Uyumayıp ağlamadan duruyorsa bence sıkıntı yokKızım hiç uyumaz oldu aç değil gazı yok ağrısı yok uykusu yok ağlaması yok gözler fal taşı gibi açık. Uyumaması problem mi onu da bilmiyorum
Ay valla ben doğurmadan önce karşıydım böyle şeylere ama insan çaresiz kalınca her şeyi yapıyorKizlar ya yine sarardi sanki masalyaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim
Ben komple ağzına sokuyorum öyle başlıyor emmeyeSelam kızlar biberonla mama verirken komple emziği ağzına mı sokuyoruz dibine kadar benim baby alamıyor öyle
Uyumuyor değil de kul uykulu deriz ya öyle emziriyorum tam yerine bırakacam gözler açık. Ara da mıırdanıyor ama bıraksam öyle uyanık kalacakbenim kiz gunduz 2-3 saat , aksam da 2 saat fln uyanik kaliyor canim.
hic mi uyumuyor bebegin ?
Doktorluk bir şey var mı bilmiyorum ki. Kontrolümüz 15 aralıkta o zamana kadar beklemeli miyim bilmiyorum. Ağlaması falan mızırdanıyor sadece eeeeğğğğ diyor aradaCanim uyanmamasi kadar , uyuyamamasi da prpblem. Bugun kontrolumuz vqrdi bizim , doktor iyi mi uykusu, bazen de uyanik kalmasi oluyor mu bu iyi biseydir dedi. Hatta bazen yuksek sesle aglamasini bile sordu oluyo mu diye. Evet dedim, iyi o zaman dedi
Yatağında da duruyor kucağımda da duruyor. Ama emzirmeye başlayınca uyuyor yerine bırakınca uyanıp ağlamaya başlıyor. Geceleri fena oluyor o zaman istiyor ki herkes uyansın kendisi ile ilgilensinUyumayıp ağlamadan duruyorsa bence sıkıntı yokkucağında mı duruyor yatağında yatıyor uyumadan
Sari tulbent koyuluyor buralarda ben koymadım daGizli vermene gerek yok canım annesi sensin ve senden daha iyi kimse düşünemez bebeğini. Annem sürekli vermiş bişey de olmadı yavruma. Ben görünce tepki gösteriyordum etrafımdaki herkeste vermiş bebeğine onlar anlattıkça içim rahatladı. Bi de sarı bir şey olmasın bebeğin yanında falan. Genelde varsa beyaz giydirmeye çalış ya da açık renkli ama asla sarı olmayan
Canım benim de aklıma hep yenidoğan bebeğin olduğu odalarda ışıklar beyaz olmalı diye kalmış. Geçen de internetten araştırim dedim hiç böyle bir bilgi bulamadım. Şimdi sen sarı giydirme diyince aklıma geldi yine. Bizim evdeki bütün ışıklar sarı, beyaz ampül almalı mıyım acaba bebe için biliyor msunuz?Gizli vermene gerek yok canım annesi sensin ve senden daha iyi kimse düşünemez bebeğini. Annem sürekli vermiş bişey de olmadı yavruma. Ben görünce tepki gösteriyordum etrafımdaki herkeste vermiş bebeğine onlar anlattıkça içim rahatladı. Bi de sarı bir şey olmasın bebeğin yanında falan. Genelde varsa beyaz giydirmeye çalış ya da açık renkli ama asla sarı olmayan
Canım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin inşallahKızlar doğurdum ama ömrümden ömür gitti. Sezeryanla doğum detaylarını sonradan anlatırım şu anda emiyor
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsünCok tesekkurler gece 3te sancilarim başladı
Öğlen 12.30'da doğum yaptım
İkinci dogumumdu güzel geçti çok şükür ☺
Canım hurma denesene bir de inşallah fatdasını görürsünOnuda kullanıyorum gaz yapacak hbir şey yemiyorum ama anlamadım
Canım o bizde de var büyüdükçe geçiyor merak etmeKızlar ya bebişimin yüzünde beyaz beyaz minik noktalar çıktı doktoru anne sütünden olabiliyor bir süre sonra geçiyor dedi ama göz kapaklarında da var içim gidiyor onu öyle görünce normal mi bu durum? Yağ bezesi gibi minik minik beyazlıklar
Ayyyhh o nasıl el ksvuşturmak öyle hanım hanımcıkAyy rahatladım pütür pütür kuzumun cildi düzelsin bir an öncezaten fototerapi aliyo şuan yanımda ama çok özlüyorum doğumdan sonra giydiği zibinini göğsüme koydum öyle uyuycam.
Geçmiş oşsun canım Allah analı babalı büyütsünMerhabalar bugün sezaryen doğumum gerçekleşti inanılmaz zor ve ağrılı geçti benim için bebeği çıkarmak için göğüs kafesime çok baskı yapıldı katır kutur sesleri duydum ve bir süre nefessiz kaldım. Sonrasında da dikiş ağrım çok oldu hala devam ediyor biraz yürüdüm iyi geldi onun dışında sürekli emzirme seansı yapıyoruz gün ve gece bu şekilde geçiyor.
Canim foto aldiktan sonra tekrar pik yapabiliyo degerler ve daha cok yukselebiliyo. Korkma icini ferah tut yukselmis olabilir tekrar isik verebilirler sonra toparliyo. Allahim yardimcin olsunKizlar ya yine sarardi sanki masalyaein kontrolumuz var off ayni şeyleri yasamak istemiyorum
Zor tutuyorum kendimi galiba herkesten gizli sekerli su verip deneyeceğim
Canim ben 1 hafta once yaptim dogum .Hastaneden kontrole 2. Cagirislari. Haftaya da rutin kontrolu olacak carsamba gunu de saglik ocagindan cagirdilar.Doktorluk bir şey var mı bilmiyorum ki. Kontrolümüz 15 aralıkta o zamana kadar beklemeli miyim bilmiyorum. Ağlaması falan mızırdanıyor sadece eeeeğğğğ diyor aradapış pış diyince susuyor sonra yine aynı yanında olduğunu bilmezse çığlık atıyor
Balla canım ben bi zararını görmedim. Çocuğum sarılığı hafif atlattı sütüm 4. Gün geldi o da damlalar falan. Mama da verdim şekerli su da verdim şu an vermiyorum pişman da değilim. Sarı koyulduğunu hep söylerler ama ben bebeklere iyi gelmiyor iyice sarılığını bariz ten rengine yansıtıyor.Sari tulbent koyuluyor buralarda ben koymadım da
Herseyi yapacak kıvama geldim yani
Vicdan yapiyorum bir zararı olur mu diye sekerli suyun
Ben de 2 sefer doktor kontrolü 1 seferde sağlık ocağına götürdüm bi sorunu yoktu. Olmazsa bi götürürüm biraz daha takip edeyim. Her bebek aynı değil sonuçtaCanim ben 1 hafta once yaptim dogum .Hastaneden kontrole 2. Cagirislari. Haftaya da rutin kontrolu olacak carsamba gunu de saglik ocagindan cagirdilar.
Sen kac kez gittin? Bi anormallik yoksa endise etme
Değerimiz 8 buçuk çıktı taburcu olduk evimize geldik çok şükür önlem amaçlı yatırdık dediler zaten. İleride artıp tekrar gitmeyelim diye.Cok zor ya insallah cikabilirsiniz bugun
Benim korkum da çıktıktan sonra bir daha dönmek hastaneye
Iyiydi bugüne kadar
Simdi saei gibi
10 gun de genelde bitmiyormuydu bu sarilik baya da iyi beslendi ama saei
hadi gozunuz aydin kuzumDeğerimiz 8 buçuk çıktı taburcu olduk evimize geldik çok şükür önlem amaçlı yatırdık dediler zaten. İleride artıp tekrar gitmeyelim diye.Kızım evine geldi nasıl huzurlu emerken gülüyor
hayirli olsunEvaante Bende doğum yaptım. normal doğurdum kızım.3450 kg 52 cm doğdu 20.11.2022
Amin canım inş.hayirli olsun
Allah anali babali saglikli bir omur nasip etsin yavruna
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?