- 28 Temmuz 2020
- 325
- 293
- 33
Çok geçmiş olsun canm zor olmuş cidden. Bende 2 gün gaz çıkaramadım perisan oldum. Doktordan lavman istedim onun sayesinde o gece rahatladım. Sonra malesef tekrar gaz doluyorsun diğer güne ama yavaş yavaş azalıyor geciyorKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
Bu dediğim yeni çıkmış sanrm piyasaya. Ama kim yaptıysa Allah razı olsun dedimsana yazdikdan kisa sure sonra bende dogum yaptim. gumus kapak kullaniyorum cok memnunum bende.
Balmumu gogus ucunu ilk defa duyuyorum ama ise yaramasina cok sevindim
Çok geçmiş olsun canım. Zor olmuş gerçekten ama inan ki geçiyor birkaç güne. Kendini üzme hiç. Böyle durumlarda hep iyi ki sezaryen var diyorum. Bebeğin sağlıkla kucağında ya önemli olan o. Sezaryen için önerim bol bol yürüyüş, bol su tüket.Tez zamanda iyilesirsin inşallahKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
sagol canimBu dediğim yeni çıkmış sanrm piyasaya. Ama kim yaptıysa Allah razı olsun dedimseninde gözün aydın canm sağlıkla büyütün insallah
Cis kaka baya yapiyor yarin sayayım bakalimCanim doydugunu anlaman ciş sayisi kaka sayisi ile mumkun.Doktor oyle dedi. Bir de emerken yutkunma sesi geliyor mu. Ben birakmasina yakin agzina baktigimda kenarda süt göruyorum. Demek ki sut yeterli miktarda geliyo :)
Benim ki en fazla yarım saat hep uyuyor uyandırsam bile memeye koyduğumda 5. Dakika da uykuya dalmış oluyorBebekleriniz kaç saat uyanık kalıyor. Benim bebeğim bazen saatlerce uyanık duruyor normal mi yolda kolik olma adayı mı anlamaya çalışıyorum
Canim ben 3 aylik düşük yaptığımda bile 2 ay duzensizdi hep ara lekelenmeler de olduKızlar dün 40’ımız çıktı yakın zamanda doktor kontrolüm var gidicem ama benim akıntım hala kesilmediBazen 3-4 gün bişey olmuyor ya da sarımsı bir akıntı oluyor bazen de tekrar kırmızıya dönüyor. Öyle yoğun bir kanama şeklinde değil lekelenme ama hala devam etmesi normal mi kafama takılıyor bir süredir.
Benim de 2 gun once idrarimda yanma vardi baya aciyordu yaparken simdi gecti hic yokCanim benimde 30 gun oldu ama yaklasik 15 gundur kesildi kanamam bende yarin gidip muayene olacagim doktora. Rahim kendini topladimi toplamadi mi niye kesildi kanamam bunlari bi gosterecem. Bide idrarimda yanma var test vericem bakalim. Kanama olsa bi dert olmasa bi dert
Bende dengesizlik varSeni cok iyi anliyorum. Gercekten cok zor annenin yerini hicbir sey tutmuyo onlarij verdigi destek sicaklik herseye bedel. Ay zaten duygusalim bu aralar.Bende lohusalik duygusalligi var 2 gundur. Sizde psikoloji ne alemde? Buna raziyim yeter ki asabiyet olmasin :))
Ben de asiri kötüydüm resmen dogrulamiyordum yardımsız bugun 8. Gun ameliyatim hafif sızlıyor onun dışında cok iyiyim sende iyi olacaksın insallah moralini yüksek tut en kötüsü gecti artik gittikce iyileşme varKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
BEnde yaşadım ilk haftalar sürekli rüyalarımda siyah yüzlü adam üzerime gelirken sıçrayarak uyanıyordum.ruyamda Ayetel Kürsi okuyordum.sicrayip uyandığımda okuyordum sonra eşime sarılıyordum elini tutup uyuyordum.esimin dedesine gittik bana bikac dua okudu bişey yok üzerine ağırlık çökmüş dedi o günden sonra azaldı sicramalarim.ama ilk hafta daldigim an sicriyordum.cok garipdi diğer doğumların da olmamisti.Kizlar ben dogum yaptığımdan beri her gün kabuslarla çığlıklar la uyanıyorum..
Asiri korkuyorum artık eşimin elini tutarak uyuyoruz kabus ve karabasanlardan kalkmakta güçlük çekiyorum cunku
Biraz baktım nette logusalar hep yaşıyormuş bunu
Yapabileceğim birsey var mi bunun için sizlerde yasiyormusunuz
Bu arada biz biraz daha düzene girdik evde mis gibiyiz yıkadım bugun bazen sagip veriyorum sütümü bazen emziriyorum emin olmak için doydugundan kakasını ilk defa hatırı sayılır şekilde yapti hep az azdi
Evet azcık kendimize de bakmalıyız bu süreçte salt bebek odaklı olunca lohusa depresyonuna girmek işten bile olmuyorKesinlikle öyle dün fotoğraf cekimimiz vardı hastanede makyaj yaptım sacimi yaptılar bir kendime geldim daha sağlıklı hissettim kendimi. Üzerine hastaneden ödül yemeği gönderdiler ruh halim değişti
Ay ben de anlamadım kiseninki ne cabuk kucak bebesi oldu ya
Ben 3 saatte bir 50 ya da 60 ml veriyorum. Mamadan önce de emziriyorumMama ile besleyen anneler kaç saatte bir kaç CC mama veriyorsunuz yenidoğana ??
Avent aldık memnunum, lansinoh kullanmadım ama kıyaslama yapamam.Tecrübeli anneler şimdi elektrikli süt sağma makinesi alacağım da Lansinoh mı Avent mi karar veremedim tecrübelerinizden hangisi daha kullanışlı
Amin canım, ağlayacak gibi oluyorum bszen. İçime atmaktan da yoruldum.Hepsi duzelir be canim dunyaya uyum sagliyolar sikma canini
Bizde çok sakınmıyoruz sesten. Ben bazen sessizlk olması için çabalıyorum annem kızıyor, bırak sese alışsın diyor.Kizlar ben simdiden sesli ortama alistiriyorum .Ani urkutecek sicratacak sesler yapmamaya gayrrt ediyoruz ama onun disinda konusmalarimiz supurge, tv vb. normal devam ediyo.
Üzüldüm senin adına, geçmiş oslun, Allah analı babalı büyütsün. Bundan sonrası güzel olur inşallahKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
İlk iki hafta en geç 3 saatte bir uyandırıyorduk. 30 ml ile başladık 60 ml ye kadar çıktık. Ayrıca anne sütü alımına göre değişiyordu mama miktarı.Mama ile besleyen anneler kaç saatte bir kaç CC mama veriyorsunuz yenidoğana ??
Göğüs ucu kullanıyorum bende, yara olmadı çok şükür, bir defa kanadı ama geçti. Silikon uç olmadan emmiyor ama tutuş önemli galiba. Hastaneye.gittik anlattık, bebek hemşiresi geldi böyle olacak dedi hemen emmeye başladı. Eve geldik yok olmuyor. Tekrar randevu aldık danışmana, bakalım ne diyecek.Hastanede gögüs ucum çok yok diye hemşire silikon meme ucu yavsiye etti o şekilde emzirdim tabi direk yara oldu. O günden sonra onsuz emzirmeye çalışıyorum sürekli zaten sütüm yeni yeni gelmeye başladı ama bir kere başarabildim. Sürekli ağlıyor itiyor kendini silikon uç olmadan emmiyor bunun çözümü var mıdır ne yapacağımı bilemedim
Ben de kızımı seviyorum ama oğlum ilk olduğu için ve planlı hamilelik olduğu için sanırım oldukça hevesli ve sakindim. Şimdi ise öyle hissetmiyorum ve bazı şeyler yoruyor beni ve bir tık sinirli ve boş vermiş bir haldeyim ama düzelecek bir şekilde. Evet hatta ilk lohusalığımda depresyon geçmişimden dolayı beklemiştim ama olmamıştı bunda oldu biraz sanırım neyse ki şiddeti fazla değil, belki de evden ve eşimden uzakta olduğum için oldu. Geçer en kısa zamanda bende de inşallah
Aslında eski rutinlerimize dönebilsek bir nebze iyi gelecek ama şu an odak noktamız bebek bakmak olduğu için daha da etkileniyoruz. Belki basit olabilir ama saçımı falan düzleştiriyorum arada hafif makyaj yapıyorum o bile iyi geliyor. Sürekli yatakta yatıp bebek bakmak insanı hayattan koparıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?