2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim korseli gibi ski taytlarim var ucuncu hafta sonunda onlari giymeye baslicam.

Gorumcem de korseli tayt almis onu giyiyormus ikinci haftadan beri .
Bende korse tayt aldim
Giyerken asiri zormuş sonra rahatmış
Hafif ameliyatimda sizi var diye başlamaya çekiniyorum aslında doktorum 1 haftadan sonra baslayabilirsin demişti bakalim

Allah kolaylık versin canim
Bende sana bakiniyordum doğurdun mu diye
Ha gayret saglikla kavus insallah

Varis corabi kullaniyormusun?

Kuzum normal o yağ bezeleri. Bebelerin birçoğunda oluyor zamanla kendiliğinden geçiyor
Ayy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an önce zaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
Oyy kuzum benimm, içim eridi bebişi görünce
Bende yazmıştım ama arada kaynadı..14 kasim da doğdu selim bera bebeğimiz ...3450...53.cm
Evaante canım sana kolaylık olsun diye sorup paylaşıyorum. İlerde müsait olnca bakabilirsen diye
sancı odasında açılma bekliyoruz hala
Yaa kuzum benim, ne çok emek vermişsin inş emeklerinin karşılığını bir an önce alırsın

Ayy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an önce zaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
Vay kuzuumm mavi isik altinda gorunce kendi yasadiklarim geldi aklima aldiklari mavi isikta biraz ciltlerinde leke tarzi seyler yapabiliyo doktorum uyarmisti beni olursa korkma normal demisti. Saglicakla evinize donersiniz insallah bir an once

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…