- 31 Aralık 2021
- 118
- 146
- 53
Amin inşGözünüz aydın hayırlı uğurlu olsun inşallah
Evet arada alnında da oluyor ama kendi geçiyordu ayaklarındaki var bir süredir.Benimkide öyle canım derisi soyuluyor doktor normal dedi alnı çok kuru sarı kantaron yağı sürüyorum ben çok faydası oluyormuş yumuşacık oluyor hem besliyormus
Benimde dün sol göğsümde sertlik vardı galiba üstüne yattım, biraz sağayım dedim 30cc anca dayandım çok sıkıcıymışay bu sut sagma isi beni yordu valla 3-4 gunde. hem de gogus uclarimi daha hassaslastirdi
Olabilir canım, bende kontrole gidince gösteririm. Bebe yağı var şuan elimde yarın onu denerim.Bwbegimin ozellikle karninda var canim. Bugun doktor da gördü bisey demedi demekki normal. Banyodan sonra bebe yagiyla oralara hafifce surulurse iyi gelecektir bence. Cunku hafif yuzunde de oluyor. Anne karnindaki deri, dunyaya uyum saglarkeb degisim yasiyo bence :)
İlk benim ki de senin ki gibiydi. Ben kucağım da uyuttum. Doyduğundan emin olmak lazım. Memeyi ya da biberonu kendisinin bırakması lazım. Gazı da çıktıktan sonra. Kucağımda uyutuyorum. Derin dalana kadar bekliyorum. Sonra bırakıyorum yerine 1 saati geçkin uyanmaya başladı. Bakalım. Günü kurtarma dersindeyim bende. Yemeklerine mutlaka kimyon at. Rezene ve kimyon tohumlarını karıştırıp demle ve sabah akşam iç. İlk günlerde bebekler de gaz çok oluyor o da uyutmuyor. Bi de doyduğundan emin olPeki napıyosun canım o durumda bugun hastahaneden çıktık eve geldik. Emzirdim memede uyudu yatırdık 5 dk sonra uyandı mama verdim yine uyudu geri uyandı ağla ağla bi hal oldu. Annem kardeşim ben 3 kadın elimiz ayağımıza dolandı. Yatağa koyunca bas bas bağırıyor. Uyumuyor ne yapacağımı bilemedim kaç saattir 1 saat uyuyor başka uyumadı. Neden olabilir?
Normalmiş ben egzama sanmıştımKızlar, bebeğimin cildinin bazı yerlerinde kuruluk var özellikle ayaklarında, pul pul olmuş. Böyle bir durumu yaşayan var mı, hangi losyonu kullansam?
Benim ilk bebeğim neredeyse hiç yenidoğan gibi değildi 5. Günden sonra uyumamaya ve dolu dolu gaz sancılarına başladı.. Fakat 2. Bebeğim yenidoğan gibi.. Gündüz 2,gece 2 saat uyanık kalıyor.. Kalan zamanlarda rutini var.. İçini ferah tut bence. Bir sıkıntı yokturBen de 2 sefer doktor kontrolü 1 seferde sağlık ocağına götürdüm bi sorunu yoktu. Olmazsa bi götürürüm biraz daha takip edeyim. Her bebek aynı değil sonuçta
Canim hic kendini sartlama emer uyur diye malesef bizimki de bu sartlari tasimiyoDaha 3 günlük bebek kolik olduğu belli olur mu? Omzumda ya da memede uyuyor. Sütüm yetmiyor diye mama da veriyorum az mı geliyor doymuyor mu bilmiyorum. Altı da temiz sizler nasıl geçirdiniz bu ilk günleri yazarken bile buraya gözüm doluyor uyanacak diye korkar oldum. Çok kötüyümEşim de bende gerildik. Yenidoğan bebek emer, altını kirletir uyurdu hani Şaka bi yana şimdiden böyleyse ben napıcam
Al benden de o kadar ya bizimki de gündüz güzel uyuyor gece bildiğin askerlik yaptırıyor, şimdi güç bela yatırdım. O tekrar uyanana kadar bende yatışCanim hic kendini sartlama emer uyur diye malesef bizimki de bu sartlari tasimiyogecenin ikisi ben ayaktyim mesela su an gazini anca cikarttik esimle rahatladi. Geceyi gunduz saniyo heralde kendi kendine bakiniyo benim gozumden uyku akiyo
Hayır onu bilmiyorumkiVaris corabi kullaniyormusun?
Bence de kullanmak için henüz erken. En az bir ay veya kırkı çıkana kadar kullanmayı düşşnmüyorum ameliyat yerim düzelmeden iyice ..Valla ben bir hafta sonra korse takayim dedim bir saat ile basladim gunde ama dikis yerlerim ertesi gun sizlamaya zonklamaya basladi korktum su an takmiyorum :/
Altdan kekelenmen mi çoğalıyor bu iyi bir şey senin için..Ben yaklaşık bir hafta sonra başladım, korse kullandığımda kanamam çoğalıyor. Ama memnunum ben, owli’nin korsesini almıştım.
ya sertlesme olunca hele mecbur sagmak lazm.Benimde dün sol göğsümde sertlik vardı galiba üstüne yattım, biraz sağayım dedim 30cc anca dayandım çok sıkıcıymış
Annenin dediği yöntemlere başvurmadın dimiNormalmiş ben egzama sanmıştımdoktora söyledim güldü bana 3 günlük bebekte egzama mı olur diye. Panik yapma normal dedi banyo yaptırdıkta tüm vücudunun derisi soyulacak dedi.
Annem diyor ki tuzla iyice ovalayarak yıkarsak bi şeyi kalmaz. Temiz bahçe toprağını da bulup ısıtıp üzerine de yatırırsak mis gibi olurBenim ki geçmek üzere
Valla canım sonunda ben de vericem emzik sanırım. Özellikle geceleri vermeyi düşünüyorum. Çünkü kucağımda kalıp meme aranıyor sürekli.Canim benimki de oyle ben de mememi birakinca pışpışlıyorum kucagimda ve yerine yatarken uyaniyor nemeye dönmek istiyor o zaman emzik veriyorum 5 dk sonra iyice daliyo ve emzigi aliyorum agzindan.Allah korusun ne bileyim bogulur mogulur uyurken , atamaz diye.Ben cozumu boyle buldum sen de yap bi dene bence.
Ben de beşiğinde kucağıma almıştım yarı oturur vaziyette bir uyandım yatıyorum üstümde emiyoKızlar bebeği beşine yatırdım uyuya kalmışım uyandığım da bebek kucağımdaydı sol memede ağzındakafayı yemiyorsam iyi ki başına bişey gelmedi bebeğin. Hiç bir şey hatırlamıyorum
Günaydınnlarrr bu gece evimizde ilk gecemizdi başarı ile atlatıldı çok şükürGünaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?