2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
mesela emzireli bir bucuk saat oldu , misafir vardi hemen sagamadm simdi sagabildim. yarim saatte toplam 20 ml anca cikti iki memeden.
muhtemelen iki uc saate daha cok dolacak goguslerim ama ozamana kadr acikinca mecbur mama ve sagdigim sutu vericem
Senin bebek kaç kg ddu benimkini 60 mlde doyurmamaya basladı artık

Günaydın Gece uyumadan emziriyorum canım sonra 2- 2,5 saat sonrasına alarm kuruyorum zaten artık kendisi alarmdan önce uyanmaya başladı. Çok uykuluysa ya da kaka varsa altını değiştiriyorum üstünü soyup emziriyorum. Çok uykuluysam iyi emmediyse diğer memeden gelen sütü ya da dolaptan önceden sağdığım 30 ml civarı sütü veriyorum. Her emzirme sonrası değil tabi az emdiyse veriyorum biberon. Daha çok gündüz yapıyorum fazla beslemeyi. Gece çok fazla içirmiyorum kusmasın diye. Sonra gaz çıkar yatır bazen uyumuyo hemen ama pışpış yapıp anne karnı sesi açıyorum, bir de elini tutuyorum beni hissedince daha sakinleşiyor. Bu sekilde bazen zor da olsa uyuyor. sonra bi 2,5 ya da 3 saat sonrası tekrar uyandırma.

4 -5 saat uyumaması fazlaymış kucağında uyutuyor musun belki seni hissetmek istiyordur. Benimki de bazen bir saat etrafa bakıyor gece olduğu için çok yorgun düşüyorum uyusun istiyorum uzayınca. Çok uykum varsa sağdığım sütü de biberonla veriyorum. Doktor biberon kullanma dedi ama kaşık biberonla olacak iş değil. Hem biberon meme reddi yapmadı bizde. Meme sonrası biberon veriyorum hep.

yarim tartilcak canim ama tahminim 3-3,200 civaridir. baya agirlasti

hafta basinda bizim 80 ml veridgimiz de oldu galiba buyume atagi gbi bisi gecirdi bir kac gun

Fazlasını kusmaya başladı mı canım? Emzirme sonrası mı 80 ml? Bu arada benim de sütüm azaldı iki gündür. normalde sağınca 30-50 hatta bazen 90 ml çıkardı şuan 30 zorla çıkıyor iki memeden. Ama memeden az çıksa da bebek emince süt geliyor ve gögüsler yumuşak. Hatta çok sütüm var diye bestlak ve diğer takvşyeleri bırakmıştım şimdi deli gibi yine sütüm olsun diye tüm tuşlara bastım

yarim tartilcak canim ama tahminim 3-3,200 civaridir. baya agirlasti

hafta basinda bizim 80 ml veridgimiz de oldu galiba buyume atagi gbi bisi gecirdi bir kac gun
Benimki en son tartıldığında 4200 olmuştu ebe kaç ml mama vereceğimide söylemedi doktor randevumda tam bir aylık olunca gel dedi cocuğu açmı bırakıyorum acaba allhım hiiçbir şey bilmemek cok kötü

yok o zaman sutum olmadiginda 80 vermistik.
Meme sonrasi 40-60 ml arasi degisiyor canim.
kusuyor bazen ama cogunlukla kusmuyor
sutun fazla olsun bisiolmaz , sagip buzluga atarsin.
Kiloyu 160 çarpiyoruz ve 8 bölüyoruz. ( gunde 8 kere besledigimizi dusunursek , her 3 saatte bir gbi )

Ornegin benim bebegim 2785 kg en son , 2785*160 = 445,600
445,600/8= 55.7 ml ben direk 60 ml veriyorum ne kadarini yerse artik.

Sen nasıl bir meleksin tatlım ya bu bilgi için teşekkürler

Ben hep memeye dayiyorum çok acikirsa öğlen 30 ml mama gecede bir defa 60 ml veriyordumbeslenme düzeni bile değişik anası gibi

Hayırlısıyla kavuşacaksın mis kokuluna

Benimki kanaldaydida noldu sezeryan ah be içimde ukte kaldı normal doğum
Hala beni bile isteye kesmedilerse bende Happy değilim

Sen nasıl bir meleksin tatlım ya bu bilgi için teşekkürler

Ben hep memeye dayiyorum çok acikirsa öğlen 30 ml mama gecede bir defa 60 ml veriyordumbeslenme düzeni bile değişik anası gibi
ne demek canim

bende memeyi dayiyorum ama sut bitince basiyor yaygarayi anasi gbi acliga hic gelemiyor
insallah bir iki haftaya sutum artik yeticek seviyeye gelir kizima
İçimdeki ses normal doğumu hayırlısıyla gerçekleşti diyor şuan bebişle haşır neşir adapte olmaya çalışıyordur
ay hadi insallah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…