2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canim bende dayanamadim bugun iki kasik verdim sekerli su
Bakalim kontrole geldik baya sari sari
Bir de eve mavi florasan led dosedik duvara acik kaliyor gece boyu insallah iyi gelir
Kuzum bana doktor sarilik tedavisinde 2 saatte bir 30 CC süt ya da mama ile beslenmesi lazım bilirubin bağırsaklarda parçalanıp kakayla atılır anca öyle iyileşir dedi mavi ışık kadar beslenme de önemliymiş. Emziriyorsan sütünü sağıp miktarına bak kalanini mama ile takviye yap.mavi ışığı da direkt olarak vücudunun görünen her yerine dikey olarak gelmeliymis. O yüzden emzirmek için sık sık ışığın altından almak yerine sağıp enjektörle verdik sütümü eldiven takip serçe parmağını bebeğe veriyorsun zaten hemen cekiyo yandan da enjektörü takip az az sütü veriyorsun meme reddi de yapmıyor normal emiyormus gibi

Canım benim de oluyor. İki gündür gazdan öleceğim. Ve resmen karnımın içi acıyor. Gaz çıkarırken popom acıyor. Ben de acaba doktora sorsam mi dedim. Senin sonucu paylaşırsan sevinirim canım.
Tabi canim haber ederim. Ben sikayetimi anlatinca once ultrasonla bakti karnima yumurtaliklarima vs temiz gorunuyo dedi .Kan ve idrar tahlilimi yarin gosterecegim ama yine de antibiyptik verdi ona baslayacagim. Aslinda baska isimle bi antibiyotik yeni bitirmistim. Bu verdigi idrar enfeksiyonu icin olan sanirim oyle yaziyo icinde. Valla kac gundur gecmiyo sıkldm bu durumdan. Bana ozellikle de makata vuruyo mu gaz agrisi dedi evet dedim.Haber ederim.
Canım benim de oluyor. İki gündür gazdan öleceğim. Ve resmen karnımın içi acıyor. Gaz çıkarırken popom acıyor. Ben de acaba doktora sorsam mi dedim. Senin sonucu paylaşırsan sevinirim canım.

Benim ki sevmiyo o sesleri kafamı şişirme kapat şunu dercesine çığlık atıyor. Sessizlik seviyo pış pış sesimi sanki biraz sevdi gibi arada açıyorum tepki vermiyor

Rabbim şifalar versin

Bugün sağlık ocağına götürdüm kızımı kilo almış ebe hanım mama vermeyi bırak dedi. Ama ben bırakmayı düşünüyorum. Bi de MESTİL gaz damlası yazdı aile hekimi. Aç karnına sabah öğle akşam 5 er damla olacak şekilde verecekmişim. İçerinde sodyum falan var. Onun yerine 1 çay kaşığı kimyon çayı vermek bana daha sağlıklı geliyor. Şu an kararsızım kriz şekilde gelirse hislerimle hareket edeceğim. Annelik iç güdüm beni yönlendirecek

Ah o gaz en iyi gaz ilacinida alsam 3 harfli pislik oğlumu bırakmıyor Boşuna 3 harfli değil kıpkırmızı oluyor kasılıyor

İnşallah her şey temiz çıkar canım. Haklısın gerçekten can sıkıcı. Benim özellikle makata vuruyor. Doktoruma soracağım devam ederse.

Benim ki sevmiyo o sesleri kafamı şişirme kapat şunu dercesine çığlık atıyor. Sessizlik seviyo pış pış sesimi sanki biraz sevdi gibi arada açıyorum tepki vermiyor
Dün gece benimki boncuk boncuk baktı emdikten sonra hiç uykusu yokmuş gibi ben de onu açıp yanına koydum yavaş yavaş gözlerini kapatıp uyudu. Ayy çok güzel değil mi anne olmak aşığım

Çok kuruntu yapmamaya çalışıyorum kendim gibi pinpirikli olsunda istemiyorum yinede içim içimi yiyor
Sorarsın bir dahaki kontrolde canim. Merak etme. Bak bizde de olduğuna göre oluyor demek ki. Arkadaşımla konuştum o da kızımın öyleydi geçti dedi.

Ah o gaz en iyi gaz ilacinida alsam 3 harfli pislik oğlumu bırakmıyor Boşuna 3 harfli değil kıpkırmızı oluyor kasılıyor
Şu damlayı denedin mi benim arkadaşlarım bunu öneriyor. Yenidoğandan itibaren verebiliyormuşsun. Ben henüz kullanmadım

Eklentiler

• 1769483E-EE3E-4975-9E50-522EA23A74B2.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 48
İki overde toplam bir bebek büyüklüğünde kistler vardı apandisede sıkıntı vermiş hem bebek hem kistler hem apandisit derken uzun bi ameliyat süreci oldu. Sonrasındaki drenajı anlatmıyorum bile
Geçmiş olsun çok zor olmuş. Allah bebeğinizi analı babalı büyütsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…