2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
benim hedefimde bu yonde ama geceleri emdikten sonra gene bir olcu mama vermeye devam ederim cunku cok guzel uyuyor ve buyume hormonu gece uykuda salgilaniyor.
sadece anne sutu gece yeterli olmuyor her saat kalkiyor bu sefer cocukta perisan oluyor
Ben malesef her öğünden sonra mama veriyorum tek başına meme yetmiyor kesinlikle uykuya dalamıyor sadece meme emerse

Burun tikanikligi icin yaptiginiz bisey var mi peki?serum fizyolojikle temizlesem sorun olur mu?sanki hic cocuk buyutmemisim gibi..unutmusum herseyi
Yok yok hiç bir sakıncası yok ne kadar ihtiyaç duyarsanız o kadar serum fizyolojik ile temizleyin. Sadece aspiratör kullanmayın şu an çok küçükler çünkü

Ben malesef her öğünden sonra mama veriyorum tek başına meme yetmiyor kesinlikle uykuya dalamıyor sadece meme emerse
bende simdi oyle veriyorum kuzum. her meme ogununden sonra bazen 40 bazen 60 ml mama yiyor.

bak bugun oglen iki memeyi emdi, sabah sagdigim 40 ml sutude verdim yetmedi, bir 10-15 dk sonra 60 ml daha mama yaptik , 40 ml yedi yatti.

gunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
Ay ben sağamıyorum yaa gece zaten sağmak imkansız gündüz de bazen memede uyuyor fırsat olmuyor pek. Yarın bebişim güzel uyursa sağmayı deneyeyim tekrar

Ay kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
Biz İzmit'teyiz hissetmedim 3 gibi anca uyuduk derin uyumuşum annem koşup deprem oldu dedi o büyüğü ben küçüğü kaptım. Salona çıktık baktım avize beşik gibi sallanıyor ben de inanamadım öyle görünce. 6 şiddetli düzce depremiymiş. Rabbim beterinden korusun

Ay kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
Geçmiş olsun canlarım

gunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
Aslında sürekli sağmak lazım bebekler memeyi emip bitirmediği zaman ve meme de süt boşalmazsa mastit oluşurmuş. Yani süt kanalları tıkanırmış. O yüzden yapmak lazım. Ben geceleri 1 sefer sağmaya başladım bugün ilk gündü

Düzce de olan arkadaşlar varsa çok geçmiş olsun Tekirdağ’dan hissettik bayağı da uzun sürdü. Bebeği emizrdim sütümü sağdım tam güzel bir uykuya dalacakken bebeği kaptığım gibi kendimi binadan dışarı attım

Off Allah'ım kendime gelemedim hala kocaelideyiz biz de kızım uyuyodu ben panikle kalktım nasıl korkarak bana bakıyor uyanmış da kaptım hemen kucağıma
Çok geçmiş olsun ,bizde Ankaradan hissrttik çok fenaydı orayı düşünemiyorum bile ,hala kendime gelemedim

Kizlar ben sadece sutle besliyorum , ki ilk bebegimde dogrudurust sutum yoktu ama bunda ilk gunden beri hep makinayla sagdik siringayla verdm diger yandan da emzirdim. Sadece ilk 3 gun hastane oyle istedigi icin sutum cogalana dek mama verdim ama sagmaya devamettim bi de bol su ve bestlqk damla takviyesine devam ediyorum. Bebegim yarin 10 gunluk olacak yqklasik 6 gundur sadece anne sutuyle besleniyor. Demem o ki bol bol memenizi sağın az geliyosa ve iyice artqna dek siringa ile fqlan verin. Sutum yetiyo bebegime ki çişi kakasi oluyo bolca.
Bu rezene ve kimyon cayini baya oneriyolar. Ayrica çok çok su için. Belki bildiginiz klasik seyler bunlar ama ben gibi meme ucu olmayan biri basardysa siz de basarirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…