2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yo benimki mama için hiç ağlamadı, ben uzun süre uyusun diye veriyorm yoksa saatte bir uyanıyor bazen. Bizim sıkıntımız memesiz uyuyamıyor, emzik gibi kullanıyor beni meme ucum yara oldu bu yüzden

Bende bugün aynı şeyi yaşadım, yara olan mememden emziremedim ucunu kanattı, göğüsüm süt doldu sonra elimle zar zor sağdım rahatlattım biraz. Gümüş kapaklar bile çaresiz kaldı

Bizi her arayan emiyormu diyor
bizimde ayni
Yo benimki mama için hiç ağlamadı, ben uzun süre uyusun diye veriyorm yoksa saatte bir uyanıyor bazen. Bizim sıkıntımız memesiz uyuyamıyor, emzik gibi kullanıyor beni meme ucum yara oldu bu yüzden
uykuya gecerken sadece ucunu agzinda tuttuklari icin oyle oluyor gecmis olsun cnm insallah kisa zamanda iyilesir meme ucun

Ne durumdasın canım?
Canım bana yazmıştın sanırım. Dün sancı korkuma erkenden yatağa girip uyudum. Sancım olursa yorgun olmim diye düşündüm. İlginç şekilde uzun zamanların en iyi ve kesintisiz uykusunu uyudum şu an erkenden uyanık olmamın sebebi sadece erkenden yatmış olmam dün yatmadan önce sağlam ağrılarım giriyordu ama uyumaya yatınca geçmiş demekki

Bende ishal oldum
Bir de sancilaniyorum
Bagirsak enfeksiyonundan korkuyorum
Kuzum patates haşlama yedim kahve içtim limon duyu içtim banamisin demedi daha beter oldum
1 avuç leblebi yedim şimdilik karım ağrısı wc olayı yok evde varsa avuç için kadar ye şifa olsun
Bol su iç

bizimde ayni

uykuya gecerken sadece ucunu agzinda tuttuklari icin oyle oluyor gecmis olsun cnm insallah kisa zamanda iyilesir meme ucun
Bebek değilde ishal mahvetti beni ilk defa uyuyacaktım ne annemi uyuttum ne bebeği sancı geldikçe bebeği emdirdim emdirdikce altını doldurdukısır döngüye girdik
E bu seferde annem durmadan uyandı kadın işe gidecek 2 bardak kahve içti

Son düzenleme:
Kuzum yan tutmamiz lazımmış hani biranda süt çok geliyorya boğazına kaçabilir
Yaşadım çünkü hafif eğimli tutunca olmuyor
Ben yan tutuyorum zaten hatta yataktaysam dizimle altına destek yapıyorum ya ben emzirme sonrası kızımın sırtına pıt pıt yapiyorim ama gaz çıkmıyo sıkıntı da yaşamiyor reflü yatağına yatırıyorum emzirince. Nadiren gegirdigini duydum doktor artık gaz rahatsız etmeye başlar çıkarmadan yatırma dedi ama çıkmıyo bir şey

oy ne guzel insallah hep boyle gazsiz gider

cocugum bir haftada 434 gr almismeme nasil dayansin bu cocuga doktor da cok iyi boyle devam dedibiz galiba hep mama vermek zorunda kalacagiz yada direk kati gidaya gecicez
Kader arkadaşım bizim tospikler dünyaya aç geldi sanırım

Kader arkadaşım bizim tospikler dünyaya aç geldi sanırım
benimki zaten anne karnindan kucuk cikti , ben ona bagliyorumorada yiyemediklerini telfi ediyor
senin bebisin dogum kilosu masallah cok guzel ama o da ac
İki dakika önce gegirdi nasıl mutlu oldum anlatamam artık yeni mutluluklarımız bunlar sanırım gegirsin osursun bizden mutlusu yok
birde duzgun saglikli kaka yapmasi var

benimki zaten anne karnindan kucuk cikti , ben ona bagliyorumorada yiyemediklerini telfi ediyor
senin bebisin dogum kilosu masallah cok guzel ama o da ac

birde duzgun saglikli kaka yapmasi var
Ay evet kesinlikle doğru bizimki geçen ablamın eline sıçtı ama çok mutlu olduk hepimiz

Kuzum patates haşlama yedim kahve içtim limon duyu içtim banamisin demedi daha beter oldum
1 avuç leblebi yedim şimdilik karım ağrısı wc olayı yok evde varsa avuç için kadar ye şifa olsun
Bol su iç
Bol su sanirim tek yapabildigim
Kahveyi fazladan içeyim bugun
Nar eksisi yedim bir kaşık azıcık rahatlattı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…