- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
eşler iyiki var, şuan tek huzur kaynağım o, Allah kendisinden razı olsun. Birazdan açıklık muayenesi olacağım yine, eğer bi değişiklik yoksa suni dediPasha22 evet kuzum ben de sancıyla gittiğimde ebe eşimle beni sancı odasına koydu Loş ışık hazırladı eşinle yakınlasın sarılıp uzanın oksitosin loş ışığı sever dedi biz sarılıp uzandık sancı geldikçe eşim belime masaj yaptı sancı geldiginde kalkıp pilates topuyla hareketler yaptım. İnşallah kısa sürede kolaylıkla bebeğine kavuşursun
Maşallah canım ben sağmıyorum sağdıkça daha çok çoğalıyor. Elle fazlasını alıyorum şimdilik.Aynen ya fena bir durum
Mastıt olmaktan korkuyorum bende
Rahassiz ediyor bayagi
Acaba kendi büyüdükçe daha cok yiyecek gerek kalmaz mi çekmeye şimdiden buzluk doldu
Gece de biberonla veriyoruz
yok canım hiç öyle bir şey demedi birazdan açıklığa bakacak eğer hala bi değişiklik yoksa suni verecek oda olmazsa sezeryanAhh kuzum inş bir an önce hızlanır. Çok haklısın insan bunca sancıdan sonra sezeryan olmasına üzülüyor ama sizin için en sağlıklı yol ne ise onun olması hayırlısı olur. İnşallah gönlündeki gibi bir doğum olur. Başı zor olsa da sonu istediğin gibi olur inş. Arkadaşın dediği gibi benim başka bir arkadaşım da yaşadı. Açılması ilerlemediği için suyu patlatıp bebeği el yordamıyla kanala çekmişlerdi ve hızlıca açılması olmuştu. Doktorun böyle bir seçenekten bahsediyor mu sana?
Helal olsun sana valla, hem bebişle hem de topicle ilgilenmişsinoyy ne güzel ne güzel emişin canım, zaten senin sütün gelmeye başlamıştı zorluk da yaşamamışsındır sanırım.
Sarılık değeri halledilebilecek bir konu, çoğu kişide oluyor görüyorsun. İnş onu da bir an önce atlatıp eve dönersinizsütün de boldu malum emzirmekte de sorun yaşamıcanı düşünüyorum, hızlıca geçer bence bu dönemleriniz
Ben de emişmek istiyorum yaaabana da sıra geleydi bi
Amin canım Allah razı olsunRabbi
Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin canım
Hastanedeyim canım, hastanede 8 saattir sancı çekiyorum doktor açıklığa bakacak bir gelişme yoksa suni verecek birazdanHastanede misin
Saglikla dogur insallah
Gonul normali istiyo ama belli olmuyo ki. Bebis ters durmasaydi benim herseyim normal doguma uygundu.bu kadar acının sonunda sezeryana dönerse asıl acı benim için odur
Özel odadayım herşey çok uygun yapabilirim plates topu ve squat yapıyorum, sürekli de yürüyorum. belime de eşim masaj yapıyorMüzik dinleyebileceğin bir ortam mı? Spotify’dan sevdiğin şarkıları açıp dans etmeye çalışsan? Hafif kalça ve bel hareketleri iyi gelebilir belki.
Ay millet sezeryandan cikinca hemen buralwra yazabiliyo benim agrim coktu ben niye bu kadar sarsildim acaba.Kızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
bunu bizler bilmeyebiliriz de doktorlar 9 ay muayene ediyor hiç mi. farketmiyor böyle durumları anlamıyorum.Gonul normali istiyo ama belli olmuyo ki. Bebis ters durmasaydi benim herseyim normal doguma uygundu.
Aa bu arada benden miyom da alindi ya, internrtte yaziyo ki miyom bebegin anne karninda bas asagi pozisyona girmesine engel risk olusturabilyormus. Cok sasirdim hic aklima gelmezdi belki de bundan dolayi oyle oldu.
Umarim sen hayrlisiyla normal dogurursun. Sezeryn beni mahvetti ilk dogumum ne guzeldi halbuki
ayy şu doğum ne zor yaKızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
İnşallah bir avazda kurtulursun canım.Hastanedeyim canım, hastanede 8 saattir sancı çekiyorum doktor açıklığa bakacak bir gelişme yoksa suni verecek birazdan
Onu da dusundum ama hic ondan dolayi donmuyordur bebek diyen olmadi. Ama internette nerde okusam olasilik olarak varmis boylr biseye engel riski.bunu bizler bilmeyebiliriz de doktorlar 9 ay muayene ediyor hiç mi. farketmiyor böyle durumları anlamıyorum.
İnşallah sağlıcakla biran önce kavuşurum ben de
Canim sen sanciya dayanikliymissin. Ben ilk dogumdaki sancimi 19 saat cektigimde hicbiseyi gozum gormuyordu, kaldiki elime telefon alacaktim ohoo mumkun degil :))ayy şu doğum ne zor yagözün aydın canım, darısı bana inşallah sağlıcakla kucağıma almayı
amin canım çok saolİnşallah bir avazda kurtulursun canım.Dualarım seninle
evet cnm epidural alali baya olmustu ama sol tarafi hissetmeue baslamistm. sag tarafim iyiydi. birde benim suyumu 5 cm ken patlatmisti dr . belki o nedenle suni cabuk etki etti.o acı normal çektiğin sancıdan fazla mı? nasıl bu kadar kısa sürede 10 a ulaşılabiliyor. Tabi suni vermeden epidural olmuşsundur dimi,
öyle tabi, herşey belli ne kadar ısrar etsekte boş, nasip. Sağlıklı olsunlar daOnu da dusundum ama hic ondan dolayi donmuyordur bebek diyen olmadi. Ama internette nerde okusam olasilik olarak varmis boylr biseye engel riski.
Bisey bahane oluyo iste canim :)
Hadi dogurdum haberini bekliyoruz canim :)öyle tabi, herşey belli ne kadar ısrar etsekte boş, nasip. Sağlıklı olsunlar da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?