2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aslında eski rutinlerimize dönebilsek bir nebze iyi gelecek ama şu an odak noktamız bebek bakmak olduğu için daha da etkileniyoruz. Belki basit olabilir ama saçımı falan düzleştiriyorum arada hafif makyaj yapıyorum o bile iyi geliyor. Sürekli yatakta yatıp bebek bakmak insanı hayattan koparıyor

Benim carpilmis halim 4 gun surdu. Ay bi de gaz sancisi coktu hala da oluyo ayrica cis yaparken agrim var doktora sorcam (
Canım ben gaz sancisindan bildiğin fenalık geçirdim. Hemşirenin falan ödü koptu. Ben iki dogumumda da bunu yaşadım. Korkunçtu. Hastanede dikiş ağrısı hatırlamıyorum. Sadece gaz sancısını hatırlıyorum Doktorum duphalac şurup verdi. Çok rahat ettim. Ama hafif gaz yapan bir yiyecek yiyeyim hâlâ canım acıyor

Bende öyle ruj sürüyorum bı eyeliner saçımı duzlestiriyorum masa yapiyorum eşim suslenmissin falan diyor hoşuna gidiyor anlıyorum öyle lohusa modunda olunca gerçekten insanın cani birşey istemiyor

Oglum 7 gunluk ve kakasi acik kahverengi. Az once alti acikken 2 kere daha kaka yapti acaba ishal mi oldu usuttu mu???
Canım oglumdan hatırladığım kadarıyla doktorumuz olabilir demişti. Yeşil de olabilir demişti. Ama tabi sen gene de danış çocuk doktoruna. Benimki de demin altını temizledim bir güzel kremledim cort diye yaptı. Poposunu uyardım galiba temizlerken. Olabilir bence normal.

Canim bende vermedim bilgileri 27 Ekim de doğum yaptım oğlum 2400 48 cm dogdu

Kızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı

Gözün aydın canım sağlıcakla büyut inşallah

Çok geçmiş olsun canım zor hir doğum olmuş kayısı suyu bana çok iyi gelmişti veya hoşafı. Acil şifa versin inşallah Şafi ismi hürmetine . Hayırlı olsun bebeğin. Sağlıkla büyütmeyi nasip etsin Allah'ım

Reactions: 11K
ben mama da verdigim icin agir geliYor, 2/3 saate yakin uyuyor. ama sadce meme emdiginde max 45 dk uyuyor.

su ile yapiyorum canim .
Ben de mama veriyorum kollarımda 3 saat uyur bıraksam ama yatağında kısa sürüyor. Bugün banyo yaptırdım ilk defa sanırım o iyi geldi yatağında 3 saate yakın uyudu mışıl mışıl
Ben de su ile yapayım mantıklıymış

Cok gecmis olsun canim . Benim gibi olmus seninki de .
Saglikli anali babali omru olsun yavrunun

ilk 3-4 gun yatip kalkarken o agrilar oluyor canim. agri kesicilerini ihmal etme. dayanamadigin nokta da extra iste agri kesici hemsirelerden.

Kesinlikle öyle dün fotoğraf cekimimiz vardı hastanede makyaj yaptım sacimi yaptılar bir kendime geldim daha sağlıklı hissettim kendimi. Üzerine hastaneden ödül yemeği gönderdiler ruh halim değişti

hayirli olsun canim saglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
gogus yarasina tahin yagi ve gumus kapak oneriyorlar canim
Canım çok şükür göğüs yaralarıma çare buldum. Herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi. Eczaneden balmumu göğüs ucu aldım ve hep gogusunde duruyorlar emzirmeden emzirmeye çıkarıyorum. Mucizevi bir şekilde bütün yaralarımı 2 güne geçirdi. Benm oğlan bu aralar ısırarak emiyor tekrar yara oluyor bunlar sayesinde geçiyor çok şükür. Sizlere de tavsiyen muhakkak alin

sana yazdikdan kisa sure sonra bende dogum yaptim. gumus kapak kullaniyorum cok memnunum bende.
Balmumu gogus ucunu ilk defa duyuyorum ama ise yaramasina cok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…