2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geceleri kesinlikle yatağında yatmıyor kucağımda ya da göğsümde uyuyor hem de öyle derin uyuyor ki meme için ben uyandırıyorum çoğu zaman. Yatağına koyunca da 2 dakikaya uyanıyor ben anlamadım bir şey bundan. Artık kucağımda uyurken ben de uyuyorum napayım yoksa çok uykusuz kalıcam

En azından mücadele ediyorlar kuzum çıkarmak için
Çok sinirliyim hepatit 2. Doz sağlık ocağında yoktu yeni bir stres

gittikçe öğreniyorlar herşeyi

Kızlar selam ben ocak annelerinden geliyorum. 11 gündür hastanedeyim erken doğum riski var. Rahim ağzı 13 mm 32 haftalık oldum bugün geldiğimden beri. Geldiğimde düzenli sancılarım vardı ve kalp atışlarımda ani düşüşler olmuş. Oksijen ve serum verdiler doğumhanede. Ondan sonra perinatoloji servisine aldılar. Bugün sabahki nst de kalp atışında bir düşüklük olmuş. Ama doktorlar önemsemedi daha doğrusu asistanlar visit sırasında bulamadılar doktora da çok önemli bir düşüş değil dediler. Sizler yeterince nst ye girmişsinizdir diye size soruyorum bir bakar mısınız böyle kısa süreli düşüşler gördünüz mü nst sonuçlarınızda hiç.

Eklentiler

• IMG-20221124-WA0011.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 54
Bizim de gaz sancimiz başladı iki gündür Büyük oğlum kolikti. Bu da öyle olacak diye korkuyorum. Memede uyuyor yatağa koyunca başlıyor ıh ıh demeye. Canim sıkıldı. Şimdilik gündüz gazlı gece uyuyor. En azından öyle devam etsin diyorum. Gece olunca hepten zor oluyor. Allah hepimize kolaylık versin. Modum düştü maalesef

bizde de derin bir dert bu

Hic düşmesin modun iyi olsunlar iyi olalım da gececek hepsi hemde bir rüzgar gibi

Öncelikle geçmiş olsun, sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Ben yorumlayamadım, ama doğru olan da bizim yorumumuz değildir zaten. Siz doktoru bulup ona danışsanız yine daha iyi olur. İçiniz ferah olsun, bebiş biraz aceleci davranıyor olabilir

İyi düşünmüşsün canım. Yokladı demek ki bir. Hayırlısıyla gelsin. Cumartesiye ne kaldı şurada
geçmiş olsun canım
Tüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsun nesiller sizlere emanet
teşekkür ederiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…