- 2 Mayıs 2021
- 193
- 284
- 53
Yaa ne güzel kavuştunuz. Sezeryanın sıkıntıları bitsin, evinize gidin her şey daha kolay olacak bence. Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?Kizlarrr çok memeci bir kızım var hep göğsümde. Ama o kadar güzel ki hem koynumda uyusun istiyorum. Bugün hastanede ikinci gecemiz dün gece ablamla eşim kaldılar yanımda. Tek başıma tuvalete gidip bezimi değiştiremiyordum bugün çok şükür onu da yapınca ablami eve gönderdik eşimle kaldık. Ben iki saatte bir emziriyorum eşim de alıp yatağına yatırıp alarm kuruyorbugün bir kaç kere yanlışlıkla tam meme ucumu kaptı hemen yara oldular kan oturdu mustela surup gümüş kapak taktım. Sonra kafasını elimle sabitleyip tüm kahverengi alanı ağzına sokunca daha sağlıklı emzirebildigimi farkettim. Uçları daha az acıdı. Anneliğimin ikinci gunundeyim, toplamda iki saat anca uyumusumdur ama hiç yorgun hissetmiyorum içimdeki gazlar da hala bitmedi salıp salip duruyorum odada. Ama daha büyük tuvalete çıkmadım normaldir inşallah.
Dayanma gücü diliyorum canım. Allah güç kuvvet versin.Kızlar 5 dakikada bir sancım devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek böyle çok yoruldum
Hala mı 3 cm peki?Kızlar 5 dakikada bir sancım devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek böyle çok yoruldum
Bir avazda kurtul inşallah canımKızlar 5 dakikada bir sancım devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek böyle çok yoruldum
Canim ya benim de memeler şişti emdiginde bile tam rahatlayamiyorum. Rahatlasam bile hemen geri doluyor. Ne zaman dengeye oturuyordu hiç hatırlamıyorum. Gece bebek uyuyor ben dolgunluktan uyanıyorum.
Aynen ya fena bir durum
Mastıt olmaktan korkuyorum bende
Rahassiz ediyor bayagi
Acaba kendi büyüdükçe daha cok yiyecek gerek kalmaz mi çekmeye şimdiden buzluk doldu
Gece de biberonla veriyoruz
1 haftadır yokum buralarda kimler doğurdu, kimler Kasımın son günlerine kaldı bilmiyorum ama bebeğine kavuşan herkese hayırlı olsun. Umarım sağlıklı ve sorunsuz bir süreç geçiriyorsunuzdur.
Bizim için hastahaneden taburcu olduktan sonrası resmen kabusa dönüştüÖzellikle anlatmak istiyorum ki başına benzer bir şey gelen olursa asla geç kalmasın.
11inde doğum yaptım ve 13ünde taburcu olduk. Hastanede her şey inanılmaz güzeldi. Sezaryen olmasına rağmen hemen sütüm geldi, emzirdim. Odaya gelen emzirme danışmanı ve süreç boyunca takibimizi yapan hemşireler her defasında güzel şeyler söyledi. Oğlumun çenesi çok güçlü, güzel emiyor, ee benim sütüm güzel geliyor, sık sık emmek istediği için bolca bez kirletiyoruz derken eve gelince olanlar oldu. Taburcu olurken ki kilosu düşük (2600) olduğu için ertesi gün kontrole çağırıldık. Hastanede göğsümde rahatça uyuyan çocuk o gece doğru düzgün asla uyumadı, çok huzursuzdu. Ben de aynı konforu sağlayamadığımız için diye düşündüm. Sabaha kadar sadece 1 kez bez değiştirdik. En son bezin üstünden 5 saat geçmişti ve tek damla yoktu bezde. Yine de nasıl olsa öğleden sonra kontrolümüz var, doktora danışırım, kontrole gidene kadar zaten çoktan yapmış olur falan diye düşündüm. Kontrole gittiğimizde son bezden itibaren neredeyse 8 saat geçmişti ve 5 dk önce kontrol ederken tertemiz olan bez doktorun odasında altını açtığımız sırada açık pembe renkte görünüyordu. Bütün gece göğsümden indirmediğim, sürekli emen çocuk açlıktan dehidrasyon geçiriyordu. Aralarda süt geliyor mu diye sıkıp kontrol etmeme rağmen, gece boyunca sırayla iki göğsümü de uzun uzun emen oğlum, dokturun ifadesi ile açlıktan ölüyordu.
Hemen mama takviyesine başlamak zorunda kaldık. Hala mama destekli devam ediyoruz tabi.. o gece hem dehidrasyon hem sarılık sebebiyle hastahanede kaldık. Orada her fırsatta emzirmeme rağmen ertesi güne kadar hala idrar çıkışı alamadık ve artık enfeksiyon yaratma ihtimali başlamıştı. Sürekli emdirmeme ve mama desteğine rağmen sonuç sebebiyle Sürekli yoğunbakıma yatırmk için çok ısrar etti doktorum. Yinede odada azıcık idrsr gördüğüm için her şeyi göze alıp çıkış sağladık.
Şuan kilo alımı var ancak 1 haftadır resmen meme savaşı veriliyor evde. .
cok gecmis olsun kuzum1 haftadır yokum buralarda kimler doğurdu, kimler Kasımın son günlerine kaldı bilmiyorum ama bebeğine kavuşan herkese hayırlı olsun. Umarım sağlıklı ve sorunsuz bir süreç geçiriyorsunuzdur.
Bizim için hastahaneden taburcu olduktan sonrası resmen kabusa dönüştüÖzellikle anlatmak istiyorum ki başına benzer bir şey gelen olursa asla geç kalmasın.
11inde doğum yaptım ve 13ünde taburcu olduk. Hastanede her şey inanılmaz güzeldi. Sezaryen olmasına rağmen hemen sütüm geldi, emzirdim. Odaya gelen emzirme danışmanı ve süreç boyunca takibimizi yapan hemşireler her defasında güzel şeyler söyledi. Oğlumun çenesi çok güçlü, güzel emiyor, ee benim sütüm güzel geliyor, sık sık emmek istediği için bolca bez kirletiyoruz derken eve gelince olanlar oldu. Taburcu olurken ki kilosu düşük (2600) olduğu için ertesi gün kontrole çağırıldık. Hastanede göğsümde rahatça uyuyan çocuk o gece doğru düzgün asla uyumadı, çok huzursuzdu. Ben de aynı konforu sağlayamadığımız için diye düşündüm. Sabaha kadar sadece 1 kez bez değiştirdik. En son bezin üstünden 5 saat geçmişti ve tek damla yoktu bezde. Yine de nasıl olsa öğleden sonra kontrolümüz var, doktora danışırım, kontrole gidene kadar zaten çoktan yapmış olur falan diye düşündüm. Kontrole gittiğimizde son bezden itibaren neredeyse 8 saat geçmişti ve 5 dk önce kontrol ederken tertemiz olan bez doktorun odasında altını açtığımız sırada açık pembe renkte görünüyordu. Bütün gece göğsümden indirmediğim, sürekli emen çocuk açlıktan dehidrasyon geçiriyordu. Aralarda süt geliyor mu diye sıkıp kontrol etmeme rağmen, gece boyunca sırayla iki göğsümü de uzun uzun emen oğlum, dokturun ifadesi ile açlıktan ölüyordu.
Hemen mama takviyesine başlamak zorunda kaldık. Hala mama destekli devam ediyoruz tabi.. o gece hem dehidrasyon hem sarılık sebebiyle hastahanede kaldık. Orada her fırsatta emzirmeme rağmen ertesi güne kadar hala idrar çıkışı alamadık ve artık enfeksiyon yaratma ihtimali başlamıştı. Sürekli emdirmeme ve mama desteğine rağmen sonuç sebebiyle Sürekli yoğunbakıma yatırmk için çok ısrar etti doktorum. Yinede odada azıcık idrsr gördüğüm için her şeyi göze alıp çıkış sağladık.
Şuan kilo alımı var ancak 1 haftadır resmen meme savaşı veriliyor evde. .
supersin EvaacimKizlarrr çok memeci bir kızım var hep göğsümde. Ama o kadar güzel ki hem koynumda uyusun istiyorum. Bugün hastanede ikinci gecemiz dün gece ablamla eşim kaldılar yanımda. Tek başıma tuvalete gidip bezimi değiştiremiyordum bugün çok şükür onu da yapınca ablami eve gönderdik eşimle kaldık. Ben iki saatte bir emziriyorum eşim de alıp yatağına yatırıp alarm kuruyorbugün bir kaç kere yanlışlıkla tam meme ucumu kaptı hemen yara oldular kan oturdu mustela surup gümüş kapak taktım. Sonra kafasını elimle sabitleyip tüm kahverengi alanı ağzına sokunca daha sağlıklı emzirebildigimi farkettim. Uçları daha az acıdı. Anneliğimin ikinci gunundeyim, toplamda iki saat anca uyumusumdur ama hiç yorgun hissetmiyorum içimdeki gazlar da hala bitmedi salıp salip duruyorum odada. Ama daha büyük tuvalete çıkmadım normaldir inşallah.
3.5 olmuş suni taktılarHala mı 3 cm peki?
Allah yardımcınız olsunKızlar 5 dakikada bir sancım devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek böyle çok yoruldum
Yarin taburcu olacağız inşallahYaa ne güzel kavuştunuz. Sezeryanın sıkıntıları bitsin, evinize gidin her şey daha kolay olacak bence. Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?
Dayanma gücü diliyorum canım. Allah güç kuvvet versin.
Ben yine uykusuz gecelerden birindeyim.
Olacak dimi.supersin Evaacim
2-3 surer demisti benim dr um buyum tuvalet icin
Sağlıcakla al yavrunu kucağınaŞu
Şuan yoldayım suyum geldi mecbur gidiyorum
Canimm aklım sendeydi çok güzel bir doğum olur inşallah3.5 olmuş suni taktılar
Aventin vardı evde hemen onu verdim. Yine annem bugün vermezsen sonra bi daha almaz ver şu emziği diye diye verdirdi. Annem gibi çocuk büyütmem derkenSanırım mamajoo daha çabuk tutuluyor bebekler tarafından bı küçüğünü alırsan tutar annesi iyice
kolay bir dogum olsun insallahAllah yardımcınız olsun
Ben de burayı takip ediyorum ama yazmamistim
Su anda ben de doğum sancısı çekiyorum evde
Insallah kolay dogumlarimiz olur
Bir avazda kucağına al inşallahKızlar sancılarım 5 dakikada bire düştü, kanamam oldu hastaneye geldim yatış verdiler nst de sancı 3 dakikada bir görünüyor ama açılma yok, beklemedeyiz bu sancıya nasıl hiç açılma yok anlamadım
Bu durum düzene giriyor mu ilerleyen zamanlarda. Şu an mochi kullanıyorum baya bir yedeğim oldu napsam bilemedim.Kızlar sağım yapın, siz boşaltmadıkça bir anda koltuk altlarınız sertleşir, çok acır. Sütünüz bol olsun
Anlayabiliyorum seni bir tane bebek bakmak bile o kadar zorken ki sen desteksiz bakıyorsun benim de ailem daha yeni gitti yanımdan asıl şimdi başlıyor gerçek macera ,dün gece ilk defa üçümüz kaldık bebeğimizle babası ve ben olarak ,benim birtakım sağlık sorunlarım oldu tabii yine iç kanama falan geçirdim bi hastane yatırma macerası yaşandı tedavi reddi yaptım şimdi daha iyi olmaya çalışıyorum ,ben de hamile kalma kilomun altındayım hiç kasmaya gerek yokmuş zaten veriliyormuş , Defne ve Nil’in dr gaz sancıları oluyot mu ,bşr de stres yapma sütün kesilmez ki kesilse bile mamalar var bir şekilde besleniyorlar hatta mama ile daha çabuk toparlandıkları söylenşyor ,prematüre bebeklerde önemli kriter kilo almaları benim oğlum da iyi gidiyor şimdilik bakalım ,Defne ve Nil’in nefes alışları kesil kesik mi canım doktora çok defa sorduk normal dese de kafama takılıyor bazen hırıltı gibi geliyor bazen ağzı açık uyuyor sanki nefes almakta güçlük çekiyor gibiCanım benim sesim içime kaçtıhayatımda daha çok zorlandığım bi dönem olmadı. Grubun varlığını bile unuttum oysaki tarayıcımda hep açık duruyor arama sayfasına bile girmemişim demekki.
Bebekler çok iyi maşallah büyüyorlar. Ben küçülüyorum. Hamile kaldığım kilonun da 5kilo altına düştüm süt sağmak verdiriyor heralde. Ya da yorgunlukDanışmanlık da aldım internette olanlardan farklı bişey duymadım boşuna param gitti emmiyorlar hala. Sütüm bu hafta bi anda azalmaya başladı hatta bir gün aniden gelmedi çok korktum kesildi diye eskisi gibi olur tekrar inşallah yetmiyor şuanda bebeklere sütüm mama takviyesiyle ilerliyoruz.
İyi olmaya çalışıyorum..
Sen nasılsın iyisindir inşallah, bebeğin nasıl?
Ah kuzum inşallah açılman olur aynı seyleri yaşamayızKızlar sancılarım 5 dakikada bire düştü, kanamam oldu hastaneye geldim yatış verdiler nst de sancı 3 dakikada bir görünüyor ama açılma yok, beklemedeyiz bu sancıya nasıl hiç açılma yok anlamadım
insallah acilman olur kuzumKızlar sancılarım 5 dakikada bire düştü, kanamam oldu hastaneye geldim yatış verdiler nst de sancı 3 dakikada bir görünüyor ama açılma yok, beklemedeyiz bu sancıya nasıl hiç açılma yok anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?