canim mochi mi ne varmis ya ondan alsana, bir gogusden emzirirken digerinde birikiyormus.Günaydınnlarrr bu gece evimizde ilk gecemizdi başarı ile atlatıldı çok şükür4 kere emiştik 3 kere altımizi değiştirdik bir tanesinde hatta çok çiş yapmış komple üstümüzü değiştirdik. Oyy o gece emdikten sonra yüzüme hayran hayran bakması yok mu
Kızlar benim göğüs kalkanı almam lazım hangi markayı önerirsiniz. Gümüş kapak da kullanıyorum ama emzirirken kapağa biriken süt alttan tişörtümü ıslatıyor rahatsız ediyor.
Çok şükür canımGünaydınnlarrr bu gece evimizde ilk gecemizdi başarı ile atlatıldı çok şükür4 kere emiştik 3 kere altımizi değiştirdik bir tanesinde hatta çok çiş yapmış komple üstümüzü değiştirdik. Oyy o gece emdikten sonra yüzüme hayran hayran bakması yok mu
Kızlar benim göğüs kalkanı almam lazım hangi markayı önerirsiniz. Gümüş kapak da kullanıyorum ama emzirirken kapağa biriken süt alttan tişörtümü ıslatıyor rahatsız ediyor.
Mochi aldım canım güzel topluyo gerçekten ama fototerapide onunla sagip sağıp verdik ışığın altında. Şimdi iki memeyi de emiyo kızım o yüzden kalkan da alsam iyi olacakcanim mochi mi ne varmis ya ondan alsana, bir gogusden emzirirken digerinde birikiyormus.
Sıkıntılı hamilelik olunca giremedim buralara 1 kasımda 4 saatlik ameliyat sonucunda aldım 4. Oğlumu kucağıma şükürler olsun.@Emine1990 sen de bebişini doğurmuştun planlı sezeryanla diye hatırlıyorum. Bilgilerini yazabilir misin acaba zahmet olmazsa tabloya ekleyelim. Sayımız az kalınca doğurmayanları takip etmeye çalışıyorum
LoBeLYa selamlar, sen bir süredir yoksun. İnş sağlıkla kucağına almışsındır.
yok canim hala bekliyoruzGünaydın kızlar,Pasha22 tan haber var mı? Ben kaçırmış olabilir miyim diye düşündüm de.
Bu arada bugün de doğurmadım çok şükür
Başvurmak değil de daha ilk günü yıkadı çocuğuAnnenin dediği yöntemlere başvurmadın diminormalse kendiliğinden de geçer umarım ellerindekiler kendi geçti.
Ben de öyle emzirdiğim oldu ama bu başkayıdı. Bebeğin kucağım da olduğunu be o kadar derin uyuyacağım aklıma gelmezdi. Dönüversem bi yere acısaBen de beşiğinde kucağıma almıştım yarı oturur vaziyette bir uyandım yatıyorum üstümde emiyoilk gecemiz bir de bu gece dikkatli olmamız lazım. Eşim hastanede yanımda beklerkrn hastalandı grip gibi bişey oldu mecbur odaları ayırdık bir süre
Gercekten iki kişinin uyanması lazım emzirmeyeBen de öyle emzirdiğim oldu ama bu başkayıdı. Bebeğin kucağım da olduğunu be o kadar derin uyuyacağım aklıma gelmezdi. Dönüversem bi yere acısaiyi ki bişey olmadı diyorum
Pasha22 canım senden haber bekliyoruz.
Kızlar özellikle premature erkek bebek annelerifıtık olayına dikkat etsinler,Göbek ve Kasık fıtığı olma ihtimalleri çok yüksek.Benim yavrum Kasık fıtığı oldu ilk hastenden çıktığımızda yoktu.sonradan da oluşabilişyo o yüzden dikkatli olun. Fıtığın tek çözümü ameliyatmış.Biz olcaktık fakat aşı olduğu için ertlendi.Dua edin pazartesi kan vercez
Çok teşekkürler cnm aminÇok geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatır inşallah
Allah analı babalı büyütsün gelmiş geçmiş olsun canım .kalkarken zorlanmalar oluyor malesef ağrılarda oluyor ama dayan canım ve yürümeye çalış sürekli.benim ilk gaz iki gün sonra cikti.bende çok zorlanıyordum kalkarken ama kalkiyordum mecbur.birde hoşaf komposto türü seyler ye.gececek hepsi merak etmeKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
Geçmiş olsun tatlımPasha22 canım senden haber bekliyoruz.
Kızlar özellikle premature erkek bebek annelerifıtık olayına dikkat etsinler,Göbek ve Kasık fıtığı olma ihtimalleri çok yüksek.Benim yavrum Kasık fıtığı oldu ilk hastenden çıktığımızda yoktu.sonradan da oluşabilişyo o yüzden dikkatli olun. Fıtığın tek çözümü ameliyatmış.Biz olcaktık fakat aşı olduğu için ertlendi.Dua edin pazartesi kan vercez
Kuzum hayırlı uğurlu olsunKızlar iyi akşamlar. Çok berbat bir doğum geçirdim ama kızım koynumda çok şükür. 10 cm açılmam oldu ama kızımın kafası çıkımda takıldı. Üstüme de çıktılar karnıma da bastılar ama olmadı kızımın kafasının takıldı şekliyle acilen ameliyata alındım. Dikişlerim öok fena. İki tane doğum yaptım anlayacağınız. Rabbim düşmanıma vermesin. Sezeryan için öneriniz nedir kızlar. Yürüdüm ama yataktan kalkarken ve yatarken inanılmaz zorlanıyorum. Gazda çıkmadı
Benim de korkulu rüyam bu. Kucağımda uyuyakalirim diye. Aman dikkat et. Eşin falan takip etsin. Ben eşimi uyarıyorum ara ara kontrol et diye. Allah'ım hayırlısıyla su ilk günleri bir atlatsak. Kendini kurtaracak hale bir gelseler.Kızlar bebeği beşine yatırdım uyuya kalmışım uyandığım da bebek kucağımdaydı sol memede ağzındakafayı yemiyorsam iyi ki başına bişey gelmedi bebeğin. Hiç bir şey hatırlamıyorum
Canım benim oglumunki de çıkık. Şaşırdık göbek düşünce. İlk oğlumda öyle değildi. Ama ilk günlere göre düzeldi biraz. Kontrole gidince soracagim ben de . Sağlık ocağındaki hemşire olabiliyor dedi ama doktor görmedi daha.Geçmiş olsun tatlım
Bende göbeğinden şüpheleniyorum hafif çıkık
Ama oradaki kaslar zayıf olduğu için bazı bebeklerde çıkık oluyormuş zamanla göbek içine giriyormuş doktor o kadar kontrol ediyor söylerdi sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?