Demir önemli kuzum demir 5.aya kadar takviye alamadiklari için bizim depoyu kullaniyorlar yineAaa onlara bişey demedi hakkaten sorarım telefonla iyi hatırlattın canım
Bizi her arayan emiyormu diyorgecen haberlere biri cikmis ya gunde 6 kusur lt sut sagiyormus, bir rahatsizligi varmis o yuzden.
bizimkilerde dio biizm sari kiz gunde 5 lt sut verirdi
Yo benimki mama için hiç ağlamadı, ben uzun süre uyusun diye veriyorm yoksa saatte bir uyanıyor bazen. Bizim sıkıntımız memesiz uyuyamıyor, emzik gibi kullanıyor benioluyor canm
ya aglamiyor mu mama vermeyince ?
ornegin bu sabah 9.30 dan 10.30 a kadr emdi ki sutum de vardi. her iki meme de doluydu. uyanikti da bosalttti her ikisinide sonra mama icin basladi aglamaya.
kucagimda gezdirdim fln zaman harcadik 10-15 dk ama yok bana misin demedi mecbur verdm gene mama
Bende ishal oldumBende kendim için test yaptiracaktim ishalden kahve içtim30 gündür ne kan ne idrar verdim
Bende bugün aynı şeyi yaşadım, yara olan mememden emziremedim ucunu kanattı, göğüsüm süt doldu sonra elimle zar zor sağdım rahatlattım biraz. Gümüş kapaklar bile çaresiz kaldıMama vermesem hep ciyak ciyak göğsümde canım. İnmiyir inan bırakir diye 1 saat emziriyirum yok uyuyor koyuyorum uyanıyor.meme uclarim her emzirdigimde can acisiyla emziriyorum.odum kopuyor verirken ya Allah diyip gözümü kapatıp dişimi sıkıp ayağımı yerlere vurup bbazen hüngür hüngür aglayarak veriyorum halada
Geçen gün babannem de emzirirken başını yukarda tut diyo telefonda. Amuda kalkarak emzirecegimden korktu galiba,Bizi her arayan emiyormu diyor
bizimde ayniBizi her arayan emiyormu diyor
uykuya gecerken sadece ucunu agzinda tuttuklari icin oyle oluyorYo benimki mama için hiç ağlamadı, ben uzun süre uyusun diye veriyorm yoksa saatte bir uyanıyor bazen. Bizim sıkıntımız memesiz uyuyamıyor, emzik gibi kullanıyor benimeme ucum yara oldu bu yüzden
Cnm sen sezeryan mı olmuştun ?Bende ishal oldum
Bir de sancilaniyorum
Bagirsak enfeksiyonundan korkuyorum
Canım bana yazmıştın sanırım. Dün sancı korkuma erkenden yatağa girip uyudum. Sancım olursa yorgun olmim diye düşündüm. İlginç şekilde uzun zamanların en iyi ve kesintisiz uykusunu uyudumNe durumdasın canım?
Kuzum patates haşlama yedim kahve içtim limon duyu içtim banamisin demedi daha beter oldumBende ishal oldum
Bir de sancilaniyorum
Bagirsak enfeksiyonundan korkuyorum
Kuzum yan tutmamiz lazımmış hani biranda süt çok geliyorya boğazına kaçabilirGeçen gün babannem de emzirirken başını yukarda tut diyo telefonda. Amuda kalkarak emzirecegimden korktu galiba,
Bebek değilde ishal mahvetti beni ilk defa uyuyacaktım ne annemi uyuttum ne bebeğibizimde ayni
uykuya gecerken sadece ucunu agzinda tuttuklari icin oyle oluyorgecmis olsun cnm insallah kisa zamanda iyilesir meme ucun
bir an evvel gecer insallah kuzumBebek değilde ishal mahvetti beni ilk defa uyuyacaktım ne annemi uyuttum ne bebeğisancı geldikçe bebeği emdirdim emdirdikce altını doldurdu kısır döngüye girdik
E bu seferde annem durmadan uyandı kadın işe gidecek 2 bardak kahve içti
Ben yan tutuyorum zaten hatta yataktaysam dizimle altına destek yapıyorumKuzum yan tutmamiz lazımmış hani biranda süt çok geliyorya boğazına kaçabilir
Yaşadım çünkü hafif eğimli tutunca olmuyor
oy ne guzel insallah hep boyle gazsiz giderBen yan tutuyorum zaten hatta yataktaysam dizimle altına destek yapıyorumya ben emzirme sonrası kızımın sırtına pıt pıt yapiyorim ama gaz çıkmıyo sıkıntı da yaşamiyor reflü yatağına yatırıyorum emzirince. Nadiren gegirdigini duydum doktor artık gaz rahatsız etmeye başlar çıkarmadan yatırma dedi ama çıkmıyo bir şey
Kader arkadaşım bizim tospikler dünyaya aç geldi sanırımcocugum bir haftada 434 gr almismeme nasil dayansin bu cocuga doktor da cok iyi boyle devam dedi biz galiba hep mama vermek zorunda kalacagiz yada direk kati gidaya gecicez
İki dakika önce gegirdi nasıl mutlu oldum anlatamam artık yeni mutluluklarımız bunlar sanırımoy ne guzel insallah hep boyle gazsiz gider
benimki zaten anne karnindan kucuk cikti , ben ona bagliyorumKader arkadaşım bizim tospikler dünyaya aç geldi sanırım
birde duzgun saglikli kaka yapmasi varİki dakika önce gegirdi nasıl mutlu oldum anlatamam artık yeni mutluluklarımız bunlar sanırımgegirsin osursun bizden mutlusu yok
Ay evet kesinlikle doğrubenimki zaten anne karnindan kucuk cikti , ben ona bagliyorumorada yiyemediklerini telfi ediyor
senin bebisin dogum kilosu masallah cok guzel ama o da ac
birde duzgun saglikli kaka yapmasi var
Bol su sanirim tek yapabildigimKuzum patates haşlama yedim kahve içtim limon duyu içtim banamisin demedi daha beter oldum
1 avuç leblebi yedim şimdilik karım ağrısı wc olayı yok evde varsa avuç için kadar ye şifa olsun
Bol su iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?