2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Oglum 7 gunluk ve kakasi acik kahverengi. Az once alti acikken 2 kere daha kaka yapti acaba ishal mi oldu usuttu mu???

Yoğun derken şöyle ki saatleri belli değil. Bir gün 4 te gelirken diğer gün gece 11 de gelebiliyor hatta gelemediği bile oluyor mesai yapması gerekebiliyor. O yüzden emin olamıyordum ama eve geçtiğimizde de aynı olacak zaten bir de burada sorumluluktan kaçıyorum annemlere güvendiğim için şu an ki ruh halimin bu durumdan da olabileceğini düşünüyorum. Her ne kadar gözüm korksa da ancak böyle kendime geleceğim sanırım çünkü o zaman başka kimse olmadığı için mecbur ben yapacağım. Evet oğlumda lohusalık zamanı yalnızdım ve o zamanlar çok iyiydim bunda lohusalığı tam yaşıyorum sanırım. Bir an önce hepimiz atlatalım su günleri inşallah

Ben de komposto iciyorum canim bi de bizim orda manti suyu iyi gelir derler annemn mantilari gupletiyorum sulu sulu :))
oo benimde annem manti yapmisti bugun, aksam yiyeyim
anladim kuzum

Teşekkür ederim atlattık çok şükür prematüre olduğu için yapılması gereken muayeneleri var şükür kuvozde 10 gun kaldi cikti rop muayenesinden korkuyorum bi tek birde büyük tuvalet sorunumuz var ne guzel eve geldikten sonra 3 kez 20 gun icinde yapti sonra bicak gibi kesildi yarin onuda sorucam doktora 10 günden fazla oldu çünkü

Evvet canım doğum oldu. Yazmıştım ama seni etiketlememisim. 3500gr doğdu.sezeryan oldu

14kasimda doğdu

Kızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Canım gözün aydın, sağlık sıhhatke büyüt bebeğini
Ay işte ziyaretçi gibi ziyaretçi di mi ben kendime hiç süt artırıcı bir destek almadım yaa, alsam mı acaba ben de kararsızım
Allahım sen yardım et, yol göster eşim diyor ki bu kadar sancı çekerken hala mesaj atıyorsun
Kuzum sen burdan destek alıyorsun yaz tabi yazabildiğin kendini iyi hissettiğin sürece. Bir süredir yoksun diye görüyorum, inş o sırada bebişini doğurmuşsundur

Kızlar dün 40’ımız çıktı yakın zamanda doktor kontrolüm var gidicem ama benim akıntım hala kesilmediBazen 3-4 gün bişey olmuyor ya da sarımsı bir akıntı oluyor bazen de tekrar kırmızıya dönüyor. Öyle yoğun bir kanama şeklinde değil lekelenme ama hala devam etmesi normal mi kafama takılıyor bir süredir.

Kizlar ben dogum yaptığımdan beri her gün kabuslarla çığlıklar la uyanıyorum..
Asiri korkuyorum artık eşimin elini tutarak uyuyoruz kabus ve karabasanlardan kalkmakta güçlük çekiyorum cunku
Biraz baktım nette logusalar hep yaşıyormuş bunu
Yapabileceğim birsey var mi bunun için sizlerde yasiyormusunuz

Bu arada biz biraz daha düzene girdik evde mis gibiyiz yıkadım bugun bazen sagip veriyorum sütümü bazen emziriyorum emin olmak için doydugundan kakasını ilk defa hatırı sayılır şekilde yapti hep az azdi

Kızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Kizlar emzirme durumlarinjz nasil?
Sukur olsun artik sagmiyorum ben iki gogsumu de emziriyorum, bolca geliyor.
Şu gumus kapaklar sayesinde de ne kreme ne pede ihtiyacm olmadi.
Aslında su gumus kapaklar sırf ped kullanmamak için bile alınır
Ben hem emziriyorum hem sagip veriyorum
Emzirdigimde 5. Dakika da max uykuya daldığı icin hic doğduğundan emin olamıyorum

İki üç gündür giremiyorum yoğunluktan. Bebeğin kurbanını kestirdik köyde yemek verdik . Oradan annemi evine bıraktık. Dün akşam üzeri eve geldik . Çok gergin ve yalnız hissediyorum. Annem 1 ay kaldı yanımda gidince ev bomboş oldu

Bana doktorum 40 kınana kadar devam edecek dedi sonra ara ara da olmaya devam edebilir dedi. Ama ben normal doğum yaptım. Rahim kendisini toplaya kadar devam edecek

Aynen kendi başımızın çaresine bakabilmegi en erken şekilde öğrenmek lazım.
Hersey dört dörtlük te olmak zorunda değil saglik ve huzur olduktan sonra bazı şeyler eksik kalsa birsey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…