2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sen annenin yanında mu dogum yaptın orda kalıyosun canım benim önce annemler geldi ben 1 hafta zaten hastanedeyim büyük ogluma annemler baktı diğer hafta ben cıktım hastaneden annemler o hafta kaldı cumartesi gittiler eşim o sürede 10 gün babalık izni kullandı bide kıslık izni vardı ben kötü olunca 2 hafta da kıslık iznini kullandı eşim baktı bize pazartesi işe baslayacak baba cok destek oldu bize ben bebeğe bakarken eşim büyük oglumla ilgilendi sinemaya gittiler etkinlik yaptılar evde önce yadırgadı tabi ama sımdı iyi biliyo ki ikisini de seviyoruz yeni alıstı nereye kadar annen de kalacaksın illa ki baş edeceksin bakalım pazartesi okul da baskıyı 1 hafta ara tatildi ben götürüp getiriyorum arabayla cocukla zor olcak ama düzen oturtmam lazım bi şekilde olcak eşim sağ olsun ben ondan bu süreç de çok razı oldum Allah da razı olsun hala pansumanımı yapar iğnemi vurur evimizi siler süpürür kuş sütüm eksik o baktı bana cocugumuza yemeğimizi yaptı

Canım gözün aydın şükür sağ salim kavuşmuşsunBen tam 1 hafta sonra tuvalete çıkabildim Ahh canım benim yalnız bakıyorsun dimi? Nasıl zordur tahmin edebiliyorum allah sana güç kuvvet versin. Önce kayınvalidem sonra annem vardı. Bir haftadır da eşim izinli evde birlikte bakıyoruz. Gerçekten 2 kişiyken bile bişeye yetişemiyoruz yemeği genelde bebekler kucağınızda yiyoruz. Haftaya gene annem gelcek sonra kayınvalidem gidebileceği yere kadar valla destek istedik ailelerden. En azından onlar varken yemeğimiz oluyor. Sütünü kafana taktığın için de azalma yaşıyor olabilirsin. Sen elinden geleni yaptın memeden emmeselerde anne sütü alıyorlar şükür. Alamasalar da formül mamalar var hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ama olmadığı yerde başvuracağımız mamalar var. Mama olarak ne kullanıyorsun? Bir de kızçeler 2 aylık oluyor kiloları kaç şuan? Kuzum Pera’da da zaman zaman böyle nefes alıp verme oluyor ya da böyle Ege’ye göre daha sesli soluk alıp verme. Daha çok minikler normal bence.

Yok canım ellemem bende çok haklısın dursun öyle şimdilik

inşallah kuzum inşallah da az önce muayene etti doktor tekrar, sadece 1 cm açılmış tam 4 saat önce gelmiştim hastaneye nişan geldi diye bu kadar yavaş ilerlemeyle ben yarına anca doğrurum
benim suyumu kendileri patlatip (5 cm iken ) suni vermeye basladilar ozaman 45 dk da 10 cm e ulasmistim .

Aşırı rahatlıkmış mochi. Elektrikli pompayı kutuladım kaldırdım o kadar diyim.

Harika biz sariliktan dolayi saatli gidiyoruz 2 saatte bir mesai
Peki gogusler rahat mi
Cok sertlesiyor benimkiler çekmek zorunda kalıyorum surekli
Bir de azıcık fazla uyusam tas gibi uyanıyorum akıyor
Benimkilerde sağmazsam taş gibi oluyor canm tam boşaltamıyor, prematüre olduğu için çene kasları pek güçlü değil

Canım sağlıklı bir doğum diliyorum sana. Dualarım seninle. Sen ve bebek için en doğrusu nasılsa öyle olsun İnşallah açılman başlayacaktır.
Kuzum Allah razı olsun saatlerdir hastane odasında kıvranıp duruyorum her yüksek sancımda akıntı/kanama oluyor doktor normal devam diyor iki üç saat önce 1 cm di açılma birazdan yine gelip bakar doktor

Ya zorluklarına rağmen yime de güzel bir doğum olmuş canım. Çok sevindim senin adına. Sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum yavruna.
ay kuzum Allah razı olsun inşallah ben de bir an evvel sağlıcakla alırım da emzirme safasına geçerim.
Canım malum benim doğum tecrübem yok ama söylenilene göre böyle hastane ortamı, uzun saatler açılmayı beklemek vs. gerilimi artırıyormuş, o da açılmayı iyice zorlaştırıyormuş. Ne kadar yapabilirsin bilmiyorum, söylemesi kolay belki dışardan lütfen kendini sakinleştirmeye, bebeğinle konuşup onu da korkmaması için sakinleştirmeye çalış. Gözlerini kapat ve bebeğini kucağına aldığın anı hayal et.
İnşallah sağlıkla kavuşacaksın güzel yavruna.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…