2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
biz emzik vermistik canim o durumda, uykuya dalmak icin meme istiyordur

Biz de eşimle üçümüz dışarı çıkalım diyoruz ama cesaret edemedik daha. Benim bebişi gündüz bırakma gibi şansım yok malesef annem de ya da eşimde pek durmuyor

Benim bebeğim ilk doğduğundan beri var o minik pütürler ama çoğu kayboldu

Gozunaydin canim saglikla büyüsün
Insallah ağrıların en kısa sürede biter

Kizlar bir gogsum de cok daha fazla süt birikiyor ve sertlesiyor şişiyor diğerine göre
Esinlenen icin yapılabilecek birsey var mi

Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korseyi doğumdan kaç gün sonea kullanmaya başladınız ?? Bir de kullanıp çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz korse var mı acabaa ?? Bir de bedenini nasıl seçmeliyim acaba ?

Canım bebeğin kaç kilo ile doğdu ve şuan kaç kilo ?

benim korseli gibi ski taytlarim var ucuncu hafta sonunda onlari giymeye baslicam.

Gorumcem de korseli tayt almis onu giyiyormus ikinci haftadan beri .

papatya canım benim 3 cm açılmış doktor sancıların kuvvetli suniye gerek yok dedi ama ben resmen hastaneyi ayağa kaldırdım o sancıyı kaldıramadım. Doktor ağrı kesici gibi bişi yaptı belimden, hem sancıyı arttırıyor hemde acısını hissetmiyorsun.
Ay Allahım inşallah banada böyle kısa güzel sağlıklı bir doğum nasip et aklımda bi soru var benim bebek biraz iri ya, acaba oda içerde sıkıntıya girer mi, arada kalp atışı düşüyor doktor hemen müdahale ediyor

sancı odasında açılma bekliyoruz hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…