Aynen çoğu şehir hissetmiş.Uyuyamıyorum da tekrar olcak diye ,gözlerim yanıyo uykusuzluktan . Şimdi bebemi doyurdum yatırdım onu izliyorumNasıl bir fay hattiysa İstanbul'dan Ankara'ya ülkenin yarısı ayakta
Ne oldi kizlarCanım çok geçmiş olsun. Benim de hala midem bulanıyor
Deprem oldu canım ..Sen hangi şehirdesinNe oldi kizlar
Deprem oldu canimNe oldi kizlar
HatayDeprem oldu canım ..Sen hangi şehirdesin
Sağol canım ,çok kötüydü.İstanbul ,Ankara başta olmak üzere çoğu şehir hissetti.Merkez üssü DüzceHatay
Ya cok geçmiş olsun hissedenlere
Bu akşam ilginç bir huysuzlugu vardı kızımın uykuya dalamamisti bir süre. en son uyutup daldım depremle uyandık Allah beterinden korusunAynen çoğu şehir hissetmiş.Uyuyamıyorum da tekrar olcak diye ,gözlerim yanıyo uykusuzluktan . Şimdi bebemi doyurdum yatırdım onu izliyorum
canim ben emdikten sagma nedenim sanki hala bebek emiyormjs gbi memeyi uyurmak. yoksa zaten emdikden sonra 10-20 ml anca cikiyorAslında sürekli sağmak lazım bebekler memeyi emip bitirmediği zaman ve meme de süt boşalmazsa mastit oluşurmuş. Yani süt kanalları tıkanırmış. O yüzden yapmak lazım. Ben geceleri 1 sefer sağmaya başladım bugün ilk gündü
Deniyorum artık bebeğe verdiğimde midesi bulnıyormış gibi çekiyor kendiniCanım sakın pes etme ben hamilelikte 6 kilo aldım sadece emzirme döneminde sanırım daha çok alıcam çünkü ne süt yapar diyorlarsa yiyorum bugün 21 günlük kızım sütüm yeni yeni artmaya başladı başlarda oturup ağladığım zamanlarda oldu sana şunu söyleyeyim mama vermekten çekinme ama önce mutlaka emzir sonra mama ver hatta en düşük dozu ver hala isterse tekrar emzir onlar emdikçe çoğalıyor süt inşallah işe yarar ama sakın üzülme sütün yetmiyor diye o psikoloji insanı mahfediyor her şey beyinde bitiyor çünki
4 kere anca sağıyorum dolmuyorki 8 kede sağacağım şekildegunde kac kere sagiyorsun, sadece saganlar ilk 1 ay 8 kere sagiyormus gunde. benim o kadar yapacak gucum yok vallahi
Elimden geleni yapıyorum yinede sğaacağım gittiği yere kadar deneyeceğim ama bir ışık görsem umutlacamCanım ya yok mu bir çözümü. Destek falan alsan. Sen sağ sütünü gene de artar zamanla. Belki bebiş de kabul eder. Kendini üzme. Stres, üzüntü çok etkiliyor. Bebeğini de etkiliyordur. Birkaç gün önce de yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam. Allah yardımcın olsun. Senin yaptığın bir durum değil. Suçlama kendini. Bir sürü anne var bunu yaşayan.
Ay kızlar deprem oldu tam da bebişi emziriyordum o halimizle karyolanın kenarına çöktük çok korkunçtu
Biz İzmit'teyiz hissetmedim 3 gibi anca uyuduk derin uyumuşum annem koşup deprem oldu dedi o büyüğü ben küçüğü kaptım. Salona çıktık baktım avize beşik gibi sallanıyor ben de inanamadım öyle görünce. 6 şiddetli düzce depremiymiş. Rabbim beterinden korusun
Off Allah'ım kendime gelemedim hala kocaelideyiz biz de kızım uyuyodu ben panikle kalktım nasıl korkarak bana bakıyor uyanmış dakaptım hemen kucağıma
Hepinize geçmiş olsun kızlar Rabbim beterinden korusun inşallahDüzce de olan arkadaşlar varsa çok geçmiş olsun Tekirdağ’dan hissettik bayağı da uzun sürdü. Bebeği emizrdim sütümü sağdım tam güzel bir uykuya dalacakken bebeği kaptığım gibi kendimi binadan dışarı attım
Canım birbde slikon göğüs ucuyla dene emzirmeyi istersen biberon gibi geliyor öyle onlaraDeniyorum artık bebeğe verdiğimde midesi bulnıyormış gibi çekiyor kendiniama yinede vericem her mamadan önce veriyorum meme ama işte
4 kere anca sağıyorum dolmuyorki 8 kede sağacağım şekilde
Elimden geleni yapıyorum yinede sğaacağım gittiği yere kadar deneyeceğim ama bir ışık görsem umutlacam
dedigim gibi kuzum amac sut sagmak degil de sanki bebek emiyormus gbi memeyi ve beyni uyarmak , bir iki haftaya daha cok sut gelicektir.Deniyorum artık bebeğe verdiğimde midesi bulnıyormış gibi çekiyor kendiniama yinede vericem her mamadan önce veriyorum meme ama işte
4 kere anca sağıyorum dolmuyorki 8 kede sağacağım şekilde
Elimden geleni yapıyorum yinede sğaacağım gittiği yere kadar deneyeceğim ama bir ışık görsem umutlacam
Yemenw ekstra bir.şey yapıyor musundedigim gibi kuzum amac sut sagmak degil de sanki bebek emiyormus gbi memeyi ve beyni uyarmak , bir iki haftaya daha cok sut gelicektir.
Ornegin ben sabahlari 20-30 ml alirken , bu sabah 50 ml sagdim. milim milim artircaz artik napalim
sabahlari yulaf yiyorum. komposto iciyorum. sicak cay biskuvi fln tuketiyorum. salatarima dereotu koyuyorum.Yemenw ekstra bir.şey yapıyor musun
mesela emzireli bir bucuk saat oldu , misafir vardi hemen sagamadm simdi sagabildim. yarim saatte toplam 20 ml anca cikti iki memeden.Yemenw ekstra bir.şey yapıyor musun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?