2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Verir verir neler yaşadık hamilelikte dogurduk Halen daha beden yerli yerine oturmadi rahim Halen yerine dönmedi normal bir süreye daha ihtiyacımız var
Sahi sizin göbekler indi mi benim 4 aylik gibi korse tayt soyledim de Halen ameliyat yerim sizliyor başlamaya çekindim

Çok güzel tavsiyeler sağlıkla büyütün. kalkıp gece sağımı yapayım birazdan. Sağdığınız sütü neyle verdiniz peki? Kaşık biberon, şırınga, emzirme destek sistemi ve parmak??

Emzik veriyorum ben en başından
Zaten ac ve alti temiz degilse sadece agliyor cok gerek olmuyor bazen oyalamak icin sadece
Benim erkenden verme amacı emme refleksi icin bayagi fa katkısı oldu
Genelde kenarda duruyor

Aynen zor ama güzel güzel ama zor
Ama güzel zordan once geliyor bizce de
Gözlerine bakınca hop uçup gidiyor yorgunluklar bir ömre bedeller

Çok güzel tavsiyeler sağlıkla büyütün. kalkıp gece sağımı yapayım birazdan. Sağdığınız sütü neyle verdiniz peki? Kaşık biberon, şırınga, emzirme destek sistemi ve parmak??
İlk başta kaşık biberon kullandım ama çok sevmeyince edsye geçtim. Sonrasında ise alıştırma bardağı ile verdim

@eras0201 M mabel63 nasılsınız kızlar sesiniz çıkmıyor ne zamandır ? Bebişler nasıl , keyifler nasıl ?
Canım benim sesim içime kaçtı hayatımda daha çok zorlandığım bi dönem olmadı. Grubun varlığını bile unuttum oysaki tarayıcımda hep açık duruyor arama sayfasına bile girmemişim demekki.
Bebekler çok iyi maşallah büyüyorlar. Ben küçülüyorum. Hamile kaldığım kilonun da 5kilo altına düştüm süt sağmak verdiriyor heralde. Ya da yorgunluk Danışmanlık da aldım internette olanlardan farklı bişey duymadım boşuna param gitti emmiyorlar hala. Sütüm bu hafta bi anda azalmaya başladı hatta bir gün aniden gelmedi çok korktum kesildi diye eskisi gibi olur tekrar inşallah yetmiyor şuanda bebeklere sütüm mama takviyesiyle ilerliyoruz.
İyi olmaya çalışıyorum..
Sen nasılsın iyisindir inşallah, bebeğin nasıl?

Aa hic duymamistim boyle bisey . Cok yorucu oluyordur. Besigiyle yanimda yatiyor benim cocuk anne yani. Aglayinca hemen uyanip mememe aliyiyorum birakana kadar emiyo sonra tekrar besige koyyorum. Kimse beklemiyo basinda zaten uykuya hasret kaldik

benim hamile gbi degilde duz bir gobek ama lacka rahim icin daha 4 hafta daha var . 6 haftada demislerdi bana.
gobek deligimin altin daki his hala cok degisik.
ben de bugun dikislerde ki bantlarimi cikaricam. iz icin kreme baslicam .
korse almadm ama taytlarim var ust kismi dar korse gbi, galiba onlari giycem

Ya varya ayni sorun bende de var gobus yerli yerinde gunduz bir saat korse takayim dedim bir iki gun taktim dikis yerlerim cok agridi bende biraktim simdi takmayi. Amaan dedim sagligimdan onemli degil dedim

@benimadimumut pardon birumutturyasamak1 ı etiketlicektim kafam karıştı
Evet, biz kaldık Sona kalan dona kalırmış derler. Sende bir sancı, kasılma vs oluyor mu canım? Cuma günü benim doktor doğum Aralık ayına kalabilir dedi. Gruptaki son doğum benim olacak galiba
Doktora yazıyorum ama sancı bekliyor. Korkuyorsan bi ebe baksın dedi. Ama nişan gibi akıntım var ve kanlı
Canım benim geçen hafta perşembe günü kanlı akıntım oldu. Hala doğuramadım Doktor da artık bu haftalarda böyle şeylerin gayet normal olduğunu kanamaya dönerse hastaneye gitmem gerektiğini söyledi. Onun dışında sancı ya da su gelmesini bekleyeceğz dedi. Senin hemen suyun gelmiş maşallah Bir avazda kolay bir doğum olsun umarım. Bize de haber ver.

Yok canım yaa 24. Haftadan beri olan yalancı kasılmalarım var, biraz sayıları arttı ama onun dışında bir şey yok valla. Benim doktor da hep kasım sonu aralık başı diyor. Sonra aralığa sarkmasını beklemiyorum ben ama yine de belli olmaz diyor senin kanlı akıntın falan da olmuş bence bir sinyal var vücudunda. Ben turp gibiyim hiçbir şeyim yok valla

Benim vücudum tam troll ya Geçen hafta kanlı akıntı geldi. Salıdan beri de nişan dedikleri sümüksü akıntı geliyor parça parça.
Ben ilk nişan geldiğinde doktor kontrolünde doğum çok yaklaştı falan dedim. Doktor emin misin dedi Cuma tekrar gittim ya ne yaptın doğurdun mu diyor doktor Dalga konusu oldum valla. Ben ne bileyim nişan gelince doğum hemen olur sanıyordum

Bende de sadece yalancı kasılmalar var. O da ara ara.

sende Evaa gbi tam gununde dogurursun belli mi olur

Bende de mamajoo var onu biraz tutabiliyor, ama wee'nin bibs gibi olanını hiç tutamadı. Bir avent kaldı kullanmadığım bilsem tutacak hemen alırım.
Bende karanlıkta parlayan olanı özellikle almayı çok istiyorum ama almazsa diye endişe ediyorum az parada değil bibse verdigim para boşa gitti

Aynn canim bu gece itibariyle başlayın yataginizda yatmaya

Bende mamajoonun 6 ay ve üzeri emziğini vermişim yanlışlıkla hastanede fark edemedim eve gelince fark etmiştim sanıyorum ki bebeğin ağzı küçük meğersem emzik büyükmüş
Sanırım mamajoo daha çabuk tutuluyor bebekler tarafından bı küçüğünü alırsan tutar annesi iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…