2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
canim mochi mi ne varmis ya ondan alsana, bir gogusden emzirirken digerinde birikiyormus.

Çok şükür canım sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah

Sıkıntılı hamilelik olunca giremedim buralara 1 kasımda 4 saatlik ameliyat sonucunda aldım 4. Oğlumu kucağıma şükürler olsun.

Ben de öyle emzirdiğim oldu ama bu başkayıdı. Bebeğin kucağım da olduğunu be o kadar derin uyuyacağım aklıma gelmezdi. Dönüversem bi yere acısa iyi ki bişey olmadı diyorum

Ben de öyle emzirdiğim oldu ama bu başkayıdı. Bebeğin kucağım da olduğunu be o kadar derin uyuyacağım aklıma gelmezdi. Dönüversem bi yere acısa iyi ki bişey olmadı diyorum
Gercekten iki kişinin uyanması lazım emzirmeye eşim iyileşse de yanımızda gelse diye dua ediyorum. Bir de iki memeyi emdikten sonra bir enerji geliyo bakışları boncuk boncuk oluyo uyumayacak gibi hissediyorum. Su samurundan beyaz gürültü açıyorum hemen sakinleşio uyuyo yavrum

Pasha22 canım senden haber bekliyoruz.
Kızlar özellikle premature erkek bebek anneleri fıtık olayına dikkat etsinler,Göbek ve Kasık fıtığı olma ihtimalleri çok yüksek.Benim yavrum Kasık fıtığı oldu ilk hastenden çıktığımızda yoktu.sonradan da oluşabilişyo o yüzden dikkatli olun. Fıtığın tek çözümü ameliyatmış.Biz olcaktık fakat aşı olduğu için ertlendi.Dua edin pazartesi kan vercez

Çok geçmiş olsun canım. Tez zamanda atlatır inşallah

Allah analı babalı büyütsün gelmiş geçmiş olsun canım .kalkarken zorlanmalar oluyor malesef ağrılarda oluyor ama dayan canım ve yürümeye çalış sürekli.benim ilk gaz iki gün sonra cikti.bende çok zorlanıyordum kalkarken ama kalkiyordum mecbur.birde hoşaf komposto türü seyler ye.gececek hepsi merak etme

Geçmiş olsun tatlım
Bende göbeğinden şüpheleniyorum hafif çıkık
Ama oradaki kaslar zayıf olduğu için bazı bebeklerde çıkık oluyormuş zamanla göbek içine giriyormuş doktor o kadar kontrol ediyor söylerdi sanırım

Kuzum hayırlı uğurlu olsun
Bantin olduğu yeri tut bir elinle hafif yere doğru eğilerek kalk öyle yürü ama yere bakma karşıya bak ilk günler başın dönebiliyor bir hafta boyuncada kahve iç o baş ağrısı geçsin diye
Birde doktorun korse takabilirsin dediyse yün korse al fazla sıkmadan tak oda organları tutuyor ağrıyı hafifletiyor

Benim de korkulu rüyam bu. Kucağımda uyuyakalirim diye. Aman dikkat et. Eşin falan takip etsin. Ben eşimi uyarıyorum ara ara kontrol et diye. Allah'ım hayırlısıyla su ilk günleri bir atlatsak. Kendini kurtaracak hale bir gelseler.

Canım benim oglumunki de çıkık. Şaşırdık göbek düşünce. İlk oğlumda öyle değildi. Ama ilk günlere göre düzeldi biraz. Kontrole gidince soracagim ben de . Sağlık ocağındaki hemşire olabiliyor dedi ama doktor görmedi daha.

Günaydın kızlar, Pasha22 tan haber var mı? Ben kaçırmış olabilir miyim diye düşündüm de.

Bu arada bugün de doğurmadım çok şükür
Seninle ikimiz kaldık Kader arkadaşım Ben galiba doğuramayacağım. Umudumu kaybettim
Pasha22 ben de çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.

Kızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz ? Öyle uyuyorlar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…