Valla ben bir hafta sonra korse takayim dedim bir saat ile basladim gunde ama dikis yerlerim ertesi gun sizlamaya zonklamaya basladi korktum su an takmiyorum :/Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korseyi doğumdan kaç gün sonea kullanmaya başladınız ?? Bir de kullanıp çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz korse var mı acabaa ?? Bir de bedenini nasıl seçmeliyim acaba ?
Canım çok geçmiş olsun dediğin gibi 2 doğumuda yaşamışsın. Allah'a şükürler olsun sağlıcakla yavrunu kucağına almışsın. Sağlıcakla büyüt inşallah bol bol yürümen lazım gaz çıkarman için canım o şekilde çıkıyor İnan ki kendini biraz yürümen gerekecekKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
Bana 10 gün boyunca muhakkak giymelisin dedilerBi sorum olacsk: bu varis corabini dogumun 2. Gununden beri cikartmadan giyiniyorum. Acaba ne zaman cikartacagim?
Gözün aydın canım sağlıcakla büyüt İnşallah bebeğiniMerhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
Her sezeryan olana oneriliyo dimi?Bana sure verilmedi ama cumaya doktor kontrolum var normalde o zaman sorayim bari. Dogumumum 2. Gununden beri giyiyorum.Gerci idrara ciktigimda agrilarim var onun icin yarina aldm randevu, yarin sorayim bakalim.Bana 10 gün boyunca muhakkak giymelisin dediler
Güzel haberlerini bekliyoruz canım inşallahinşallah canım inşallah 3 cm açıklık oldu 24 saatte
Merhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
Kızlar sezeryan doğum yapanlara soruyorum korseyi doğumdan kaç gün sonea kullanmaya başladınız ?? Bir de kullanıp çook memnun kaldığınız faydasını gördüğünüz tavsiye edebileceğiniz korse var mı acabaa ?? Bir de bedenini nasıl seçmeliyim acaba ?
Merhaba doğum paketi ücreti ortalama ne kadar oluyor
Suyun geldimi,banada ilk suni vericeklerdi ama sonradan vazgeçtiler kendi sancımla doğurdum fakat bebeğim doğum esnasında sıkıntı çekmiş ve 7 gün başka hastanede yoğunbakımdaydı,oksijensiz kalmıştı ama benim ilk doğum başlangıcım suyumun gelmesiydi ona dikkat et daha doğum olmadımıpapatya canım benim 3 cm açılmış doktor sancıların kuvvetli suniye gerek yok dedi ama ben resmen hastaneyi ayağa kaldırdım o sancıyı kaldıramadım. Doktor ağrı kesici gibi bişi yaptı belimden, hem sancıyı arttırıyor hemde acısını hissetmiyorsun.
Ay Allahım inşallah banada böyle kısa güzel sağlıklı bir doğum nasip etaklımda bi soru var benim bebek biraz iri ya, acaba oda içerde sıkıntıya girer mi, arada kalp atışı düşüyor doktor hemen müdahale ediyor
Kızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
ya bu bazi saglik calisanlari kafayi yemis. cocuklar aciklaktan agliyor. ne yapicaz ac mi birakicaz.Topuk kanı alındı bugün kilosu biraz düşmüş ama normal denildi. Mama takviyesi yapıyorum deyince şimdiye sütün olması lazımdı neden mama veriyorsun aç değildir o sana öyle geliyordur dedi hemşire. Bana nasıl öyle gelebilir aç ağlıyor aranıyor
İnsallah canım değeri 12 ymis sınırda olduğu için bir de kan uyuşmazlığımiz olduğu için evde artma ihtimali var gitmeden fototerapi alsın dedi doktoru. Vücudunda bir şey yok ama yüzünde çok varVay kuzuumm mavi isik altinda gorunce kendi yasadiklarim geldi aklimaaldiklari mavi isikta biraz ciltlerinde leke tarzi seyler yapabiliyo doktorum uyarmisti beni olursa korkma normal demisti. Saglicakla evinize donersiniz insallah bir an once
Canım ben ilkini genel ikincisini spinal oldum. Spinalin tek avantajı bebeğimi doğduğu an gördüm kokladım. Bilincim açıktı. Genel anestezide ilk günü hayal meyal hatırlıyorum. Ama fiziksel olarak spinal daha ağır geçti. İkisinde de gaz sancısı çektim çok şiddetli. Genelde bir gece sürdü spinalde iki gece sürdü. Dikiş ağrım da spinalde daha çok oldu. Bunlar ameliyat şekliyle ilgili olmayabilir tabi ki. Ama ben bunları yaşadım. Tavsiyem paniklediysen hafif sakinleştirici eşliğinde gene spinal olman. İlk gün çok kıymetli ve hatırlamamak bence sıkıntı. Bebekle ilk temas çok önemli diyorlar. Bir de ilk iki saat içinde emme de önemseniyor. Genel anestezide ne kadar sürüyor ayilmak tabi hatırlamıyorum. Sormak lazım. Sağlıkla kavuşursun inşallahMerhaba güzel anneler sezeryan doğum yapan annelerin tavsiyeleri nelerdir? Benim ikinci sezeryanim olacak 30 Kasım'da.fakat ilkinde spinal oldum çok panik yaptım.hemen uyuttular.genel istesem bu sefer çok mu zor ? Yaşayanların yorumlarını almak isterim.genel anestezi de çok mu agrin oluyor hemen ayilamiyor musunuz?
Dün zaten yatış verilince panik oldum hemşireler 1.5 2 saatte bir 30 CC vermemiz lazım sütün az çıkarsa üzerine mama veririz dedi olur dedim. Annem ordan mama vermeyelim sütü var diyo. Sütüm olabilir ama o an sağinca çıkmazsa mama vermiyim mi zaten çocuğum gözü bantlaninca yaygara kopardı bir an önce evime dönmek istiyorum kenardan kenardan mama vermeyin diyolar. İki kere sütüme ek olarak 10 CC falan mama verdik sonra gerek kalmadı mesela. Napsin çocuk sarılık mi olsun anlamıyorum.ya bu bazi saglik calisanlari kafayi yemis. cocuklar aciklaktan agliyor. ne yapicaz ac mi birakicaz.
mama sanki öcü
ben basindan beri meme +mama gidiyorum cok sukur bir skntimiz da yok.
Gözün aydın canım. Geçecek onların hepsi inşallah. Hepimiz yaşadık maalesef. Ama geçiyor. Az sabır. Bol bol emzir.Merhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
İnsallah canım değeri 12 ymis sınırda olduğu için bir de kan uyuşmazlığımiz olduğu için evde artma ihtimali var gitmeden fototerapi alsın dedi doktoru. Vücudunda bir şey yok ama yüzünde çok var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?