Verir verir neler yaşadık hamilelikte dogurduk Halen daha beden yerli yerine oturmadi rahim Halen yerine dönmedi normal bir süreye daha ihtiyacımız varya en basta hersey normaldi de , sancilarda kendiliginden pozisyonunu ve yerini degistirdi. Yoksa en basta oyle birsey olsaydi hic ugrasmazdik bile.
Uzun sure emzirince oturunca fln batma yasiyorum. Sali gunu randevum var . Soylicem bakalim bisi verir heralde
2021 Kasım anneleri grubundanım. Her biriniz bebeklerinizi sağlıkla büyütün, kucağınıza alın inşallah.
Zamam çok çabuk geçmiş. Her bir mesaj beni geçen seneye götürüyor sanki
Kendi çapımda edindiğim deneyimleri şöyle özetlemek istiyorum.
Meme çatlağı için lanolin krem. Pişik için hakiki zeytinyağı çok iyi geliyor.
Özellikle gece sağımı sütü çok arttırır. İlk zamanlarda ben de emzirme sonrası sağım yapıyordum. Sonra işyerinde yapmaya başladım. Sağdığım sütü bibron ile vermedim. Emzirme danışmanım biberon ve emziğin meme reddi yaptığını söylemişti. Çünkü meme emerken çıj kas çalışırken biberonla süt iömek oldukça zahmetsizmiş. Bebek ona alışırmış, akıllı bıdıklar
Hamileliğin ilk üç ayı dördüncü trimester diye geçiyor. Bebek halen kendini sizin karnınızda sanıyor. Bu yüzden hep memede olmak ister normal. Lohusanın yaka iğnesidir bebişlerBen Ege'yi halen memede uyutuyorum.
Süt arttırıcı olarak Solgar Brewer's Yeast kullandım. Halen zaman zaman azaldığında kullanırım ama bu noktada belirleyici olan çok su içmeniz. Anne çayları ve içeceklerine paralar vermeyin. Kilodan başka bir işe yaramadılar bende. Güzel uyku, güzel beslenme ve su eşittir iyi süt.
Her birinizi ayrı ayrı kucaklıyorum, çok sevgiler
Emzik veriyorum ben en başındaneğer seni emmesinde ve sütünde bir problem yoksa deneyebilirsin. 1 haftalıkken versek mi vermesek mi diye çok ikilemde kaldık. Emzik alan ve almayan bebeklerin karşılaştırmasını yaptık ve sonunda denedikHala alıştırma aşamasındayız daha tam tutamıyor emziği
Aynen zor ama güzel güzel ama zorDaha dur canım ne çabuk tövbe ettinZamanla her şey daha güzel olacak birbirinize alışacaksınız. Evet çocuk büyütmek gerçekten çok zor ama bi gülüşlerine dünya feda ediliyor. İki bebekle çok zorlanıyoruz bazen sonra eşimle bakıyoruz ama çok güzeller diyoruz Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu. Zor ama çok keyifli bir dönem
İlk başta kaşık biberon kullandım ama çok sevmeyince edsye geçtim. Sonrasında ise alıştırma bardağı ile verdimÇok güzel tavsiyelersağlıkla büyütün. kalkıp gece sağımı yapayım birazdan. Sağdığınız sütü neyle verdiniz peki? Kaşık biberon, şırınga, emzirme destek sistemi ve parmak??
Canım benim sesim içime kaçtı
Aa hic duymamistim boyle bisey . Cok yorucu oluyordur. Besigiyle yanimda yatiyor benim cocuk anne yani. Aglayinca hemen uyanip mememe aliyiyorum birakana kadar emiyo sonra tekrar besige koyyorum. Kimse beklemiyo basinda zaten uykuya hasret kaldikKızlar bebislerin başında sabaha kadar uyanık biri oluyor mu sizde bu durum bizi yormaya başladı da annemler sabahlara kadar uyanık ben iki saatte bir kalkıyorum zaten onlara da eziyet daha küçük bebek beklenecek başında diyorlar yatağımda yatamıyorum doğumdan beri
Bir avazda gelsin canım inşKızlar suyum geldi dua edin
benim hamile gbi degilde duz bir gobek ama lackaVerir verir neler yaşadık hamilelikte dogurduk Halen daha beden yerli yerine oturmadi rahim Halen yerine dönmedi normal bir süreye daha ihtiyacımız var
Sahi sizin göbekler indi mi benim 4 aylik gibi korse tayt soyledim de Halen ameliyat yerim sizliyor başlamaya çekindim
Ya varya ayni sorun bende de var gobus yerli yerindeVerir verir neler yaşadık hamilelikte dogurduk Halen daha beden yerli yerine oturmadi rahim Halen yerine dönmedi normal bir süreye daha ihtiyacımız var
Sahi sizin göbekler indi mi benim 4 aylik gibi korse tayt soyledim de Halen ameliyat yerim sizliyor başlamaya çekindim
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
İnşallahBir avazda gelsin canım inşbelliki bebişin 20 kasımda doğmuş olacak
Evet, biz kaldık
Canım benim geçen hafta perşembe günü kanlı akıntım oldu. Hala doğuramadımDoktora yazıyorum ama sancı bekliyor. Korkuyorsan bi ebe baksın dedi. Ama nişan gibi akıntım var ve kanlı
Hayırlı uğurlu olsun canım. Darısı bekleyenlerin başına. Kendine gelince ayrıntıları yaz lütfen.Kızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Yok canım yaa 24. Haftadan beri olan yalancı kasılmalarım var, biraz sayıları arttı ama onun dışında bir şey yok valla. Benim doktor da hep kasım sonu aralık başı diyor. Sonra aralığa sarkmasını beklemiyorum ben ama yine de belli olmaz diyorEvet, biz kaldıkSona kalan dona kalırmış derler. Sende bir sancı, kasılma vs oluyor mu canım? Cuma günü benim doktor doğum Aralık ayına kalabilir dedi. Gruptaki son doğum benim olacak galiba
Canım benim geçen hafta perşembe günü kanlı akıntım oldu. Hala doğuramadımDoktor da artık bu haftalarda böyle şeylerin gayet normal olduğunu kanamaya dönerse hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Onun dışında sancı ya da su gelmesini bekleyeceğz dedi. Senin hemen suyun gelmiş maşallah Bir avazda kolay bir doğum olsun umarım. Bize de haber ver.
Benim vücudum tam troll yaYok canım yaa 24. Haftadan beri olan yalancı kasılmalarım var, biraz sayıları arttı ama onun dışında bir şey yok valla. Benim doktor da hep kasım sonu aralık başı diyor. Sonra aralığa sarkmasını beklemiyorum ben ama yine de belli olmaz diyorsenin kanlı akıntın falan da olmuş bence bir sinyal var vücudunda. Ben turp gibiyim hiçbir şeyim yok valla
sende Evaa gbi tam gununde dogurursun belli mi olurBenim vücudum tam troll yaGeçen hafta kanlı akıntı geldi. Salıdan beri de nişan dedikleri sümüksü akıntı geliyor parça parça.
Ben ilk nişan geldiğinde doktor kontrolünde doğum çok yaklaştı falan dedim. Doktor emin misin dediCuma tekrar gittim ya ne yaptın doğurdun mu diyor doktor Dalga konusu oldum valla. Ben ne bileyim nişan gelince doğum hemen olur sanıyordum
Bende de sadece yalancı kasılmalar var. O da ara ara.
Bende karanlıkta parlayan olanı özellikle almayı çok istiyorum ama almazsa diye endişe ediyorum az parada değil bibse verdigim para boşa gittiBende de mamajoo var onu biraz tutabiliyor, ama wee'nin bibs gibi olanını hiç tutamadı. Bir avent kaldı kullanmadığım bilsem tutacak hemen alırım.
Haklısın canım da işte ben gündüz o çok yardım edince gece haksızlık etmeyeyim diye düşünüyordum. Doğrusu birlikte uyumak o da alışmak zorunda ki 2 haftadır evdeydi zaten. Bu gece itibariyle alıştırıcam benim lohusa beyi
Bende mamajoonun 6 ay ve üzeri emziğini vermişim yanlışlıkla hastanede fark edemedim eve gelince fark etmiştimsanıyorum ki bebeğin ağzı küçük meğersem emzik büyükmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?