2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Seninle ikimiz kaldık Kader arkadaşım Ben galiba doğuramayacağım. Umudumu kaybettim
@NurSu-14Ocak ben de çok merak ediyorum. Umarım her şey yolundadır.
Valla ciddi ciddi sona kaldık ya evde pilates topu üstünde yaşıyorum desem yeridir

Senin nişanın da gelmişti bir de senin kesin benden önce doğurman lazım arkadaşım

Lovelyipk yürüyüş yap imkanın varken annen varken hava al ekmek almaya bile gitsen bısey cok düşünme bu günler gecici piskoloji cok önemli oglumda oldu bana bunda iyiyim piskolojik olarak ve her seye yetmeye cabalıyorum corba yaptım camasır topladım evi topladım oglumunokula bıraktım geldim hem de urazla bas bas bagırırken ousette ayagımla sallayıp buyuk ogluma corba içirdim oglum urazı sallarken büyük ogluma pankek yaptım sabah zor oluyo ama oluyo gececek bu günler ve büyüycekler sen iyi ol her şeyin üstesinden gelirsiniz

Kizlar sezeryan olalı 8 gün oldu ama hala gazım oluyo ve idrR yaparken agrim oluyo.Doktor tahlil istedi bakalim neticeye gore biseyler verecek.
Doktorun odasina girdigmde kac haftaliktin dedi. Ben de zaten dogurdum diye sukrettigim ve sezeryan zor gectigi icin, Aman yok doktor hanim ne hamileligi, bitti gitti , daha da olmasn dedim :))

Canım benim de oluyor. İki gündür gazdan öleceğim. Ve resmen karnımın içi acıyor. Gaz çıkarırken popom acıyor. Ben de acaba doktora sorsam mi dedim. Senin sonucu paylaşırsan sevinirim canım.

Bizimki gördü birsey demedi annesi gibi durmadan doktor değişecek ah ah

Bir kaç seferdir gidiyorum markete falan, bugün de çıktım hatta bezleri bitmişti ikisinin de. Annemler deniz gören bir yerde oturuyorlar iyi geliyor hava almak fırsat buldukça alıyorum. Ben yanımda başkaları varken onlara güvenip sorumluluk almaktan kaçınıyorum, bu hislerimin sebebi de o yüzden sanırım çünkü oğlumda aktiftim her şeyi yapardım ama enerjiktim boş durmak bana yaramıyor sanırım iyice tembelleşiyorum öyle olunca ve depresyon moduna giriyorum ama bir şeyler yapamıyorum da annem bana bırak diyor o yüzden saldım sanırım. Maşallah sana da, bu anlattıkların bana da motivasyon ve fragman oldu. Eve geçince ben de böyle olacağım muhtemelen hatta bizimkinin okulu da yok tüm gün evde iki bebe ile neyse rabbim gücünü ve sabrını verir elbet

Valla ciddi ciddi sona kaldık ya evde pilates topu üstünde yaşıyorum desem yeridir

Senin nişanın da gelmişti bir de senin kesin benden önce doğurman lazım arkadaşım
İnatçı çıktı bizim oğlan

Kızlar bugün sağ kasımda çok ağrı var. Doğum sancısı böyle böyle başlayacak olabilir mi?

Canim bende dayanamadim bugun iki kasik verdim sekerli su
Bakalim kontrole geldik baya sari sari
Bir de eve mavi florasan led dosedik duvara acik kaliyor gece boyu insallah iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…