Evet canimCnm sen sezeryan mı olmuştun ?
Gaz olmasın canım. Ayaklarını karnına çekiyor mu? Yani sen açlık sanıp sürekli meme verdikçe kısır döngüye dönüşüyor olabilir.Biz bugün uyumamaya yemin ettikmeme emdi üzerine mama yedi ve hala meme diye aranıyor vermeyince ağlıyor. Aç mı neyi var anlamıyorum da.. Memede de uykuya geçmiyor tam olarak
Bana doktor kaynatılmış şekersiz su verebilirsin dedi bir yada iki çay kaşığı günde.her doktor farklı söylüyor bak demekki .Annem hickirinca gecsin diye bi cay kasigi su ver diyo ama ne bileyim doktorlwr onermedigi icin vermiyorum ne yapsam ki, sizin var mi cozumunuz. Hickirmasi kotu bisey degil tabi ama bazdn biraz uzun suruyo uzuluyorum kiyamiyorum
Ben de oyle yaptim zaten canimBana doktor kaynatılmış şekersiz su verebilirsin dedi bir yada iki çay kaşığı günde.her doktor farklı söylüyor bak demekki .
Ayak masajini dene kuzum karnına doğru bisiklet sür 10 saniye sonra 2 ayağını birden ayaklarını kasmiyorsa ittir 10 saniye daha tutBen yan tutuyorum zaten hatta yataktaysam dizimle altına destek yapıyorumya ben emzirme sonrası kızımın sırtına pıt pıt yapiyorim ama gaz çıkmıyo sıkıntı da yaşamiyor reflü yatağına yatırıyorum emzirince. Nadiren gegirdigini duydum doktor artık gaz rahatsız etmeye başlar çıkarmadan yatırma dedi ama çıkmıyo bir şey
Kuzum sabaha karşı yediğim 1 avuç leblebi kestiBol su sanirim tek yapabildigim
Kahveyi fazladan içeyim bugun
Nar eksisi yedim bir kaşık azıcık rahatlattı
Cnm bende sezeryandan sonra geçmek bilmeyen ishalim olmuştu.Yapmadığım içmediğim kalmadı.Reflor içtim ,muz,kahve,patates haşlaması, hiçbiri kar etmedi.2 hastane gezdik en son gastroentolojiye gittik bağırsakla ilgilenen bölümmüş ilk defa duydum .Doktor sezeryan olduğum için verilen narkozun etkisi dedi.Probiyotik önerdi reflör ,kefir falan, kendi geçmesini bekliyceksin 30-35 günü bulur dedi.Dediği gibi 30 günü buldu geçmesi.neler çektim ishaldenEvet canim
Bende kaka yapınca çok mutlu oluyorum.Kasık fıtığı var o yüzden tehlike kabız olması.İki dakika önce gegirdi nasıl mutlu oldum anlatamam artık yeni mutluluklarımız bunlar sanırımgegirsin osursun bizden mutlusu yok
Çok geçmiş olsun canım ya. Ben de çok korkuyorum. Oğlan okula gidiyor. Eşim de öğretmen kalabalıkta. Bir an önce atlatirsiniz inşallahCanım çok geçmiş olsun biz bugün hastaneye yatış yaptık 37.5 ateşle ama instçı ateş calpole rağmen tam düşmedi 36.9 falan oluyordu 4-5 saate yine çıkıyordu herkes düşük ateş zaten gerek yok dese de biz doktora gittik doktorumuz da biraz pimpirikli benim gibi kan fakan baktı ve covid dedi gerçekten artık bir şeye şaşıramıyorum tam toparladık derken ,bu şekilde bebeklerin covid olduklarına şahit oldunuz mu çabuk toparlıyorlar mıUmarım Nil ve defne korona değildir
Aa oyke mi ilk defa duydum bunu neyse bildiğim iyi oldu endişelenmem en azındanCnm bende sezeryandan sonra geçmek bilmeyen ishalim olmuştu.Yapmadığım içmediğim kalmadı.Reflor içtim ,muz,kahve,patates haşlaması, hiçbiri kar etmedi.2 hastane gezdik en son gastroentolojiye gittik bağırsakla ilgilenen bölümmüş ilk defa duydum .Doktor sezeryan olduğum için verilen narkozun etkisi dedi.Probiyotik önerdi reflör ,kefir falan, kendi geçmesini bekliyceksin 30-35 günü bulur dedi.Dediği gibi 30 günü buldu geçmesi.neler çektim ishalden
Valla henüz doğru düzgün bir doktor bulmadım. O yüzden sorabileceğini bir doktorda yok eczayıya sordum çok satılıyor dedi. Her damla her bebeğe iyi gelmeye bilir deneyimleyerek görmek lazım dedi. Dün akşam da verdim iyi geldi sanırım. Bi de ayak altı ve göbeğine elma ve adaçayı yağı sürdüm hangisi iyi geldi bilmiyorum pıt pıt gaz çıkardı. İnşallah ağrısı sancısı yokturBen maflor damlayi kesince daha iyi oldu bencede faydası yok o dediğin damlaya çok iyi diyorlar bakalım bu doktorda onaylarsa alacağım
Hasta olmamak için her şeyi yapıyorum sana da çok geçmiş olsun canım. Bu süreç geçici unutma. Sen iyi ol bebecik de iyi olur. Zorlayı süreçler ama geçecekMerhabalar canlarim. Dogumdan bu yana dunyam sarsildigi icin cok nadir girebiliyorum. Ancak uykusuzluk ve yeni duzene alisabildim. Hamile kaldigim kilonunda 6 kilo altina indim bir anda, yuzume bakan korkuyordu. Uzerine de cok kotu nezle oldum, uykusuzluktan bagisiklik dustu tabi. Ancak toparlanmaya basladim. Sizler iyisiniz umarim.
Buaralar salgin vs cokmus, aman dikkat. Benim gibi olmayin. Cidden cekilmez dertti.
Benim ki 12. Gün itibari ile geğirmeye başladıBen yan tutuyorum zaten hatta yataktaysam dizimle altına destek yapıyorumya ben emzirme sonrası kızımın sırtına pıt pıt yapiyorim ama gaz çıkmıyo sıkıntı da yaşamiyor reflü yatağına yatırıyorum emzirince. Nadiren gegirdigini duydum doktor artık gaz rahatsız etmeye başlar çıkarmadan yatırma dedi ama çıkmıyo bir şey
Emziği verdiğimde yaygari basıyor öyle çenesini titrediyor.tukuruyor emziği tok olup uykuya dalmak için alıyor.Belki uykuya dalmada güçlük yaşıyor memeyi emzik olarak kullanıyor kendine yeteni aldıktan sonra emzige bakış açın nedir bilmiyorum denemişte olabilirsin bende öyle yarı gözü açık olunca hafif sallıyorum hemen ayaktan indiriyorum derin uykuya geçince dene istersen
Benimkide gazından sık uyaniyor
Canım tamamen mızmızlıktanmışGaz olmasın canım. Ayaklarını karnına çekiyor mu? Yani sen açlık sanıp sürekli meme verdikçe kısır döngüye dönüşüyor olabilir.
Biz bununla kaka yapıyoruzAyak masajini dene kuzum karnına doğru bisiklet sür 10 saniye sonra 2 ayağını birden ayaklarını kasmiyorsa ittir 10 saniye daha tut
Cok tesekkur ederim. Hamileyken aldigim vitaminlere devam ama ona ragmen boyle oldum. Gececek diye bekliyorum :) Kocaman sevgiler sana daHasta olmamak için her şeyi yapıyorum sana da çok geçmiş olsun canım. Bu süreç geçici unutma. Sen iyi ol bebecik de iyi olur. Zorlayı süreçler ama geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?