Valla ciddi ciddi sona kaldık yaSeninle ikimiz kaldıkKader arkadaşım Ben galiba doğuramayacağım. Umudumu kaybettim
@NurSu-14Ocak ben de çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.
Göğüsüme yüz üstü yatırıyorum öyle uyuyor ama kendi yatağında öyle yatırmıyorum nefesi falan kesilir diyeKızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz ? Öyle uyuyorlar mı ?
Geçmiş olsun tatlım
Bende göbeğinden şüpheleniyorum hafif çıkık
Ama oradaki kaslar zayıf olduğu için bazı bebeklerde çıkık oluyormuş zamanla göbek içine giriyormuş doktor o kadar kontrol ediyor söylerdi sanırım
[/QUOTGöbek çevresinde şişlik oluyor cnm fıtık olunca sende takip et, bizimkinde özellikle ağlayınca ıkınınca kasıkta şişlik oluyor.Tüm bebeklerimize Rabbim Şifa versinGeçmiş olsun tatlım
Bende göbeğinden şüpheleniyorum hafif çıkık
Ama oradaki kaslar zayıf olduğu için bazı bebeklerde çıkık oluyormuş zamanla göbek içine giriyormuş doktor o kadar kontrol ediyor söylerdi sanırım
Yürüdüm öyle dagıldı daha iyiyim sorma ya acayip oldu ölüyordum ölmedim süt için mi dedin rezeneCOkk gecmuS olsun canım seninleOKYANUS302 doğumu ne kadar zor oldu böyle. Şukur ki iyisiniz sevndim..bol bol yürü su iç canım ben rezenexe içmiştim
Anladım canım teşekkür ederimGöğüsüme yüz üstü yatırıyorum öyle uyuyor ama kendi yatağında öyle yatırmıyorum nefesi falan kesilir diye
Gözün aydın canım aynı gün doğurmuşuz sağlıkla büyüsün bebişin inşallahSıkıntılı hamilelik olunca giremedim buralara 1 kasımda 4 saatlik ameliyat sonucunda aldım 4. Oğlumu kucağıma şükürler olsun.
Emzirme yastığına yüzüstü yatmayı seviyor benimki. Ama uzun süre tutamıyorum korkuyorumKızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz ? Öyle uyuyorlar mı ?
4 saat cok uzun surmemis mi ? Gecmis olsunSıkıntılı hamilelik olunca giremedim buralara 1 kasımda 4 saatlik ameliyat sonucunda aldım 4. Oğlumu kucağıma şükürler olsun.
Canım benim de oluyor. İki gündür gazdan öleceğim. Ve resmen karnımın içi acıyor. Gaz çıkarırken popom acıyor. Ben de acaba doktora sorsam mi dedim. Senin sonucu paylaşırsan sevinirim canım.Kizlar sezeryan olalı 8 gün oldu ama hala gazım oluyo ve idrR yaparken agrim oluyo.Doktor tahlil istedi bakalim neticeye gore biseyler verecek.
Doktorun odasina girdigmde kac haftaliktin dedi. Ben de zaten dogurdum diye sukrettigim ve sezeryan zor gectigi icin, Aman yok doktor hanim ne hamileligi, bitti gitti , daha da olmasn dedim :))
Bizimki gördü birsey demediCanım benim oglumunki de çıkık. Şaşırdık göbek düşünce. İlk oğlumda öyle değildi. Ama ilk günlere göre düzeldi biraz. Kontrole gidince soracagim ben de . Sağlık ocağındaki hemşire olabiliyor dedi ama doktor görmedi daha.
Belki de sürekli rastladıkları için önemsememistir. Kayınvalidem oluyor öyle dedi. Malum deneyimlilerBizimki gördü birsey demediannesi gibi durmadan doktor değişecek ah ah
Bir kaç seferdir gidiyorum markete falan, bugün de çıktım hatta bezleri bitmişti ikisinin de. Annemler deniz gören bir yerde oturuyorlar iyi geliyor hava almak fırsat buldukça alıyorum. Ben yanımda başkaları varken onlara güvenip sorumluluk almaktan kaçınıyorum, bu hislerimin sebebi de o yüzden sanırım çünkü oğlumda aktiftim her şeyi yapardım ama enerjiktim boş durmak bana yaramıyor sanırım iyice tembelleşiyorum öyle olunca ve depresyon moduna giriyorum ama bir şeyler yapamıyorum da annem bana bırak diyor o yüzden saldım sanırım. Maşallah sana da, bu anlattıkların bana da motivasyon ve fragman oldu. Eve geçince ben de böyle olacağım muhtemelen hatta bizimkinin okulu da yok tüm gün evde iki bebe ileLovelyipk yürüyüş yap imkanın varken annen varken hava al ekmek almaya bile gitsen bısey cok düşünme bu günler gecici piskoloji cok önemli oglumda oldu bana bunda iyiyim piskolojik olarak ve her seye yetmeye cabalıyorum corba yaptım camasır topladım evi topladım oglumunokula bıraktım geldim hem de urazla bas bas bagırırken ousette ayagımla sallayıp buyuk ogluma corba içirdim oglum urazı sallarken büyük ogluma pankek yaptım sabah zor oluyo ama oluyo gececek bu günler ve büyüycekler sen iyi ol her şeyin üstesinden gelirsiniz
İnatçı çıktı bizim oğlanValla ciddi ciddi sona kaldık yaevde pilates topu üstünde yaşıyorum desem yeridir
Senin nişanın da gelmişti bir desenin kesin benden önce doğurman lazım arkadaşım
Canim bende dayanamadim bugun iki kasik verdim sekerli suBen verdim canim şekerli su doktora gitmeden 2 çay kasigi icirdim gerçekten düşük çıktı bikac kez verdim yalan yok ne yapıyım annelik iç güdüsü o iyi olsunda her yolu denetim büyükler hep şerbetli su dedi annem sana verdik öldünmü dediÇok vermedim ama çok gerek kalmadı sarı tülbent koyma canım o gereksiz iyi değilmiş mavi ışık aldıkları için mavi iyi geliyormuş diye duydum ama denemedim hic
Aynen benimde ama geceleri hep sagiyorum artik sarilik yüzünden gunduz meme veriyorumay bu sut sagma isi beni yordu valla 3-4 gunde. hem de gogus uclarimi daha hassaslastirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?