Aslında eski rutinlerimize dönebilsek bir nebze iyi gelecek ama şu an odak noktamız bebek bakmak olduğu için daha da etkileniyoruz. Belki basit olabilir ama saçımı falan düzleştiriyorum arada hafif makyaj yapıyorum o bile iyi geliyor. Sürekli yatakta yatıp bebek bakmak insanı hayattan koparıyorBen de kızımı seviyorum ama oğlum ilk olduğu için ve planlı hamilelik olduğu için sanırım oldukça hevesli ve sakindim. Şimdi ise öyle hissetmiyorum ve bazı şeyler yoruyor beni ve bir tık sinirli ve boş vermiş bir haldeyim ama düzelecek bir şekilde. Evet hatta ilk lohusalığımda depresyon geçmişimden dolayı beklemiştim ama olmamıştı bunda oldu biraz sanırım neyse ki şiddeti fazla değil, belki de evden ve eşimden uzakta olduğum için oldu. Geçer en kısa zamanda bende de inşallah
Tam bende onu diyecektim ben sormuştum onu doktora normal dedi fotosunu çekmiştim onu gösterdimSari renk ve taneli. Meger anne sutu emen bebekte olurmus ve normalmjs canimkorktum ishal sandim
Canım inşallah hayırlısıyla bir avazda gelir bebisinkaç saat sancıdan sonra suni taktılar canım ben yaklaşık 11 saattir ( 4 saat önce nişan geldi) sancı çekiyorum. Doktor sabaha kadar yolu var bekleyelim diyor.
Canım ben gaz sancisindan bildiğin fenalık geçirdim. Hemşirenin falan ödü koptu. Ben iki dogumumda da bunu yaşadım. Korkunçtu. Hastanede dikiş ağrısı hatırlamıyorum. Sadece gaz sancısını hatırlıyorumBenim carpilmis halim 4 gun surdu. Ay bi de gaz sancisi coktu hala da oluyo ayrica cis yaparken agrim var doktora sorcam(
Bende öyle ruj sürüyorum bı eyeliner saçımı duzlestiriyorum masa yapiyorum eşim suslenmissin falan diyor hoşuna gidiyor anlıyorum öyle lohusa modunda olunca gerçekten insanın cani birşey istemiyorAslında eski rutinlerimize dönebilsek bir nebze iyi gelecek ama şu an odak noktamız bebek bakmak olduğu için daha da etkileniyoruz. Belki basit olabilir ama saçımı falan düzleştiriyorum arada hafif makyaj yapıyorum o bile iyi geliyor. Sürekli yatakta yatıp bebek bakmak insanı hayattan koparıyor
Canım oglumdan hatırladığım kadarıyla doktorumuz olabilir demişti. Yeşil de olabilir demişti. Ama tabi sen gene de danış çocuk doktoruna. Benimki de demin altını temizledim bir güzel kremledim cort diye yaptı. Poposunu uyardım galiba temizlerken. Olabilir bence normal.Oglum 7 gunluk ve kakasi acik kahverengi. Az once alti acikken 2 kere daha kaka yapti acaba ishal mi oldu usuttu mu???
Canim bende vermedim bilgileri 27 Ekim de doğum yaptım oğlum 2400 48 cm dogdu@Emine1990 sen de bebişini doğurmuştun planlı sezeryanla diye hatırlıyorum. Bilgilerini yazabilir misin acaba zahmet olmazsa tabloya ekleyelim. Sayımız az kalınca doğurmayanları takip etmeye çalışıyorum
@LoBeLYa selamlar, sen bir süredir yoksun. İnş sağlıkla kucağına almışsındır.
Gözün aydın canım sağlıcakla büyut inşallahKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
Çok geçmiş olsun canım zor hir doğum olmuşKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
ben mama da verdigim icin agir geliYor, 2/3 saate yakin uyuyor. ama sadce meme emdiginde max 45 dk uyuyor.Ben hiç uyuyamıyorumkızım babasında bile 10 dakika duruyor uyusam her şey daha iyi olacak ama olmuyor
su ile yapiyorum canim .Yulafı sütle mi yapıyorsun ben gaz yapar diye çekiniyorum açıkcası
Ben de mama veriyorum kollarımda 3 saat uyur bıraksam ama yatağında kısa sürüyor. Bugün banyo yaptırdım ilk defa sanırım o iyi geldi yatağında 3 saate yakın uyudu mışıl mışılben mama da verdigim icin agir geliYor, 2/3 saate yakin uyuyor. ama sadce meme emdiginde max 45 dk uyuyor.
su ile yapiyorum canim .
Cok gecmis olsun canim . Benim gibi olmus seninki de .Kızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
Kesinlikle öyle dün fotoğraf cekimimiz vardı hastanede makyaj yaptım sacimi yaptılar bir kendime geldim daha sağlıklı hissettim kendimi. Üzerine hastaneden ödül yemeği gönderdiler ruh halim değiştiAslında eski rutinlerimize dönebilsek bir nebze iyi gelecek ama şu an odak noktamız bebek bakmak olduğu için daha da etkileniyoruz. Belki basit olabilir ama saçımı falan düzleştiriyorum arada hafif makyaj yapıyorum o bile iyi geliyor. Sürekli yatakta yatıp bebek bakmak insanı hayattan koparıyor
seninki ne cabuk kucak bebesi oldu yaBen de mama veriyorum kollarımda 3 saat uyur bıraksam ama yatağında kısa sürüyor. Bugün banyo yaptırdım ilk defa sanırım o iyi geldi yatağında 3 saate yakın uyudu mışıl mışıl
Ben de su ile yapayım mantıklıymış
Geç gördüm malesef ne durumdasn şuan bilmiyorum ama ben plates topuna oturdum hastahanede sugat yaptım nefes alışverişlerinde dikkat ettim umarım çok çok Rahat bir doğumun olur canımhemşire de öyle söyledi, teşekkür ederim başka önerin varsa seve seve dinlerim
Canım çok şükür göğüs yaralarıma çare buldum. Herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi. Eczaneden balmumu göğüs ucu aldım ve hep gogusunde duruyorlar emzirmeden emzirmeye çıkarıyorum. Mucizevi bir şekilde bütün yaralarımı 2 güne geçirdi. Benm oğlan bu aralar ısırarak emiyor tekrar yara oluyor bunlar sayesinde geçiyor çok şükür. Sizlere de tavsiyen muhakkak alinhayirli olsun canimsaglikli anali babali bir omru olsun yavrunun
gogus yarasina tahin yagi ve gumus kapak oneriyorlar canim
sana yazdikdan kisa sure sonra bende dogum yaptim. gumus kapak kullaniyorum cok memnunum bende.Canım çok şükür göğüs yaralarıma çare buldum. Herşeyi denedim hiçbir şey fayda etmedi. Eczaneden balmumu göğüs ucu aldım ve hep gogusunde duruyorlar emzirmeden emzirmeye çıkarıyorum. Mucizevi bir şekilde bütün yaralarımı 2 güne geçirdi. Benm oğlan bu aralar ısırarak emiyor tekrar yara oluyor bunlar sayesinde geçiyor çok şükür. Sizlere de tavsiyen muhakkak alin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?