2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim aldılar canım ,ben göremedim o anı ama olsun
Ben telefonla çektirdim kuzum
Normalde bizimde olmazdı alelacele oldu ya doğumum oradaki bayan demiş telefonla çekiyorlar diye doğum saatini ayak izini doktorun tartiya kattığı an doktor tutup poz vermiş sonra benim yanağımda resimleri var
O bayan olmasa bu anılarda olmazdi

sabahlari yulaf yiyorum. komposto iciyorum. sicak cay biskuvi fln tuketiyorum. salatarima dereotu koyuyorum.
aksam yemegin de ya mercimem ya bulgur gbi tahil oluyor.
baska da yapilcak birsey var mi bilmiyorum

Sorulmuş zaten ama mercimek ve bulguru rahat tüketebiliyor musun? Ben gaz yapar diye yanaşmıyorum.

Bizimki de geceleri uyumamaya başladı, 4-5 saat uyanığız.

Ne sıklıkla sağım yapıyorsun canım

Ne sıklıkla sağım yapıyorsun canım
Ilk 1 hafta boyunca bir kere direk emzirdiysem bir digerinde makinayla sagip siringayla veriyordum canim. Simdi artik 3 gundur siringayi da birwktik direk memeden emiyor surekli. Sen gelmeye baslayan sut miktarina bakarsn artmis mi artmamis mi ona gore devam edersn

Hemsire 15. Gunde baslw dedi bana canim vardir bi bildigi diye dusunuyorum. Sana hastanede mi dediler ?

Saglik ocagindaki hemsire 15. Gunde basla dedi canim kendisi de bi aile dostumuz. Vardir bi bildigi diye dusunuyorum

Teşekkür ederim canım ne güzel anlatmışşın detaylı.Işık açıyorum ben mecburen alt değiştirirken bazende meme ucunu bulamıyor o yüzden o mu rahatsız ediyor acaba? Birde çoğu zaman memede bekliyor biraz emip uyuyor sonra doymuyor biberon vereyim bende bari napimm

Bugün 1 aylık bir kontrolüne gittik. 3800 Gr olmuş bebeğim, sadece meme ile besliyorum. 2680 doğmuştu. Biraz öksürüyor antibiyotik vermedi 2 gün sonra kontrole çağırdı . Bide ben kıyafetlerini ütülemeye yetişemiyorum. Sizler ütülüyor musunuz?

O kadar su içiyorum oda cırcırla gidiyor
Geçicidir kuzu o basur

Bizim bebiş uykuya dalamiyor emzikte tutmuyor hafif salliyorum hemen uyuyor alışırsa ben bittim
bizde bazen hafif pispisliyoruz , alisirsa alissin napalim artik
Kuzum mercimek dokunmuyor mu? Ya ben peyniri yoğurdu bile çıkardım hayatımdan, aman gaz yapmasın diye.
mercimegi asiri tiketmiyorum , genelde corba icinde oluyor ama bulguru pilav olarak yiyorum. bir sorun yasamadik gaz adina.
Sorulmuş zaten ama mercimek ve bulguru rahat tüketebiliyor musun? Ben gaz yapar diye yanaşmıyorum.
ben peynir sut ve yumurta bir haftadir yemiyorum , yuzundeki kirmizi sivilceler gecti.
oy masallah
ben hic utulemedim , utulemiyorum :)

Maşallah güzel toparlamış bende 29unda gideceğim. Kalça çıkıklığı için film çekildiniz mi? 1 aylıkken çekiliyormuş.
Ütü içinde eğer yalnızsanız yetiştirmek zor oluyordur. Benim yanımda ailem var ütüleyebiliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…