Aslında gece vermesem iyi olur süt daha yağlı yane demek canim
bende memeyi dayiyorum ama sut bitince basiyor yaygarayianasi gbi acliga hic gelemiyor
insallah bir iki haftaya sutum artik yeticek seviyeye gelir kizima
ay hadi insallah ya
hurma kayisi gbi seyleri komposto da kullaniyoruz ya , o meyveleri komposto hazir olunca blenderdan geciriyorum , yulafimin icine koyuyorum sabahlari.Tam tahıllı ekmek mercimek marul havuç hurma tahin
biz d vit 3. gunden itibaren basladik ama burasi tabi Turkiye ye gore daha az gunes alan bir yerBugun saglik ocagindaydik kontrolde. Sukur 3500 olmus agirligi. 10 gunde 3345ten 3500e cikmis boyle devam et sık sık emzir dedi hemsire. Bi de 15. Gununde d vitaminine baslayacagiz.Ayrica topuk kani alindi cok agladi yavrum
Kuzu tabi sen daha iyi bilirsinde bizimkide topuk kanı almaya gittigimizde başla demişti yani 5. Günü felandi.Bugun saglik ocagindaydik kontrolde. Sukur 3500 olmus agirligi. 10 gunde 3345ten 3500e cikmis boyle devam et sık sık emzir dedi hemsire. Bi de 15. Gununde d vitaminine baslayacagiz.Ayrica topuk kani alindi cok agladi yavrum
gece ben gene veririm ya , uzun uyumasida onemli , buyume hormonu gece salgilaniyor uykuda. birde gece bende guzel uyuyunca 2-3 saat deliksiz, sabaha efsane sutum oluyor. mama vermeme gerek kalmayan tek ogun o oluyorAslında gece vermesem iyi olur süt daha yağlı ya
Ama memede bir çıldırıyor ucuyla oynuyor resmen bende hemen doymuyor diyip mamayı dayiyorum bu gece zombi gibi gezsemde mama vermeyeceğim
Bağırsak demişken ben 9 ay kabizdimhurma kayisi gbi seyleri komposto da kullaniyoruz ya , o meyveleri komposto hazir olunca blenderdan geciriyorum , yulafimin icine koyuyorum sabahlari.
bagirsaklarima da yardimci oluyor.
biz d vit 3. gunden itibaren basladik ama burasi tabi Turkiye ye gore daha az gunes alan bir yer
Ya evet kapaklardan taşıyor süt ama dün gece buna fırsat vermedim bir 12 gibi 60 ml verdimgece ben gene veririm ya , uzun uyumasida onemli , buyume hormonu gece salgilaniyor uykuda. birde gece bende guzel uyuyunca 2-3 saat deliksiz, sabaha efsane sutum oluyor. mama vermeme gerek kalmayan tek ogun o oluyor
valla dunyamiz sasti yaBağırsak demişken ben 9 ay kabizdim
Şimdide ishal
Dengem iyice bozuldu 10 gün kaldı 40mın çıkmasına umarım düzelir
zaten meme de sut olmadigin da birakiyorlarYa evet kapaklardan taşıyor süt ama dün gece buna fırsat vermedim bir 12 gibi 60 ml verdim
Bizimki gazdan uyuyamiyor 1 saate 1 kalkıyor memede sakinlesiyor ama cekiyorda yani boşa çekmiyor
Sağol canımGeçmiş olsun canlarım
Canım sanırım doyduğunu şöyle anlayabilirsin günlük 20-30 gram alması lazım bebeklerin. Eğer kilo alımı bu doğrultuda ise doyuyordurBenimki en son tartıldığında 4200 olmuştu ebe kaç ml mama vereceğimide söylemedi doktor randevumda tam bir aylık olunca gel dedi cocuğu açmı bırakıyorum acabaallhım hiiçbir şey bilmemek cok kötü
Benimkini almışlar canımGüzel Kadınlar
Bebeğinizden ayak izi aldılarmı
Benim aldılar canım ,ben göremedim o anı ama olsunGüzel Kadınlar
Onu işte doktora gitmeden anlayamam kiCanım sanırım doyduğunu şöyle anlayabilirsin günlük 20-30 gram alması lazım bebeklerin. Eğer kilo alımı bu doğrultuda ise doyuyordur
Benimki 84 yapıyor 90 vermem gerekiyor o zamanyok o zaman sutum olmadiginda 80 vermistik.
Meme sonrasi 40-60 ml arasi degisiyor canim.
kusuyor bazen ama cogunlukla kusmuyor
sutun fazla olsun bisiolmaz , sagip buzluga atarsin.
Kiloyu 160 çarpiyoruz ve 8 bölüyoruz. ( gunde 8 kere besledigimizi dusunursek , her 3 saatte bir gbi )
Ornegin benim bebegim 2785 kg en son , 2785*160 = 445,600
445,600/8= 55.7 ml ben direk 60 ml veriyorum ne kadarini yerse artik.
Kesmez alın amaBen somuruyorum
Alnına geçtim artık
Yanaklar düzelene kadar
Ben evde hassas mutfak tartısında tartıyorum tepsiye koyup bebeğimiOnu işte doktora gitmeden anlayamam ki
Evet canım aşı defterinin içinde kuzumun ayak iziGüzel Kadınlar
O kadar su içiyorum oda cırcırla gidiyorvalla dunyamiz sasti ya
bende de iste basur cikti yarin dr a soylicem bakim ne dicek. Normal dogursam gene icim acimazdinasil ikindiysam artik
zaten meme de sut olmadigin da birakiyorlarne guzel iste masallah boyle devam etsin minik kuzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?