daha iyi bosverÇok iyi bence ben de 11 günde 9 kilo verdim ama iştahım hiç yoktu zorla yiyordum. Şu an 5 6 kilo fazlam var onları versem iyi olacak
Canim üstte yazdıklarını simdi gördüm bence emzik vermelisin artık. Sonradan tutturamazsin. Tutarsa faydasını görürsün çok.Denedimyarım saat uyuyor kucağımda bırakıyorum 1 dakika sürmüyor uyanıp ağlaması
Haklısın canım da işte ben gündüz o çok yardım edince gece haksızlık etmeyeyim diye düşünüyordum. Doğrusu birlikte uyumak o da alışmak zorunda ki 2 haftadır evdeydi zaten. Bu gece itibariyle alıştırıcam benim lohusa beyiKesinlikle izin verme canim eşinin yanında yat benim taburcu olduğumda eşim çok grip olmuştu annemle yattım 1 hafta annem gün içinde çok yorulduğu için ev işi yemek vs ay kalkmadı duymadı ben kalktım çocuğu aldım ettim halbuki eşimle anlasmistik anne yanının yanında eşim yatacakti o verecekti bebeği bana ama olmadı düzelince geldi bez falan istediğimde uyanıp veriyor mama yediriyor ben mama yapacağım zaman kalkıp bebeğe bakıyor yardımcı oluyor sabahta ise gidiyor böyle olmak zorunda ikimizin bebeği sonuçta yani sende yatağında yat canim yalnız kalma içerde
Ameliyat, annelik sarstı beniVay çok iyiymiş. Evet bende de pek iştah yok hayret ettim. Aman daha iyi bosvergelir nasılsa iştah ne versek kar.
Emzik mi vereyim ay hiç de vermek istemiyorum ama son çare mecbur bi denicemCanim üstte yazdıklarını simdi gördüm bence emzik vermelisin artık. Sonradan tutturamazsin. Tutarsa faydasını görürsün çok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?