Kuzum bana doktor sarilik tedavisinde 2 saatte bir 30 CC süt ya da mama ile beslenmesi lazım bilirubin bağırsaklarda parçalanıp kakayla atılır anca öyle iyileşir dedi mavi ışık kadar beslenme de önemliymiş. Emziriyorsan sütünü sağıp miktarına bak kalanini mama ile takviye yap.mavi ışığı da direkt olarak vücudunun görünen her yerine dikey olarak gelmeliymis. O yüzden emzirmek için sık sık ışığın altından almak yerine sağıp enjektörle verdik sütümü eldiven takip serçe parmağını bebeğe veriyorsun zaten hemen cekiyo yandan da enjektörü takip az az sütü veriyorsun meme reddi de yapmıyor normal emiyormus gibiCanim bende dayanamadim bugun iki kasik verdim sekerli su
Bakalim kontrole geldik baya sari sari
Bir de eve mavi florasan led dosedik duvara acik kaliyor gece boyu insallah iyi gelir
Tabi canim haber ederim. Ben sikayetimi anlatinca once ultrasonla bakti karnima yumurtaliklarima vs temiz gorunuyo dedi .Kan ve idrar tahlilimi yarin gosterecegim ama yine de antibiyptik verdi ona baslayacagim. Aslinda baska isimle bi antibiyotik yeni bitirmistim. Bu verdigi idrar enfeksiyonu icin olan sanirim oyle yaziyo icinde. Valla kac gundur gecmiyo sıkldm bu durumdan. Bana ozellikle de makata vuruyo mu gaz agrisi dedi evet dedim.Haber ederim.Canım benim de oluyor. İki gündür gazdan öleceğim. Ve resmen karnımın içi acıyor. Gaz çıkarırken popom acıyor. Ben de acaba doktora sorsam mi dedim. Senin sonucu paylaşırsan sevinirim canım.
Canım benim de oluyor. İki gündür gazdan öleceğim. Ve resmen karnımın içi acıyor. Gaz çıkarırken popom acıyor. Ben de acaba doktora sorsam mi dedim. Senin sonucu paylaşırsan sevinirim canım.
Hala ses yok umarim olumsuz bisey yokturKizlar @Nursu16 ne yapti dogurdu mu? Yazdı mi göremedim mesajlarda
Beni de 40ı cikinca muayeneye cagirdi. Zaten lohusalik bitiyo o zaman.Slm arkadaşlar
Kontrolleri hallediyorum bugun
Bende sorun yok tamamım muayne oldum 40 tan sonra çağırıyor tekrar
Masal icin bekliyorum simdi insallah hersey yolundadir
Çok kuruntu yapmamaya çalışıyorum kendim gibi pinpirikli olsunda istemiyorum yinede içim içimi yiyorBelki de sürekli rastladıkları için önemsememistir. Kayınvalidem oluyor öyle dedi. Malum deneyimliler
Benim ki sevmiyo o sesleriGercekten iki kişinin uyanması lazım emzirmeyeeşim iyileşse de yanımızda gelse diye dua ediyorum. Bir de iki memeyi emdikten sonra bir enerji geliyo bakışları boncuk boncuk oluyo uyumayacak gibi hissediyorum. Su samurundan beyaz gürültü açıyorum hemen sakinleşio uyuyo yavrum
Kuzum Jinekolog muayenen alttanmi baktiSlm arkadaşlar
Kontrolleri hallediyorum bugun
Bende sorun yok tamamım muayne oldum 40 tan sonra çağırıyor tekrar
Masal icin bekliyorum simdi insallah hersey yolundadir
@NurSu-14Ocak canım senden haber bekliyoruz.
Kızlar özellikle premature erkek bebek annelerifıtık olayına dikkat etsinler,Göbek ve Kasık fıtığı olma ihtimalleri çok yüksek.Benim yavrum Kasık fıtığı oldu ilk hastenden çıktığımızda yoktu.sonradan da oluşabilişyo o yüzden dikkatli olun. Fıtığın tek çözümü ameliyatmış.Biz olcaktık fakat aşı olduğu için ertlendi.Dua edin pazartesi kan vercez
Işık yokmu ışıkValla ciddi ciddi sona kaldık yaevde pilates topu üstünde yaşıyorum desem yeridir
Senin nişanın da gelmişti bir desenin kesin benden önce doğurman lazım arkadaşım
Bende hiç ağrı sızı yoktu nişan gelmişti sancida nstde çıktıİnatçı çıktı bizim oğlan
Kızlar bugün sağ kasımda çok ağrı var. Doğum sancısı böyle böyle başlayacak olabilir mi?
Ah o gaz en iyi gaz ilacinida alsam 3 harfli pislik oğlumu bırakmıyor Boşuna 3 harfli değilBugün sağlık ocağına götürdüm kızımı kilo almış ebe hanım mama vermeyi bırak dedi. Ama ben bırakmayı düşünüyorum. Bi de MESTİL gaz damlası yazdı aile hekimi. Aç karnına sabah öğle akşam 5 er damla olacak şekilde verecekmişim. İçerinde sodyum falan var. Onun yerine 1 çay kaşığı kimyon çayı vermek bana daha sağlıklı geliyor. Şu an kararsızım kriz şekilde gelirse hislerimle hareket edeceğim. Annelik iç güdüm beni yönlendirecek
İnşallah her şey temiz çıkar canım. Haklısın gerçekten can sıkıcı. Benim özellikle makata vuruyor. Doktoruma soracağım devam ederse.Tabi canim haber ederim. Ben sikayetimi anlatinca once ultrasonla bakti karnima yumurtaliklarima vs temiz gorunuyo dedi .Kan ve idrar tahlilimi yarin gosterecegim ama yine de antibiyptik verdi ona baslayacagim. Aslinda baska isimle bi antibiyotik yeni bitirmistim. Bu verdigi idrar enfeksiyonu icin olan sanirim oyle yaziyo icinde. Valla kac gundur gecmiyo sıkldm bu durumdan. Bana ozellikle de makata vuruyo mu gaz agrisi dedi evet dedim.Haber ederim.
Sagol canim yazarim ben forumaİnşallah her şey temiz çıkar canım. Haklısın gerçekten can sıkıcı. Benim özellikle makata vuruyor. Doktoruma soracağım devam ederse.
Dün gece benimki boncuk boncuk baktı emdikten sonra hiç uykusu yokmuş gibi ben de onu açıp yanına koydum yavaş yavaş gözlerini kapatıp uyudu. Ayy çok güzel değil mi anne olmak aşığımBenim ki sevmiyo o seslerikafamı şişirme kapat şunu dercesine çığlık atıyor. Sessizlik seviyo pış pış sesimi sanki biraz sevdi gibi arada açıyorum tepki vermiyor
Sorarsın bir dahaki kontrolde canim. Merak etme. Bak bizde de olduğuna göre oluyor demek ki. Arkadaşımla konuştum o da kızımın öyleydi geçti dedi.Çok kuruntu yapmamaya çalışıyorum kendim gibi pinpirikli olsunda istemiyorum yinede içim içimi yiyor
Ah o gaz en iyi gaz ilacinida alsam 3 harfli pislik oğlumu bırakmıyor Boşuna 3 harfli değilkıpkırmızı oluyor kasılıyor
Şu damlayı denedin mi benim arkadaşlarım bunu öneriyor. Yenidoğandan itibaren verebiliyormuşsun. Ben henüz kullanmadımAh o gaz en iyi gaz ilacinida alsam 3 harfli pislik oğlumu bırakmıyor Boşuna 3 harfli değilkıpkırmızı oluyor kasılıyor
İki overde toplam bir bebek büyüklüğünde kistler vardı apandisede sıkıntı vermiş hem bebek hem kistler hem apandisit derken uzun bi ameliyat süreci oldu. Sonrasındaki drenajı anlatmıyorum bile4 saat cok uzun surmemis mi ? Gecmis olsun
Amin canım cümlemizin evlatları sağlık sıhhatle büyüsün inşallahGözün aydın canım aynı gün doğurmuşuz sağlıkla büyüsün bebişin inşallah
Geçmiş olsun çok zor olmuş. Allah bebeğinizi analı babalı büyütsünİki overde toplam bir bebek büyüklüğünde kistler vardı apandisede sıkıntı vermiş hem bebek hem kistler hem apandisit derken uzun bi ameliyat süreci oldu. Sonrasındaki drenajı anlatmıyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?