2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım uykusuzu pigmenti bir de kendimi tabloya işledim sabah bebisi uyutup forumda dolandım alıştık birbirimize bol bol emişiyoruz. Tam kocamı doğurmuşum kan grubu da kocamla aynı kan uyuşmazlığı var aramizda. O yüzden sarilik değeri 12 sınırda çıktı bir gece daha yatacağiz fototerapi alacağız

Gözün aydın canım maşallah sağlıkla kavuştunuz çok şükür Allah analı babalı büyütsün inşallah

Pasha22 evet kuzum ben de sancıyla gittiğimde ebe eşimle beni sancı odasına koydu Loş ışık hazırladı eşinle yakınlasın sarılıp uzanın oksitosin loş ışığı sever dedi biz sarılıp uzandık sancı geldikçe eşim belime masaj yaptı sancı geldiginde kalkıp pilates topuyla hareketler yaptım. İnşallah kısa sürede kolaylıkla bebeğine kavuşursun

evet canım hala sancılardayım ama açılma olmuyor bedenimde hal kalmadı
Ahh kuzum inş bir an önce hızlanır. Çok haklısın insan bunca sancıdan sonra sezeryan olmasına üzülüyor ama sizin için en sağlıklı yol ne ise onun olması hayırlısı olur. İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olur. Başı zor olsa da sonu istediğin gibi olur inş. Arkadaşın dediği gibi benim başka bir arkadaşım da yaşadı. Açılması ilerlemediği için suyu patlatıp bebeği el yordamıyla kanala çekmişlerdi ve hızlıca açılması olmuştu. Doktorun böyle bir seçenekten bahsediyor mu sana?
Helal olsun sana valla, hem bebişle hem de topicle ilgilenmişsin oyy ne güzel ne güzel emişin canım, zaten senin sütün gelmeye başlamıştı zorluk da yaşamamışsındır sanırım.
Sarılık değeri halledilebilecek bir konu, çoğu kişide oluyor görüyorsun. İnş onu da bir an önce atlatıp eve dönersiniz sütün de boldu malum emzirmekte de sorun yaşamıcanı düşünüyorum, hızlıca geçer bence bu dönemleriniz

Ben de emişmek istiyorum yaaa bana da sıra geleydi bi

Canım annem yanıma gelmişti ama 5 gün kalabildi işi dolayısıyla ben de sezeryan olunca dönerken onunla birlikte geldim evine. Normalde 15-20 gün diye konuştuk ama annem düzen kurana kadar yanımda 1-2 hafta kalacak birini bulamıyoruz diye bari 40 nız çıksın öyle gidin dedi çünkü eşim yoğun çalışıyor, kızım kolik ve geceleri uyuyamıyoruz, gündüz de oğlan uyumuyor bir de kıskançlık yapıyor, tek başına şimdilik yapamazsın dedi ama ben de bilmiyorum açıkçası çünkü 40 ta da dönünce şu an ki şeyler devam ediyor olacak ama Allah var annem çok yardımcı dün gece kızım 6 ya kadar uyumadı bir ben bir annem baktık evde olsam eşim de yardım ederdi ama sabah çalışacağı için her seferinde kalkabilir miydi bilmiyorum. Bir de gündüz oğlumu oyalıyorlar evde kimse olmayacak, yemek temizlik derdi de yok ama dediğin gibi eninde sonunda döneceğiz fakat iki çocukla hemen düzeni nasıl kuracağım bilmiyorum o yüzden şimdi mi dönsem yoksa 40 ı mı beklesem bilmiyorum

E Emine1990 sen de bebişini doğurmuştun planlı sezeryanla diye hatırlıyorum. Bilgilerini yazabilir misin acaba zahmet olmazsa tabloya ekleyelim. Sayımız az kalınca doğurmayanları takip etmeye çalışıyorum

LoBeLYa selamlar, sen bir süredir yoksun. İnş sağlıkla kucağına almışsındır.

Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşallah

Pasha22 canım bir an önce sağlıkla ve gönlünden geçtiği gibi normal doğumla kucağına alırsın inşallah

M Mekap canım sen de umarım sağlıkla kucağına almissindir bebeğini. Ses yok galiba. Ya da ben kaçırdım.

Doğum yapmış olan arkadaşların gözü aydın olsun.

ay kuzum Allah razı olsun inşallah ben de bir an evvel sağlıcakla alırım da emzirme safasına geçerim.
Canim sen de benim ilk dogumum gibi olmussun. Uygun dyolrsa epiural al. Benim de yumusama vrdi suyum gelmesine ragmen acilma ilerlemedi. Cok sanci cektim ama sonra biranda acilmam oldu dr bile yetisemedi nerdeyse. Moralini düşürme ilk dogumlar uzun surebiliyo

Geliyor geliyor öyle bir sıra geliyor ki insan 10 dakikada nerden nereye geldik diye şaşırıyor sütüm ikinci gün arttı çok şükür ameliyattan bir gün önce bestlak humana kullandım yine aynı şekilde devam ziyaretime gelen misafirlerden biri de promalt, vitamom ne varsa doldurmuş çantayı getirmiş kim olduğunu bulamadım bulursam sarilcam

Tabi ki çok normal tatlım :) Çok teşekkür ediyorum.

amin canım inşallah açıkcası çok korkum yok sadece açılması için dua edip yürüyüş yapıyorum sürekli odanın içinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…