Oy maşallah canım benim çok güzel bir doğum olmuş benceGünaydın Hanımlar.Mutlu Pazarlar.
Bebeğimi kucağıma aldım çok şükür.
Dün gece saat 3 gibi sancılar başladı. Sabahtan da felaket baş ağrım vardı zaten.Hiç beklemiyordum hani ay sonuna doğru olur diye. Baktım şiddetleniyor dakika tuttum 12 dakika da 3 kere sancı giriyor o arada suyum gelmeye başladı işte 3 iç çamaşırı değiştim sonra yatak biraz ıslanınca 4:30 da doktoru aradım 2 saat kadar bekle sancın sıklaşırsa gel dedi. Bekledim saat 7:30 gibi hastahaneye geldik Muayenede açıklık 3-4 cm ben diyordum 6 cm olmuştur. Nerde...Çünkü yoğundu ağrı. Neyse suyum geldi diye yatışım yapıldı. 8:30-12:45 e kadar anca açıldım 9 cm ile doğuma aldı Doktor. Öncesinde ne yediysem istifra ettiğim ve yoğun sancı nedeniyle gücüm yetmedi. Ikınma yarım kaldı doğumda. Bu da hafif zede ve sıyrık oluşturmuş. Tam ıkınamadığım için 3 dikiş attı doktorum. Ne olur ne olmaz diye. Bebeğim geldi 3.900 gr 53 cm
Eşime, annem, kardeşime haber verildi yarım saat sonra odaya geçip Bebeğimi emzirdim.Çok şükür hemen toparlandım. Ziyarete gelenler kız sen mi doğum yaptın diyorlar bana.Gelin bide bana sorun Çok şükür kızımda bende iyiyiz. Darısı bekleyenlerin başına.İyiki varsınız kızlarr. Bİraz karışık yazmış olabilirim affola.
Amin canım HepimizinOy maşallah canım benim çok güzel bir doğum olmuş bencetam duymak istediklerimiz den gözünaydin Allah analı babalı büyütsün
bende sanciyla gidince 6-7 cm acilmisimdir diye duusnurken 4 cm diGünaydın Hanımlar.Mutlu Pazarlar.
Dün gece saat 3 gibi sancılar başladı. Sabahtan da felaket baş ağrım vardı zaten.Hiç beklemiyordum hani ay sonuna doğru olur diye. Baktım şiddetleniyor dakika tuttum 12 dakika da 3 kere sancı giriyor o arada suyum gelmeye başladı işte 3 iç çamaşırı değiştim sonra yatak biraz ıslanınca 4:30 da doktoru aradım 2 saat kadar bekle sancın sıklaşırsa gel dedi. Bekledim saat 7:30 gibi hastahaneye geldik Muayenede açıklık 3-4 cm ben diyordum 6 cm olmuştur. Nerde...Çünkü yoğundu ağrı. Neyse suyum geldi diye yatışım yapıldı. 8:30-12:45 e kadar anca açıldım 9 cm ile doğuma aldı Doktor. Öncesinde ne yediysem istifra ettiğim ve yoğun sancı nedeniyle gücüm yetmedi. Ikınma yarım kaldı doğumda. Bu da hafif zede ve sıyrık oluşturmuş. Tam ıkınamadığım için 3 dikiş attı doktorum. Ne olur ne olmaz diye. Bebeğim geldi 3.900 gr 53 cm
Eşime, annem, kardeşime haber verildi yarım saat sonra odaya geçip Bebeğimi emzirdim.Çok şükür hemen toparlandım. Ziyarete gelenler kız sen mi doğum yaptın diyorlar bana.Gelin bide bana sorun Çok şükür kızımda bende iyiyiz. Darısı bekleyenlerin başına.İyiki varsınız kızlarr. Bİraz karışık yazmış olabilirim affola.
Hayırlı olsun tatlımKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
bende sanciyla gidince 6-7 cm acilmisimdir diye duusnurken 4 cm di
hayirli olsun canimAllah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna
çok geçmiş olsun canım. Çok üzüldüm. Şimdi nasıl bebişin?
inşallah canım ama şuan hala sancılardayımBir avazda kucağına al inşallah
evet kuzum kanaldaydı her sancımda nişan geliyor kan gibi korkuyorum doktor endişe etme açıldıkça o gelir dediAh kuzum inşallah açılman olur aynı seyleri yaşamayızbebek kanalda miydi
inşallah kuzum inşallah da az önce muayene etti doktor tekrar, sadece 1 cm açılmış tam 4 saat önce gelmiştim hastaneye nişan geldi diyeinsallah acilman olur kuzum
kaç saat sancıdan sonra suni taktılar canım ben yaklaşık 11 saattir ( 4 saat önce nişan geldi) sancı çekiyorum. Doktor sabaha kadar yolu var bekleyelim diyor.3.5 olmuş suni taktılar
Tekrar tebrik edim canımDoğurdum canim ben pazartesi günü
Ahahha doktorunun dalga geçmesi çok iyi ya çok güldümBenim vücudum tam troll yaGeçen hafta kanlı akıntı geldi. Salıdan beri de nişan dedikleri sümüksü akıntı geliyor parça parça.
Ben ilk nişan geldiğinde doktor kontrolünde doğum çok yaklaştı falan dedim. Doktor emin misin dediCuma tekrar gittim ya ne yaptın doğurdun mu diyor doktor Dalga konusu oldum valla. Ben ne bileyim nişan gelince doğum hemen olur sanıyordum
Bende de sadece yalancı kasılmalar var. O da ara ara.
Canım iyi olmanıza çok sevindimBebisle gelenle gidenle uğraşmaktan buraları unutmuşumZeynep'imiz 8 ekimde dogdu 1930 gr 40 cm
Gözün aydın olsun bize de böyle doğum nasip olsun canımGünaydın Hanımlar.Mutlu Pazarlar.
Bu durum düzene giriyor mu ilerleyen zamanlarda. Şu an mochi kullanıyorum baya bir yedeğim oldu napsam bilemedim.
Teşekkür ederim canım. Şükür hızla kilo alıyor ve sarılık riskini falan atlattı. Ama gören herkes 1-2 saat bile erken müdahale etseydik hemen mamaya başlasaydık daha çabuk toparlardı dedi. Bu tür durumlarda nasıl olsa öğleden snra randevumuz var falan diye beklememek lazım. Bir daha Allah göstermesin ama başıma gelse koşarak giderim
Günaydın Hanımlar.Mutlu Pazarlar.
Ben de mochi’ye başlayacağım. Bi memeden emzirdim, diğerine geçeceğim zaman hep sütyenin ıslandığını fark ediyorum, gümüş kapağa rağmen, akıyor demek ki, ziyan olmaması adına mochi de emzirme anı için ideal.Bu durum düzene giriyor mu ilerleyen zamanlarda. Şu an mochi kullanıyorum baya bir yedeğim oldu napsam bilemedim.
Rabbim kolay doğumlar nasip etsinKızlar sancılarım 5 dakikada bire düştü, kanamam oldu hastaneye geldim yatış verdiler nst de sancı 3 dakikada bir görünüyor ama açılma yok, beklemedeyiz bu sancıya nasıl hiç açılma yok anlamadım
Canım sütun varsa mamayı verme. Bı gün öyle bı dene. Yarım saat kırk dk arası memede duracak bebek.Anlamadım kii memeyi veriyorum durabildiği kadar duruyor. Doymamıştır diye mama veriyorum mamayı verir vermez başlıyor çişini yapmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?