2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Mamayı neden kes dedi canım onu anlamadım

Mamayı neden kes dedi canım onu anlamadım
Ben zaten mama vererek kilo aldırdım dedim. Nasıl kesim dedim. Gündüzleri mama vermiyorum zaten çok nadir veriyorum. Gece 12 gibi veriyorum sütüm gelmiyorsa gece 3 gibi veriyoru. Bi de sabah 6-7 gibi veriyorum. Gece sütü en yağlı sütmüş ve bebek için büyümesi için büyük önem taşıyormuş. Mutlaka emzir dedi. Emziriyorum zaten ama doymuyor ağlıyor napabilirim. O yüzden veriyorum ve vermeye de devam edicem

Bende kesemiyorum malesef ,sanki keyfimizden mama veriyos. Emiyo ama doymuyo napim bende emdikten sonra mamayla takviye yapıyom ,mamayı alınca uyuuo yavrum

İnatçı çıktı bizim oğlan

Kızlar bugün sağ kasımda çok ağrı var. Doğum sancısı böyle böyle başlayacak olabilir mi?
Benimki de oğlan oğlanlar geç gelirin kanıtı olarak yaşıyoruz

Ağrına yorum yapamıcam henüz doğuramadımdan umarım doğum sancısıdır
Işık yokmu ışık

Yoksa yay bebesimi gelecek
Hiç ışık yok yaaaa burda bakıyorum kiminde su geldi, kiminde sancı, nişan gelip bekleyenler var falan. Bende hiçbir belirti yok

Özeniyorum da herkes bebelerini konuşuyor topicte, ben daha kanala sokamadım benim bebeyi

Hangi marka mama kullanıyorsun cnm ?

Benim de öyle bebeğim geçen hafta 2650 idi. Mama ve anne sütü devam ettik dün kontrolü vardı 300 gr almış doktor mamayı azalt dedi ama çocuk aç yani nasıl azaltayım sütüm yetmiyor. Uzun uzun emziriyorum ama bitince de doymamış oluyor.

2cocukla cok giremiyorum anca soru soruyorum kusura bakmayin..arada midesi bulanir gibi oluyor bugun 15gunluk kizimin..1,2kerede cikariyor gun icinde..normal mi bunlar?uyurken kusmasi gelip tikanicak diye korkuyorum..bi toparlasa biraz su an korkuyorum hep

Canım sen hala doğurmadın mı yaa Ama hadi iyisin yay burcu geliyor desene neşeli bir bıdığın olacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…