2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Haklisin hem guzel hem zor bi sureç sabir deyip guzel seylere odaklanmaya calisacagiz mecburen. Ama aglamak istediginde agla sıkma kendini. Annenle eşinle konuş içindekini at.
Sağolasın ama fayda yok. Annemden gitmesini rica edeceğim. Arada kalıyorum artık. Tek başıma bakmaya çalışacağım. Ne gebeliğim ne hamileliğim gönlüme göre oldu. Akşam akşam yine ağlattılar. Kızımın 20.günü diye oysa ne mutluydum

Kızlar bir de ben gündüz ne zaman isterse sık sık bazen saatte bir, gece de 2 saatte bir emziriyorum bebişi sarılık vardı öyle alıştı simdi biraz arayi acayim diyorum siz ne kadar sureyle emziriyorsunuz

Bende de hastanede 13 çıkmıştı, sağlık ocağında ikinci topuk kanının sonucunu söylemediler, o zaman sıkıntı yok şeklinde mi anlamalıyım??
Bana sıkıntı olursa aranacak dendi sağlık ocağında. Sorun yoksa geri dönüş yapılmıyormuş. Bir dahaki kontrolde detaylı sorarım

Philips avent almıştım başta ama hava yutturuyor çok kaçırıyor gibi geldi. Hastanede emzirme danışmanı lansinoh önerdi ve hep onu kullanmaya başladım. Bebek daha iyi kavrıyor anne memesine daha benzer

Sağol canım Allah razı olsun biz çok yeniyiz daha çok tedirginim uykusuzum gözümde yaş durmuyor sürekli ağlamak istiyorum. Çok soru sordum farkındayım ama. Teşekkür ederim tekrar
Ya olur mu daha neler keske iyi gelebilsem sana
Agla içinden geliyorsa ama gececek cabuk bu günler canim
Simdi cok zor gibi görünse de hatirlanmayacak bile .. Bende cok uykusuzum ilk günler istemsizce agladim ama simdiden gecti bile hersey düzene girince hic sorun kalmayacak insallah

Biraz da hormonlar cok duygusallastiriyor insani canim. Bosver inan ki yavrularimizdan onemlisi yok, biz onlar icin iyi olmaya calisacagiz. Su hayatta birilerinin bizi anlamasinj beklesek de boyle bi beklentiye girmeden yasamaya calismak lazim. Yoksa hayalkirikligi daha buyuk oluyo

Philips avent almıştım başta ama hava yutturuyor çok kaçırıyor gibi geldi. Hastanede emzirme danışmanı lansinoh önerdi ve hep onu kullanmaya başladım. Bebek daha iyi kavrıyor anne memesine daha benzer
Canim hava almayacak sekilde tutturdugun zaman hic sorun olmuyor ben iki kizimda da kullandım dogru kullanım onemli

Ne oldu kuzum
Bu günlerin zehir olmasına izin verme

Canım benim sona kalacağım böylece kesinleşmiş oldu Bende tık yok Çok sevindim senin adına. Sağlıkla kucağına al inşallah. Benim kontrolüm cuma sabah. Bakalım ne diyecek doktor.
İnş canım benim, açılmanın darısı başına olsun burda 1-2 cm açılmayla başlayıp bir türlü ilerlemeyenler de gördük malum, yine de güvenemiyorum inş hızlıca ilerler valla. Cuma günü bakarsın sen de benim gibi güzel haber alırsın ben de cumartesi gidicem kontrole. Kontrollere gidince haberleşelim, merak ediyorum doğurabilecek miyiz artık

Bende de var aynısı. Doktor hariç hiç çıkmadık. Artık bunalımlardayım, tek de çıkmıyorum, bebişle de çıkmıyorum.

Haklisin hem guzel hem zor bi sureç sabir deyip guzel seylere odaklanmaya calisacagiz mecburen. Ama aglamak istediginde agla sıkma kendini. Annenle eşinle konuş içindekini at.
Konuşuyorum ama herkes kendini haklı görüyor. Kime ne diyeceğimi şaşırdım.

Hormonlar etkili ama hayatımdakiler de çok zor insanlar. Arada kalmaktan yoruldum

Ne oldu kuzum
Bu günlerin zehir olmasına izin verme
Biri annem biri kocam kime ne diyeyim. Annem kafasının dikine gidiyor benim bile yapma dediklerimi yapıyor, kızdırıyor ama annem neticede. Eşim de buna kızıyor niye evladım hakkında kafasına göre davranıyor diyor. Tamam haklı ama abartılacak bir durum da yok. Basit şeyler hep. Babam da yok. Abim kafasına göre, eşimin annesi ayrı bir alem, ara bulmak yerine ara yapar ayağına ara bozuyor. Kimsem yok yardım edecek, akıl danışacağım. Ameliyat acıları geçmedi üstüne hasta oldum. Zehir oldu günlerim

Aaa onu bilmiyordum.Aslında bu bir ay kontrolü sayılmazdı pek öksürüyor diye gittik genel bir kontrol oldu canım hastaneye gittik. Aşıyı sağlık ocağında yapmıyorlar mı
Evet kuzum aşı oldumu 2. Doz hepatit
Öksürüğüne ne dedi
Bize yeni doganda öksürük hıçkırık normal demişti

Yumurta zararlı mıymış? Ben her sabah 1 bazen 2 yiyorum.
yok canm zarali degil sadece benim kizin cildi tepkinverdi o kadr, her bebek farkli tabi
ben markete gidiyorum , emzirip yatiriyorum , uyanirsa annem mama veriyor eger ben donmemissem

Çok teşekkür ederim canim. Benim de bir anda moral alt üst oldu. Sonradan toparladım.umarim geçici birseydir. Tekrar teşekkür ediyorum.

Bana 2 hafta önce 1 cm açılman var ama belli olmaz demişti doktor mesela Seninki gün bile vermiş Zaten ikimizden başka kimse kalmadı doğurmayan. Bir an önce doğurup emzirme ve gaz çıkarma muhabbetlerine dahil olmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…