Ben malesef her öğünden sonra mama veriyorum tek başına meme yetmiyor kesinlikle uykuya dalamıyor sadece meme emersebenim hedefimde bu yonde ama geceleri emdikten sonra gene bir olcu mama vermeye devam ederim cunku cok guzel uyuyor ve buyume hormonu gece uykuda salgilaniyor.
sadece anne sutu gece yeterli olmuyor her saat kalkiyor bu sefer cocukta perisan oluyor
Yok yok hiç bir sakıncası yok ne kadar ihtiyaç duyarsanız o kadar serum fizyolojik ile temizleyin. Sadece aspiratör kullanmayın şu an çok küçükler çünküBurun tikanikligi icin yaptiginiz bisey var mi peki?serum fizyolojikle temizlesem sorun olur mu?sanki hic cocuk buyutmemisim gibi..unutmusum herseyi
Bebişin yattığı yeri azcık eğimli hale getirip bir deneyebilirsiniz belki reflüsü vardır kafası hafif yukarıda olacak şekilde yatırırsanız belki kusmazBilmiyorumkii
bende simdi oyle veriyorum kuzum. her meme ogununden sonra bazen 40 bazen 60 ml mama yiyor.Ben malesef her öğünden sonra mama veriyorum tek başına meme yetmiyor kesinlikle uykuya dalamıyor sadece meme emerse
Ay ben sağamıyorum yaa gece zaten sağmak imkansız gündüz de bazen memede uyuyor fırsat olmuyor pek. Yarın bebişim güzel uyursa sağmayı deneyeyim tekrargunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
Biz İzmit'teyiz hissetmedim 3 gibi anca uyuduk derin uyumuşum annem koşup deprem oldu dedi o büyüğü ben küçüğü kaptım. Salona çıktık baktım avize beşik gibi sallanıyor ben de inanamadım öyle görünce. 6 şiddetli düzce depremiymiş. Rabbim beterinden korusunAy kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
Ay kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
Geçmiş olsun canlarımBiz İzmit'teyiz hissetmedim 3 gibi anca uyuduk derin uyumuşum annem koşup deprem oldu dedi o büyüğü ben küçüğü kaptım. Salona çıktık baktım avize beşik gibi sallanıyor ben de inanamadım öyle görünce. 6 şiddetli düzce depremiymiş. Rabbim beterinden korusun
Off Allah'ım kendime gelemedim hala kocaelideyiz biz de kızım uyuyodu ben panikle kalktım nasıl korkarak bana bakıyor uyanmış daAy kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
gunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
Aslında sürekli sağmak lazım bebekler memeyi emip bitirmediği zaman ve meme de süt boşalmazsa mastit oluşurmuş. Yani süt kanalları tıkanırmış. O yüzden yapmak lazım. Ben geceleri 1 sefer sağmaya başladım bugün ilk gündügunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
Çok kötüydü ağladım korkudanAy kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
Çok geçmiş olsun ,bizde Ankaradan hissrttik çok fenaydı orayı düşünemiyorum bile ,hala kendime gelemedimOff Allah'ım kendime gelemedim hala kocaelideyiz biz de kızım uyuyodu ben panikle kalktım nasıl korkarak bana bakıyor uyanmış dakaptım hemen kucağıma
Ben şok olmuş halde yatakta kalakaldım,bebeğimin üstüne atıldın sonraOff Allah'ım kendime gelemedim hala kocaelideyiz biz de kızım uyuyodu ben panikle kalktım nasıl korkarak bana bakıyor uyanmış dakaptım hemen kucağıma
Çok geçmiş olsun ,bizde Ankaradan hissrttik çok fenaydı orayı düşünemiyorum bile ,hala kendime gelemedim
Offf çok kötüBizim bina NATO standartına göre inşaa edilmiş sallanti anında biz böyle sallanıyorsak bir yerler yıkılıyor diye endişeyle kalktım
Nasıl bir fay hattiysa İstanbul'dan Ankara'ya ülkenin yarısı ayaktaOfff çok kötüRabbim yardımcımız olsun. Umarım can kaybı yoktur
Canım çok geçmiş olsun. Benim de hala midem bulanıyorÇok kötüydü ağladım korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?