2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Havalar güzelse sıkı giydirip çıkabilirsiniz aslında. Ben bebek arabasını almadım diye bebeğimle çıkmıyorum yoksa çıkardım güzel havalarda

Normal doğum yapan güzel anneler deneyimlerinizi nasıl geçtiğini paylaşmanızı istesem
İlk bebeğimi normal doğurdum tavsiyem bol bol yürümek ve eğilip kalkmak doğumu hızlandırıyor. Bir de eğer kanama vs yoksa sancılar sıklaşınca hastaneye gitmek en mantıklısı çünkü hastanede açılma evresi daha zor geçiyor. Ben 5 dakikada bir olunca girmiştim ve 6 santim açılmam vardı o yüzden hızlı ilerlemişti ve 5 saatte doğurmuştum

Benim de öyle ilk defa yaşıyorum
Yorgunluk stres uykusuzluktA tetiklemis olabilir

Benim inan altı sene oldu ne kadar tuttular hatırlamıyorum yine ameliyathanede uyandırarak odaya goturduler

13 kasim dogum
3.035 gram kilo
Masal bebek

Kızlar ya bebişimin yüzünde beyaz beyaz minik noktalar çıktı doktoru anne sütünden olabiliyor bir süre sonra geçiyor dedi ama göz kapaklarında da var içim gidiyor onu öyle görünce normal mi bu durum? Yağ bezesi gibi minik minik beyazlıklar

Canim bizimki 30 gunluk o beyazliklardan hala var korkma onlar tehlikesiz. İki aylik olana kadar ortalama ciltlerinde boyle seyler cikacak sonra normale doner

Canim bizimki 30 gunluk o beyazliklardan hala var korkma onlar tehlikesiz. İki aylik olana kadar ortalama ciltlerinde boyle seyler cikacak sonra normale doner
Ayy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an önce zaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.

Eklentiler

• IMG-20221120-WA0020.webp
    16 KB · Görüntüleme: 103
Çok teşekkür ederim. Şu an az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi ama peçeteyi ıslattı panikledim ne yapacağımı bilmiyorum şu an

Merhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.

Gözünüz aydın...her geçen gün biraz daha iyi olacaksın, sezaryen olan anneler olarak seni çok iyi anlıyoruz...bebek ve sen iyi ol da ...geçecek hepsi...

Emzirdikten hemen sonra mı veriyorsunuz mamayı mesela önce gazını çıkartıp sonra mamayı mı içiriyorsunuz?
evet canim gazini cikariyoruz. Ben genelde her iki memeyidr veriyorum her emzirme de. birindne digerine gecerken cok ac degilse mizmizlanmicaksa altinida degistiriyorum ki uyandin guzel emsin diye.
Memeden sonra da bakiyoruz hala araniyorsa gazini cikartip mama veriyoruz.
benimkin de de var . Sali sorucaktim dr a
Ayy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an önce zaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
ay o nasil susli fototerapi almak premsess sifa olsun kuzuma
cok gecmis olsun canim, bir kac gune gecicek agrilarin
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna

Çok teşekkür ederim bunu duymak güzel

Bugün sebepsiz yere uzun uzun ağlıyor gaz çıkıyor kaka yapılıyor ne yapacağımızı şaşırdık ben grip gibiyim acaba ona mı bulaştırdım ,derdini dahi anlamıyoruz benim destekçilerim de yeni gitti eşimle ben tek çocuk bile zorlanıyoruz gerçekten Allah sizlere kolaylık versin eşim sürekli bir de ikiz olsa ne yaparmışız diyip duruyor ,daha aileler gider gitmez dışarıdan yemek söylemeye başladık

ay o nasil susli fototerapi almak premsess sifa olsun kuzuma
Böyle uslu durduğuna bakma yaygara koptu hastanede o gözlüğü takmamak için meme arıyormuş gibi yapıyo meme veriyorum içip içip bırakıyor yerine yatırıyorum yine aranıyor içe içe kusturdu kendini hatta çok fena bu kız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…