2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bebekleriniz kaç saat uyanık kalıyor. Benim bebeğim bazen saatlerce uyanık duruyor normal mi yolda kolik olma adayı mı anlamaya çalışıyorum

Ben de 2 3 gün önceye kadar öyleydim yatakta kalıp uyumak ve hiç bir şey yapmak istemiyordum. İnanılmaz karamsarlık ve mutsuzluk vardı kızımı çok seviyorum onunla ilgilenmek istiyorum ama sanki hayatım bitmiş gibi hissediyordum. Bir iki gündür ama daha iyiyim arada gene depresif düşünceler geliyor ama biraz daha canlandım diyebilirim. Ben de depresyon tedavisi gördüm ve bizim gibi olanlar lohusa depresyonuna daha yatkın oluyor malesef zamanla alışıp daha iyi olacağız umarım kızım hep kucakta durmak istiyor o yüzden duşa bile giremiyorum doğru düzgün, ev dağılıyor toplayamıyorum biraz çaresiz hissediyorum açıkcası

Ben hiç uyuyamıyorum kızım babasında bile 10 dakika duruyor uyusam her şey daha iyi olacak ama olmuyor

Bana doktorum 40 kınana kadar devam edecek dedi sonra ara ara da olmaya devam edebilir dedi. Ama ben normal doğum yaptım. Rahim kendisini toplaya kadar devam edecek
Benim de ikiz yaa rahim daha geç toparlanabiliyormuş acaba onunla ilgili mi diye düşündüm. Bu hafta çocukların kontrolleri var haftaya bana sıra gelecek inşallah

Ay işte ziyaretçi gibi ziyaretçi di mi ben kendime hiç süt artırıcı bir destek almadım yaa, alsam mı acaba ben de kararsızım
Canım içtiğim sulara bestlak damlatiyorum sabahları kahvaltida humana içiyorum. Öğlen ve akşam yemeklerinde komposto veriyor hastane. Bir de o bahsettiğim içecekleri içtim güzel süt yaptı. Süt miktarının yanında sütün kalitesi de çok önemli aslında içeriği zenginleştirmek lazım

Canim benimde 30 gun oldu ama yaklasik 15 gundur kesildi kanamam bende yarin gidip muayene olacagim doktora. Rahim kendini topladimi toplamadi mi niye kesildi kanamam bunlari bi gosterecem. Bide idrarimda yanma var test vericem bakalim. Kanama olsa bi dert olmasa bi dert

Bizimki 25 gunlukten sonra uzun sureli uyanik kalmaya basladi canim mesela 2 saat uyanik kalabiliyo artik ama yarisi aglamali kucakli felan
Benim sıpa daha 15 günlük 3-4 gündür elinden gelse devlet memuru gibi sabah 7 de kalkıp akşam alemlere akıp sabah karşı uyuyacak Uykuya geçişte zorlanıyor biraz henüz ağlama atakları yok kısa kısa mızırdanması var inşallah kolay atlatırız

Aynen ben de oyleyim idrqr yaparken agri oluyo yanma yok ama kotu bi agri var. Bu hafta ilk muayenem olacak. Ozellikle sezeryan sonrasi idrar enfeksiyonu riski cok olurmus

Ben hiç uyuyamıyorum kızım babasında bile 10 dakika duruyor uyusam her şey daha iyi olacak ama olmuyor
Neden uyumuyo acaba canim? Senin izlemin nedir? Benim ilk bebegimde sut yetersiz gelmisti ve mqma vermemekte israrliydim. O surecte uykusu cok kisa suruyordu. Veya ortaminizda ses gurultu mu var vs. ?Uykusuzluk zor gercekten.

Seni cok iyi anliyorum. Gercekten cok zor annenin yerini hicbir sey tutmuyo onlarij verdigi destek sicaklik herseye bedel. Ay zaten duygusalim bu aralar. Bende lohusalik duygusalligi var 2 gundur. Sizde psikoloji ne alemde? Buna raziyim yeter ki asabiyet olmasin :))

Ben de bol su , bestlak damla, komposto, corbalar vb ile sut kalitemi iyi tutmaya calisiyorum. Gazli icecek ve asitli meyvelerden kaciyorum. Kahve icmeyi ozledm onu da icmiyorum

Aslında su gumus kapaklar sırf ped kullanmamak için bile alınır
Ben hem emziriyorum hem sagip veriyorum
Emzirdigimde 5. Dakika da max uykuya daldığı icin hic doğduğundan emin olamıyorum
Canim doydugunu anlaman ciş sayisi kaka sayisi ile mumkun.Doktor oyle dedi. Bir de emerken yutkunma sesi geliyor mu. Ben birakmasina yakin agzina baktigimda kenarda süt göruyorum. Demek ki sut yeterli miktarda geliyo :)

Neden uyumuyo acaba canim? Senin izlemin nedir? Benim ilk bebegimde sut yetersiz gelmisti ve mqma vermemekte israrliydim. O surecte uykusu cok kisa suruyordu. Veya ortaminizda ses gurultu mu var vs. ?Uykusuzluk zor gercekten.
Uyuyor ama benim kucağımda uyumak istiyor o yüzden ben de pek uyuyamıyorum

Umarım en kısa sürede atlatırız. Bende acayip sinir var. Eşime çatıp duruyorum

Ben de kızımı seviyorum ama oğlum ilk olduğu için ve planlı hamilelik olduğu için sanırım oldukça hevesli ve sakindim. Şimdi ise öyle hissetmiyorum ve bazı şeyler yoruyor beni ve bir tık sinirli ve boş vermiş bir haldeyim ama düzelecek bir şekilde. Evet hatta ilk lohusalığımda depresyon geçmişimden dolayı beklemiştim ama olmamıştı bunda oldu biraz sanırım neyse ki şiddeti fazla değil, belki de evden ve eşimden uzakta olduğum için oldu. Geçer en kısa zamanda bende de inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…