2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ya bana zaten hemsire direk dedi ne kadar isik alsa o kadsr iyi , 20 dk fln emzir sonra mama takviyesi yapalim isigin altinda , disarda cok kalmasin demisti bizde oyle yapmistik

Her sezeryan olana oneriliyo dimi?Bana sure verilmedi ama cumaya doktor kontrolum var normalde o zaman sorayim bari. Dogumumum 2. Gununden beri giyiyorum.Gerci idrara ciktigimda agrilarim var onun icin yarina aldm randevu, yarin sorayim bakalim.
Benim çorabı 2.gün doktor çıkarttırmıştı

Ay ne alakası varmış acaba, benim yarın 15 gün olacak ve sütüm hala yetmiyor sürekli de emziriyorum mama takviyesi yapmasam çocuk açlıktan uyumaz.

Kizlar ya yine sarardi sanki masal yaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim

Kan aldılar öğleden önce sonuçlar çıkınca doktorumuz gelecek bekliyoruz bakalım zor bir geceydi eşim hem bana hem bebeğe baktı
Cok zor ya insallah cikabilirsiniz bugun
Benim korkum da çıktıktan sonra bir daha dönmek hastaneye
Iyiydi bugüne kadar
Simdi saei gibi
10 gun de genelde bitmiyormuydu bu sarilik baya da iyi beslendi ama saei

Kuzu ben senin doğurduğunu yeni görüyorum
Hayırlı uğurlu olsun
Bol bol sütün olsun

Ay ne alakası varmış acaba, benim yarın 15 gün olacak ve sütüm hala yetmiyor sürekli de emziriyorum mama takviyesi yapmasam çocuk açlıktan uyumaz.
bak benim kiz kalkti 2.15 de sabah saat oldu 3.15.
5-6 dk emdi uyudu. uyandirdim tekrar 5 dk emdi uyudu. altini degistirdim uyandirdim , bi 5 dk daha emdi uyudu, yatagina koydum , uyandi. boyle bir dongude bir saat gecti. cocukta iyice yoruld, doymadi da , sutum var ama uyuya kaliyor ememiyor. simdi nasil mama vermim bu cocuga. aglamaktan catlar acliktan.
Kizlar ya yine sarardi sanki masal yaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
ben normal su vermistm bilseydim sekerli olmasi lazm , sekerli verirdim valla . yarim say kasigi kadr vermistik biz

Kızım hiç uyumaz oldu aç değil gazı yok ağrısı yok uykusu yok ağlaması yok gözler fal taşı gibi açık. Uyumaması problem mi onu da bilmiyorum

Çok teşekkür ederim,bakalım nasıl yapacahim bilemiyorum

Benim de sütüm yetmiyor sanırım çünkü mamayı öyle bir emiyor ki sanki daha önce hiç emmemiş mama yememiş gibi

Gizli vermene gerek yok canım annesi sensin ve senden daha iyi kimse düşünemez bebeğini. Annem sürekli vermiş bişey de olmadı yavruma. Ben görünce tepki gösteriyordum etrafımdaki herkeste vermiş bebeğine onlar anlattıkça içim rahatladı. Bi de sarı bir şey olmasın bebeğin yanında falan. Genelde varsa beyaz giydirmeye çalış ya da açık renkli ama asla sarı olmayan

Selam kızlar biberonla mama verirken komple emziği ağzına mı sokuyoruz dibine kadar benim baby alamıyor öyle

Kızım hiç uyumaz oldu aç değil gazı yok ağrısı yok uykusu yok ağlaması yok gözler fal taşı gibi açık. Uyumaması problem mi onu da bilmiyorum
Canim uyanmamasi kadar , uyuyamamasi da prpblem. Bugun kontrolumuz vqrdi bizim , doktor iyi mi uykusu, bazen de uyanik kalmasi oluyor mu bu iyi biseydir dedi. Hatta bazen yuksek sesle aglamasini bile sordu oluyo mu diye. Evet dedim, iyi o zaman dedi

Kuzu ben senin doğurduğunu yeni görüyorum
Hayırlı uğurlu olsun
Bol bol sütün olsun

Kız Allah iyiliğini versin kaç kez bebişlerin gazını konuştuk ama haklısın insanın gecesi gündüzü vs karışıyor. Ben tebrik ettiklerimi dönüp tekrar tekrar tebrik etmişim senin de sütün bol olsun kuzum

Bizde yenice 1 aylik asimizi olduk geldik teyzeleri ates yapmaz ama ateslenirse yarin cay kasigi calpol ver dedi hemsire. Simdilik atesi vs yok oglusumun. Bende kadin doguma gittim su kanama durumunu sordum bakti kontrol etti korkma dedi bazen 15 gunde biter kanama bazen 30 gunde dedi rahmin toparlamis kendini yumurtaliklarin acik guzel dedi. Bende rahatladim valla neden erkenden bitti kanama diye korkmustum. Annemde diyo ki hemen aman deyim yumurtaliklarin acikmis iyiymis yeniden hamile kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…