Geceleri kesinlikle yatağında yatmıyor kucağımda ya da göğsümde uyuyor hem de öyle derin uyuyor ki meme için ben uyandırıyorum çoğu zaman. Yatağına koyunca da 2 dakikaya uyanıyor ben anlamadım bir şey bundan. Artık kucağımda uyurken ben de uyuyorum napayım yoksa çok uykusuz kalıcamGaz sancısı yoksa eğer uykuya dalmakta problem yaşıyor. İnanır mısın şu an seninle aynı problemi yaşıyorum alnına ve kafasına biraz masaj yaptım pış pış sesi açtım şu anlık daldı bende biraz internette gezineyim bu sırada kusursa temkinli olayım diye bekliyorum
En azından mücadele ediyorlar kuzum çıkarmak içinValla henüz doğru düzgün bir doktor bulmadım. O yüzden sorabileceğini bir doktorda yok eczayıya sordum çok satılıyor dedi. Her damla her bebeğe iyi gelmeye bilir deneyimleyerek görmek lazım dedi. Dün akşam da verdim iyi geldi sanırım. Bi de ayak altı ve göbeğine elma ve adaçayı yağı sürdüm hangisi iyi geldi bilmiyorum pıt pıt gaz çıkardı. İnşallah ağrısı sancısı yoktur
Cart ediyor büyük adam gibiBiz bununla kaka yapıyoruzgerçekten işe yarıyor bu hareket
Çok zekiler çok benimkide memeye doyunca önce meme ucunu çekiştiriyor çok ağlatıp meme vermissem sonrada kafasını aniden çekiyor korkutuyorEmziği verdiğimde yaygari basıyor öyle çenesini titrediyor.tukuruyor emziği tok olup uykuya dalmak için alıyor.
Geceleri kesinlikle yatağında yatmıyor kucağımda ya da göğsümde uyuyor hem de öyle derin uyuyor ki meme için ben uyandırıyorum çoğu zaman. Yatağına koyunca da 2 dakikaya uyanıyor ben anlamadım bir şey bundan. Artık kucağımda uyurken ben de uyuyorum napayım yoksa çok uykusuz kalıcam
İyi bari canımCanım tamamen mızmızlıktanmışmemede uyuyakaldı daha sonra
Yorulmuştum artık wc ye gitmekten , kan ve dışkı örneği vermiştim hatta bişey çıkmamıştıAa oyke mi ilk defa duydum bunu neyse bildiğim iyi oldu endişelenmem en azından
Daha bugun 11. Gunumuzsanci da yapiyor bazen
bizde de derin bir dert buGeceleri kesinlikle yatağında yatmıyor kucağımda ya da göğsümde uyuyor hem de öyle derin uyuyor ki meme için ben uyandırıyorum çoğu zaman. Yatağına koyunca da 2 dakikaya uyanıyor ben anlamadım bir şey bundan. Artık kucağımda uyurken ben de uyuyorum napayım yoksa çok uykusuz kalıcam
Hic düşmesin modun iyi olsunlar iyi olalım da gececek hepsi hemde bir rüzgar gibiBizim de gaz sancimiz başladı iki gündürBüyük oğlum kolikti. Bu da öyle olacak diye korkuyorum. Memede uyuyor yatağa koyunca başlıyor ıh ıh demeye. Canim sıkıldı. Şimdilik gündüz gazlı gece uyuyor. En azından öyle devam etsin diyorum. Gece olunca hepten zor oluyor. Allah hepimize kolaylık versin. Modum düştü maalesef
Iyi oldu söylediğin canimYorulmuştum artık wc ye gitmekten , kan ve dışkı örneği vermiştim hatta bişey çıkmamıştı
Kuzum demir hapina devam et demedimi
Birde kullandığın kendin için d vitaminine
Kızlar selam ben ocak annelerinden geliyorum. 11 gündür hastanedeyim erken doğum riski var. Rahim ağzı 13 mm 32 haftalık oldum bugün geldiğimden beri. Geldiğimde düzenli sancılarım vardı ve kalp atışlarımda ani düşüşler olmuş. Oksijen ve serum verdiler doğumhanede. Ondan sonra perinatoloji servisine aldılar. Bugün sabahki nst de kalp atışında bir düşüklük olmuş. Ama doktorlar önemsemedi daha doğrusu asistanlar visit sırasında bulamadılar doktora da çok önemli bir düşüş değil dediler. Sizler yeterince nst ye girmişsinizdir diye size soruyorum bir bakar mısınız böyle kısa süreli düşüşler gördünüz mü nst sonuçlarınızda hiç.
Aynen baya sesli yapıyorCart ediyor büyük adam gibi
İyi düşünmüşsün canım. Yokladı demek ki bir. Hayırlısıyla gelsin. Cumartesiye ne kaldı şuradaCanım bana yazmıştın sanırım. Dün sancı korkuma erkenden yatağa girip uyudum. Sancım olursa yorgun olmim diye düşündüm. İlginç şekilde uzun zamanların en iyi ve kesintisiz uykusunu uyudumşu an erkenden uyanık olmamın sebebi sadece erkenden yatmış olmam dün yatmadan önce sağlam ağrılarım giriyordu ama uyumaya yatınca geçmiş demekki
geçmiş olsun canımBebek değilde ishal mahvetti beni ilk defa uyuyacaktım ne annemi uyuttum ne bebeğisancı geldikçe bebeği emdirdim emdirdikce altını doldurdu kısır döngüye girdik
E bu seferde annem durmadan uyandı kadın işe gidecek 2 bardak kahve içti
teşekkür ederizTüm öğretmen arkadaşların öğretmenler günü kutlu olsunnesiller sizlere emanet
Ben magnezyum bıraktım kuzum suya atılan gazoz gibi verdi midem bulanıyorBenim hamilelikteki tüm vitaminleri devam ettirtti, bir de ilave demir ilacı ve C vitamini yazdı.
B12, d vitamini, ocean mummy, omega, c vitamini, demir hapı ve arada yine kendim için magnezyum.
Leblebi candırİyi düşünmüşsün canım. Yokladı demek ki bir. Hayırlısıyla gelsin. Cumartesiye ne kaldı şurada
geçmiş olsun canım
teşekkür ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?