Ay benim miyom bile ne cektirdi seninki daha zormusİki overde toplam bir bebek büyüklüğünde kistler vardı apandisede sıkıntı vermiş hem bebek hem kistler hem apandisit derken uzun bi ameliyat süreci oldu. Sonrasındaki drenajı anlatmıyorum bile
Aynen hayirlisiylaBeni de 40ı cikinca muayeneye cagirdi. Zaten lohusalik bitiyo o zaman.
Uyumuyor ama çok az öyle tutuyorum sinirleniyorKızlar bebeklerinizi yüz üstü yatırıyor musunuz ? Öyle uyuyorlar mı ?
Bi de o mu var5.hafta atağı hoşgeldi
Mamayı neden kes dedi canım onu anlamadımBugün sağlık ocağına götürdüm kızımı kilo almış ebe hanım mama vermeyi bırak dedi. Ama ben bırakmayı düşünüyorum. Bi de MESTİL gaz damlası yazdı aile hekimi. Aç karnına sabah öğle akşam 5 er damla olacak şekilde verecekmişim. İçerinde sodyum falan var. Onun yerine 1 çay kaşığı kimyon çayı vermek bana daha sağlıklı geliyor. Şu an kararsızım kriz şekilde gelirse hislerimle hareket edeceğim. Annelik iç güdüm beni yönlendirecek
Kilo alımı güzel diye. Tabi ki kesicem. 3. Aydan sonra meme reddi yaşarsın dediMamayı neden kes dedi canım onu anlamadım
Tamam canım anladımKilo alımı güzel diye. Tabi ki kesicem. 3. Aydan sonra meme reddi yaşarsın dedi
Ben zaten mama vererek kilo aldırdım dedim. Nasıl kesim dedim. Gündüzleri mama vermiyorum zaten çok nadir veriyorum. Gece 12 gibi veriyorum sütüm gelmiyorsa gece 3 gibi veriyoru. Bi de sabah 6-7 gibi veriyorum. Gece sütü en yağlı sütmüş ve bebek için büyümesi için büyük önem taşıyormuş. Mutlaka emzir dedi. Emziriyorum zaten ama doymuyor ağlıyor napabilirim. O yüzden veriyorum ve vermeye de devam edicemMamayı neden kes dedi canım onu anlamadım
Yanaklarıni öpmekten sivilcede çıktıSorarsın bir dahaki kontrolde canim. Merak etme. Bak bizde de olduğuna göre oluyor demek ki. Arkadaşımla konuştum o da kızımın öyleydi geçti dedi.
Ekran resmi aldım tatlım teşekkür ederim araştırimŞu damlayı denedin mi benim arkadaşlarım bunu öneriyor. Yenidoğandan itibaren verebiliyormuşsun. Ben henüz kullanmadım
Bende kesemiyorum malesef ,sanki keyfimizden mama veriyos. Emiyo ama doymuyo napim bende emdikten sonra mamayla takviye yapıyom ,mamayı alınca uyuuo yavrumBen zaten mama vererek kilo aldırdım dedim. Nasıl kesim dedim. Gündüzleri mama vermiyorum zaten çok nadir veriyorum. Gece 12 gibi veriyorum sütüm gelmiyorsa gece 3 gibi veriyoru. Bi de sabah 6-7 gibi veriyorum. Gece sütü en yağlı sütmüş ve bebek için büyümesi için büyük önem taşıyormuş. Mutlaka emzir dedi. Emziriyorum zaten ama doymuyor ağlıyor napabilirim. O yüzden veriyorum ve vermeye de devam edicem
Bi de o mu var
Benimki de oğlanİnatçı çıktı bizim oğlan
Kızlar bugün sağ kasımda çok ağrı var. Doğum sancısı böyle böyle başlayacak olabilir mi?
Hiç ışık yok yaaaaIşık yokmu ışık
Yoksa yay bebesimi gelecek️
Hangi marka mama kullanıyorsun cnm ?Ben zaten mama vererek kilo aldırdım dedim. Nasıl kesim dedim. Gündüzleri mama vermiyorum zaten çok nadir veriyorum. Gece 12 gibi veriyorum sütüm gelmiyorsa gece 3 gibi veriyoru. Bi de sabah 6-7 gibi veriyorum. Gece sütü en yağlı sütmüş ve bebek için büyümesi için büyük önem taşıyormuş. Mutlaka emzir dedi. Emziriyorum zaten ama doymuyor ağlıyor napabilirim. O yüzden veriyorum ve vermeye de devam edicem
Benim de öyle bebeğim geçen hafta 2650 idi. Mama ve anne sütü devam ettik dün kontrolü vardı 300 gr almış doktor mamayı azalt dedi ama çocuk aç yani nasıl azaltayım sütüm yetmiyor. Uzun uzun emziriyorum ama bitince de doymamış oluyor.Ben zaten mama vererek kilo aldırdım dedim. Nasıl kesim dedim. Gündüzleri mama vermiyorum zaten çok nadir veriyorum. Gece 12 gibi veriyorum sütüm gelmiyorsa gece 3 gibi veriyoru. Bi de sabah 6-7 gibi veriyorum. Gece sütü en yağlı sütmüş ve bebek için büyümesi için büyük önem taşıyormuş. Mutlaka emzir dedi. Emziriyorum zaten ama doymuyor ağlıyor napabilirim. O yüzden veriyorum ve vermeye de devam edicem
Canım sen hala doğurmadın mı yaaBenimki de oğlanoğlanlar geç gelirin kanıtı olarak yaşıyoruz
Ağrına yorum yapamıcam henüz doğuramadımdanumarım doğum sancısıdır
Hiç ışık yok yaaaaburda bakıyorum kiminde su geldi, kiminde sancı, nişan gelip bekleyenler var falan. Bende hiçbir belirti yok
Özeniyorum da herkes bebelerini konuşuyor topicte, ben daha kanala sokamadım benim bebeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?