2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Annem hickirinca gecsin diye bi cay kasigi su ver diyo ama ne bileyim doktorlwr onermedigi icin vermiyorum ne yapsam ki, sizin var mi cozumunuz. Hickirmasi kotu bisey degil tabi ama bazdn biraz uzun suruyo uzuluyorum kiyamiyorum

Annem hickirinca gecsin diye bi cay kasigi su ver diyo ama ne bileyim doktorlwr onermedigi icin vermiyorum ne yapsam ki, sizin var mi cozumunuz. Hickirmasi kotu bisey degil tabi ama bazdn biraz uzun suruyo uzuluyorum kiyamiyorum
Benimki de her mamadan sonra hıçkırıyor meme emince daha hızlı geçiyor sanki

Ayy benimkide yapıyor onu, aç felan mı acaba diye mama yapıyorum kusuyor, karnı tok ama derin uykuya dalamıyor. Uyku vaktini geçiriyoruz muhtemelen, tam ayılmadan emzirip yeniden uyutmak lazım sanırım.
Uykusu olduğunda hemen uyumazsa bu sefer yorgunluktan uykuya dalamıyorlsrmış

Biz bugün uyumamaya yemin ettik meme emdi üzerine mama yedi ve hala meme diye aranıyor vermeyince ağlıyor. Aç mı neyi var anlamıyorum da.. Memede de uykuya geçmiyor tam olarak
Bende annem geldi ne güzel uyurum dedim ishal uyutmuyoryarın bir test yaptıracağım wcyle aşk yaşıyorum

Benimki de aynı emiyor emiyor uyuyor koyuyorum yatağına uyaniyir tekrar aranıyor koyuyorum memeye uyuyor gene uyanıyor mecbur mama veriyorum.hemen uyuyor ama gündüz gene meme arıyor yani açlıkla alakası yok aranmasının bunu anlıyorum.kilo alımı iyiyse verme mama diyorlar da benimde ödüm kopuyor ya aç kalırsa ya doymuyorsa diye.ilk hafta sarılık oldukda mecbur mama verdik kilo veriyordu zaten .2. hafta düzeldi 1 ay konturolune cuma gideceğim ama gözle görülür aldı kilo.

Bana da 15 günlükken gittiğimde mamayı kes dedi ebe. Çok nadir veriyorum, günde 5, 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur canım.

Evet ben de ya aç kalırsa diye korkuyorum 1 ay kontrolüne kadar var daha ona kadar her halde mama vericem bazen. Doğrusu kilo aldığını da anlayamıyorum her gün gördüğüm için. Amma görenler kilo aldığını diyor.Umarım aç kalmıyolar

Kızlar bugün bebişimin ilk kontrolü vardı. Benim de doğum sonrası ilk kontrolüm vardı. doğumda bize çok iyi bir doktor vermiş hastane çok memnun kaldım ona devam edeceğim. Ben istemeden hemen benim ve eşimin numarasını aldı her şeyi detaylı not etti bana anlattı. Normalde 15.günde bebeklerin doğum kilosuna ulaşmasını isterlermis bizimki 5.gunde doğum kilosuna ulaştı. Doktor bize teşekkür ederim elinize sağlık dedi bunun için youplus dvitamini yazdı. Normalde sağlık ocağında 15 günde başlayın derler ama sen dinleme onları hemen başla dedi.
Kendi doktorum ise dikişler çok güzel oturmuş her şey yolunda görünüyor dedi yara izi için contractubex yazdı bir de hamileyken kullandığım ocean mummye dönmemi istedi süt kalitesi için. 40. Günde de vajinal muayene yumurtalık kontrolü ve smear testi yapacakmış. Kızımla ilk kez dışarı çıkışımızdı gerçekten 5 gün kapalı kalmanın akabinde çok iyi geldi

Bebeginizde gun icinde hickirik ve hapsirmqlar oluyor mu ?
oluyor canm
Bana da 15 günlükken gittiğimde mamayı kes dedi ebe. Çok nadir veriyorum, günde 5, 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur canım.
ya aglamiyor mu mama vermeyince ?
ornegin bu sabah 9.30 dan 10.30 a kadr emdi ki sutum de vardi. her iki meme de doluydu. uyanikti da bosalttti her ikisinide sonra mama icin basladi aglamaya.
kucagimda gezdirdim fln zaman harcadik 10-15 dk ama yok bana misin demedi mecbur verdm gene mama

Canım çok geçmiş olsun biz bugün hastaneye yatış yaptık 37.5 ateşle ama instçı ateş calpole rağmen tam düşmedi 36.9 falan oluyordu 4-5 saate yine çıkıyordu herkes düşük ateş zaten gerek yok dese de biz doktora gittik doktorumuz da biraz pimpirikli benim gibi kan fakan baktı ve covid dedi gerçekten artık bir şeye şaşıramıyorum tam toparladık derken ,bu şekilde bebeklerin covid olduklarına şahit oldunuz mu çabuk toparlıyorlar mı Umarım Nil ve defne korona değildir

Benim doktorum gaz damlaları için erken demişti biogaia diye bir probiyotik verdi
Kullanıyor musun canım faydasını gördün mü. Henüz adam akıllı doktor edinemedik. Çocuk doktorları aşırı itici. Ya da bebeğime kıyamadığım için bana öyle geliyor bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…