2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bibsi katiyen kabul etmedi midesi bulandı öğurdu oğluşum neden anlamadım kauçuk olduğundan olabilir belkide çok beğenerek almıştım halbuki mamajoo vardi onu kullanıyor çok severek emiyor hemde
Bende de mamajoo var onu biraz tutabiliyor, ama wee'nin bibs gibi olanını hiç tutamadı. Bir avent kaldı kullanmadığım bilsem tutacak hemen alırım.

Doğurdum canim ben pazartesi günü

Aile büyükleri mi hiç uyunmamasını söylüyor? Böyle bişeyi ilk defa duydum. 3 saatte bir alarm kurup beslemek için kalkıyoruz. Onun dışında da hık deseler kalkıp bakıyoruz. Diğeri çok yorucu ve insanı psikolojik olarak da yıpratır
Emzik kullanan anneler, bebeğiniz hangi emziği sevdi, benim kızı henüz alıştıramadım biraz emiyor sonra düşürüyor tam alıştıramadım, memesizde uykuya dalamıyor.
Avent ultra air gece olanı kullanıyorum. Gece parlaması iyi oluyor karanlıkta yatağın içinde aramaya gerek kalmıyor parladığı için

Yeme düzeni oluştu mu 2 ayda
Bir de gogusler sisip sertlesiyomu Halen
2 aydan bildir hersey yoluna girdi mi
Canim ya benim de memeler şişti emdiginde bile tam rahatlayamiyorum. Rahatlasam bile hemen geri doluyor. Ne zaman dengeye oturuyordu hiç hatırlamıyorum. Gece bebek uyuyor ben dolgunluktan uyanıyorum.

Aklıma sen geldin zaten canım önceden farketti hoca Allahtan yoksa çok zor olacaktı sen iyi dayanmışsın
ya en basta hersey normaldi de , sancilarda kendiliginden pozisyonunu ve yerini degistirdi. Yoksa en basta oyle birsey olsaydi hic ugrasmazdik bile.
Hamileligin son günlerinde açığa iyice cikti benimki dogum olunca da rahatladim agrisi sızısı kalmadi cok şükür
Ilaci var cok canin yanıyorsa doktorun verir canim gecmis olsun
Uzun sure emzirince oturunca fln batma yasiyorum. Sali gunu randevum var . Soylicem bakalim bisi verir heralde

Canım böyle hayat geçmez çok çok yorulursunuz beklemeye gerek yok bence. Çok huzursuz oluyorsan reflü yatağı alın yanlarında korumaları da oluyor düşme kayma vs olmuyor hiç

Daha dur canım ne çabuk tövbe ettin Zamanla her şey daha güzel olacak birbirinize alışacaksınız. Evet çocuk büyütmek gerçekten çok zor ama bi gülüşlerine dünya feda ediliyor. İki bebekle çok zorlanıyoruz bazen sonra eşimle bakıyoruz ama çok güzeller diyoruz Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Zor ama çok keyifli bir dönem

Kızlar bana bi akıl verin bugün sabahtan beri yatağına yatıramadım hep kucakta ya da memede uyumak istiyor yatağına koyunca 1 dakka sonra başlıyor ağlamaya. Nasıl yapsam da yatağında uyusa? Böyle omurgası da bükülüyor sürekli kucakta memede durmaktan üzülüyorum. Kıyafetimi falan koydum yanına ama yok sıfır etki etti

Kızlar toplamda 15 kilo almıştım. Pazartesiden beri 7 kilo verdim. Nasıl sizce daha da ödem gider mi? Cunku hala bagirsaklar tam calismiyor gaz sancısı oluyor akşamları afedersiniz. Belliki vücut hala kendine gelemedi. Ufak yürüyüşlere de baslarsam iyi gelecektir. Bir de çok şükür canım hic tatli şeyler çekmiyor ki çok severim tatliyi

Biz de kimse başında beklemiyor. Benim yanımda kendi yatağında yatıyor. Sadece ilk bir hafta ışık açık uyuyordum sonra onu da kapattım zaten sesine hemen uyanıyorsun.

Çok güzel ama daha şimdiden çok yorucu bugün 10 dakka eşimde durdu bebek ben ev işi yaptım o bile çok iyi geldi sabahtan beri koala gibi yapışık yaşıyoruz kesinlikle yatağında yatmıyor. Ama yüzünü bakınca da insan kıyamıyor dünyanın en güzel şeyi gibi geliyor

Canim denemissindir de derin dalmasını bekledikten sonra koymayı denedin mi?

Çok iyi bence ben de 11 günde 9 kilo verdim ama iştahım hiç yoktu zorla yiyordum. Şu an 5 6 kilo fazlam var onları versem iyi olacak

Ruyaperisi Yok canim basinda beklemiyoruz hatta bunlar iyi günlerimiz sonradan uyku sorunları başlayacak. Fırsat varken uyuyun. İçin rahat etmezse alarm kur 3 saate bir.

Haklısın canım da işte ben gündüz o çok yardım edince gece haksızlık etmeyeyim diye düşünüyordum. Doğrusu birlikte uyumak o da alışmak zorunda ki 2 haftadır evdeydi zaten. Bu gece itibariyle alıştırıcam benim lohusa beyi

Canim üstte yazdıklarını simdi gördüm bence emzik vermelisin artık. Sonradan tutturamazsin. Tutarsa faydasını görürsün çok.
Emzik mi vereyim ay hiç de vermek istemiyorum ama son çare mecbur bi denicem ( allahım yenidoğanlar kendi kendilerine uyumazlar mıydı neden böyle oldu bu bebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…