2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar ya yine sarardi sanki masal yaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim
Ay valla ben doğurmadan önce karşıydım böyle şeylere ama insan çaresiz kalınca her şeyi yapıyor inşallah gerek kalmaz canım

Canim uyanmamasi kadar , uyuyamamasi da prpblem. Bugun kontrolumuz vqrdi bizim , doktor iyi mi uykusu, bazen de uyanik kalmasi oluyor mu bu iyi biseydir dedi. Hatta bazen yuksek sesle aglamasini bile sordu oluyo mu diye. Evet dedim, iyi o zaman dedi
Doktorluk bir şey var mı bilmiyorum ki. Kontrolümüz 15 aralıkta o zamana kadar beklemeli miyim bilmiyorum. Ağlaması falan mızırdanıyor sadece eeeeğğğğ diyor arada pış pış diyince susuyor sonra yine aynı yanında olduğunu bilmezse çığlık atıyor

Uyumayıp ağlamadan duruyorsa bence sıkıntı yok kucağında mı duruyor yatağında yatıyor uyumadan
Yatağında da duruyor kucağımda da duruyor. Ama emzirmeye başlayınca uyuyor yerine bırakınca uyanıp ağlamaya başlıyor. Geceleri fena oluyor o zaman istiyor ki herkes uyansın kendisi ile ilgilensin

Sari tulbent koyuluyor buralarda ben koymadım da
Herseyi yapacak kıvama geldim yani
Vicdan yapiyorum bir zararı olur mu diye sekerli suyun

Canım benim de aklıma hep yenidoğan bebeğin olduğu odalarda ışıklar beyaz olmalı diye kalmış. Geçen de internetten araştırim dedim hiç böyle bir bilgi bulamadım. Şimdi sen sarı giydirme diyince aklıma geldi yine. Bizim evdeki bütün ışıklar sarı, beyaz ampül almalı mıyım acaba bebe için biliyor msunuz?

Kızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin inşallah
Cok tesekkurler gece 3te sancilarim başladı
Öğlen 12.30'da doğum yaptım
İkinci dogumumdu güzel geçti çok şükür ☺
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Onuda kullanıyorum gaz yapacak hbir şey yemiyorum ama anlamadım
Canım hurma denesene bir de inşallah fatdasını görürsün
Canım o bizde de var büyüdükçe geçiyor merak etme
Ayy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an önce zaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
Ayyyhh o nasıl el ksvuşturmak öyle hanım hanımcık
Geçmiş oşsun canım Allah analı babalı büyütsün

Kizlar ya yine sarardi sanki masal yaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim
Canim foto aldiktan sonra tekrar pik yapabiliyo degerler ve daha cok yukselebiliyo. Korkma icini ferah tut yukselmis olabilir tekrar isik verebilirler sonra toparliyo. Allahim yardimcin olsun

Canim ben 1 hafta once yaptim dogum .Hastaneden kontrole 2. Cagirislari. Haftaya da rutin kontrolu olacak carsamba gunu de saglik ocagindan cagirdilar.
Sen kac kez gittin? Bi anormallik yoksa endise etme

Sari tulbent koyuluyor buralarda ben koymadım da
Herseyi yapacak kıvama geldim yani
Vicdan yapiyorum bir zararı olur mu diye sekerli suyun
Balla canım ben bi zararını görmedim. Çocuğum sarılığı hafif atlattı sütüm 4. Gün geldi o da damlalar falan. Mama da verdim şekerli su da verdim şu an vermiyorum pişman da değilim. Sarı koyulduğunu hep söylerler ama ben bebeklere iyi gelmiyor iyice sarılığını bariz ten rengine yansıtıyor.

Canim ben 1 hafta once yaptim dogum .Hastaneden kontrole 2. Cagirislari. Haftaya da rutin kontrolu olacak carsamba gunu de saglik ocagindan cagirdilar.
Sen kac kez gittin? Bi anormallik yoksa endise etme
Ben de 2 sefer doktor kontrolü 1 seferde sağlık ocağına götürdüm bi sorunu yoktu. Olmazsa bi götürürüm biraz daha takip edeyim. Her bebek aynı değil sonuçta

Cok zor ya insallah cikabilirsiniz bugun
Benim korkum da çıktıktan sonra bir daha dönmek hastaneye
Iyiydi bugüne kadar
Simdi saei gibi
10 gun de genelde bitmiyormuydu bu sarilik baya da iyi beslendi ama saei
Değerimiz 8 buçuk çıktı taburcu olduk evimize geldik çok şükür önlem amaçlı yatırdık dediler zaten. İleride artıp tekrar gitmeyelim diye. Kızım evine geldi nasıl huzurlu emerken gülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…