Mercimek gaz yapıyor mu canımsabahlari yulaf yiyorum. komposto iciyorum. sicak cay biskuvi fln tuketiyorum. salatarima dereotu koyuyorum.
aksam yemegin de ya mercimem ya bulgur gbi tahil oluyor.
baska da yapilcak birsey var mi bilmiyorum
yok canim bana yapmadi, bebegede yapmadi ama oyle sade mercimek yemegi degil. mercimekli bulgurlu corba meselaMercimek gaz yapıyor mu canım
Senin bebek kaç kg ddu benimkini 60 mlde doyurmamaya basladı artıkmesela emzireli bir bucuk saat oldu , misafir vardi hemen sagamadm simdi sagabildim. yarim saatte toplam 20 ml anca cikti iki memeden.
muhtemelen iki uc saate daha cok dolacak goguslerim ama ozamana kadr acikinca mecbur mama ve sagdigim sutu vericem
yarim tartilcak canim ama tahminim 3-3,200 civaridir. baya agirlastiSenin bebek kaç kg ddu benimkini 60 mlde doyurmamaya basladı artık
GünaydınGüzel annneler günaydın. Gece rutininiz nasıl bebişlerle. Dün biz gece 2 den beri emzir gaz bez değiş 4. 5 saat uyumadı hiç.Bu normal mi birde sütünüzü sağıp biberonla veriyor musunuz? Çünkü beni bitirdi dün. Rica etsem 1 gününüz özellikle gece nasıl geçiyor yazar mısınız. Çok makbule geçecek
yarim tartilcak canim ama tahminim 3-3,200 civaridir. baya agirlasti
hafta basinda bizim 80 ml veridgimiz de oldu galiba buyume atagi gbi bisi gecirdi bir kac gun
İstmoseliniz bi sorun yarattımı benimde istmosel problemim varbenim 2. sezeryan olduğu için 38+4 falan gibi alırım dedi. dikişlerin incelmesin diye. Ayrıca istmoselimde var oda temizlenecek.
Benimki en son tartıldığında 4200 olmuştu ebe kaç ml mama vereceğimide söylemedi doktor randevumda tam bir aylık olunca gel dedi cocuğu açmı bırakıyorum acabayarim tartilcak canim ama tahminim 3-3,200 civaridir. baya agirlasti
hafta basinda bizim 80 ml veridgimiz de oldu galiba buyume atagi gbi bisi gecirdi bir kac gun
Ben somuruyorumHadi ya bal mi o yanaklarBen de öpmiyim diyorum ama dayanamıyorum
yok o zaman sutum olmadiginda 80 vermistik.Fazlasını kusmaya başladı mı canım? Emzirme sonrası mı 80 ml? Bu arada benim de sütüm azaldı iki gündür. normalde sağınca 30-50 hatta bazen 90 ml çıkardı şuan 30 zorla çıkıyor iki memeden. Ama memeden az çıksa da bebek emince süt geliyor ve gögüsler yumuşak. Hatta çok sütüm var diye bestlak ve diğer takvşyeleri bırakmıştım şimdi deli gibi yine sütüm olsun diye tüm tuşlara bastım
Kiloyu 160 çarpiyoruz ve 8 bölüyoruz. ( gunde 8 kere besledigimizi dusunursek , her 3 saatte bir gbi )Benimki en son tartıldığında 4200 olmuştu ebe kaç ml mama vereceğimide söylemedi doktor randevumda tam bir aylık olunca gel dedi cocuğu açmı bırakıyorum acabaallhım hiiçbir şey bilmemek cok kötü
hala gelmedi ya bende merak ediyorum.
Sen nasıl bir meleksin tatlım ya bu bilgi için teşekkürleryok o zaman sutum olmadiginda 80 vermistik.
Meme sonrasi 40-60 ml arasi degisiyor canim.
kusuyor bazen ama cogunlukla kusmuyor
sutun fazla olsun bisiolmaz , sagip buzluga atarsin.
Kiloyu 160 çarpiyoruz ve 8 bölüyoruz. ( gunde 8 kere besledigimizi dusunursek , her 3 saatte bir gbi )
Ornegin benim bebegim 2785 kg en son , 2785*160 = 445,600
445,600/8= 55.7 ml ben direk 60 ml veriyorum ne kadarini yerse artik.
İçimdeki ses normal doğumu hayırlısıyla gerçekleşti diyor şuan bebişle haşır neşir adapte olmaya çalışıyordurhala gelmedi ya bende merak ediyorum.
gece emzirmeye kaldigim yada tuvalete surekli bakiyorum foruma, acaba geldi mi diye
Hayırlısıyla kavuşacaksın mis kokulunaBenimki de oğlanoğlanlar geç gelirin kanıtı olarak yaşıyoruz
Ağrına yorum yapamıcam henüz doğuramadımdanumarım doğum sancısıdır
Hiç ışık yok yaaaaburda bakıyorum kiminde su geldi, kiminde sancı, nişan gelip bekleyenler var falan. Bende hiçbir belirti yok
Özeniyorum da herkes bebelerini konuşuyor topicte, ben daha kanala sokamadım benim bebeyi
ne demek canimSen nasıl bir meleksin tatlım ya bu bilgi için teşekkürler
Ben hep memeye dayiyorum çok acikirsa öğlen 30 ml mama gecede bir defa 60 ml veriyordumbeslenme düzeni bile değişik anası gibi
ay hadi insallah yaİçimdeki ses normal doğumu hayırlısıyla gerçekleşti diyor şuan bebişle haşır neşir adapte olmaya çalışıyordur
Tam tahıllı ekmek mercimek marul havuç hurma tahinsabahlari yulaf yiyorum. komposto iciyorum. sicak cay biskuvi fln tuketiyorum. salatarima dereotu koyuyorum.
aksam yemegin de ya mercimem ya bulgur gbi tahil oluyor.
baska da yapilcak birsey var mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?