2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kizlar ben sinamadayim desem
Kizimla girdim..
Masal babasiyla bekleme salonunda
Salonda sadece 2 3 kisi var sinamada da oyle ..

Size bunu yazmistim saat 7 de fakat paylqsamamistim..
Filmden sonra sonuçları almaya gittik acilden doktoru aradilar.. normal orta derece demis kac olduğunu bilmiyoruz ama yatirmadigina göre çok kötü değil..
Yazdim mi size bilmiyorum oglen dayanamayip şekerli su verdim 2 kasik asiri sariydi bence faydası oldu
Cok şükür simdi evimizdeyiz ya 4 gun sonra ya kontrole cagirdi
Kilomuz da 3.300 cikti

Eklentiler

• 20221122_191514.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 41
Son düzenleme:
Aynen çoğu şehir hissetmiş.Uyuyamıyorum da tekrar olcak diye ,gözlerim yanıyo uykusuzluktan . Şimdi bebemi doyurdum yatırdım onu izliyorum
Bu akşam ilginç bir huysuzlugu vardı kızımın uykuya dalamamisti bir süre. en son uyutup daldım depremle uyandık Allah beterinden korusun

Gecmis olsun kizlar

canim ben emdikten sagma nedenim sanki hala bebek emiyormjs gbi memeyi uyurmak. yoksa zaten emdikden sonra 10-20 ml anca cikiyor

En korktuğum afetlerden biri deprem
Onceki gece rüyamda gördüm uyanıp kendime gelemedim uzun sure
Gerçeğini yaşayanlara cok cok geçmiş olsun cok zor

Güzel annneler günaydın. Gece rutininiz nasıl bebişlerle. Dün biz gece 2 den beri emzir gaz bez değiş 4. 5 saat uyumadı hiç.Bu normal mi birde sütünüzü sağıp biberonla veriyor musunuz? Çünkü beni bitirdi dün. Rica etsem 1 gününüz özellikle gece nasıl geçiyor yazar mısınız. Çok makbule geçecek

Deniyorum artık bebeğe verdiğimde midesi bulnıyormış gibi çekiyor kendini ama yinede vericem her mamadan önce veriyorum meme ama işte
gunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
4 kere anca sağıyorum dolmuyorki 8 kede sağacağım şekilde
Elimden geleni yapıyorum yinede sğaacağım gittiği yere kadar deneyeceğim ama bir ışık görsem umutlacam

Geçmiş olsun kızlar bebek annemle salondaydı ne yapacağımı şaşırdım Allah kimseye yaşatmasın

Ay kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu

Off Allah'ım kendime gelemedim hala kocaelideyiz biz de kızım uyuyodu ben panikle kalktım nasıl korkarak bana bakıyor uyanmış da kaptım hemen kucağıma

Hepinize geçmiş olsun kızlar Rabbim beterinden korusun inşallah
Canım birbde slikon göğüs ucuyla dene emzirmeyi istersen biberon gibi geliyor öyle onlara

dedigim gibi kuzum amac sut sagmak degil de sanki bebek emiyormus gbi memeyi ve beyni uyarmak , bir iki haftaya daha cok sut gelicektir.

Ornegin ben sabahlari 20-30 ml alirken , bu sabah 50 ml sagdim. milim milim artircaz artik napalim

dedigim gibi kuzum amac sut sagmak degil de sanki bebek emiyormus gbi memeyi ve beyni uyarmak , bir iki haftaya daha cok sut gelicektir.

Ornegin ben sabahlari 20-30 ml alirken , bu sabah 50 ml sagdim. milim milim artircaz artik napalim
Yemenw ekstra bir.şey yapıyor musun

Yemenw ekstra bir.şey yapıyor musun
mesela emzireli bir bucuk saat oldu , misafir vardi hemen sagamadm simdi sagabildim. yarim saatte toplam 20 ml anca cikti iki memeden.
muhtemelen iki uc saate daha cok dolacak goguslerim ama ozamana kadr acikinca mecbur mama ve sagdigim sutu vericem

Reactions: 11K
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…