2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ne demek canim

bende memeyi dayiyorum ama sut bitince basiyor yaygarayi anasi gbi acliga hic gelemiyor
insallah bir iki haftaya sutum artik yeticek seviyeye gelir kizima

ay hadi insallah ya
Aslında gece vermesem iyi olur süt daha yağlı ya
Ama memede bir çıldırıyor ucuyla oynuyor resmen bende hemen doymuyor diyip mamayı dayiyorum bu gece zombi gibi gezsemde mama vermeyeceğim

Tam tahıllı ekmek mercimek marul havuç hurma tahin
hurma kayisi gbi seyleri komposto da kullaniyoruz ya , o meyveleri komposto hazir olunca blenderdan geciriyorum , yulafimin icine koyuyorum sabahlari.
bagirsaklarima da yardimci oluyor.
Bugun saglik ocagindaydik kontrolde. Sukur 3500 olmus agirligi. 10 gunde 3345ten 3500e cikmis boyle devam et sık sık emzir dedi hemsire. Bi de 15. Gununde d vitaminine baslayacagiz.Ayrica topuk kani alindi cok agladi yavrum
biz d vit 3. gunden itibaren basladik ama burasi tabi Turkiye ye gore daha az gunes alan bir yer

Bugun saglik ocagindaydik kontrolde. Sukur 3500 olmus agirligi. 10 gunde 3345ten 3500e cikmis boyle devam et sık sık emzir dedi hemsire. Bi de 15. Gununde d vitaminine baslayacagiz.Ayrica topuk kani alindi cok agladi yavrum
Kuzu tabi sen daha iyi bilirsinde bizimkide topuk kanı almaya gittigimizde başla demişti yani 5. Günü felandi.
Doktorlarda doğar doğmaz başlatıyor ben önce sağlık ocağının verdiğiyle başladım sonra ocean marka aldım fısfıslı olan

Aslında gece vermesem iyi olur süt daha yağlı ya
Ama memede bir çıldırıyor ucuyla oynuyor resmen bende hemen doymuyor diyip mamayı dayiyorum bu gece zombi gibi gezsemde mama vermeyeceğim
gece ben gene veririm ya , uzun uyumasida onemli , buyume hormonu gece salgilaniyor uykuda. birde gece bende guzel uyuyunca 2-3 saat deliksiz, sabaha efsane sutum oluyor. mama vermeme gerek kalmayan tek ogun o oluyor

Bağırsak demişken ben 9 ay kabizdim
Şimdide ishal
Dengem iyice bozuldu 10 gün kaldı 40mın çıkmasına umarım düzelir

gece ben gene veririm ya , uzun uyumasida onemli , buyume hormonu gece salgilaniyor uykuda. birde gece bende guzel uyuyunca 2-3 saat deliksiz, sabaha efsane sutum oluyor. mama vermeme gerek kalmayan tek ogun o oluyor
Ya evet kapaklardan taşıyor süt ama dün gece buna fırsat vermedim bir 12 gibi 60 ml verdim
Bizimki gazdan uyuyamiyor 1 saate 1 kalkıyor memede sakinlesiyor ama cekiyorda yani boşa çekmiyor

Bağırsak demişken ben 9 ay kabizdim
Şimdide ishal
Dengem iyice bozuldu 10 gün kaldı 40mın çıkmasına umarım düzelir
valla dunyamiz sasti ya
bende de iste basur cikti yarin dr a soylicem bakim ne dicek. Normal dogursam gene icim acimazdi nasil ikindiysam artik
Ya evet kapaklardan taşıyor süt ama dün gece buna fırsat vermedim bir 12 gibi 60 ml verdim
Bizimki gazdan uyuyamiyor 1 saate 1 kalkıyor memede sakinlesiyor ama cekiyorda yani boşa çekmiyor
zaten meme de sut olmadigin da birakiyorlar ne guzel iste masallah boyle devam etsin minik kuzu

Canım sanırım doyduğunu şöyle anlayabilirsin günlük 20-30 gram alması lazım bebeklerin. Eğer kilo alımı bu doğrultuda ise doyuyordur

BBen
Benimki 84 yapıyor 90 vermem gerekiyor o zaman

Kızlar selamm, doktor muayenemizden geliyoruz. 39+1 deyiz bebiş 50 cm 3200 gram. Çatı muayenesi oldum ve hayatımda böyle bir eziyet yaşadığımı hatırlamıyorum, mahvolduk resmen

Ama iyi haber şu ki çatın çok güzel rahim yolun çok uygunbu bebeği çok rahat doğurursun sen dedi doktorum Ayrıca çok şükür 1 cm açıklığım varmış. Nst de de hafif sancı çıktı. Doktor "Cumartesiye kadar doğurursun bence" dedi. Kanama su gelmesi vs. olmazsa cumartesi tekrar gidicem. Çok şükür artık doğum başlıyor diyebiliriz sanırım

birumutturyasamak1 canım sende durumlar ne?

Pasha22 dan da haber yok sanırım di mi

valla dunyamiz sasti ya
bende de iste basur cikti yarin dr a soylicem bakim ne dicek. Normal dogursam gene icim acimazdi nasil ikindiysam artik

zaten meme de sut olmadigin da birakiyorlar ne guzel iste masallah boyle devam etsin minik kuzu
O kadar su içiyorum oda cırcırla gidiyor
Geçicidir kuzu o basur

Bizim bebiş uykuya dalamiyor emzikte tutmuyor hafif salliyorum hemen uyuyor alışırsa ben bittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…