canım açılmayı beklemeye devamPasha22 Canım ne yaptın? merak ettim seni.
ay ben dogum yapmissindir simdiye kadar diye dusundum.kuzu hala bekliyoruz 3 cm açıklıkla, bebeğin kalp atışlarında kötüye giderse hemen sezeryan dedi
Canim benim ya dünden beri neler yaşadın. doğunca bebeğin haber etkuzu hala bekliyoruz 3 cm açıklıkla, bebeğin kalp atışlarında kötüye giderse hemen sezeryan dedi
canım açılmayı beklemeye devam
Bebeklerim 35 haftalık doğdular 2480 ve 1880 olarak. Geçen hafta perşembe 3.200 ve 2650 idi kilolarıCanım bebeğin kaç kilo ile doğdu ve şuan kaç kilo ?
Bende korse tayt aldimbenim korseli gibi ski taytlarim var ucuncu hafta sonunda onlari giymeye baslicam.
Gorumcem de korseli tayt almis onu giyiyormus ikinci haftadan beri .
Allah kolaylık versin canimpapatya canım benim 3 cm açılmış doktor sancıların kuvvetli suniye gerek yok dedi ama ben resmen hastaneyi ayağa kaldırdım o sancıyı kaldıramadım. Doktor ağrı kesici gibi bişi yaptı belimden, hem sancıyı arttırıyor hemde acısını hissetmiyorsun.
Ay Allahım inşallah banada böyle kısa güzel sağlıklı bir doğum nasip etaklımda bi soru var benim bebek biraz iri ya, acaba oda içerde sıkıntıya girer mi, arada kalp atışı düşüyor doktor hemen müdahale ediyor
ben daha normal ic camasiri giymeye dun basladm o bile asagi kayinca acitiyor vallahiBende korse tayt aldim
Giyerken asiri zormuş sonra rahatmış
Hafif ameliyatimda sizi var diye başlamaya çekiniyorum aslında doktorum 1 haftadan sonra baslayabilirsin demişti bakalim
Merhaba doğum paketi ücreti ortalama ne kadar oluyorCanım Kocaeli Medicalparktan doğum paketi aldım ben. doğum paketinde direkt iki gece yatış yazıyor.
Merhabalar ben Mayıs ayında 9500 e paket yaptırdım ama medicalpark artık doğum paketlerini kaldırdı diye biliyorumMerhaba doğum paketi ücreti ortalama ne kadar oluyor
Suyun gelmiş olabilir. Benim de suyum gelmişti o şekilde gitmiştim hastaneyeÇok teşekkür ederim. Şu an az bi su geldi vajinamdan akıntı değildi ama peçeteyi ıslattı panikledim ne yapacağımı bilmiyorum şu an
Al benden de o kqdar hem en zor hem en guzel gunlerindendiİnşallah öyle olur Allah biliyor ya hayatımın en zor ve en güzel günüydü
Varis corabi kullaniyormusun?Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korseyi doğumdan kaç gün sonea kullanmaya başladınız ?? Bir de kullanıp çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz korse var mı acabaa ?? Bir de bedenini nasıl seçmeliyim acaba ?
Insallah normal dogurursunkuzu hala bekliyoruz 3 cm açıklıkla, bebeğin kalp atışlarında kötüye giderse hemen sezeryan dedi
Ben de bu haftaki kontrolumde soracagim.Bende korse tayt aldim
Giyerken asiri zormuş sonra rahatmış
Hafif ameliyatimda sizi var diye başlamaya çekiniyorum aslında doktorum 1 haftadan sonra baslayabilirsin demişti bakalim
Kuzum normal o yağ bezeleri. Bebelerin birçoğunda oluyor zamanla kendiliğinden geçiyorKızlar ya bebişimin yüzünde beyaz beyaz minik noktalar çıktı doktoru anne sütünden olabiliyor bir süre sonra geçiyor dedi ama göz kapaklarında da var içim gidiyor onu öyle görünce normal mi bu durum? Yağ bezesi gibi minik minik beyazlıklar
Oyy kuzum benimm, içim eridi bebişi görünceAyy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an öncezaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
Bende yazmıştım ama arada kaynadı..14 kasim da doğdu selim bera bebeğimiz ...3450...53.cm
Yaa kuzum benim, ne çok emek vermişsinsancı odasında açılma bekliyoruz hala
Vay kuzuumm mavi isik altinda gorunce kendi yasadiklarim geldi aklimaAyy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an öncezaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?