2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım benim sona kalacağım böylece kesinleşmiş oldu Bende tık yok Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim kontrolüm cuma sabah. Bakalım ne diyecek doktor.

Ne demek burda hepimiz hala uğraşıyoruz. henüz alışma sürecindeyiz hepimiz Bu arada yazdıktan sonra mememi almadı tüm uğraşmalar soymalara rağmen meme verince uykuluydu biberonu verdim götürdü hepsini sen yine de biberonu doktora danış yanlış yönlendirmek istemem, galiba kolaya alışıyorlar. Benimki memeyi bazen iştahla alıyor bazen savaş veriyoruz. Uyku durumu açlık durumuna göre de değişebilir.

Yumurta zararlı mıymış? Ben her sabah 1 bazen 2 yiyorum.

Hayır canım o konu hakkında bir bilgi vermedi kontrolde sorayım

Kuzum bir gün erken gittin 24 ekim doğduğu günü saymadan saymamiz gerekiyormuş onun için ben yarına randevu almıştım Ebe öyle dedi diye
Sağlık ocağınami gittin hastahaneyemi
Aşısını oldumu yakışıklı
Doktor bize aşıdan 3 gün sonra gelin dedi

Bende mercimeği 5 kaşık yiyorum

Kuzum mercimek dokunmuyor mu? Ya ben peyniri yoğurdu bile çıkardım hayatımdan, aman gaz yapmasın diye.
İlk 1 ay öyleydim. Şimdi her şeyi yiyorum. Yoksa aç kalıcam, laktozsuz süt içiyorum bol peynir yiyorum. Nohut, mercimek, karnıbahar gibi gıdaları da abartmadan yemeye başladım. Bir de gebelik boyunca bana kahve yasaktı burnumda tüttü hep. 1 haftadır her gün filtre kahve keyfime de geri döndüm

Ben gun içinde surekli emziriyirum genel de doyana kadar yarim saatte bir
Aksam da sagmaya başlıyorum
3 kere falan sagiyorum diyana kadar yiyip uyuyor 2 saatte bir kalkıyor genel olarak

Ben kurutma makinesine koyuyorum ütülemiyorum o yüzden. İlk bi ütüledim ama şimdi ütülemiyorum

Allah kolaylık versin hepimize canım.
Evet gaz sancıları var ilk üç ay bağırsak gelişimi tamamlanıyormuş o yüzden çok normal dendi. Sürekli ıkınıyorlar kıvranıyorlar acı çekiyormuş gibi geliyor ama o hareketlere de çok normal dedi doktor.
Nefeslerinde öyle bir şey yoktu iki gündür hastalar malesef eşim eve grip getirdi önce bana sonra bebeklerime bulaştı ateş nöbetindeyiz iki gecedir burunları tıkandıkça nefeslerinde sorun oluyor sürekli burun açıyorum o yüzden.
Kilo çok güzel alıyorlar, fazla almışlar dediler kime gitsek. Hatta Doktor büyüme atağı geçirmişler sanırım dedi. Ama mama takviyesi yapıyorum tabiki. Sütüm var çok şükür ama sağmaya vaktim yok eşim evde olduğu sürece sağmaya çalışıyorum öyle idare ediyoruz..
sana da çok geçmiş olsun neler yaşamışsın hiç bişeyden haberim yok giremedim hiç resmen. Meğer büyüdükçe daha çok zorlaşıyormuş ilk günlerin kıymetini bilememişim buraya girip bütün yazılanları takip ederdim.. yeter ki sağlık olsun

Aynen bende biberonla anne sütü veriyorum gece hem daha çabuk doyuyor emin oluyorum babasi yediriyor ben uyuyorum

Kızlar selam gece tam emzirmeye kalkmistim ben de çok fena hissettim depremi hem ankaradan. Size bir şey soracağım saglik ocağından aradılar tsh yüksek cikmis endokroniciye gidin dediler. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?

Ben yaşadım gebelik sekerim çıkmıştı
Dogumdan sonra da takipte olmam gerekiyormus

Çok teşekkür ederim canım hastalanmaları çok kötü oldu daha doğrusu benimde aynı anda hasta olmam kötü oldu yetemedim diye sürekli kendimi yiyorum zaten hastalarken hiç yetemiyorum inşallah güvenli bağlanma gerçekleşiyordur ama sanmıyorum. iki gün boyunca onlar ağladı ben ağladım kafamı kaldırmayıp 24saat yatabilecek bir haldeydim hatta muhtemelen korona olduk eklem ağrısı ateş koku alamama hepsi var. Ama bu halde iki bebek baktım ağlayarak sızlanarak da olsa bugün iyiyim çok şükür.
Mama olarak doktorun verdiğini kullanıyorum malesef seçme şansım olmadı Aptamilin alerji maması aptamil pregomin syneo adı. Rapor çıkarttık 1aylık ücretsiz aldık ama devamı için vermiyorlarmış sanırım. Gastroentrolojiye gitmek gerekiyormuş bakalım.
Şuanda 4500 civarındalar canım hala çok minikler Hastaneye her gitmemde en minik bebekler benimkiler oluyor seninkiler nasıllar? Her şey yolundadır inşallah. Yardıma gelenin olması çok güzel senin adına çok sevindim inşallah ben de ya biran önce yardımcı bulurum (bulamıyorum) ya da alışırım tempoya dua et

Maşallah kuzuya canım. İlk utulemistim artık yapmıyorum. Yetisemem maalesef. Gerek de yok bence. Kurutmadan gayet düzgün çıktılar valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…