Emzirdikten hemen sonra mı veriyorsunuz mamayı mesela önce gazını çıkartıp sonra mamayı mı içiriyorsunuz?canim ben emzirme sonrasi 40-60 ml arasi veriyorum. sadece mama veriyorsak 80-90 ml veriyoruz
Havalar güzelse sıkı giydirip çıkabilirsiniz aslında. Ben bebek arabasını almadım diye bebeğimle çıkmıyorum yoksa çıkardım güzel havalardaKızlar eski rutine duyulan Özlem konusunda haklısınız, şu evde kapalı lohusa hali mahvediyor. Ben bebişi doktora götürmeler dışında güneş görmedim henüz. Ne zaman düzelir? Bebeği dışarı çıkarmak istiyorum, ama daha erken gibi. İzmir’de havalar da güzel esasında. Gündüz biri bakarken kendimi dışarı atmak istiyorum ama olmuyor niyeyse.
İlk bebeğimi normal doğurdum tavsiyem bol bol yürümek ve eğilip kalkmak doğumu hızlandırıyor. Bir de eğer kanama vs yoksa sancılar sıklaşınca hastaneye gitmek en mantıklısı çünkü hastanede açılma evresi daha zor geçiyor. Ben 5 dakikada bir olunca girmiştim ve 6 santim açılmam vardı o yüzden hızlı ilerlemişti ve 5 saatte doğurmuştumNormal doğum yapan güzel anneler deneyimlerinizi nasıl geçtiğini paylaşmanızı istesem
Benim de öyle ilk defa yaşıyorumB
BEnde yaşadım ilk haftalar sürekli rüyalarımda siyah yüzlü adam üzerime gelirken sıçrayarak uyanıyordum.ruyamda Ayetel Kürsi okuyordum.sicrayip uyandığımda okuyordum sonra eşime sarılıyordum elini tutup uyuyordum.esimin dedesine gittik bana bikac dua okudu bişey yok üzerine ağırlık çökmüş dedi o günden sonra azaldı sicramalarim.ama ilk hafta daldigim an sicriyordum.cok garipdi diğer doğumların da olmamisti.
Benim inan altı sene oldu ne kadar tuttular hatırlamıyorum yine ameliyathanede uyandırarak odaya goturdulercanim ben emzirme sonrasi 40-60 ml arasi veriyorum. sadece mama veriyorsak 80-90 ml veriyoruz
bilmiyorum ki , olabilir
canim beni bebegi gosterdikten sonra uyuttular. 1 saat sonra uyandim ama bi 45 dk daha tuttular muayne fln ettile odaya almadan once
ben direk seker koyuyorum
birde sicak cay bebe biskuvi, petipor fln guzel oluyor
Canim bizimki 30 gunluk o beyazliklardan hala var korkma onlar tehlikesiz. İki aylik olana kadar ortalama ciltlerinde boyle seyler cikacak sonra normale donerKızlar ya bebişimin yüzünde beyaz beyaz minik noktalar çıktı doktoru anne sütünden olabiliyor bir süre sonra geçiyor dedi ama göz kapaklarında da var içim gidiyor onu öyle görünce normal mi bu durum? Yağ bezesi gibi minik minik beyazlıklar
Ayy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an önceCanim bizimki 30 gunluk o beyazliklardan hala var korkma onlar tehlikesiz. İki aylik olana kadar ortalama ciltlerinde boyle seyler cikacak sonra normale doner
Çok teşekkür ederim. Şu an az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi ama peçeteyi ıslattı panikledim ne yapacağımı bilmiyorum şu anİlk bebeğimi normal doğurdum tavsiyem bol bol yürümek ve eğilip kalkmak doğumu hızlandırıyor. Bir de eğer kanama vs yoksa sancılar sıklaşınca hastaneye gitmek en mantıklısı çünkü hastanede açılma evresi daha zor geçiyor. Ben 5 dakikada bir olunca girmiştim ve 6 santim açılmam vardı o yüzden hızlı ilerlemişti ve 5 saatte doğurmuştum
Teşekkür ederim kuzum kavuştuk kızçemle sağ salim
Gözünüz aydın...her geçen gün biraz daha iyi olacaksın, sezaryen olan anneler olarak seni çok iyi anlıyoruz...bebek ve sen iyi ol da ...geçecek hepsi...Merhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
İnşallah öyle olur Allah biliyor ya hayatımın en zor ve en güzel günüydüGözünüz aydın...her geçen gün biraz daha iyi olacaksın, sezaryen olan anneler olarak seni çok iyi anlıyoruz...bebek ve sen iyi ol da ...geçecek hepsi...
evet canim gazini cikariyoruz. Ben genelde her iki memeyidr veriyorum her emzirme de. birindne digerine gecerken cok ac degilse mizmizlanmicaksa altinida degistiriyorum ki uyandin guzel emsin diye.Emzirdikten hemen sonra mı veriyorsunuz mamayı mesela önce gazını çıkartıp sonra mamayı mı içiriyorsunuz?
benimkin de de var . Sali sorucaktim dr aKızlar ya bebişimin yüzünde beyaz beyaz minik noktalar çıktı doktoru anne sütünden olabiliyor bir süre sonra geçiyor dedi ama göz kapaklarında da var içim gidiyor onu öyle görünce normal mi bu durum? Yağ bezesi gibi minik minik beyazlıklar
ay o nasil susli fototerapi almakAyy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an öncezaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
cok gecmis olsun canim, bir kac gune gecicek agrilarinMerhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
Çok teşekkür ederim bunu duymak güzelevet canim gazini cikariyoruz. Ben genelde her iki memeyidr veriyorum her emzirme de. birindne digerine gecerken cok ac degilse mizmizlanmicaksa altinida degistiriyorum ki uyandin guzel emsin diye.
Memeden sonra da bakiyoruz hala araniyorsa gazini cikartip mama veriyoruz.
benimkin de de var . Sali sorucaktim dr a
ay o nasil susli fototerapi almakpremsess sifa olsun kuzuma
cok gecmis olsun canim, bir kac gune gecicek agrilarin
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna
Bugün sebepsiz yere uzun uzun ağlıyor gaz çıkıyor kaka yapılıyor ne yapacağımızı şaşırdık ben grip gibiyim acaba ona mı bulaştırdım ,derdini dahi anlamıyoruzCanım gözün aydın şükür sağ salim kavuşmuşsunBen tam 1 hafta sonra tuvalete çıkabildim
Ahh canım benim yalnız bakıyorsun dimi? Nasıl zordur tahmin edebiliyorum allah sana güç kuvvet versin. Önce kayınvalidem sonra annem vardı. Bir haftadır da eşim izinli evde birlikte bakıyoruz. Gerçekten 2 kişiyken bile bişeye yetişemiyoruz yemeği genelde bebekler kucağınızda yiyoruz. Haftaya gene annem gelcek sonra kayınvalidem gidebileceği yere kadar valla destek istedik ailelerden. En azından onlar varken yemeğimiz oluyor. Sütünü kafana taktığın için de azalma yaşıyor olabilirsin. Sen elinden geleni yaptın memeden emmeselerde anne sütü alıyorlar şükür. Alamasalar da formül mamalar var hepimiz elimizden geleni yapıyoruz ama olmadığı yerde başvuracağımız mamalar var. Mama olarak ne kullanıyorsun? Bir de kızçeler 2 aylık oluyor kiloları kaç şuan?
Kuzum Pera’da da zaman zaman böyle nefes alıp verme oluyor ya da böyle Ege’ye göre daha sesli soluk alıp verme. Daha çok minikler normal bence.
Böyle uslu durduğuna bakma yaygara koptu hastanede o gözlüğü takmamak için meme arıyormuş gibi yapıyo meme veriyorum içip içip bırakıyor yerine yatırıyorum yine aranıyoray o nasil susli fototerapi almakpremsess sifa olsun kuzuma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?