2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
evet cnm epidural alali baya olmustu ama sol tarafi hissetmeue baslamistm. sag tarafim iyiydi. birde benim suyumu 5 cm ken patlatmisti dr . belki o nedenle suni cabuk etki etti.
Allahım sen yardım et, yol göster eşim diyor ki bu kadar sancı çekerken hala mesaj atıyorsun

gecmis olsun kuzum
sabaha hicbirseyiniz kalmaz dgeeri cok duser
benim annem yanimda oldugu halde ikinci hafta da anca kendime geldim.
bence 40 a kadar annenle kal, esin icinde bir mahsuru yoksa. buyuk cocugun icinde daha iyi olur. sende bebiste kendinizi toparlarsiniz 40 a kadar .
Kızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
hayirli olsun canim
anali babali saglikli bir omru olsun yavrunun
Kizlar emzirme durumlarinjz nasil?
Sukur olsun artik sagmiyorum ben iki gogsumu de emziriyorum, bolca geliyor.
Şu gumus kapaklar sayesinde de ne kreme ne pede ihtiyacm olmadi.
ben emzirme + mama devam ediyorum.
Meme de cabucak uyuyor. o yuzden emzirme sonralari gunde 3-4 kez sagim da yapiyorum 15-20 dk ki meme daha cok sur uretsin diye.

gumus kapak benide kurtardi ya. aldigim kremler ve gogus pedleri duruyor yerlerinde. ilk bir kac gun tahin yagi kullanmistim o kadar

Canım teşekkürler sağdıkça daha çoğalıyor o yüzden elle lavaboya sağmaya başladım. Tabi mecbur kalırsam sağarım hemen.

Lavaboya sağıyorum derken? Dökmüyorsundur umarım. Süt saklama poşetlerine sağıp buzlulara biriktir canım, tarih de yaz üzerine, geceleri yetmediğinde veya bir iki ay sonra vermeye başlarsın. Çok kıymetli o süt.

Kendini hazır hissettiğinde dön enin de sonunda sana kalacak öyle yada böyle baş etmeyi öğreneceksin illa ki alısacaklar piskolojik olarak kendini iyi hissetmek önemli bu işin baska çaresi yok ben de pazartesi yanlızım eşim işe baslayacak cocuk okula gidecek alsam 5 de almaya yine ben gıdıcem bi sekılde ayarlıycam olcak oturacak yani yapacak bısey yok hafta sonu eşim yapacak yine temizlik aksamları da yemek yaparım 3 gün yeriz sonra yapabılırsen kolay bısey yaparsın yapamazsan ben gelince yaparım der yazık o iyi oldukca ben de elimden geldiği kadar cabalayıp yapmaya calısırım tabi bu zamanlar geçici illa ki büyüycekler biz yine her işimizi dört dörtlük yapıcaz Allah ın izniyle

Eşim özlediği için gelin diyor ama benim ve çocukların zorluk çekme ihtimalimize karşı ısrar etmiyor ama gitmemiz taraftarı

Ay millet sezeryandan cikinca hemen buralwra yazabiliyo benim agrim coktu ben niye bu kadar sarsildim acaba.
Gozunaydin canim masallah size.
Canım aynen bende öyle çok kötüydü, spinali hissettim komple uyuttular. Çıkınca tele bile bakamadım ağrıdan

hemşire de öyle söyledi, teşekkür ederim başka önerin varsa seve seve dinlerim
Canım baya eğil kalk hareketi yap sancı geldiğinde eşin beline masaj yapsın,sıcak su imkanın varsa bi havluyu ıslat sıcak suyla beline koy veya duşa girebilirsen bel kısmına sıcak su tut, elinden geldiğince yürü,Benim sabah 9.30 da suyum gelmesiyle doğumum başlamıştı hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık vardı ama sancım falan yoktu,yürüdükce sancım oldu fakat açılmam sıkıntılıydı çok sancılı halimde 2 cm açılma vardı anca,bunları yaptım ve 1 cm içinde tam açılmaya ulaşığ hemen normal doğuma alındım, akşam 8.30 da doğurdum

Haklısın canım bir 3 hafta daha burada kalmak istemiyorum aslına bakarsan. İlk zamanlar çok zorlanacağız ama yapacak bir şey yok. Allah'tan eşim ev sorumluluklarını yapıyor çocukların bakımında da üzerine düşeni yapıyor. Ben bu durumda yavaş yavaş evime geçeyim artık

Ay millet sezeryandan cikinca hemen buralwra yazabiliyo benim agrim coktu ben niye bu kadar sarsildim acaba.
Gozunaydin canim masallah size.
Canım uyuşukluk birkaç saat devam ediyor ya o arada yazilabiliyor. Ben en azından o arada yazabilmistim. Sonra uyuşukluk geçince cin carpmisa döndüm

Kızlar bir yandan da kendimi depresyonda hissediyorum ben aslında. Zaten benim psikotik depresyon tanım var ergenlik ve üniversite zamanlarımdan yoğun bir tedavi sürecim oldu. Şimdi de annem canlan artık falan deyince bir farkındalık geldi. Yaşayan ölü gibiyim doğumdan beri. Çocukların günlük bakımları ve oğlumla bir iki oyun oynamak dışında onlarla pek ilgilenmiyorum ve başka bir şey de yapmıyorum. Sürekli uyumak ve yataktan çıkmamak istiyorum. Kızıma oğlumda hissettiğim o yoğun duyguları hissetmiyorum ve tam bağ kuramadım gibi sanki bu yüzden suçluluk da duyuyorum. Çok şey yapasım var ama enerjim ve isteğim yok. Dediğim gibi sonsuza kadar yatağımda kalıp arada uyumak arada telefonla ilgilenmek falan istiyorum sadece. Aşmam lazım bunu biliyorum ama içimden gelmiyor ve annemin dediği gibi canlanamıyorum çünkü öyle hissetmiyorum

Allahım sen yardım et, yol göster eşim diyor ki bu kadar sancı çekerken hala mesaj atıyorsun
Ben de öyleydim ya sancı aralarinda burda geziyodum inşallah her şey istediğin gibi olur kuzum herkesin doğum hikayesi çok çok farklı
gecmis olsun kuzum
sabaha hicbirseyiniz kalmaz dgeeri cok duser
Allah'tan farkedip kan aldı doktor evde değeri yükselip geri gelirdik yoksa tedavisi daha uzun sürerdi şimdi başlamadan bitecek inşallah
hemşire de öyle söyledi, teşekkür ederim başka önerin varsa seve seve dinlerim
Ben de sancıları böyle atlattim canım geleceğini anladığım an burundan derin nefes aldım uzun uzun üfleyerek verdim. Hatta alışkanlık oldu şimdi dikiş yerim aciyinca da aynı şekilde nefes alıp veriyorum

Cok tesekkurler gece 3te sancilarim başladı
Öğlen 12.30'da doğum yaptım
İkinci dogumumdu güzel geçti çok şükür ☺
oy masallah
allah saglikli anali babali bir omur nasip etsin yavruna

Esin yardimciysa dedigin gibi neden olmasin ben cok yogun calisiyor deyince belki ev ile ilgilenecek zamani kalmiyordur diye dusundum.
Yalniz degilsin canim .
Ben de surekli ne kadsr emdi, kac bez cikti, kaci kakali cisli fln diye takip etmekten sanki kendimi gorevde gibi hissediyorum.
Biraz akisina birakmam lazm.

Bugun bende normal uyudugum duzenden daha fazla uyudum, annem ilgilendi hep, uyandigim da sucluluk hissettim ama dinlendigim icinde mutluydum.

Karmakarisik duygular icindeyiz.

Aynen , hem zaten isik tedavisinden sonra gorceksin istahi daha cok acilcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…