2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Biz bugün uyumamaya yemin ettik meme emdi üzerine mama yedi ve hala meme diye aranıyor vermeyince ağlıyor. Aç mı neyi var anlamıyorum da.. Memede de uykuya geçmiyor tam olarak
Gaz sancısı yoksa eğer uykuya dalmakta problem yaşıyor. İnanır mısın şu an seninle aynı problemi yaşıyorum alnına ve kafasına biraz masaj yaptım pış pış sesi açtım şu anlık daldı bende biraz internette gezineyim bu sırada kusursa temkinli olayım diye bekliyorum

cok gecmis olsun kuzuminsallah bir an once toparlar

Bana da 15 günlükken gittiğimde mamayı kes dedi ebe. Çok nadir veriyorum, günde 5, 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur canım.
Mama vermesem hep ciyak ciyak göğsümde canım. İnmiyir inan bırakir diye 1 saat emziriyirum yok uyuyor koyuyorum uyanıyor.meme uclarim her emzirdigimde can acisiyla emziriyorum.odum kopuyor verirken ya Allah diyip gözümü kapatıp dişimi sıkıp ayağımı yerlere vurup bbazen hüngür hüngür aglayarak veriyorum halada

Kuzum demir hapina devam et demedimi
Birde kullandığın kendin için d vitaminine

cocugum bir haftada 434 gr almismeme nasil dayansin bu cocuga doktor da cok iyi boyle devam dedibiz galiba hep mama vermek zorunda kalacagiz yada direk kati gidaya gecicez
Emciklesin emcikleyebildigi kadar kuzum
Ben ishalden kahve patates pirince düştüm umarım geçerde dengeli beslenmeye devam edebilirim
Kilosuda mükemmel maşAllah

Belki uykuya dalmada güçlük yaşıyor memeyi emzik olarak kullanıyor kendine yeteni aldıktan sonra emzige bakış açın nedir bilmiyorum denemişte olabilirsin bende öyle yarı gözü açık olunca hafif sallıyorum hemen ayaktan indiriyorum derin uykuya geçince dene istersen
Benimkide gazından sık uyaniyor

Geçmiş olsun tatlım
Allahım hayırlısıyla sağlığına kavuştursun

Serla

Hayırlısıyla iyisinizdir

Çocuk doktoru buldum çok şirin medlineda sana uzak olmasa o kadar iyi olurduki gitmeniz çocukları çok seviyor kaygıların telaşın gidiyor terslemiyor

Kullanıyor musun canım faydasını gördün mü. Henüz adam akıllı doktor edinemedik. Çocuk doktorları aşırı itici. Ya da bebeğime kıyamadığım için bana öyle geliyor bilemedim
Ben maflor damlayi kesince daha iyi oldu bencede faydası yok o dediğin damlaya çok iyi diyorlar bakalım bu doktorda onaylarsa alacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…