2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın Hanımlar.Mutlu Pazarlar.
Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
Dün gece saat 3 gibi sancılar başladı. Sabahtan da felaket baş ağrım vardı zaten.Hiç beklemiyordum hani ay sonuna doğru olur diye. Baktım şiddetleniyor dakika tuttum 12 dakika da 3 kere sancı giriyor o arada suyum gelmeye başladı işte 3 iç çamaşırı değiştim sonra yatak biraz ıslanınca 4:30 da doktoru aradım 2 saat kadar bekle sancın sıklaşırsa gel dedi. Bekledim saat 7:30 gibi hastahaneye geldik Muayenede açıklık 3-4 cm ben diyordum 6 cm olmuştur. Nerde... Çünkü yoğundu ağrı. Neyse suyum geldi diye yatışım yapıldı. 8:30-12:45 e kadar anca açıldım 9 cm ile doğuma aldı Doktor. Öncesinde ne yediysem istifra ettiğim ve yoğun sancı nedeniyle gücüm yetmedi. Ikınma yarım kaldı doğumda. Bu da hafif zede ve sıyrık oluşturmuş. Tam ıkınamadığım için 3 dikiş attı doktorum. Ne olur ne olmaz diye. Bebeğim geldi 3.900 gr53 cm
Eşime, annem, kardeşime haber verildi yarım saat sonra odaya geçip Bebeğimi emzirdim.Çok şükür hemen toparlandım. Ziyarete gelenler kız sen mi doğum yaptın diyorlar bana.Gelin bide bana sorunÇok şükür kızımda bende iyiyiz. Darısı bekleyenlerin başına.İyiki varsınız kızlarr. Bİraz karışık yazmış olabilirim affola.

Oy maşallah canım benim çok güzel bir doğum olmuş bence tam duymak istediklerimiz den gözünaydin Allah analı babalı büyütsün

bende sanciyla gidince 6-7 cm acilmisimdir diye duusnurken 4 cm di
hayirli olsun canim Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna

çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Şimdi nasıl bebişin?

Teşekkür ederim canım. Şükür hızla kilo alıyor ve sarılık riskini falan atlattı. Ama gören herkes 1-2 saat bile erken müdahale etseydik hemen mamaya başlasaydık daha çabuk toparlardı dedi. Bu tür durumlarda nasıl olsa öğleden snra randevumuz var falan diye beklememek lazım. Bir daha Allah göstermesin ama başıma gelse koşarak giderim

Doğurdum canim ben pazartesi günü
Tekrar tebrik edim canım sayı azalınca kafalar karıştı
Ahahha doktorunun dalga geçmesi çok iyi ya çok güldüm senin gibi belirtiler yaşadam ben de doğurucam sanırdım o kadar haklısın ki
Bebisle gelenle gidenle uğraşmaktan buraları unutmuşum Zeynep'imiz 8 ekimde dogdu 1930 gr 40 cm
Canım iyi olmanıza çok sevindim sağlık sıhhatle büyütün inş. Önceden çok aktiftin birden bıçak gibi kesilince ürktüm olumsuz bir şey yaşamandan ama çok şükür iyisiniz

Evaante cim canımm sen nasılsın, bebişle birbirinize alışabildiniz mi virginia ile uykusuzun tarihleri için seni etiketledim. Bebişin var artık bakabilir misin bilemiyorum ama girince kolaylıkla gör istedim

M Mekap sen nasılsın, doğurdun mu bu sefer şaka bir yana umarım sen de bebiş de çok iyisinizdir müsait olabildiğin zaman kendinden haber et lütfen

Gözün aydın olsun bize de böyle doğum nasip olsun canım

Pasha22 sancılardaymışsın inş hızlı ve sağlıklı bir doğum yaşarsın

Bu durum düzene giriyor mu ilerleyen zamanlarda. Şu an mochi kullanıyorum baya bir yedeğim oldu napsam bilemedim.

Bilmiyorum ki, bebeğin emdiği miktar memenin ürettiği sütten az kalıyor ya, o yüzden sağım yapıp rahatlatmak gerekiyor. İleride de mesela çalışmaya dönmüşsen gün içinde emziremeyeceğin için bir kez sağmak gerekiyordur.

Tekrarını yaşatmasın Allah canım. Evet dediğin gibi beklememek lazım, o an düşünemiyoruz tabi, nasıl olsa randevu var gözüyle bakıyoruz.

Gözün aydın canım Çok sevindim, şahane bir doğum hikayesi olmuş. Tabi ne sancılar çektiğini en iyi sen bilirsin ama kazasız belasız kucağına almışsın. Sağlıkla huzurla büyüt

Bu durum düzene giriyor mu ilerleyen zamanlarda. Şu an mochi kullanıyorum baya bir yedeğim oldu napsam bilemedim.
Ben de mochi’ye başlayacağım. Bi memeden emzirdim, diğerine geçeceğim zaman hep sütyenin ıslandığını fark ediyorum, gümüş kapağa rağmen, akıyor demek ki, ziyan olmaması adına mochi de emzirme anı için ideal.

Rabbim kolay doğumlar nasip etsin Bir avazda kurtul inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…