2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Afiyet bal olsun peki bebeciklerde bi etkisi oldu mu? Olumsuz şekilde? Ben de en çok filtre kahveyi özledim, kafeinsiz bile içmiyorum korkumdan. Ama yine geceler uyumuyoruz

Canım kaç çıktı bi şey dediler mi? Ben gebelik öncesi gebeliğin ilk 6 ayında euthrox kullanmıştım tsh dolayısıyla. Bizim bebişte hastanede ilk topuk kanında 13 çıkmıştı tsh, normal değerler arasında aslında ama, 10’u geçmesini istemiyoruz demişti doktor, sağlık ocağındaki ikinci topuk kanında da baktılar, sonucu sordum ama söylenmiyormuş artık.

Biz de başladık hemen hatta doktor söylemeden ben almıştım ocean.

5.6 dediler canim tsh değerine.

Selam canım. Doğumdan sonra ilk doktor kontrolüne gittiğimde doktor tsh fazla çıktığını hastaneden arayıp bilgilendirme yaparlarsa haberim var dememi istedi. Haftaya bakarız dedi tabi ben korktum o sırada hastaneden aradılar biliyorum dedim. Sonraki randevuda doktora test yapmayacak mıyız tsh yüksek çıktı demiştim gerek olmadığını söyledi. İlk hastanede alınan topuk kanında biraz yüksek çıkabilirmiş anneden geçeceği için. Ben gebelikte troid yükseldiğinden ilaç kullanıyordum. Önemli olan 5. gün sağlık ocağından alınan kan için ararlar yüksek olursa dedi. Üst sınır 5.5 bizim 5.9 du. Bir dahaki kontrolde tekrar sorucam kan alalım mı diye. Geçen hafta boşuna bebeği yormayalım dedi bilgisine güvendim.

Canim içimi çok rahatlattın ya çok teşekkür ederim. İnsanı telaşa düşürüyorlar. Gerçi biz yine gideceğiz devlet hastanesine. Biraz yorucu olacak ama içimiz rahatlasın bari.

Canim içimi çok rahatlattın ya çok teşekkür ederim. İnsanı telaşa düşürüyorlar. Gerçi biz yine gideceğiz devlet hastanesine. Biraz yorucu olacak ama içimiz rahatlasın bari.

Ne demek burda hep birbirimize destek oluyoruz. İnternette tsh yüksekliği için öyle şeyler yazıyor ki okuyunca ağlayacaktım. Ama çok yüksek değil ve bizden geçmiş olması mantıklı geldi. Sorun olsa bakanlık ararmış zaten. Allah korusun yavrularımızı. Ben de bi dahaki randevuda tekrar sorucam biz takip edelim yine de. sen de içini ferah tut

Bende de hastanede 13 çıkmıştı, sağlık ocağında ikinci topuk kanının sonucunu söylemediler, o zaman sıkıntı yok şeklinde mi anlamalıyım??

Yine bir soruyla geldim aranizaoglum gecen haftadan beri oksuruk ve burun akintisi var.yaklasma dedikce kiza yaklasti..annecim hastayken nefesimizi vermeyelim dedik yolunu uydurarak ama anlatamadik.simdi kizin burnu akiyor ve hapsirmasi var bugun..ne onerirsiniz?ben bu kisi nasil geciricem 2cocukla ve anaokuluna gidiyor oglum..surekli hastalik bizimle olucak sanirim..aslinda 1hafta oldu oglanin hastaligi baslayali.kulucka suresi bitmistir.kiz daha yeni basladi hapsirmaya..kundak yapiyorum kollarini acaba gogsunde aciklik kaldida usuyup mu bisey oldu?24derece evimiz..

Ben gun içinde surekli emziriyirum genel de doyana kadar yarim saatte bir
Aksam da sagmaya başlıyorum
3 kere falan sagiyorum diyana kadar yiyip uyuyor 2 saatte bir kalkıyor genel olarak
?ün içinde uyuyor olsa bile mi uyandırıyor musunuz yarım saatte? Peki sağınca biberonla mı veriyorsunuz? Hangi marka? Ve o emzik kısmını ağzına komple sokuyor musunuz beniki tam almıyor ve meme reddi yaşar mı korkuyorum

Evet uyandiriyorum uyuyorsa genelde de kendi uyaniyor
Gece saginca biberonla veriyoruz
Avent marka anne meme ucuna cok yakin tasarimi
Meme reddi yasamiyor cunku meme de sık veriyorum
Evet emzik kısmını komple geçiriyoruz ki zaten emzik te veriyorum kizima

Sağol canım Allah razı olsun biz çok yeniyiz daha çok tedirginim uykusuzum gözümde yaş durmuyor sürekli ağlamak istiyorum. Çok soru sordum farkındayım ama. Teşekkür ederim tekrar

Kızlar siz tek ya da bebeğinizle dışarı çıkıyor musunuz? Ben doğumdan sonra doktor kontrolü hariç hiç dışarı çıkmadım. Bebeğimi bırakıp çıkamıyorum çünkü ağlarsa anca memede sakinleşiyor. Bebekle de çıkmaya çekiniyorum havalar soğudu baya üşütürüm diye korkuyorum. Ama bu şekilde de çok sıkıldım özellikle akşamüstleri çok kasvet çöküyor içime

Aaa onu bilmiyordum.Aslında bu bir ay kontrolü sayılmazdı pek öksürüyor diye gittik genel bir kontrol oldu canım hastaneye gittik. Aşıyı sağlık ocağında yapmıyorlar mı

Kızlar merhaba bir türlü giremiyorum takip edemiyorum yazılanları, günler geceler nasıl geçiyor bilmiyorum en büyük kaygim çocuk üşüyecek kaygısı uyku tulumu aldım 1.6 tog ama büyük geldi giydiremiyorum gece üstünü ortuyorum bu kez yüzü kapanır diye uyuyamiyorum bi ara yazmıştım annemler gece başında bekliyor diye artik odamıza geçtik ama kolunu oynatsa uyaniyorum zombiye döndüm uykusuzluktan nasıl bitecek bu kaygılar bilmiyorum bir de gazini çıkarıyor ama kakasini yaparken basıyor feryadi biraz katilasmaya başladı artik rengi de koyulasti adapte olmaya çalışıyor sanırım ama bütün gün sürüyor bu feryat figan uykusuz da olunca çok kotu etkileniyorum ve sürekli meme istiyor sutum güzel geliyor ama doymuyor mu diye düşünüyorum benim gibi olup çözüm bulabilen var mi bu sorunlara

Bizimde yüksek çıktı kan verdik normal çıktı canım. doktor genelde ikinci kanda değer normal çıkıyor demişti öyle. De oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…