2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
eşler iyiki var, şuan tek huzur kaynağım o, Allah kendisinden razı olsun. Birazdan açıklık muayenesi olacağım yine, eğer bi değişiklik yoksa suni dedi

Aynen ya fena bir durum
Mastıt olmaktan korkuyorum bende
Rahassiz ediyor bayagi
Acaba kendi büyüdükçe daha cok yiyecek gerek kalmaz mi çekmeye şimdiden buzluk doldu
Gece de biberonla veriyoruz
Maşallah canım ben sağmıyorum sağdıkça daha çok çoğalıyor. Elle fazlasını alıyorum şimdilik.

yok canım hiç öyle bir şey demedi birazdan açıklığa bakacak eğer hala bi değişiklik yoksa suni verecek oda olmazsa sezeryan

bu kadar acının sonunda sezeryana dönerse asıl acı benim için odur
Gonul normali istiyo ama belli olmuyo ki. Bebis ters durmasaydi benim herseyim normal doguma uygundu.
Aa bu arada benden miyom da alindi ya, internrtte yaziyo ki miyom bebegin anne karninda bas asagi pozisyona girmesine engel risk olusturabilyormus. Cok sasirdim hic aklima gelmezdi belki de bundan dolayi oyle oldu.
Umarim sen hayrlisiyla normal dogurursun. Sezeryn beni mahvetti ilk dogumum ne guzeldi halbuki

Müzik dinleyebileceğin bir ortam mı? Spotify’dan sevdiğin şarkıları açıp dans etmeye çalışsan? Hafif kalça ve bel hareketleri iyi gelebilir belki.
Özel odadayım herşey çok uygun yapabilirim plates topu ve squat yapıyorum, sürekli de yürüyorum. belime de eşim masaj yapıyor

Kızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Ay millet sezeryandan cikinca hemen buralwra yazabiliyo benim agrim coktu ben niye bu kadar sarsildim acaba.
Gozunaydin canim masallah size.

bunu bizler bilmeyebiliriz de doktorlar 9 ay muayene ediyor hiç mi. farketmiyor böyle durumları anlamıyorum.
İnşallah sağlıcakla biran önce kavuşurum ben de

bunu bizler bilmeyebiliriz de doktorlar 9 ay muayene ediyor hiç mi. farketmiyor böyle durumları anlamıyorum.
İnşallah sağlıcakla biran önce kavuşurum ben de
Onu da dusundum ama hic ondan dolayi donmuyordur bebek diyen olmadi. Ama internette nerde okusam olasilik olarak varmis boylr biseye engel riski.
Bisey bahane oluyo iste canim :)

o acı normal çektiğin sancıdan fazla mı? nasıl bu kadar kısa sürede 10 a ulaşılabiliyor. Tabi suni vermeden epidural olmuşsundur dimi,
evet cnm epidural alali baya olmustu ama sol tarafi hissetmeue baslamistm. sag tarafim iyiydi. birde benim suyumu 5 cm ken patlatmisti dr . belki o nedenle suni cabuk etki etti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…