biz emzik vermistik canim o durumda, uykuya dalmak icin meme istiyordurBöyle uslu durduğuna bakma yaygara koptu hastanede o gözlüğü takmamak için meme arıyormuş gibi yapıyo meme veriyorum içip içip bırakıyor yerine yatırıyorum yine aranıyoriçe içe kusturdu kendini hatta çok fena bu kız
Biz de eşimle üçümüz dışarı çıkalım diyoruz ama cesaret edemedik daha. Benim bebişi gündüz bırakma gibi şansım yok malesef annem de ya da eşimde pek durmuyorKızlar eski rutine duyulan Özlem konusunda haklısınız, şu evde kapalı lohusa hali mahvediyor. Ben bebişi doktora götürmeler dışında güneş görmedim henüz. Ne zaman düzelir? Bebeği dışarı çıkarmak istiyorum, ama daha erken gibi. İzmir’de havalar da güzel esasında. Gündüz biri bakarken kendimi dışarı atmak istiyorum ama olmuyor niyeyse.
Ben her meme emme sonrası gaz çıkarıyorum sonra mamayı veriyorum sonra gene gaz çıkarmaEmzirdikten hemen sonra mı veriyorsunuz mamayı mesela önce gazını çıkartıp sonra mamayı mı içiriyorsunuz?
Benim bebeğim ilk doğduğundan beri var o minik pütürler ama çoğu kaybolduKızlar ya bebişimin yüzünde beyaz beyaz minik noktalar çıktı doktoru anne sütünden olabiliyor bir süre sonra geçiyor dedi ama göz kapaklarında da var içim gidiyor onu öyle görünce normal mi bu durum? Yağ bezesi gibi minik minik beyazlıklar
Gozunaydin canim saglikla büyüsünMerhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
Çok teşekkür ederim inşallah insan böyle bebeğiyle de tam anlamıyla ilgilenemiyorGozunaydin canim saglikla büyüsün
Insallah ağrıların en kısa sürede biter
Oyle cok zorÇok teşekkür ederim inşallah insan böyle bebeğiyle de tam anlamıyla ilgilenemiyor
Babası enjektörle mama veriyo arada sadece parmağını emmesini sağlıyo içinden bişey gelmeyince de ağlıyorbiz emzik vermistik canim o durumda, uykuya dalmak icin meme istiyordur
İyi bari duzelsin ya kıyamam sanki aciyomus gibi hissediyorumBenim bebeğim ilk doğduğundan beri var o minik pütürler ama çoğu kayboldu
Şifa olsun :))
Bunu ben de yqsadim karabasan derler ya halk arasinda. LohusLikta ilk defa yasadim ama yil icerisinde de bazen yasadigim oluyo o yuzden korkmadmBenim de öyle ilk defa yaşıyorum
Yorgunluk stres uykusuzluktA tetiklemis olabilir
Canım bebeğin kaç kilo ile doğdu ve şuan kaç kilo ?Kızlar dün 40’ımız çıktı yakın zamanda doktor kontrolüm var gidicem ama benim akıntım hala kesilmediBazen 3-4 gün bişey olmuyor ya da sarımsı bir akıntı oluyor bazen de tekrar kırmızıya dönüyor. Öyle yoğun bir kanama şeklinde değil lekelenme ama hala devam etmesi normal mi kafama takılıyor bir süredir.
benim korseli gibi ski taytlarim var ucuncu hafta sonunda onlari giymeye baslicam.Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korseyi doğumdan kaç gün sonea kullanmaya başladınız ?? Bir de kullanıp çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz korse var mı acabaa ?? Bir de bedenini nasıl seçmeliyim acaba ?
papatya canım benim 3 cm açılmış doktor sancıların kuvvetli suniye gerek yok dedi ama ben resmen hastaneyi ayağa kaldırdım o sancıyı kaldıramadım. Doktor ağrı kesici gibi bişi yaptı belimden, hem sancıyı arttırıyor hemde acısını hissetmiyorsun.Canım baya eğil kalk hareketi yap sancı geldiğinde eşin beline masaj yapsın,sıcak su imkanın varsa bi havluyu ıslat sıcak suyla beline koy veya duşa girebilirsen bel kısmına sıcak su tut, elinden geldiğince yürü,Benim sabah 9.30 da suyum gelmesiyle doğumum başlamıştı hastaneye gittiğimde 1 cm açıklık vardı ama sancım falan yoktu,yürüdükce sancım oldu fakat açılmam sıkıntılıydı çok sancılı halimde 2 cm açılma vardı anca,bunları yaptım ve 1 cm içinde tam açılmaya ulaşığ hemen normal doğuma alındım, akşam 8.30 da doğurdum
sancı odasında açılma bekliyoruz halaCanım gözün aydın, sağlık sıhhatke büyüt bebeğini
Ay işte ziyaretçi gibi ziyaretçi di miben kendime hiç süt artırıcı bir destek almadım yaa, alsam mı acaba ben de kararsızım
Kuzum sen burdan destek alıyorsun yaz tabi yazabildiğin kendini iyi hissettiğin sürece. Bir süredir yoksun diye görüyorum, inş o sırada bebişini doğurmuşsundur
23 saatte 3 cm ulaştık, bekliyoruzAy hadi hayirlsiyla vardır insallah açıklık okadar bekledin
inşallah canım inşallah 3 cm açıklık oldu 24 saatteCanım inşallah hayırlısıyla bir avazda gelir bebisin
hepsini denedim 24 saat geçti hala 3 cmGeç gördüm malesef ne durumdasn şuan bilmiyorum ama ben plates topuna oturdum hastahanede sugat yaptım nefes alışverişlerinde dikkat ettim umarım çok çok Rahat bir doğumun olur canım
kuzu hala bekliyoruz 3 cm açıklıkla, bebeğin kalp atışlarında kötüye giderse hemen sezeryan dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?