2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yaa ne güzel kavuştunuz. Sezeryanın sıkıntıları bitsin, evinize gidin her şey daha kolay olacak bence. Ne zaman çıkacaksınız hastaneden?
Kızlar 5 dakikada bir sancım devam ediyor bakalım nereye kadar gidecek böyle çok yoruldum
Dayanma gücü diliyorum canım. Allah güç kuvvet versin.

Ben yine uykusuz gecelerden birindeyim.

Canim ya benim de memeler şişti emdiginde bile tam rahatlayamiyorum. Rahatlasam bile hemen geri doluyor. Ne zaman dengeye oturuyordu hiç hatırlamıyorum. Gece bebek uyuyor ben dolgunluktan uyanıyorum.

Aynen ya fena bir durum
Mastıt olmaktan korkuyorum bende
Rahassiz ediyor bayagi
Acaba kendi büyüdükçe daha cok yiyecek gerek kalmaz mi çekmeye şimdiden buzluk doldu
Gece de biberonla veriyoruz

Kızlar sağım yapın, siz boşaltmadıkça bir anda koltuk altlarınız sertleşir, çok acır. Sütünüz bol olsun

çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Şimdi nasıl bebişin?

cok gecmis olsun kuzum

supersin Evaacim
2-3 surer demisti benim dr um buyum tuvalet icin

Yarin taburcu olacağız inşallah
supersin Evaacim
2-3 surer demisti benim dr um buyum tuvalet icin
Olacak dimi. Düzene girecek

Sanırım mamajoo daha çabuk tutuluyor bebekler tarafından bı küçüğünü alırsan tutar annesi iyice
Aventin vardı evde hemen onu verdim. Yine annem bugün vermezsen sonra bi daha almaz ver şu emziği diye diye verdirdi. Annem gibi çocuk büyütmem derken anne bu nasıl olacak demeden çocuğuma bakamaz oldum ama annemin dediklerini de yapınca çocuğum çok huzurlu oluyor. Annemdeyken ne gaz sancısı ne huzursuzluk hiç birisi olmuyor ben kucağına alıp emzirip gazını çıkarıyorum hala bir huzursuzluk hali ve bu da beni üzüyor bakalım bu durumlarında aşacağız inşallah

Anlayabiliyorum seni bir tane bebek bakmak bile o kadar zorken ki sen desteksiz bakıyorsun benim de ailem daha yeni gitti yanımdan asıl şimdi başlıyor gerçek macera ,dün gece ilk defa üçümüz kaldık bebeğimizle babası ve ben olarak ,benim birtakım sağlık sorunlarım oldu tabii yine iç kanama falan geçirdim bi hastane yatırma macerası yaşandı tedavi reddi yaptım şimdi daha iyi olmaya çalışıyorum ,ben de hamile kalma kilomun altındayım hiç kasmaya gerek yokmuş zaten veriliyormuş , Defne ve Nil’in dr gaz sancıları oluyot mu ,bşr de stres yapma sütün kesilmez ki kesilse bile mamalar var bir şekilde besleniyorlar hatta mama ile daha çabuk toparlandıkları söylenşyor ,prematüre bebeklerde önemli kriter kilo almaları benim oğlum da iyi gidiyor şimdilik bakalım ,Defne ve Nil’in nefes alışları kesil kesik mi canım doktora çok defa sorduk normal dese de kafama takılıyor bazen hırıltı gibi geliyor bazen ağzı açık uyuyor sanki nefes almakta güçlük çekiyor gibi

Ah kuzum inşallah açılman olur aynı seyleri yaşamayız bebek kanalda miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…