ben sabahlari yulaf yemeye basladim. sagdigim da bir 10-15 cc daha fazla sut almaya basladim.Yediklerin onemli canim ve bol su ic. Ben bestlak da kullaniyorum
Benim carpilmis halim 4 gun surdu. Ay bi de gaz sancisi coktu hala da oluyo ayrica cis yaparken agrim var doktora sorcamCanım uyuşukluk birkaç saat devam ediyor ya o arada yazilabiliyor. Ben en azından o arada yazabilmistim. Sonra uyuşukluk geçince cin carpmisa döndüm
Ben de komposto iciyorum canim bi de bizim orda manti suyu iyi gelir derler annemn mantilari gupletiyorum sulu sulu :))ben sabahlari yulaf yemeye basladim. sagdigim da bir 10-15 cc daha fazla sut almaya basladim.
komposto zaten iciyorum hergun yarim
lt fln .
Yoğun derken şöyle ki saatleri belli değil. Bir gün 4 te gelirken diğer gün gece 11 de gelebiliyor hatta gelemediği bile oluyor mesai yapması gerekebiliyor. O yüzden emin olamıyordum ama eve geçtiğimizde de aynı olacak zaten bir de burada sorumluluktan kaçıyorum annemlere güvendiğim için şu an ki ruh halimin bu durumdan da olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar gözüm korksa da ancak böyle kendime geleceğim sanırım çünkü o zaman başka kimse olmadığı için mecbur ben yapacağım. Evet oğlumda lohusalık zamanı yalnızdım ve o zamanlar çok iyiydim bunda lohusalığı tam yaşıyorum sanırım. Bir an önce hepimiz atlatalım su günleri inşallahoy masallah
allah saglikli anali babali bir omur nasip etsin yavruna
Esin yardimciysa dedigin gibi neden olmasinben cok yogun calisiyor deyince belki ev ile ilgilenecek zamani kalmiyordur diye dusundum.
Yalniz degilsin canim .
Ben de surekli ne kadsr emdi, kac bez cikti, kaci kakali cisli fln diye takip etmekten sanki kendimi gorevde gibi hissediyorum.
Biraz akisina birakmam lazm.
Bugun bende normal uyudugum duzenden daha fazla uyudum, annem ilgilendi hep, uyandigim da sucluluk hissettim ama dinlendigim icinde mutluydum.
Karmakarisik duygular icindeyiz.
oo benimde annem manti yapmisti bugun, aksam yiyeyimBen de komposto iciyorum canim bi de bizim orda manti suyu iyi gelir derler annemn mantilari gupletiyorum sulu sulu :))
anladim kuzumYoğun derken şöyle ki saatleri belli değil. Bir gün 4 te gelirken diğer gün gece 11 de gelebiliyor hatta gelemediği bile oluyor mesai yapması gerekebiliyor. O yüzden emin olamıyordum ama eve geçtiğimizde de aynı olacak zaten bir de burada sorumluluktan kaçıyorum annemlere güvendiğim için şu an ki ruh halimin bu durumdan da olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar gözüm korksa da ancak böyle kendime geleceğim sanırım çünkü o zaman başka kimse olmadığı için mecbur ben yapacağım. Evet oğlumda lohusalık zamanı yalnızdım ve o zamanlar çok iyiydim bunda lohusalığı tam yaşıyorum sanırım. Bir an önce hepimiz atlatalım su günleri inşallah
Teşekkür ederim atlattık çok şükür prematüre olduğu için yapılması gereken muayeneleri var şükür kuvozde 10 gun kaldi cikti rop muayenesinden korkuyorum bi tekTekrar tebrik edim canımsayı azalınca kafalar karıştı
Ahahha doktorunun dalga geçmesi çok iyi ya çok güldümsenin gibi belirtiler yaşadam ben de doğurucam sanırdım o kadar haklısın ki
Canım iyi olmanıza çok sevindimsağlık sıhhatle büyütün inş. Önceden çok aktiftin birden bıçak gibi kesilince ürktüm olumsuz bir şey yaşamandan ama çok şükür iyisiniz
Evaante cim canımm sen nasılsın, bebişle birbirinize alışabildiniz mi virginia ile uykusuzun tarihleri için seni etiketledim. Bebişin var artık bakabilir misin bilemiyorum ama girince kolaylıkla gör istedim
@Mekap sen nasılsın, doğurdun mu bu seferşaka bir yana umarım sen de bebiş de çok iyisinizdir müsait olabildiğin zaman kendinden haber et lütfen
Evvet canım doğum oldu. Yazmıştım ama seni etiketlememisim.
Canım gözün aydın, sağlık sıhhatke büyüt bebeğiniKızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Ay işte ziyaretçi gibi ziyaretçi di miGeliyor geliyor öyle bir sıra geliyor ki insan 10 dakikada nerden nereye geldik diye şaşırıyorsütüm ikinci gün arttı çok şükür ameliyattan bir gün önce bestlak humana kullandım yine aynı şekilde devam ziyaretime gelen misafirlerden biri de promalt, vitamom ne varsa doldurmuş çantayı getirmiş kim olduğunu bulamadım bulursam sarilcam
Kuzum sen burdan destek alıyorsun yaz tabi yazabildiğin kendini iyi hissettiğin sürece. Bir süredir yoksun diye görüyorum, inş o sırada bebişini doğurmuşsundurAllahım sen yardım et, yol göstereşim diyor ki bu kadar sancı çekerken hala mesaj atıyorsun
Onuda kullanıyorum gaz yapacak hbir şey yemiyorum ama anlamadımYediklerin onemli canim ve bol su ic. Ben bestlak da kullaniyorum
Ay hadi hayirlsiyla vardır insallah açıklık okadar bekledinHastanedeyim canım, hastanede 8 saattir sancı çekiyorum doktor açıklığa bakacak bir gelişme yoksa suni verecek birazdan
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Aslında su gumus kapaklar sırf ped kullanmamak için bile alınırKizlar emzirme durumlarinjz nasil?
Sukur olsun artik sagmiyorum ben iki gogsumu de emziriyorum, bolca geliyor.
Şu gumus kapaklar sayesinde de ne kreme ne pede ihtiyacm olmadi.
Açık kahve dediğin turuncu gibi miOglum 7 gunluk ve kakasi acik kahverengi. Az once alti acikken 2 kere daha kaka yapti acaba ishal mi oldu usuttu mu???
Bana doktorum 40 kınana kadar devam edecek dedi sonra ara ara da olmaya devam edebilir dedi. Ama ben normal doğum yaptım. Rahim kendisini toplaya kadar devam edecekKızlar dün 40’ımız çıktı yakın zamanda doktor kontrolüm var gidicem ama benim akıntım hala kesilmediBazen 3-4 gün bişey olmuyor ya da sarımsı bir akıntı oluyor bazen de tekrar kırmızıya dönüyor. Öyle yoğun bir kanama şeklinde değil lekelenme ama hala devam etmesi normal mi kafama takılıyor bir süredir.
Aynen kendi başımızın çaresine bakabilmegi en erken şekilde öğrenmek lazım.Kendini hazır hissettiğinde dön enin de sonunda sana kalacak öyle yada böyle baş etmeyi öğreneceksin illa ki alısacaklar piskolojik olarak kendini iyi hissetmek önemli bu işin baska çaresi yok ben de pazartesi yanlızım eşim işe baslayacak cocuk okula gidecek alsam 5 de almaya yine ben gıdıcem bi sekılde ayarlıycam olcak oturacak yani yapacak bısey yok hafta sonu eşim yapacak yine temizlik aksamları da yemek yaparım 3 gün yeriz sonra yapabılırsen kolay bısey yaparsın yapamazsan ben gelince yaparım der yazık o iyi oldukca ben de elimden geldiği kadar cabalayıp yapmaya calısırım tabi bu zamanlar geçici illa ki büyüyceklerbiz yine her işimizi dört dörtlük yapıcaz Allah ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?