- 18 Eylül 2021
- 1.902
- 2.001
- 83
Sağolasın ama fayda yok. Annemden gitmesini rica edeceğim. Arada kalıyorum artık. Tek başıma bakmaya çalışacağım. Ne gebeliğim ne hamileliğim gönlüme göre oldu. Akşam akşam yine ağlattılar. Kızımın 20.günü diye oysa ne mutluydumHaklisin hem guzel hem zor bi sureç sabir deyip guzel seylere odaklanmaya calisacagiz mecburen. Ama aglamak istediginde agla sıkma kendini. Annenle eşinle konuş içindekini at.
Bana sıkıntı olursa aranacak dendi sağlık ocağında. Sorun yoksa geri dönüş yapılmıyormuş. Bir dahaki kontrolde detaylı sorarımBende de hastanede 13 çıkmıştı, sağlık ocağında ikinci topuk kanının sonucunu söylemediler, o zaman sıkıntı yok şeklinde mi anlamalıyım??
Philips avent almıştım başta ama hava yutturuyor çok kaçırıyor gibi geldi. Hastanede emzirme danışmanı lansinoh önerdi ve hep onu kullanmaya başladım. Bebek daha iyi kavrıyor anne memesine daha benzer?ün içinde uyuyor olsa bile mi uyandırıyor musunuz yarım saatte? Peki sağınca biberonla mı veriyorsunuz? Hangi marka?Ve o emzik kısmını ağzına komple sokuyor musunuz beniki tam almıyor ve meme reddi yaşar mı korkuyorum
Ya olur mu daha neler keske iyi gelebilsem sanaSağol canım Allah razı olsun biz çok yeniyiz daha çok tedirginim uykusuzum gözümde yaş durmuyor sürekli ağlamak istiyorum. Çok soru sordum farkındayım ama. Teşekkür ederim tekrar
Biraz da hormonlar cok duygusallastiriyor insani canim. Bosver inan ki yavrularimizdan onemlisi yok, biz onlar icin iyi olmaya calisacagiz. Su hayatta birilerinin bizi anlamasinj beklesek de boyle bi beklentiye girmeden yasamaya calismak lazim. Yoksa hayalkirikligi daha buyuk oluyoSağolasın ama fayda yok. Annemden gitmesini rica edeceğim. Arada kalıyorum artık. Tek başıma bakmaya çalışacağım. Ne gebeliğim ne hamileliğim gönlüme göre oldu. Akşam akşam yine ağlattılar. Kızımın 20.günü diye oysa ne mutluydum
Canim hava almayacak sekilde tutturdugun zaman hic sorun olmuyor ben iki kizimda da kullandım dogru kullanım onemliPhilips avent almıştım başta ama hava yutturuyor çok kaçırıyor gibi geldi. Hastanede emzirme danışmanı lansinoh önerdi ve hep onu kullanmaya başladım. Bebek daha iyi kavrıyor anne memesine daha benzer
Anladim canim uygulqmanin farkli olmasi ilginc bana niye oyle dendi acabaBana 5.gunde verdiği için o günden itibaren başla dedi .Doktorda ilk günden başlayabilirsin dedi
Ne oldu kuzumSağolasın ama fayda yok. Annemden gitmesini rica edeceğim. Arada kalıyorum artık. Tek başıma bakmaya çalışacağım. Ne gebeliğim ne hamileliğim gönlüme göre oldu. Akşam akşam yine ağlattılar. Kızımın 20.günü diye oysa ne mutluydum
İnş canım benim, açılmanın darısı başına olsunCanım benim sona kalacağım böylece kesinleşmiş olduBende tık yok Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim kontrolüm cuma sabah. Bakalım ne diyecek doktor.
Kızlar siz tek ya da bebeğinizle dışarı çıkıyor musunuz? Ben doğumdan sonra doktor kontrolü hariç hiç dışarı çıkmadım. Bebeğimi bırakıp çıkamıyorum çünkü ağlarsa anca memede sakinleşiyor. Bebekle de çıkmaya çekiniyorum havalar soğudu baya üşütürüm diye korkuyorum. Ama bu şekilde de çok sıkıldım özellikle akşamüstleri çok kasvet çöküyor içime
Bana lansinoh ucu daha memeye benzer geldi canım. Tabi kullanımla da alakalı olabilirCanim hava almayacak sekilde tutturdugun zaman hic sorun olmuyor ben iki kizimda da kullandım dogru kullanım onemli
Konuşuyorum ama herkes kendini haklı görüyor. Kime ne diyeceğimi şaşırdım.Haklisin hem guzel hem zor bi sureç sabir deyip guzel seylere odaklanmaya calisacagiz mecburen. Ama aglamak istediginde agla sıkma kendini. Annenle eşinle konuş içindekini at.
Hormonlar etkili ama hayatımdakiler de çok zor insanlar. Arada kalmaktan yoruldumBiraz da hormonlar cok duygusallastiriyor insani canim. Bosver inan ki yavrularimizdan onemlisi yok, biz onlar icin iyi olmaya calisacagiz. Su hayatta birilerinin bizi anlamasinj beklesek de boyle bi beklentiye girmeden yasamaya calismak lazim. Yoksa hayalkirikligi daha buyuk oluyo
Biri annem biri kocam kime ne diyeyim. Annem kafasının dikine gidiyor benim bile yapma dediklerimi yapıyor, kızdırıyor ama annem neticede. Eşim de buna kızıyor niye evladım hakkında kafasına göre davranıyor diyor. Tamam haklı ama abartılacak bir durum da yok. Basit şeyler hep. Babam da yok. Abim kafasına göre, eşimin annesi ayrı bir alem, ara bulmak yerine ara yapar ayağına ara bozuyor. Kimsem yok yardım edecek, akıl danışacağım. Ameliyat acıları geçmedi üstüne hasta oldum. Zehir oldu günlerimNe oldu kuzum
Bu günlerin zehir olmasına izin verme
Evet kuzum aşı oldumu 2. Doz hepatitAaa onu bilmiyordum.Aslında bu bir ay kontrolü sayılmazdı pek öksürüyor diye gittik genel bir kontrol oldu canım hastaneye gittik. Aşıyı sağlık ocağında yapmıyorlar mı
En güzeli demir ilacinida o marka alacağımBiz de başladık hemen hatta doktor söylemeden ben almıştım ocean.
Her sağlık ocağı farklı kuzum yani ebeler bir değişikAnladim canim uygulqmanin farkli olmasi ilginc bana niye oyle dendi acaba
yok canm zarali degil sadece benim kizin cildi tepkinverdi o kadr, her bebek farkli tabiYumurta zararlı mıymış? Ben her sabah 1 bazen 2 yiyorum.
ben markete gidiyorum , emzirip yatiriyorum , uyanirsa annem mama veriyor eger ben donmemissemKızlar siz tek ya da bebeğinizle dışarı çıkıyor musunuz? Ben doğumdan sonra doktor kontrolü hariç hiç dışarı çıkmadım. Bebeğimi bırakıp çıkamıyorum çünkü ağlarsa anca memede sakinleşiyor. Bebekle de çıkmaya çekiniyorum havalar soğudu baya üşütürüm diye korkuyorum. Ama bu şekilde de çok sıkıldım özellikle akşamüstleri çok kasvet çöküyor içime
Çok teşekkür ederim canim. Benim de bir anda moral alt üst oldu. Sonradan toparladım.umarim geçici birseydir. Tekrar teşekkür ediyorum.Ne demek burda hep birbirimize destek oluyoruz. İnternette tsh yüksekliği için öyle şeyler yazıyor ki okuyunca ağlayacaktım. Ama çok yüksek değil ve bizden geçmiş olması mantıklı geldi. Sorun olsa bakanlık ararmış zaten. Allah korusun yavrularımızı. Ben de bi dahaki randevuda tekrar sorucam biz takip edelim yine de. sen de içini ferah tut
Bana 2 hafta önce 1 cm açılman var ama belli olmaz demişti doktor meselaİnş canım benim, açılmanın darısı başına olsunburda 1-2 cm açılmayla başlayıp bir türlü ilerlemeyenler de gördük malum, yine de güvenemiyorum inş hızlıca ilerler valla. Cuma günü bakarsın sen de benim gibi güzel haber alırsın ben de cumartesi gidicem kontrole. Kontrollere gidince haberleşelim, merak ediyorum doğurabilecek miyiz artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?