- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Canim ben dinlerken hocayı dikkat dağıldı o arada. 400 luktan kaç damla sanki 3 dedi günde fazla değil mi ya?En güzeli demir ilacinida o marka alacağım
Hayatini zorlastirqnlar varsa cevrende zor gercekten ne diyeyimKonuşuyorum ama herkes kendini haklı görüyor. Kime ne diyeceğimi şaşırdım.
Hormonlar etkili ama hayatımdakiler de çok zor insanlar. Arada kalmaktan yoruldum
Biri annem biri kocam kime ne diyeyim. Annem kafasının dikine gidiyor benim bile yapma dediklerimi yapıyor, kızdırıyor ama annem neticede. Eşim de buna kızıyor niye evladım hakkında kafasına göre davranıyor diyor. Tamam haklı ama abartılacak bir durum da yok. Basit şeyler hep. Babam da yok. Abim kafasına göre, eşimin annesi ayrı bir alem, ara bulmak yerine ara yapar ayağına ara bozuyor. Kimsem yok yardım edecek, akıl danışacağım. Ameliyat acıları geçmedi üstüne hasta oldum. Zehir oldu günlerim
Oluyo oyle ama memede uyursa oylece uyumaya razi. Ben de yerine koyunca emzik veriyorum daliyo ve dalinca da aliyorm agzindanKızlar sizin bebişler meme yedikden sonra uyuyorlarmı hemen? Benimkisi yiyiyor sonra uyumuyor bi türlü yerine koyduğum zaman 5dakika uyuyup hemen uyanıyor yine meme istiyor. Acaba doymuyor mu düşünüyorum? Onun için bazen yedikden sonra mama da veriyorum
Benimki de senin ki gibi zamane bebeleri böyleKızlar sizin bebişler meme yedikden sonra uyuyorlarmı hemen? Benimkisi yiyiyor sonra uyumuyor bi türlü yerine koyduğum zaman 5dakika uyuyup hemen uyanıyor yine meme istiyor. Acaba doymuyor mu düşünüyorum? Onun için bazen yedikden sonra mama da veriyorum
Rabbim dirlik düzenlik versin aranızaKonuşuyorum ama herkes kendini haklı görüyor. Kime ne diyeceğimi şaşırdım.
Hormonlar etkili ama hayatımdakiler de çok zor insanlar. Arada kalmaktan yoruldum
Biri annem biri kocam kime ne diyeyim. Annem kafasının dikine gidiyor benim bile yapma dediklerimi yapıyor, kızdırıyor ama annem neticede. Eşim de buna kızıyor niye evladım hakkında kafasına göre davranıyor diyor. Tamam haklı ama abartılacak bir durum da yok. Basit şeyler hep. Babam da yok. Abim kafasına göre, eşimin annesi ayrı bir alem, ara bulmak yerine ara yapar ayağına ara bozuyor. Kimsem yok yardım edecek, akıl danışacağım. Ameliyat acıları geçmedi üstüne hasta oldum. Zehir oldu günlerim
Evet yaaa topicten koptuk resmen doğuramayıncaBana 2 hafta önce 1 cm açılman var ama belli olmaz demişti doktor meselaSeninki gün bile vermiş Zaten ikimizden başka kimse kalmadı doğurmayan. Bir an önce doğurup emzirme ve gaz çıkarma muhabbetlerine dahil olmak istiyorum
Bizimki tavşan uykusunda olduğu için emin olamıyorum uyanır mı uyanmaz mı diyeyok canm zarali degil sadece benim kizin cildi tepkinverdi o kadr, her bebek farkli tabi
ben markete gidiyorum , emzirip yatiriyorum , uyanirsa annem mama veriyor eger ben donmemissem
Aynı benim kız ben mamada veriyorum ama değişen bir şey yok. Memede ya da kucakta kalmak istiyor çoğu zamanKızlar sizin bebişler meme yedikden sonra uyuyorlarmı hemen? Benimkisi yiyiyor sonra uyumuyor bi türlü yerine koyduğum zaman 5dakika uyuyup hemen uyanıyor yine meme istiyor. Acaba doymuyor mu düşünüyorum? Onun için bazen yedikden sonra mama da veriyorum
Eşime dedim bugün emzik mi versek diye de 1 aylık olduktan sonra verelim diyorOluyo oyle ama memede uyursa oylece uyumaya razi. Ben de yerine koyunca emzik veriyorum daliyo ve dalinca da aliyorm agzindan
Benim doktorum gaz damlaları için erken demişti biogaia diye bir probiyotik verdiZinco marka gaz damlasını kullanan var mı arkadaşlar. Tavsiye üzerine aldım ama henüz kullanmadım. Gaz damlası kullanmak mantıklı mı onu da bilmiyorum. Bağırsak tembelliğine yol açıyor diye de bir yazı okudum. Kafa mı almak bullak ettim
Ayy benimkide yapıyor onu, aç felan mı acaba diye mama yapıyorum kusuyor, karnı tok ama derin uykuya dalamıyor. Uyku vaktini geçiriyoruz muhtemelen, tam ayılmadan emzirip yeniden uyutmak lazım sanırım.Kızlar sizin bebişler meme yedikden sonra uyuyorlarmı hemen? Benimkisi yiyiyor sonra uyumuyor bi türlü yerine koyduğum zaman 5dakika uyuyup hemen uyanıyor yine meme istiyor. Acaba doymuyor mu düşünüyorum? Onun için bazen yedikden sonra mama da veriyorum
AminRabbim dirlik düzenlik versin aranızaİnşallah bir an önce sakinliğe erişirsin
Yok canımGüzel Kadınlar
Bebeğinizden ayak izi aldılarmı
Normal dedi canım aşı olmadı onu sağlık ocağında yapmıyorlar mıEvet kuzum aşı oldumu 2. Doz hepatit
Öksürüğüne ne dedi
Bize yeni doganda öksürük hıçkırık normal demişti
Hamileyken banada dediler dahiliyeye gittim doktor değerlerin gayet iyi dedi test yaptiedi tekrardan qKızlar selam gece tam emzirmeye kalkmistim ben de çok fena hissettim depremi hem ankaradan. Size bir şey soracağım saglik ocağından aradılar tsh yüksek cikmis endokroniciye gidin dediler. Böyle bir durum yaşayan oldu mu?
Canım bizim ebe evde baskül varsa tartıya önce siz çıkın inin sonrada bebek kucaktayken çıkın aradaki farktan kilosunu anlsrsınız dedi hatta geçenlerde öyle tartıp söyledik kilosunu ebeye deneyebilirsinOnu işte doktora gitmeden anlayamam ki
Bence buna sen karar versen daha iyi olurEşime dedim bugün emzik mi versek diye de 1 aylık olduktan sonra verelim diyorçok kararsız kaldım ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?