Anladım canım. Neyse artık geçmiş oldu bendenBilemiycem canim bana hastanede giydirdiler .Bend3de hic ödem yoktu ama kan toplanmasn diyeymis
Evet kuzum ilk günden böyleydiDaha 3 günlük bebek kolik olduğu belli olur mu? Omzumda ya da memede uyuyor. Sütüm yetmiyor diye mama da veriyorum az mı geliyor doymuyor mu bilmiyorum. Altı da temiz sizler nasıl geçirdiniz bu ilk günleri yazarken bile buraya gözüm doluyor uyanacak diye korkar oldum. Çok kötüyümEşim de bende gerildik. Yenidoğan bebek emer, altını kirletir uyurdu hani Şaka bi yana şimdiden böyleyse ben napıcam
Anne sütüne eklenir mi acabaCanım şekerli suyu bilmiyorum ama annem benim bebeğimin sarılığı geçsin diye mamasına bir kaç damla limon suyu sıkmış benden habersiz belki o da etki etmiştir ve limon şekerden daha doğal belki denemek istersin diye söyleyeyim dedim
Onu bilmiyorum. Valla bizim burada sarılığı geçirmek için limon suyu verirlermiş bize de vermişler. İlk istemedim ama bir kaç damla diye ses etmedim ve geçti sarılığı çok şükür ama etkisi ne kadar oldu bilmiyorumAnne sütüne eklenir mi acaba
Bir de rahassiz olmaz mi yer mi
İlk defa duydum
Rahatsızlık hissetmedi, yüzünü bile buruşturmadı çünkü 60 cc içiyor 2-3 damlayı hissetmedi o yüzden muhtemelenAnne sütüne eklenir mi acaba
Bir de rahassiz olmaz mi yer mi
İlk defa duydum
Kızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam?
Canım bana da dikişlerim ağrırsa diye doktorum parol verdi. Artık ne kadar işe yaramayan bir ilacsa hamilelikte emzirmede yazılabiliyorKızlar baş ağrısı için parol içsem???? İnternette sıkıntı olmayacağı yazıyor. Banyo yaptım, bebiş ağlayınca hemen kurutamadım saçlarımı. Feci baş ağrım var şu an
Benim ikinci kız öyleydi annemle ben gece nöbetleşe beklerdik emiyor mama veriyor uyumuyordu katıla katıla ağlıyordu hatta 2 saat susturamadik hastaneye götürdük korkudan kolik malesef yapacak bişey yok dendi kakasını yada gazını çıkarmada yardımcı olun .karnına masaj yapın yağ ile ayaklarına karnina itin.ben rezene veriyordum çay kaşığıyla zeytinyağ verdim kakasını kolay yaoabilsin diye gaz bitkisel şurup aldım verdim herşeyi denedim yani banamisin demedi.4 u 5 İ buluyordu.uyumasi pes ediyirdu artık ağlamaktan içi geçiyordu resmen bayılmış gibi uyuyordu. 3 ay sonunda kendiliğinden geçti.bu benim 3 numara uslu Allah'tan bı posta uyuyor diğer posta uyumuyor geceleri ben uyandırmadan 5 saat uyuduğu oluyor bende meme+ mama gidiyorum.60 CC veriyorum bayılıyor resmen hemen uyuyor.kasik biberonla veriyorum .diğerlerinde red yasidigim için .Daha 3 günlük bebek kolik olduğu belli olur mu? Omzumda ya da memede uyuyor. Sütüm yetmiyor diye mama da veriyorum az mı geliyor doymuyor mu bilmiyorum. Altı da temiz sizler nasıl geçirdiniz bu ilk günleri yazarken bile buraya gözüm doluyor uyanacak diye korkar oldum. Çok kötüyümEşim de bende gerildik. Yenidoğan bebek emer, altını kirletir uyurdu hani Şaka bi yana şimdiden böyleyse ben napıcam
Teşekkür ederim canım, onu bi deniyeyimMustela’nın hem losyonu hem de bebe yağı çok iyi geliyor canım. Arada o yağla masaj yaparsan rahatlar bebeciğin.
Ben verdim canim şekerli su doktora gitmeden 2 çay kasigi icirdim gerçekten düşük çıktı bikac kez verdim yalan yok ne yapıyım annelik iç güdüsü o iyi olsunda her yolu denetim büyükler hep şerbetli su dedi annem sana verdik öldünmü dediSari tulbent koyuluyor buralarda ben koymadım da
Herseyi yapacak kıvama geldim yani
Vicdan yapiyorum bir zararı olur mu diye sekerli suyun
Gözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallahEvaante Bende doğum yaptım. normal doğurdum kızım.3450 kg 52 cm doğdu 20.11.2022
Bana reçetede yazmışlar canim taburcu olurken sanırım sıkıntı olmuyorKızlar baş ağrısı için parol içsem???? İnternette sıkıntı olmayacağı yazıyor. Banyo yaptım, bebiş ağlayınca hemen kurutamadım saçlarımı. Feci baş ağrım var şu an
Kızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam
Mustelanin losyonunu almıştım ben. Ama çok küçüğünü almışım. Dikkat etmedim herhalde. Büyükleri var mı bilmiyorum canım. Bak istersen. Oğlumda da var soyulma gibi. İlk yıkamadan sonra sürdüm her yerine. Tamamen geçmedi ama o beyaz beyaz kabuk gibi şeyler.Kızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam?
Benimkide öyle canım derisi soyuluyor doktor normal dedi alnı çok kuru sarı kantaron yağı sürüyorum ben çok faydası oluyormuş yumuşacık oluyor hem besliyormusKızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam?
Bebeklerin geneli öyle galiba ya benimkide öyle anneyi hissetmek istiyorlar bence bağ kuruyorlar öyleAynı benim kızım yatağında yatmak istemiyor kucakta ya da memede uyumak istiyor çözüm bulamadım ben
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün bebişinEvaante Bende doğum yaptım. normal doğurdum kızım.3450 kg 52 cm doğdu 20.11.2022
Canım öyle sayı tutmuyorum ya her emzirmeden sonra ağzıma bi hurma yada bi bardak komposto bi kaşık tahin o an ne denk gelirse atıyorum öyle bi sayı yok ama işe yaradı bende bir de uyutmuyorsa bebek seni o da sütüne etki eder uyku sütü çok arttırıyor canımDeniyim günse kaç tane yemem lazım
Canım kilo aldıkça bebeğin derisi soyulur yenilenir kuruluk mu yoksa bebişin büyüdüğü için mi oluyor dikkat et bi istersenKızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam?
İnşallah öyledir. Çok üzülüyorum elim ayağım karışıyor ağlayıncaBebeklerin geneli öyle galiba ya benimkide öyle anneyi hissetmek istiyorlar bence bağ kuruyorlar öyle
Canim benimki de oyle ben de mememi birakinca pışpışlıyorum kucagimda ve yerine yatarken uyaniyor nemeye dönmek istiyor o zaman emzik veriyorum 5 dk sonra iyice daliyo ve emzigi aliyorum agzindan.Allah korusun ne bileyim bogulur mogulur uyurken , atamaz diye.Ben cozumu boyle buldum sen de yap bi dene bence.Aynı benim kızım yatağında yatmak istemiyor kucakta ya da memede uyumak istiyor çözüm bulamadım ben
Bwbegimin ozellikle karninda var canim. Bugun doktor da gördü bisey demedi demekki normal. Banyodan sonra bebe yagiyla oralara hafifce surulurse iyi gelecektir bence. Cunku hafif yuzunde de oluyor. Anne karnindaki deri, dunyaya uyum saglarkeb degisim yasiyo bence :)Kızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?