- 19 Ağustos 2015
- 1.514
- 1.451
- 133
- 39
Gözünüz aydın canım. Allah sizlere bağışlasınEvaante Bende doğum yaptım. normal doğurdum kızım.3450 kg 52 cm doğdu 20.11.2022
Hiçbir şey yok herşey aynı devam ediyorHoşgeldin RyammcımNe var ne yok?
Deniyim günse kaç tane yemem lazımCanım gözün aydın sağlıkla büyüsün bebişin inşallah
Gözünüz aydın canım Allah analı babalı büyütsün
Canım hurma denesene bir de inşallah fatdasını görürsün
Canım o bizde de var büyüdükçe geçiyor merak etme
Ayyyhh o nasıl el ksvuşturmak öyle hanım hanımcık
Geçmiş oşsun canım Allah analı babalı büyütsün
Peki napıyosun canım o durumda bugun hastahaneden çıktık eve geldik. Emzirdim memede uyudu yatırdık 5 dk sonra uyandı mama verdim yine uyudu geri uyandı ağla ağla bi hal oldu. Annem kardeşim ben 3 kadın elimiz ayağımıza dolandı. Yatağa koyunca bas bas bağırıyor. Uyumuyor ne yapacağımı bilemedim kaç saattir 1 saat uyuyor başka uyumadı. Neden olabilir?Yatağında da duruyor kucağımda da duruyor. Ama emzirmeye başlayınca uyuyor yerine bırakınca uyanıp ağlamaya başlıyor. Geceleri fena oluyor o zaman istiyor ki herkes uyansın kendisi ile ilgilensin
Benim diğer kizim böyleydiPeki napıyosun canım o durumda bugun hastahaneden çıktık eve geldik. Emzirdim memede uyudu yatırdık 5 dk sonra uyandı mama verdim yine uyudu geri uyandı ağla ağla bi hal oldu. Annem kardeşim ben 3 kadın elimiz ayağımıza dolandı. Yatağa koyunca bas bas bağırıyor. Uyumuyor ne yapacağımı bilemedim kaç saattir 1 saat uyuyor başka uyumadı. Neden olabilir?
Daha 3 günlük bebek kolik olduğu belli olur mu? Omzumda ya da memede uyuyor. Sütüm yetmiyor diye mama da veriyorum az mı geliyor doymuyor mu bilmiyorum. Altı da temiz sizler nasıl geçirdiniz bu ilk günleri yazarken bile buraya gözüm doluyor uyanacak diye korkar oldum. Çok kötüyümBenim diğer kizim böyleydi
Asla ne yapacağımı bilemezdim
Bir esim alirdi bir ben katila katila aglardi
Kolikmis ondandi
Bazi tutma şekilleri var gazi icin rahatlatan yani cokta yapacak birsey yok
Pek te uyumazdi geceleri arabaya bindirir gezerdik susardı araba da zor baya
Bebek arabasını bile eve alip içinde gezdiriyorduk
Bana demediler ben hiç giymedim varis çorabını. Giymek mi gerekli illa ki? Ayağımda hiç şişlik olmadı benim gerçiAynen bana da öyle
Canım şekerli suyu bilmiyorum ama annem benim bebeğimin sarılığı geçsin diye mamasına bir kaç damla limon suyu sıkmış benden habersiz belki o da etki etmiştir ve limon şekerden daha doğal belki denemek istersin diye söyleyeyim dedimSari tulbent koyuluyor buralarda ben koymadım da
Herseyi yapacak kıvama geldim yani
Vicdan yapiyorum bir zararı olur mu diye sekerli suyun
Hiçbir şey yok herşey aynı devam ediyorbekliyorum hala ne gelen var ne giden var abidik gubidik şeyler deniyorum ara ara bakalım be olacak sen nasılsın nasıl gidiyor
Onu demesinin sebebi sarı renkte sarılığı belli olmaz beyaz da daha net anlarsın. Lamba konusunda da sen bilirsin benim sadece salon lambam beyaz diğer odalar sarı ve bariz bir fark yoktu açıkçası lamba ışıklarında ama florasanlar bebeklerin aldıkları ışıkla aynı işlemi görüyorlarmış galiba ama tam emin değilim o konudaCanım benim de aklıma hep yenidoğan bebeğin olduğu odalarda ışıklar beyaz olmalı diye kalmış. Geçen de internetten araştırim dedim hiç böyle bir bilgi bulamadım. Şimdi sen sarı giydirme diyince aklıma geldi yine. Bizim evdeki bütün ışıklar sarı, beyaz ampül almalı mıyım acaba bebe için biliyor msunuz?
Emzirirken içebileceğin sayılı ilaçlardan. Benim iki doğumumda da reçetede yazılmıştı, yani rahatlıkla içebilirsin.Kızlar baş ağrısı için parol içsem???? İnternette sıkıntı olmayacağı yazıyor. Banyo yaptım, bebiş ağlayınca hemen kurutamadım saçlarımı. Feci baş ağrım var şu an
Emzirirken içebileceğin sayılı ilaçlardan. Benim iki doğumumda da reçetede yazılmıştı, yani rahatlıkla içebilirsin.
Bilemiycem canim bana hastanede giydirdiler .Bend3de hic ödem yoktu ama kan toplanmasn diyeymisBana demediler ben hiç giymedim varis çorabını. Giymek mi gerekli illa ki? Ayağımda hiç şişlik olmadı benim gerçi
Bana doktor verdi iciyorumKızlar baş ağrısı için parol içsem???? İnternette sıkıntı olmayacağı yazıyor. Banyo yaptım, bebiş ağlayınca hemen kurutamadım saçlarımı. Feci baş ağrım var şu an
Aynı benim kızım yatağında yatmak istemiyor kucakta ya da memede uyumak istiyor çözüm bulamadım benPeki napıyosun canım o durumda bugun hastahaneden çıktık eve geldik. Emzirdim memede uyudu yatırdık 5 dk sonra uyandı mama verdim yine uyudu geri uyandı ağla ağla bi hal oldu. Annem kardeşim ben 3 kadın elimiz ayağımıza dolandı. Yatağa koyunca bas bas bağırıyor. Uyumuyor ne yapacağımı bilemedim kaç saattir 1 saat uyuyor başka uyumadı. Neden olabilir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?