Kan aldılar öğleden önce sonuçlar çıkınca doktorumuz gelecek bekliyoruz bakalım zor bir geceydi eşim hem bana hem bebeğe baktıBenimkinin de burnunun üstünde var, beyaz beyaz minik minik, zamanla geçer dediler. Bebiş nasıl bu arada? Tamamlandı mı fototerapisi?
ya bana zaten hemsire direk dedi ne kadar isik alsa o kadsr iyi , 20 dk fln emzir sonra mama takviyesi yapalim isigin altinda , disarda cok kalmasin demisti bizde oyle yapmistikDün zaten yatış verilince panik oldum hemşireler 1.5 2 saatte bir 30 CC vermemiz lazım sütün az çıkarsa üzerine mama veririz dedi olur dedim. Annem ordan mama vermeyelim sütü var diyo. Sütüm olabilir ama o an sağinca çıkmazsa mama vermiyim mi zaten çocuğum gözü bantlaninca yaygara kopardı bir an önce evime dönmek istiyorum kenardan kenardan mama vermeyin diyolar. İki kere sütüme ek olarak 10 CC falan mama verdik sonra gerek kalmadı mesela. Napsin çocuk sarılık mi olsun anlamıyorum.
Ben de sütümü sagdim enjektörle ışığın altında verdik üzerini mama ile tamamladikya bana zaten hemsire direk dedi ne kadar isik alsa o kadsr iyi , 20 dk fln emzir sonra mama takviyesi yapalim isigin altinda , disarda cok kalmasin demisti bizde oyle yapmistik
Benim çorabı 2.gün doktor çıkarttırmıştıHer sezeryan olana oneriliyo dimi?Bana sure verilmedi ama cumaya doktor kontrolum var normalde o zaman sorayim bari. Dogumumum 2. Gununden beri giyiyorum.Gerci idrara ciktigimda agrilarim var onun icin yarina aldm randevu, yarin sorayim bakalim.
Ay ne alakası varmış acaba, benim yarın 15 gün olacak ve sütüm hala yetmiyor sürekli de emziriyorum mama takviyesi yapmasam çocuk açlıktan uyumaz.Topuk kanı alındı bugün kilosu biraz düşmüş ama normal denildi. Mama takviyesi yapıyorum deyince şimdiye sütün olması lazımdı neden mama veriyorsun aç değildir o sana öyle geliyordur dedi hemşire. Bana nasıl öyle gelebilir aç ağlıyor aranıyor
Cok zor ya insallah cikabilirsiniz bugunKan aldılar öğleden önce sonuçlar çıkınca doktorumuz gelecek bekliyoruz bakalım zor bir geceydi eşim hem bana hem bebeğe baktı
Kuzu ben senin doğurduğunu yeni görüyorumKızlar selam. Kavuştuk kızımlaanca doğru düzgün alabiliyorum telefonu elime. Şu mesajı yazana kadar en az 5 kez uykuya daldım iyiyiz biz Bebiş kucağımda, gözlerim kapanıyor, geniş bi zamanda detayları aktarırım.
bak benim kiz kalkti 2.15 de sabah saat oldu 3.15.Ay ne alakası varmış acaba, benim yarın 15 gün olacak ve sütüm hala yetmiyor sürekli de emziriyorum mama takviyesi yapmasam çocuk açlıktan uyumaz.
ben normal su vermistm bilseydim sekerli olmasi lazm , sekerli verirdim valla . yarim say kasigi kadr vermistik bizKizlar ya yine sarardi sanki masalyaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim
Çok teşekkür ederim,bakalım nasıl yapacahim bilemiyorumCanım ben ilkini genel ikincisini spinal oldum. Spinalin tek avantajı bebeğimi doğduğu an gördüm kokladım. Bilincim açıktı. Genel anestezide ilk günü hayal meyal hatırlıyorum. Ama fiziksel olarak spinal daha ağır geçti. İkisinde de gaz sancısı çektim çok şiddetli. Genelde bir gece sürdü spinalde iki gece sürdü. Dikiş ağrım da spinalde daha çok oldu. Bunlar ameliyat şekliyle ilgili olmayabilir tabi ki. Ama ben bunları yaşadım. Tavsiyem paniklediysen hafif sakinleştirici eşliğinde gene spinal olman. İlk gün çok kıymetli ve hatırlamamak bence sıkıntı. Bebekle ilk temas çok önemli diyorlar. Bir de ilk iki saat içinde emme de önemseniyor. Genel anestezide ne kadar sürüyor ayilmak tabi hatırlamıyorum. Sormak lazım. Sağlıkla kavuşursun inşallah
Benim de sütüm yetmiyor sanırım çünkü mamayı öyle bir emiyor ki sanki daha önce hiç emmemiş mama yememiş gibiAy ne alakası varmış acaba, benim yarın 15 gün olacak ve sütüm hala yetmiyor sürekli de emziriyorum mama takviyesi yapmasam çocuk açlıktan uyumaz.
Gizli vermene gerek yok canım annesi sensin ve senden daha iyi kimse düşünemez bebeğini. Annem sürekli vermiş bişey de olmadı yavruma. Ben görünce tepki gösteriyordum etrafımdaki herkeste vermiş bebeğine onlar anlattıkça içim rahatladı. Bi de sarı bir şey olmasın bebeğin yanında falan. Genelde varsa beyaz giydirmeye çalış ya da açık renkli ama asla sarı olmayanKizlar ya yine sarardi sanki masalyaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim
benim kiz gunduz 2-3 saat , aksam da 2 saat fln uyanik kaliyor canim.Kızım hiç uyumaz oldu aç değil gazı yok ağrısı yok uykusu yok ağlaması yok gözler fal taşı gibi açık. Uyumaması problem mi onu da bilmiyorum
Aynen bana da öyleBana 10 gün boyunca muhakkak giymelisin dediler
Canim uyanmamasi kadar , uyuyamamasi da prpblem. Bugun kontrolumuz vqrdi bizim , doktor iyi mi uykusu, bazen de uyanik kalmasi oluyor mu bu iyi biseydir dedi. Hatta bazen yuksek sesle aglamasini bile sordu oluyo mu diye. Evet dedim, iyi o zaman dediKızım hiç uyumaz oldu aç değil gazı yok ağrısı yok uykusu yok ağlaması yok gözler fal taşı gibi açık. Uyumaması problem mi onu da bilmiyorum
Kuzu ben senin doğurduğunu yeni görüyorum
Hayırlı uğurlu olsun
Bol bol sütün olsun
Doğum hikayeni yeni gördüm kuzumKız Allah iyiliğini versinkaç kez bebişlerin gazını konuştuk ama haklısın insanın gecesi gündüzü vs karışıyor. Ben tebrik ettiklerimi dönüp tekrar tekrar tebrik etmişim senin de sütün bol olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?