2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Zinco marka gaz damlasını kullanan var mı arkadaşlar. Tavsiye üzerine aldım ama henüz kullanmadım. Gaz damlası kullanmak mantıklı mı onu da bilmiyorum. Bağırsak tembelliğine yol açıyor diye de bir yazı okudum. Kafa mı almak bullak ettim

Hayatini zorlastirqnlar varsa cevrende zor gercekten ne diyeyim

Oluyo oyle ama memede uyursa oylece uyumaya razi. Ben de yerine koyunca emzik veriyorum daliyo ve dalinca da aliyorm agzindan

Benimki de senin ki gibi zamane bebeleri böyle

Rabbim dirlik düzenlik versin aranıza İnşallah bir an önce sakinliğe erişirsin

Evet yaaa topicten koptuk resmen doğuramayınca evet benim doktor rahim ağzı kalınlığına bakarken daha ultrasonla çok iyi durumdasın çok yakın bence doğum dedi. Sonrada açıklığa bakıp gün verdi. İnş ben de senin gibi 1 cmle kalmam

Ay bu arada bence sancım başladı.i biraz biraz. Normalden çok daha farklı ve rahatsız edici bel ve alt karın ağrım var. Karnım sertleşmeye de başladı. Rahatlatmak için önerilerinizi dinlemeye hazırım kızlar.

Aynı benim kız ben mamada veriyorum ama değişen bir şey yok. Memede ya da kucakta kalmak istiyor çoğu zaman

Benim doktorum gaz damlaları için erken demişti biogaia diye bir probiyotik verdi

Ayy benimkide yapıyor onu, aç felan mı acaba diye mama yapıyorum kusuyor, karnı tok ama derin uykuya dalamıyor. Uyku vaktini geçiriyoruz muhtemelen, tam ayılmadan emzirip yeniden uyutmak lazım sanırım.

Hamileyken banada dediler dahiliyeye gittim doktor değerlerin gayet iyi dedi test yaptiedi tekrardan q

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…