Evet oluyor bizim bebişte.Bebeginizde gun icinde hickirik ve hapsirmqlar oluyor mu ?
200 gr almışCanım bizim ebe evde baskül varsa tartıya önce siz çıkın inin sonrada bebek kucaktayken çıkın aradaki farktan kilosunu anlsrsınız dedi hatta geçenlerde öyle tartıp söyledik kilosunu ebeye deneyebilirsin
Benimki de her mamadan sonra hıçkırıyor meme emince daha hızlı geçiyor sankiAnnem hickirinca gecsin diye bi cay kasigi su ver diyo ama ne bileyim doktorlwr onermedigi icin vermiyorum ne yapsam ki, sizin var mi cozumunuz. Hickirmasi kotu bisey degil tabi ama bazdn biraz uzun suruyo uzuluyorum kiyamiyorum
Uykusu olduğunda hemen uyumazsa bu sefer yorgunluktan uykuya dalamıyorlsrmışAyy benimkide yapıyor onu, aç felan mı acaba diye mama yapıyorum kusuyor, karnı tok ama derin uykuya dalamıyor. Uyku vaktini geçiriyoruz muhtemelen, tam ayılmadan emzirip yeniden uyutmak lazım sanırım.
Ne durumdasın canım?Bana 2 hafta önce 1 cm açılman var ama belli olmaz demişti doktor meselaSeninki gün bile vermiş Zaten ikimizden başka kimse kalmadı doğurmayan. Bir an önce doğurup emzirme ve gaz çıkarma muhabbetlerine dahil olmak istiyorum a
Evet 3 damla kuzum her bebeğe aynı oluyor d vitamini miktarı.Canim ben dinlerken hocayı dikkat dağıldı o arada. 400 luktan kaç damla sanki 3 dedi günde fazla değil mi ya?
Evet canım sağlık ocağı yapıyor sen aramalarini bekleme zamanı geldi git yaptırNormal dedi canım aşı olmadı onu sağlık ocağında yapmıyorlar mı
Bende annem geldi ne güzel uyurum dedim ishal uyutmuyorBiz bugün uyumamaya yemin ettikmeme emdi üzerine mama yedi ve hala meme diye aranıyor vermeyince ağlıyor. Aç mı neyi var anlamıyorum da.. Memede de uykuya geçmiyor tam olarak
Benimki de aynı emiyor emiyor uyuyor koyuyorum yatağına uyaniyir tekrar aranıyor koyuyorum memeye uyuyor gene uyanıyor mecbur mama veriyorum.hemen uyuyor ama gündüz gene meme arıyor yani açlıkla alakası yok aranmasının bunu anlıyorum.kilo alımı iyiyse verme mama diyorlar da benimde ödüm kopuyor ya aç kalırsa ya doymuyorsa diye.ilk hafta sarılık oldukda mecbur mama verdik kilo veriyordu zaten .2. hafta düzeldi 1 ay konturolune cuma gideceğim ama gözle görülür aldı kilo.Kızlar sizin bebişler meme yedikden sonra uyuyorlarmı hemen? Benimkisi yiyiyor sonra uyumuyor bi türlü yerine koyduğum zaman 5dakika uyuyup hemen uyanıyor yine meme istiyor. Acaba doymuyor mu düşünüyorum? Onun için bazen yedikden sonra mama da veriyorum
Evet bencede uykusunu geçirmemek lazım, saatlerdir uğraşıyoruz zor daldı. İnşallah bu gece güzel uyur çok uykusuzumUykusu olduğunda hemen uyumazsa bu sefer yorgunluktan uykuya dalamıyorlsrmış
Bizimki de aynen öyle yaa ben de anlamıyorumBiz bugün uyumamaya yemin ettikmeme emdi üzerine mama yedi ve hala meme diye aranıyor vermeyince ağlıyor. Aç mı neyi var anlamıyorum da.. Memede de uykuya geçmiyor tam olarak
Bana da 15 günlükken gittiğimde mamayı kes dedi ebe. Çok nadir veriyorum, günde 5, 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur canım.Benimki de aynı emiyor emiyor uyuyor koyuyorum yatağına uyaniyir tekrar aranıyor koyuyorum memeye uyuyor gene uyanıyor mecbur mama veriyorum.hemen uyuyor ama gündüz gene meme arıyor yani açlıkla alakası yok aranmasının bunu anlıyorum.kilo alımı iyiyse verme mama diyorlar da benimde ödüm kopuyor ya aç kalırsa ya doymuyorsa diye.ilk hafta sarılık oldukda mecbur mama verdik kilo veriyordu zaten .2. hafta düzeldi 1 ay konturolune cuma gideceğim ama gözle görülür aldı kilo.
Evet ben de ya aç kalırsa diye korkuyorum 1 ay kontrolüne kadar var daha ona kadar her halde mama vericem bazen. Doğrusu kilo aldığını da anlayamıyorum her gün gördüğüm için. Amma görenler kilo aldığını diyor.Umarım aç kalmıyolarBenimki de aynı emiyor emiyor uyuyor koyuyorum yatağına uyaniyir tekrar aranıyor koyuyorum memeye uyuyor gene uyanıyor mecbur mama veriyorum.hemen uyuyor ama gündüz gene meme arıyor yani açlıkla alakası yok aranmasının bunu anlıyorum.kilo alımı iyiyse verme mama diyorlar da benimde ödüm kopuyor ya aç kalırsa ya doymuyorsa diye.ilk hafta sarılık oldukda mecbur mama verdik kilo veriyordu zaten .2. hafta düzeldi 1 ay konturolune cuma gideceğim ama gözle görülür aldı kilo.
oluyor canmBebeginizde gun icinde hickirik ve hapsirmqlar oluyor mu ?
ya aglamiyor mu mama vermeyince ?Bana da 15 günlükken gittiğimde mamayı kes dedi ebe. Çok nadir veriyorum, günde 5, 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur canım.
Canım çok geçmiş olsun biz bugün hastaneye yatış yaptık 37.5 ateşle ama instçı ateş calpole rağmen tam düşmedi 36.9 falan oluyordu 4-5 saate yine çıkıyordu herkes düşük ateş zaten gerek yok dese de biz doktora gittik doktorumuz da biraz pimpirikli benim gibi kan fakan baktı ve covid dedi gerçekten artık bir şeye şaşıramıyorum tam toparladık derken ,bu şekilde bebeklerin covid olduklarına şahit oldunuz mu çabuk toparlıyorlar mıÇok teşekkür ederim canım hastalanmaları çok kötü oldu daha doğrusu benimde aynı anda hasta olmam kötü oldu yetemedim diye sürekli kendimi yiyorum zaten hastalarken hiç yetemiyorum inşallah güvenli bağlanma gerçekleşiyordur ama sanmıyorum. iki gün boyunca onlar ağladı ben ağladım kafamı kaldırmayıp 24saat yatabilecek bir haldeydim hatta muhtemelen korona olduk eklem ağrısı ateş koku alamama hepsi var. Ama bu halde iki bebek baktım ağlayarak sızlanarak da olsa bugün iyiyim çok şükür.
Mama olarak doktorun verdiğini kullanıyorum malesef seçme şansım olmadı Aptamilin alerji maması aptamil pregomin syneo adı. Rapor çıkarttık 1aylık ücretsiz aldık ama devamı için vermiyorlarmış sanırım. Gastroentrolojiye gitmek gerekiyormuş bakalım.
Şuanda 4500 civarındalar canım hala çok minikler Hastaneye her gitmemde en minik bebekler benimkiler oluyorseninkiler nasıllar? Her şey yolundadır inşallah. Yardıma gelenin olması çok güzel senin adına çok sevindim inşallah ben de ya biran önce yardımcı bulurum (bulamıyorum) ya da alışırım tempoya dua et
Kullanıyor musun canım faydasını gördün mü. Henüz adam akıllı doktor edinemedik. Çocuk doktorları aşırı itici. Ya da bebeğime kıyamadığım için bana öyle geliyor bilemedimBenim doktorum gaz damlaları için erken demişti biogaia diye bir probiyotik verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?