Canım uykusuzu pigmenti bir de kendimi tabloya işledim sabah bebisi uyutup forumda dolandımEvaante cim canımm sen nasılsın, bebişle birbirinize alışabildiniz mi virginia ile uykusuzun tarihleri için seni etiketledim. Bebişin var artık bakabilir misin bilemiyorum ama girince kolaylıkla gör istedim
Gözün aydın canım maşallahKızlar ben doğurdumAylis kuşum içerde kakasını yapmış karnımı açınca doktora sürpriz oldu. İyi ki öne çekmişler ameliyatımı Allah korumuş bebeğimi her ser de bir hayır vardır iyi ki beklemeyip sezaryen olmuşum. 3670 Gr 53 cm bebişim çok guzel yumuşacık Allah tüm acılarımı unutturuyor ama yalan yok çok sancım var
Ya zorluklarına rağmen yime de güzel bir doğum olmuş canım. Çok sevindim senin adına. Sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum yavruna.
Canım malum benim doğum tecrübem yok ama söylenilene göre böyle hastane ortamı, uzun saatler açılmayı beklemek vs. gerilimi artırıyormuş, o da açılmayı iyice zorlaştırıyormuş. Ne kadar yapabilirsin bilmiyorum, söylemesi kolay belki dışardan lütfen kendini sakinleştirmeye, bebeğinle konuşup onu da korkmaması için sakinleştirmeye çalış. Gözlerini kapat ve bebeğini kucağına aldığın anı hayal et.
İnşallah sağlıkla kavuşacaksın güzel yavruna.
Ahh kuzum inş bir an önce hızlanır. Çok haklısın insan bunca sancıdan sonra sezeryan olmasına üzülüyor ama sizin için en sağlıklı yol ne ise onun olması hayırlısı olur. İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olur. Başı zor olsa da sonu istediğin gibi olur inş. Arkadaşın dediği gibi benim başka bir arkadaşım da yaşadı. Açılması ilerlemediği için suyu patlatıp bebeği el yordamıyla kanala çekmişlerdi ve hızlıca açılması olmuştu. Doktorun böyle bir seçenekten bahsediyor mu sana?evet canım hala sancılardayım ama açılma olmuyor bedenimde hal kalmadı
Helal olsun sana valla, hem bebişle hem de topicle ilgilenmişsinCanım uykusuzu pigmenti bir de kendimi tabloya işledim sabah bebisi uyutup forumda dolandımalıştık birbirimize bol bol emişiyoruz. Tam kocamı doğurmuşum kan grubu da kocamla aynı kan uyuşmazlığı var aramizda. O yüzden sarilik değeri 12 sınırda çıktı bir gece daha yatacağiz fototerapi alacağız
Canım annem yanıma gelmişti ama 5 gün kalabildi işi dolayısıyla ben de sezeryan olunca dönerken onunla birlikte geldim evine. Normalde 15-20 gün diye konuştuk ama annem düzen kurana kadar yanımda 1-2 hafta kalacak birini bulamıyoruz diye bari 40 nız çıksın öyle gidin dedi çünkü eşim yoğun çalışıyor, kızım kolik ve geceleri uyuyamıyoruz, gündüz de oğlan uyumuyor bir de kıskançlık yapıyor, tek başına şimdilik yapamazsın dedi ama ben de bilmiyorum açıkçası çünkü 40 ta da dönünce şu an ki şeyler devam ediyor olacak ama Allah var annem çok yardımcı dün gece kızım 6 ya kadar uyumadı bir ben bir annem baktık evde olsam eşim de yardım ederdi ama sabah çalışacağı için her seferinde kalkabilir miydi bilmiyorum. Bir de gündüz oğlumu oyalıyorlar evde kimse olmayacak, yemek temizlik derdi de yok ama dediğin gibi eninde sonunda döneceğiz fakat iki çocukla hemen düzeni nasıl kuracağım bilmiyorum o yüzden şimdi mi dönsem yoksa 40 ı mı beklesem bilmiyorumSen annenin yanında mu dogum yaptın orda kalıyosun canım benim önce annemler geldi ben 1 hafta zaten hastanedeyim büyük ogluma annemler baktı diğer hafta ben cıktım hastaneden annemler o hafta kaldı cumartesi gittiler eşim o sürede 10 gün babalık izni kullandı bide kıslık izni vardı ben kötü olunca 2 hafta da kıslık iznini kullandı eşim baktı bize pazartesi işe baslayacak baba cok destek oldu bize ben bebeğe bakarken eşim büyük oglumla ilgilendi sinemaya gittiler etkinlik yaptılar evde önce yadırgadı tabi ama sımdı iyi biliyo ki ikisini de seviyoruz yeni alıstı nereye kadar annen de kalacaksın illa ki baş edeceksin bakalım pazartesi okul da baskıyı 1 hafta ara tatildi ben götürüp getiriyorum arabayla cocukla zor olcak ama düzen oturtmam lazım bi şekilde olcak eşim sağ olsun ben ondan bu süreç de çok razı oldum Allah da razı olsun hala pansumanımı yapar iğnemi vurur evimizi siler süpürür kuş sütüm eksik o baktı bana cocugumuza yemeğimizi yaptı
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canımamin inşallah inşallah, dua ette açılmam olsun, çok yoruldum
Gözün aydın canım sağlıkla büyüt bebişini inşallahKızlar merhaba. Ben de buraya doğum yaptım demeye geldim sonunda
Plananlanan tarihten bir hafta önce geldi. Bir şey yiyemediğim mide ağrısı sandığım gün acile gidecektim serum taktırmaya nerdeyse doktoruma sordum hemen çağırdı. Meğer sancım varmış açılma başlamış apar topar yatış verdiler. 4 günlük olduk şuan ilk günler ne yapacağımı bilemedim plastik memeye yönlendirdiler. Kaç gün sütüm gelmedi plastik olmadan emmedi. Mamayı ayarlayamadık meğer yavrum aç kalıyormuş ondan sürekli uyanoyormuş. Şükür yavaş yavaş düzenimizi oturuyoruz
Canim sen de benim ilk dogumum gibi olmussun. Uygun dyolrsa epiural al. Benim de yumusama vrdi suyum gelmesine ragmen acilma ilerlemedi. Cok sanci cektim ama sonra biranda acilmam oldu dr bile yetisemedi nerdeyse. Moralini düşürme ilk dogumlar uzun surebiliyoay kuzum Allah razı olsun inşallah ben de bir an evvel sağlıcakla alırım da emzirme safasına geçerim.
Hayırlı olsun guzm benimKızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Hayırlı olsun canım benim gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım.Toparlanıp yazacağım size. Rabbim kalanlara hayırlı doğumlar nasip etsin
Hastanede misinevet canım hala sancılardayım ama açılma olmuyor bedenimde hal kalmadı
Geliyor geliyor öyle bir sıra geliyor ki insan 10 dakikada nerden nereye geldik diye şaşırıyorAhh kuzum inş bir an önce hızlanır. Çok haklısın insan bunca sancıdan sonra sezeryan olmasına üzülüyor ama sizin için en sağlıklı yol ne ise onun olması hayırlısı olur. İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olur. Başı zor olsa da sonu istediğin gibi olur inş. Arkadaşın dediği gibi benim başka bir arkadaşım da yaşadı. Açılması ilerlemediği için suyu patlatıp bebeği el yordamıyla kanala çekmişlerdi ve hızlıca açılması olmuştu. Doktorun böyle bir seçenekten bahsediyor mu sana?
Helal olsun sana valla, hem bebişle hem de topicle ilgilenmişsinoyy ne güzel ne güzel emişin canım, zaten senin sütün gelmeye başlamıştı zorluk da yaşamamışsındır sanırım.
Sarılık değeri halledilebilecek bir konu, çoğu kişide oluyor görüyorsun. İnş onu da bir an önce atlatıp eve dönersinizsütün de boldu malum emzirmekte de sorun yaşamıcanı düşünüyorum, hızlıca geçer bence bu dönemleriniz
Ben de emişmek istiyorum yaaabana da sıra geleydi bi
Gozunaydin canimKızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Canım teşekkürler sağdıkça daha çoğalıyor o yüzden elle lavaboya sağmaya başladım. Tabi mecbur kalırsam sağarım hemen.Kızlar sağım yapın, siz boşaltmadıkça bir anda koltuk altlarınız sertleşir, çok acır. Sütünüz bol olsun
Tabi ki çok normal tatlım :) Çok teşekkür ediyorum.Tekrar tebrik edim canımsayı azalınca kafalar karıştı
Ahahha doktorunun dalga geçmesi çok iyi ya çok güldümsenin gibi belirtiler yaşadam ben de doğurucam sanırdım o kadar haklısın ki
Canım iyi olmanıza çok sevindimsağlık sıhhatle büyütün inş. Önceden çok aktiftin birden bıçak gibi kesilince ürktüm olumsuz bir şey yaşamandan ama çok şükür iyisiniz
Evaante cim canımm sen nasılsın, bebişle birbirinize alışabildiniz mi virginia ile uykusuzun tarihleri için seni etiketledim. Bebişin var artık bakabilir misin bilemiyorum ama girince kolaylıkla gör istedim
M Mekap sen nasılsın, doğurdun mu bu seferşaka bir yana umarım sen de bebiş de çok iyisinizdir müsait olabildiğin zaman kendinden haber et lütfen
amin canım inşallah açıkcası çok korkum yok sadece açılması için dua edip yürüyüş yapıyorum sürekli odanın içindeYa zorluklarına rağmen yime de güzel bir doğum olmuş canım. Çok sevindim senin adına. Sağlıklı, mutlu bir ömür diliyorum yavruna.
Canım malum benim doğum tecrübem yok ama söylenilene göre böyle hastane ortamı, uzun saatler açılmayı beklemek vs. gerilimi artırıyormuş, o da açılmayı iyice zorlaştırıyormuş. Ne kadar yapabilirsin bilmiyorum, söylemesi kolay belki dışardan lütfen kendini sakinleştirmeye, bebeğinle konuşup onu da korkmaması için sakinleştirmeye çalış. Gözlerini kapat ve bebeğini kucağına aldığın anı hayal et.
İnşallah sağlıkla kavuşacaksın güzel yavruna.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?