- 25 Kasım 2020
- 3.125
- En iyi cevaplar
- 1
- 4.461
- 83
Gaz sancısı yoksa eğer uykuya dalmakta problem yaşıyor. İnanır mısın şu an seninle aynı problemi yaşıyorum alnına ve kafasına biraz masaj yaptım pış pış sesi açtım şu anlık daldı bende biraz internette gezineyim bu sırada kusursa temkinli olayım diye bekliyorumBiz bugün uyumamaya yemin ettikmeme emdi üzerine mama yedi ve hala meme diye aranıyor vermeyince ağlıyor. Aç mı neyi var anlamıyorum da.. Memede de uykuya geçmiyor tam olarak
cok gecmis olsun kuzumCanım çok geçmiş olsun biz bugün hastaneye yatış yaptık 37.5 ateşle ama instçı ateş calpole rağmen tam düşmedi 36.9 falan oluyordu 4-5 saate yine çıkıyordu herkes düşük ateş zaten gerek yok dese de biz doktora gittik doktorumuz da biraz pimpirikli benim gibi kan fakan baktı ve covid dedi gerçekten artık bir şeye şaşıramıyorum tam toparladık derken ,bu şekilde bebeklerin covid olduklarına şahit oldunuz mu çabuk toparlıyorlar mıUmarım Nil ve defne korona değildir
Mama vermesem hep ciyak ciyak göğsümde canım. İnmiyir inan bırakir diye 1 saat emziriyirum yok uyuyor koyuyorum uyanıyor.meme uclarim her emzirdigimde can acisiyla emziriyorum.odum kopuyor verirken ya Allah diyip gözümü kapatıp dişimi sıkıp ayağımı yerlere vurup bbazen hüngür hüngür aglayarak veriyorum haladaBana da 15 günlükken gittiğimde mamayı kes dedi ebe. Çok nadir veriyorum, günde 5, 6 kez çişli bez alıyorsan doyuyordur canım.
Kuzum demir hapina devam et demedimiKızlar bugün bebişimin ilk kontrolü vardı. Benim de doğum sonrası ilk kontrolüm vardı. doğumda bize çok iyi bir doktor vermiş hastane çok memnun kaldım ona devam edeceğim. Ben istemeden hemen benim ve eşimin numarasını aldı her şeyi detaylı not etti bana anlattı. Normalde 15.günde bebeklerin doğum kilosuna ulaşmasını isterlermis bizimki 5.gunde doğum kilosuna ulaştı. Doktor bize teşekkür ederim elinize sağlık dedi bunun içinyouplus dvitamini yazdı. Normalde sağlık ocağında 15 günde başlayın derler ama sen dinleme onları hemen başla dedi.
Kendi doktorum ise dikişler çok güzel oturmuş her şey yolunda görünüyor dedi yara izi için contractubex yazdı bir de hamileyken kullandığım ocean mummye dönmemi istedi süt kalitesi için. 40. Günde de vajinal muayene yumurtalık kontrolü ve smear testi yapacakmış. Kızımla ilk kez dışarı çıkışımızdı gerçekten 5 gün kapalı kalmanın akabinde çok iyi geldi
Emciklesin emcikleyebildigi kadar kuzumcocugum bir haftada 434 gr almismeme nasil dayansin bu cocuga doktor da cok iyi boyle devam dedi biz galiba hep mama vermek zorunda kalacagiz yada direk kati gidaya gecicez
Belki uykuya dalmada güçlük yaşıyor memeyi emzik olarak kullanıyor kendine yeteni aldıktan sonra emzige bakış açın nedir bilmiyorum denemişte olabilirsin bende öyle yarı gözü açık olunca hafif sallıyorum hemen ayaktan indiriyorum derin uykuya geçince dene istersenMama vermesem hep ciyak ciyak göğsümde canım. İnmiyir inan bırakir diye 1 saat emziriyirum yok uyuyor koyuyorum uyanıyor.meme uclarim her emzirdigimde can acisiyla emziriyorum.odum kopuyor verirken ya Allah diyip gözümü kapatıp dişimi sıkıp ayağımı yerlere vurup bbazen hüngür hüngür aglayarak veriyorum halada
Geçmiş olsun tatlımCanım çok geçmiş olsun biz bugün hastaneye yatış yaptık 37.5 ateşle ama instçı ateş calpole rağmen tam düşmedi 36.9 falan oluyordu 4-5 saate yine çıkıyordu herkes düşük ateş zaten gerek yok dese de biz doktora gittik doktorumuz da biraz pimpirikli benim gibi kan fakan baktı ve covid dedi gerçekten artık bir şeye şaşıramıyorum tam toparladık derken ,bu şekilde bebeklerin covid olduklarına şahit oldunuz mu çabuk toparlıyorlar mıUmarım Nil ve defne korona değildir
Tamam canım sabah bir giderim olmazsaEvet canım sağlık ocağı yapıyor sen aramalarini bekleme zamanı geldi git yaptır
Ben maflor damlayi kesince daha iyi oldu bencede faydası yok o dediğin damlaya çok iyi diyorlar bakalım bu doktorda onaylarsa alacağımKullanıyor musun canım faydasını gördün mü. Henüz adam akıllı doktor edinemedik. Çocuk doktorları aşırı itici. Ya da bebeğime kıyamadığım için bana öyle geliyor bilemedim
Bende kendim için test yaptiracaktim ishalden kahve içtimTamam canım sabah bir giderim olmazsa
emziriyorum onda sknti yokta , yetmiyorrEmciklesin emcikleyebildigi kadar kuzum
Ben ishalden kahve patates pirince düştümumarım geçerde dengeli beslenmeye devam edebilirim
Kilosuda mükemmel maşAllah
Yetiyor öyle diyoruzemziriyorum onda sknti yokta , yetmiyorr
Geçmiş olsun canım üşütün mu acabaBende kendim için test yaptiracaktim ishalden kahve içtim30 gündür ne kan ne idrar verdim
gecen haberlere biri cikmis ya gunde 6 kusur lt sut sagiyormus, bir rahatsizligi varmis o yuzden.Yetiyor öyle diyoruz
YETİYOR biz ineklerden daha çok süt üretiyoruz olumlu düşün
Aaa onlara bişey demedi hakkaten sorarım telefonla iyi hatırlattın canımKuzum demir hapina devam et demedimi
Birde kullandığın kendin için d vitaminine
Umarım öyledir tatlımGeçmiş olsun canım üşütün mu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?